Ankara'daki Falcılar

Arkadaşlar anladığım kadarıyla ankarada ki falcılardan kimse memnun değil gibi.Eğer memnun olup çok beğenen varsa yardımcı olabilir mi?

arkadaşlar ben yüksel caddesinde tombiş cafenin olduğu binada allita diye bir yer var 4. katta orada yıldız hanım var kızıl saçlı kilolu güzel bir kadın.ayna falı baktı.ne dediyse herşeyi bildi yaşadıklarımı vs. inanılmaz hisleri kuvvetli öncesinde arkadaşım baktırmıştı.her dediği çıktı arkadaşıma banada.bu arada aslında ayna falını 40a bakıyormuş biz 30a baktırdık.sizde baktıracağınız zaman 30 tl ye bakıyormuşsunuz diyin bakar :) ben öyle yapmıştım.kesinlikle öneriyorummm

ilginç geldi denemek lazım.sağol paylaşım için,uzun bir süre fal baktırmadıktan sonra gidilesi falcılardan olsa gerek.

arkadaşlar ilk mesajım iki üç haftadır takip ediyorum burayı...öncelikle ilk falımı öylesine bi gideyim bakıyım diyerek evim cafe serminde baktırdım 3 arkadaş gittik o sıra biten yedi yıllık ilişkimi yeni unutmuştum mutluydum yani en azından mutsuz değildim biri ile tanışmıştım aklımdaydı ama yani olur diyemezdim.neyse içeri bi girdim kadım isim yazmazya başladı 1/29 zaten tutturma olasılığı eski sevgilimin baş harfi ikincisi derken şak diye isim çıktı sonra bunu bekleme dönmez asla dedi bi çizik atı sonra bu aklımdaki kişiyi söyledi şöyle iyi seni düşünüyo çok mutlu olacaksınız falan neyse ben inanmıyorum tabi yok olmaz falan neyse ailemden de bi kaç şeyi bildi.en son üç tarot kartı seçtirdi soru sor dedi eskiyi sordukça yeniyi sor dedi sordum ama kadın resmen onu kabul et mükemmel olacak sonunuz vs dedi neyse bu gazla mıdır nedir ben iki gün sonra o ismini bildiği kişi ile başladım bu arada diğer 3 arkadaşıma verdiği isimler de tutmuş neyse o kadar uyumluyduk,herşey mükemmel gidiyordu bu fal olayını da sevgilime anlattım şok oldu beraber gidelim dedi ben eski yaşadıklarıma onunla tanıştığıma şükrediyorum o çok seviyorum diyor falan mutluyduk ama birden seni seviyorum ama olduramıyorum dedi üç hafta önce ayrıldık bu boşlukta resmen fal manyağı oldum o kadına tekrar gittim düzelecek herşey on güne dedi!!!olmadı tabi...netten fal sepetinden sırasıyla ilkay gür,melih gün,lidya matriarkiye baktırdım üçü de rahatlatıcı ilkay çok objektif mantıklı lidya arkadaş gibi melih de özenerek baktı üçü de aynı tarihi verdi ama melek öz tam 15 dk özenerek kartlarla bakmış o tam tersi olumsuz konuştu sesini ve ilgisini sevsem de olumsuz şey duymak hoşuma gitmedi bakalım neler olacak...bide tarot deneyim dedim binnaz abla tornishaya 20 tl verdim 6dk için ki bunun yarısında benim yazdıklarımı okumuş ben beğenmedim...sonuç olarak bidaha fala bulaşmam ben nedenler niçinlerle beynimi yerim ama tekrar fal baktırmam.(sanırım:)

Kızlar eğer çıkarsa sizinle paylaşırım demiştim. Yıldız hanımın bana söylediği bir şey aynen söylediği şekilde çıktı. zaten ana yönelik ama bilgim olmayan acaba mı dediğim bir konuydu bir görevlendirme mevzusu ve o kağıtta senin adın var gideceksin demişti. ve görevlendirmem olmuş.. diğer söyledikleri konusunda da göreceğiz bakalım.

Ask hayatimla ilgili bir konuda Yildiz baska bir sey dedi, falsepetindeki Ilkay baska bir sey dedi.

Yildiz gercekten cok korkunc ve inanilmaz seyler soyledi, Ilkaysa gayet olumlu, bu adamla olur dedi.

