- Konu Sahibi nonameanymore
-
- #2.001
verebilir miyiz bilmiyorum artıkben zira yemek için mutfağa geçiyorum izninle, öpüyorum
bende aslan burcuyum 3 ağustos dogumluyum
dogumuda o zamana denk getirmeye çalışcam
ana oğul aynı gun olcaz yanı bakalım nasıl olcak
iki aslan nasıl olur kestiremiyorum
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. Bende başak annesi olacam galiba... Ben başak eşim başak kızımda başak oldu mu evde üç başak süpero lur herhalde ev pırıl pırıl olur her zamanbendede doğum tarihi 2 eylül dedi doktor ben 9 eşim 5 eylül 7 sinde doğsa kızım tam aramızda sper olur
Elif terziye gidiyorum gayet memnunum tatlım tavsiye ederim kalabalık ama kaliteli doktor .doğumada o giricek ınş.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. Bende başak annesi olacam galiba... Ben başak eşim başak kızımda başak oldu mu evde üç başak süpero lur herhalde ev pırıl pırıl olur her zamanbendede doğum tarihi 2 eylül dedi doktor ben 9 eşim 5 eylül 7 sinde doğsa kızım tam aramızda sper olur
bizde eşimle gataya gitmeye karar verdik hayırlısı bakalım bi aksilik olmazsa haftaiçi gicez yazarım durumları inşallah
amiiiiiiiiiiiin cnm cümlemize nasip etsin Rabbim
oo evde 3 başak süper olur cidden 3 dene titiz vay anam vay
ev mis gibi parlar mis gibi kokar
hehe belkim 7 sinde olur cnm
bu arada normalmi olcak yoksam sezeryanmı düşünüyosun
off 3 burç aynısından nasıl olcak galiiii abuuuueşim ve ailesinin hepsi AKREP de
Sormayın hanımlar bazen eşimle temizlik yapıyoruz süpero luyor kızımlada yaparız ne güsellllAa üç başak üç suskun üç kararsız üç duygusal ne oluruz bilemem
Haao kadar da akrep çekilmez yahu en azından başaklar daha uyumlu
Selamlar yeniden.Geçmiş sayfalarda bir arkadaş akropol hastanesi bülent alp aydın'a gitmeyi düşündüğünü, forumları araştırdığını ve herkesin çok övdüğünü, hakkında hiç kötü birşey duymadığını yazmış. Kimdi hatrılamıyorum, nasılsa o kendisini hatırlarO arkadaş bir de aşağıdaki linke göz atsın. Ben orada yazanları okuduktan sonra dehşete düştüm ve gereksiz bir fan club kitlesinin oluştuğunu düşündüm.
http://www.kadinlarkulubu.com/dokto...ent-alp-ayd305na-gidenler-7.html#post25289299
hayır bi de her hafta dogum günü oluyo ekim kasımda bana pöf geliyoakrepler zor anacım zor ama aslandan kork diyor herkes napcaz bilmiyorum
Nerelerdesin, görünmüyorsun? Umarım herşey yolundadır tatlım.
hayır bi de her hafta dogum günü oluyo ekim kasımda bana pöf geliyoakrepler zor anacım zor ama aslandan kork diyor herkes napcaz bilmiyorum
Nerelerdesin, görünmüyorsun? Umarım herşey yolundadır tatlım.
aynen öyle canım aslan kızları fena oluyor çok bilmiş oluyorlar ben bilirim havaları çk.. benim kız aslanda oalbilir başakda vaktinde gelirse başak olacak da erkenden gelmeye kalkarsa aslan.. Allah hayırlı evlat eylesin cümlesini...
aynen öyle canım aslan kızları fena oluyor çok bilmiş oluyorlar ben bilirim havaları çk.. benim kız aslanda oalbilir başakda vaktinde gelirse başak olacak da erkenden gelmeye kalkarsa aslan.. Allah hayırlı evlat eylesin cümlesini...
