Ankaradaki hamileler buraya :)))

Kizlar gecen yaz alisveris merkezinde cocuk magazasindan sepetten citcitli almistim kizima.simdide 19haftalik oldum ogluma alicam cokta memnun kaldim.optimum cepada oyle biyer yok baktim doktora geldikce.baska hangi alisverismerkezinde cocuk mafazasi ve sepetleri var biriniz soylesin.biturlu hatirlayamiyorum

Selaaammm bende varım eryaman 3.etaptayım ben ve burada çok arkadaşım yok çok sıkılıyorum bu konu güzel olmuş kızlar bende koruya gidiyorum

bu a city nin yan tarafında makromarketin üstünde babymall var. onun yanındaki avm de e bebek var. onun dıışında da her avm de en az bir bebek mağazası var. ama bu dediklerim en büyükleri. lcw lerde de çocuk ürünleri oluyor

Selaaammm bende varım eryaman 3.etaptayım ben ve burada çok arkadaşım yok çok sıkılıyorum bu konu güzel olmuş kızlar bende koruya gidiyorum

merhaba canım ben de koruya geçmeyi düşünüyorum. çukurambardakine mi gidiyorsun? nasıl memnun musun? hangi doktora gidiyorsun?
muayene ücretleri ne kadar?

merhaba canım ben de koruya geçmeyi düşünüyorum. çukurambardakine mi gidiyorsun? nasıl memnun musun? hangi doktora gidiyorsun?
muayene ücretleri ne kadar?
Hayır canım sincana gidiyorum hüseyin bey 75tl ücreti hüseyin beysüper bir insan kendinizi çok rahat hissediyorsunuz çok içten ve egosu hiç yok oyüzden tercih ediyorum benim için doktorumun sıcak kanlı olması çok önemli soğuk doktorlarda rahat olamıyorum

Sanirsam hatirladim forum ankaradaki e bebekti orasi.lcw 3takim begenip aldim.ozelcan bebenjn fiyati indirimliymis ayrica kasadada fiyat dusuyomus bazi urunlerde diye duydum.ben akrapole gidiyorum sanirimda oraya tek giden benmiyim herkez baska hastanelere gidiyor okudugum kadariyla

diğerlerini hiç bilmiyorum da ben gitmedim akrapole hiç. çok doktor değiştirdim ben ya çeşitli sebeplerden ötürü. şimdi de değiştirmem gerekiyor işte ondan sormuştum çukurambar koruya giden var mı diye...

etimed etimesgutta fiyatta uygun sayilir iste ben cikabilecek diger masraflarida hesaba kattim refakatciye falanda ucret aliniyo su anki muayenede 60 tl gali a
Ben ankarada oturuyorum etimedte 6 ay önce doğun yaptım. sezaryen .bebeğim solunum yetmezliği nden yoğun bakıma aldılar ama daha sonra enfeksiyon kaptı denildi çocuğum yoğun bakımda hemşireler değil ufak tefek yaşta kızlar bakıyordu oradan dış kapıya sevk ettiler cihazları yeterli değilmiş orada da 3 gün yaşadı kaybettim,benim yavrum tüp bebekti 5 yıl sonra buldum ben insanlık için yazıyorum belki kader belki ölecekti ama otopsi istemedim parçalamasınlar diye ama şüphe hep var çünkü kontrollerinde hiç bisey yoktu,doğana kadar.ilk önce yarım bayıltmayi denediler beni 4 defada yapamadı anestezisi doktor.daha sonra tüm bayıldılar ve üstelik doğumdan bir ay önce benden idrar kan aldırdı dr..halbuki 1 gün önce tahlil olmalıymış.anne karnında enfeksiyon kapmış dediler neden 1 ay önce tahlil yapmış anlamadık.şimdi sincandayim ama nefret ettim buralardan siz bilirsiniz ben yaşadıklarımı yazıyorum bu gece rahat yatmak için..bilseydim devlette doğum yapardım

Akropolu yada huseyin pehlivani ovuyorlar bunlari bi denesen.bende cok arastirdim bu ikisinden biri diyodum cunku.

Selam kizlar bende cankayada oturuyorum koruya gidiyorum umit hoca super bir doktor ben cok memnunum

Mrb canim ben cukurambardakine gidiyorum muayene 170 di ama ben paket aldim 5 bin lira her sey dahil testler muayene dogum her sey

Mrb canim ben cukurambardakine gidiyorum muayene 170 di ama ben paket aldim 5 bin lira her sey dahil testler muayene dogum her sey

a süpermiş canım benim gerçi özel sağlık sigortam var ama doğumdan önce o bitecek yenileyeyim mi onu bilmiyorum bir de ikizler benim küvez falan çıkabilir acaba paket onu da karşılar mı ki önümüzdeki hafta ben de bir randevu alıp gitmeyi planlıyorum çukurambar koruya. sen ümit hocaya mı gidiyorsun? iki tane de prof var kadroda aslında onları hiç denedin mi ya da birinin tavsiyesi üzerine mi gittin?

ya başın sağolsun çok üzüldüm
ben bir süre devlet hastanelerine de gittim zekai tahire falan çok iyi diyorlar ama bundan daha bir iki sene önce toplu bebek ölümleri yaşandı bir de doktorları çok uyuz ve ilgisiz o yüzden mecburiyetten özele gidiyorum. ama en azından bebek yoğun bakım ünitesi olan bir yer tercih etmek lazım her ihtimali düşünmek gerek her şey normal bile olsa doğum anında ters giden şeyler olabiliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…