Onumuzdeki gunlerde adama dogru bir atak yapicam, durumu anlayinca yazarim kizlar kim bildi diye. Umarim Ilkay bilmistir.

Ask hayatimla ilgili bir konuda Yildiz baska bir sey dedi, falsepetindeki Ilkay baska bir sey dedi.

Yildiz gercekten cok korkunc ve inanilmaz seyler soyledi, Ilkaysa gayet olumlu, bu adamla olur dedi.

Onumuzdeki gunlerde adama dogru bir atak yapicam, durumu anlayinca yazarim kizlar kim bildi diye. Umarim Ilkay bilmistir.

Umarım çünkü Yıldız bana da ilişki konusunda olumsuz konuşmuştu :43:

Umarım çünkü Yıldız bana da ilişki konusunda olumsuz konuşmuştu :43:

Yildiza ne zaman gitsem zaten iliski konusunda hep olumsuz konusuyor, niye cozemedim gitti :))

Bu seferki adam hakkinda zaten tespitleri de cok yerinde degildi, adami o kadar ocu bocu gibi gosterdi ki anlatamam..ama hic oyle karaktersiz bir insan degil.

Ben 2 hafta icinde anlicam zaten durumu , adam benimle ilgileniyor mu ilgilenmiyor mu...soylerim sekerim :)

kesinlikle öyle....
itiraz ediyorum.kesinlikle demek çok iddialı.ben gittim bu kişiye.hiç bir nokta atışı yok.ölmüş adamı diriltti.ağzından laf almaya calışıyor sana cilalayıp satıyor.ağzımdan laf alamayınca da kıwrandı durdu.ne gecmiş ne bu gün ne gelecek için birşey bilmedi.yuwarlak laflar.yok karnın ağrıyor yok ew düşünüyorsun yok aileden biri ewleniyor gibi zırwalar..ha bu arada yüzü çilli birgülü tokatlıyasım gelmişti walla.internetten tarot acsan kendine ondan doru daha net çıkar.param boıl sokağa atasım war diyen buyursun gitsin bu ikisine de.bu kadar netim yani

Yildiza ne zaman gitsem zaten iliski konusunda hep olumsuz konusuyor, niye cozemedim gitti :))

Bu seferki adam hakkinda zaten tespitleri de cok yerinde degildi, adami o kadar ocu bocu gibi gosterdi ki anlatamam..ama hic oyle karaktersiz bir insan degil.

Ben 2 hafta icinde anlicam zaten durumu , adam benimle ilgileniyor mu ilgilenmiyor mu...soylerim sekerim :)

yıldız evlenmiyceğin her adama karşı olumsuz heralde 1 kere gittim kendisine önemli olan evlenceğin adam onun için o yüzden kötü konuşmuştur

Merhaba arkadaşlar bende dediğiniz falcıların neredeyse hepsine gittim.Dediğiniz gibi bende falın tamamen frekans işi olduğunu düşünüyorum.Herkesin beğendiği falcıyı benim beğenmediğim olmuştur ama bu demek değildir ki bu falcı kötü.Enerji tutmayınca gerçekten olmuyor.Çiğdem'e 2 kere gittim bende şuanki durumu bile çok fazla bilemedi,aynı şekilde Tuğba'da. Ama tabiki dediğim gibi bu, dediğim falcıların kötü olduğu anlamına gelmez.Rana bistrodaki Meryem yarı yarıya bildi sayılır.Cadı kazanında biraz kilolu bir bayan bakmıştı ondan çok memnun kalmıştım mesela, adı Esindi yanlış hatırlamıyorsam ama onunda şu anki durumu iyi bilip gelecek hakkında pek birşey bilemediğini düşünüyorum.Sevgi cafedeki nur,bilmiyorum ama bana çok sempatik gelen bayanlardan biriydi falı baya uzun sürdü.Genelde sohbet havasında geçti,şu anki durumu çok iyi bildi ama gelecek için söylediklerinden maalesef hiç çıkan olmadı.Evim cafe Gülcan, aldığı ücrete göre idare eder,fal krizi tuttuğunda gidilebilir. Karamel cafe falcılarından travesti olan berbat sakın gitmeyin atıp atıp yolladı o kadar çok belliydi ki,Leyla ona göre biraz daha iyi sayılır.Bir de hiç yazılmamış asmaaltı cafede Gül diye bir bayan var 45 yaşlarında. Hayatımın çok sıkıntılı bir döneminde ona gitmiştim tesadüfen,falı yaklaşık 45 dakika sürdü,gelecekle ilgili söyledikleri hakkında pek bir şey hatırlamıyorum maalesef ama benim bazı konularda gözümü açtı diyebilirim oradan mutlu ayrıldım ve o sıkıntılı ruh halindende tamamen kurtuldum neredeyse,üstümde bir ağırlık olurdu hep,o ağırlıktan eser kalmadı o bayana gittikten sonra birkaç tanede dua yazdırmıştı,bunları oku demişti sanırım gerçekten işe yaradı giden varmı başka merak ettimm :32:

karamel cafeye gitmek gibi bir hata yaptım tecrübeyle sabittir: vaktinize sinirinize yazık tavsiye etmem.. rengarenk fal kafedeki suzan ablayaada gittim bugün hızımı alamayıp değdi gittiğime,anaç bir tavrı var ve gayet efendi efendi konuşuyor.

Merhaba arkadaslar. Bundan yaklasik 1 yil once uyusturucu batagina duser gibi fal batagina dusmustum. Tecrubelerimi paylasmak isterim ama isimleri tam aklima gelmiyor...

Oncelikle Fal Cafe Rukiye hnm: Isim veriyor direkt. Olmus olan olaylari cok iyi bilip analiz ediyor ama gelecek icin soyledikleri cikmadi. Defalarca baktirdim ama tutmuyor dedikleri.... Yuzuk demisti bi keresinde, tek tasim olunca sevincle gittim yine evlilik dedi ancak ayrildik ve kesin olarak bitti 2 yil olacak neredeyse ayrilali.

Sakarya cd. De cafede unlu biri vardi yine adi aklima gelmiyo, hani fincana 1 lira koy diyip sonra o 1 lirayi cebe indiren. Cok cok cok iyi bilmisti yasadiklarimi, benden daha iyi anlatti diyebilirim. Ileride yasayacagim sehir olarak, denize yakin daglik ormanlik bir yer demisti. Bu kisim tuttu diyebilirim. Ancak 3 aya kadar donecek dedigi kisi bir daha arayip sormadi :)

Fatih diye birine baktirmistim cafenin adini bilmiyorum. Yine isim bilmisti. (Her gidene direkt isim veriyor ve kaderin diyor) Hicbir dedigi cikmadi, safsata.

Leyla ya baktirmistim. Yine olaylari bildi ama arayacak, donecek demisti. Cik....

Bi de burda ovulen bi falciya gitmistim karanfil skdaydi galiba 30 a tarot bakiyordu FATOS HNM.... 2 kez baktirdim. Onun da dedikleri cikmadi arkadaslar. Sadece anlik bir rahatlama yasatiyor insana.

Ve Sizlere nacizane tavsiyem; elinize brosur tutusturan kisilerle falciya gitmeyin. Genelde uyduruk oluyorlar.

Simdi kendi memleketimde bir falci buldum. Kucuk bir sehrin en unlu falcisi diyebilirim. Evinde bakiyor. 40 liraya su fali bakiyor, fotograf istiyor. Her seyi ama her seyi mi bilir insan. Yasamakta oldugum ve yasadigim ama anlam veremedigim olaylarin ic yuzunu bana anlatiyor. dedikleri cikiyor. Artik ondan baskasina gitmiyorum. Gitmem. Memleketime gelme sansiniz olmayacagini bildigimden sizler adina uzgunum :)

Nacizane tecrube ve onerilerim bunlar arkadaslar.

Mrb canım memleketinde olan falcıyı söyleyebilir misin?Belki yolumuz düşer bir gün:)Şimdiden teşekkürler

yıldız evlenmiyceğin her adama karşı olumsuz heralde 1 kere gittim kendisine önemli olan evlenceğin adam onun için o yüzden kötü konuşmuştur

Katılıyorum ama bununla evlenmeyeceğimi nerden biliyormuş, kendisi sadece bir falcı sonuçta !!!

Niye adamı kötülüyor, görmediği bilmediği bir adam hakkında nasıl bu kadar kötü konuşabiliyor? Adam yaptığı karakter tahliline hiç uymuyor zaten, bu falında bence yanıldı.

Bana resmen sen bu adama yaklaşma dedi, kendisinin yanılmış olacağını hesaba katmayıp neden bu kadar kesin konuşuyor, daha başlamadığım bir iş hakkında neden hevesimi kırıyor?

Benim beynim yok mu yani, adam beni üzüyorsa s..tir eder geçerim zaten , hayatımı onun baktığı fala göre mi yaşicam sankim??

Katılıyorum ama bununla evlenmeyeceğimi nerden biliyormuş, kendisi sadece bir falcı sonuçta !!!

Niye adamı kötülüyor, görmediği bilmediği bir adam hakkında nasıl bu kadar kötü konuşabiliyor? Adam yaptığı karakter tahliline hiç uymuyor zaten, bu falında bence yanıldı.

Bana resmen sen bu adama yaklaşma dedi, kendisinin yanılmış olacağını hesaba katmayıp neden bu kadar kesin konuşuyor, daha başlamadığım bir iş hakkında neden hevesimi kırıyor?

Benim beynim yok mu yani, adam beni üzüyorsa s..tir eder geçerim zaten , hayatımı onun baktığı fala göre mi yaşicam sankim??

yıldız falı biraz kestirip atıyo baya uzun konuşmuş sana anladım kadarıyla, belkide sen kötü yanlarını görmek istemiyosundur bende yaptım bunu önceden, falcılar sizin karakterleriniz uymuyo demişti önceden uydurmuştuk bi sürekliliği vardı die düşündüm hep senin gibi kızdım onlara ama adam çıktı gitti hayatımdan 1.5 sene oldu karşıma başkaları çıktı ve gerçekten haklılar dedim çünki onun o önceden göstermediği kişiliğini gördüm ve bu kişiliği yüzünden ondan soğudum ben falcılara onun sayesinde başlamıştım geri dönücek mi die bişiler olucak mı die... adam sorunlu ama ben uzun bi süre bunu görmedim, dedikleri kulağına küpe olsun ama karaları bağlama bi başkasını dene
bir başkalarıda aynısını düşünüyo mu

birde ben internetten ve telefondan bakılan falla pek inanmıyorum fal enerji ve algı işi karşılıklı yapılması gerek bence

süheyla ve mustafayı denemeni öneririm,özellikle mustafayı fazla gerçekçi o(olsa bile kısa sürede biticek diyebiliyo ya da bi başkası ile birlikte vs ),süheyla hanım daha pozitif biri( adam hakkında öğrenmek istediklerin vs varsa yakın zamanla ilgili o zaman süheylaya gidebilirsin)

Yıldız bana da hoşlandığım kişiyle alakalı gittiğimde çocuğu kızlarla gezip tozan, serseri biri olarak ifade etmişti. :27:
Halbuki garibimin hayatında bir tane kız arkadaşı olmuş. O da bitmiş gitmiş ve uzun zamandır yalnızdı. :27::27:
Bir insan bu kadar sallayabilir. :D

Ama bunun dışında bana isim verip de, bu kişi senden hoşlanıyor demesi çok doğruydu.

Anlamadım ben bu Yıldız'ı. Bilemediğini hiç bilemiyor, bilebildiği de tam tutuyor herhalde. :27::27:

perşembe günü 1 saat evim cafeyi aradım ama bulamadım.hiç bir yerde tabelasıda yoktu. adresi veya telefonunu bilen varsa yazabilir mi?

Yıldız bana da hoşlandığım kişiyle alakalı gittiğimde çocuğu kızlarla gezip tozan, serseri biri olarak ifade etmişti. :27:
Halbuki garibimin hayatında bir tane kız arkadaşı olmuş. O da bitmiş gitmiş ve uzun zamandır yalnızdı. :27::27:
Bir insan bu kadar sallayabilir. :D

Ama bunun dışında bana isim verip de, bu kişi senden hoşlanıyor demesi çok doğruydu.

Anlamadım ben bu Yıldız'ı. Bilemediğini hiç bilemiyor, bilebildiği de tam tutuyor herhalde. :27::27:

Ben de çözemedim...ilk baktığı fal kelimesi kelimesine tuttu.

İkinciyi telefondan baktırdım ve adam hakkında o kadar kötü bir tablo çizdi ki anlatamam. Tutmayan yerleri vardı. Yakışıklı dedi, hiç yakışıklı değil bir kere, bir deri bir kemik bir şey :) Kadınları parmağında oynatan , gezen tozan biri dedi ama ilgisi yok bence varsa yoksa iş takılıyor, hafta sonu bile 7ye kadar çalışıyor.

İlkay ın çizdiği tablo daha gerçekçi geldi. Bu adam tam bir Alman, inanılmaz disiplinli , ona göre karar vericeksin dedi.

Neyse, bu ay içinde durumu anlayıp rapor edicem arkadaşlar :) Adam efendi mi, p.ç mi anlicam ve ona göre kim haklı çıktı bakıcaz :)

Son düzenleme:
perşembe günü 1 saat evim cafeyi aradım ama bulamadım.hiç bir yerde tabelasıda yoktu. adresi veya telefonunu bilen varsa yazabilir mi?

evim cafe karanfil 2de madam cantanin ustu karanfilin mesrutiyete yakin tarafinda bi apartman dairesi dedigim gibi cantacinin ustu.
ben oylesine gittim birini ovduler 15tl diye yok dedik farketmez ucuz olsun7,5 a sermine baktirdik tarot da acti 10tl aldi ya atti tuttu ya cidden bildi ismini verdigi kisiyle sevgili oldum dedigi tarihte ama bi anda ayrildik olduramamis beyefendi seviyorum ama diye agladi neyse ben yine gittim kadin hic bisey bilemedi bes dakika bile surmedi fal on gune duzelirsiniz dedi yirmi gun oldu duzelmedik ilkinde baya ciddi ciddi tarihler isimler vermisti diger arkadaslarima da dedikleri dogru cikti ama ikinci gidisim tam bir husran simdi online baktiriyorum fala inanmiyorum asla ama bazen cevren bikiyo psikologa gitmek de zor geliyo online sesli fal bi nebze rahatlatiyo.gecici bi pozitif enerji oluyo sevgilim donmeyecek bence ama onlarin verdikleri tarihleri beklemek bile zamanin hizli gecmesini sagliyo bi sure sonra dedikleri gercek olmasa da sureci atlatmis oluyorsun iste.en azindan benim icin durum bu online bakanlar da hep ayni tarihi verdi umarim tutar.

uzun zamandır formu takip ediyorum. nihayet üye olup ben de sizlerle deneyimlerimi paylaşacağım. öncelikle bu fal işi gerçekten de frekans işi, ben ona inandım. bazılarıyla hiç ama hiç tutmuyor. ben fal cafe rukiyeyi beğeniyordum. isimleri nokta atışı biliyor ama son zamanlarda olacaklarla ilgili olarak pek bişey bilemiyor gibime geldi. cidan cafe figen bana ilk baktığı zaman çok müthiş ayrıntıları bile bilmişti, onun sayesinde gözüm açıldı resmen diyebilirim ama sonraki gittiklerimde çok da bişey bilememeye başladı. ya da kafası çok meşgul oluyor bilmiyorum. sabah erken saatlerde gitmek geerek, en son gittiğimde yanında aile dostları filan vardı resmen oturup birlikte baktılar gibi oldu. sinir olmuştum. eylül cafe mustafa, yine ilk gittiğimde nokta atışı bişeyi bildi. o yüzden tekrar gittim. şimdi haziranı bekle diyor hatta iddiaya bile girdi benimle, ama ben olasılık görmüyorum. saçma geldi söyledikleri.
eylül yine uzun uzun fal bakanlardan. bir çok şeyi hissederek söylüyor sanırım ama o da aslında net bilmesi gereken şeyleri bilememiş şimdi geçmişi düşününce. hem de fiyatı diğerlerine göre tuzlu olduğu için uzun zamandır gitmiyorum.

online falcılara gelince, arkadaşlar online fal baktıracaksınız ucuz olandan şaşmayın diyecem. çünkü genelde tutmuyo. siz ne yazdıysanız önce bi onu okuyolar uzun uzun, zaman zaten onla doluyo..sonra da o söyledikleriniz üzerinden bişeyler sallıyolar.

Back
X