Selam wavybaby :) Doğru söyledim de, banlandım, bir süredir 10. köy'de istirahat ediyordum
Sen napiyosun? Nasılsın?
Erken gelirse yengeç, 15 yıllık arkadaşımın burcu ve sevdim ben Yengeçleri de, kızım Aslan olsun zamanında gelmesi açısından diyorum.
Benim ay burcum Aslanmış bi bakmıştım, var bende de öyle havalar mavalar da korkum kızı anasına çekmiş demeleri. Yoksa en Terazisinden kadınımOf yıldız koktu ortalık hihiih
Nolduuuu?Ben bi el aşağıda bi el göbeğimde homini gırtlak iş yaparak günler geçiriyorum işte. 3 katın hamileyim elimi öp
Selam wavybaby :) Doğru söyledim de, banlandım, bir süredir 10. köy'de istirahat ediyordum
Sen napiyosun? Nasılsın?
Ben de aslan kızıyım. EVet biraz zor kadınlarız. Egomuz yüksek, lider ruhluyuz, kendimizi beğenmişiz, napalım gezegenimiz güneş. Ama çok iyiyiz, eğlenceliyiz, tatlıyızBir de en uyumlu burcumuz koç.
Erken gelirse yengeç, 15 yıllık arkadaşımın burcu ve sevdim ben Yengeçleri de, kızım Aslan olsun zamanında gelmesi açısından diyorum.
Benim ay burcum Aslanmış bi bakmıştım, var bende de öyle havalar mavalar da korkum kızı anasına çekmiş demeleri. Yoksa en Terazisinden kadınımOf yıldız koktu ortalık hihiih
Nolduuuu?Ben bi el aşağıda bi el göbeğimde homini gırtlak iş yaparak günler geçiriyorum işte. 3 katın hamileyim elimi öp
Ne güzel, 3 mis kişi.Biz de aile babanın çiftliği gibi olcaz, oğlak, boğa , aslan. 2şerden 6 boynuz.
Aslan gibisi var mı be, ne güzel aslan gibi kızlarınız olur işte. Benim de kardeşlerim yengeç, onlar daha sakin, ne de olsa su burçları, su gibi azizler, ben aslan gibi kükrek bişeyimKükremeden duramam. Ona kükrerim, buna yelelerimi gösteririm, sonra da bi tane ıssız jangle'da tek başıma otururum Ama benim de sevenim, kendimce bi fan kitlem var Kızlarınız aslan olsun varsın, akrepten korkun siz, aslanın nesi var
Ayyy, hakikaten dalgalı bebek, 3 katım hamilesin, ellerini ayaklarını, şiş gobeeni opmeliyim hürmetimdenYa ben şimdiden hapşururken bebek fırlayacakmış gibi hissedihyorum, sen nasıl hapşuruyosun, nasıl öksürüyorun? Bir elin ağzında bir elin de karnında mı oluyo o da ?
Ya bu arada azcık geyik yapiyim dedim wavy, bak 9 aylık hamile kadın psikolojisini bilmiorum henüz, bu sözler bile gözlerini filan dolduruyorsa insanın söyle de bi daha demeyim :26:
Aslan gibisi var mı be, ne güzel aslan gibi kızlarınız olur işte. Benim de kardeşlerim yengeç, onlar daha sakin, ne de olsa su burçları, su gibi azizler, ben aslan gibi kükrek bişeyimKükremeden duramam. Ona kükrerim, buna yelelerimi gösteririm, sonra da bi tane ıssız jangle'da tek başıma otururum Ama benim de sevenim, kendimce bi fan kitlem var Kızlarınız aslan olsun varsın, akrepten korkun siz, aslanın nesi var
Ayyy, hakikaten dalgalı bebek, 3 katım hamilesin, ellerini ayaklarını, şiş gobeeni opmeliyim hürmetimdenYa ben şimdiden hapşururken bebek fırlayacakmış gibi hissedihyorum, sen nasıl hapşuruyosun, nasıl öksürüyorun? Bir elin ağzında bir elin de karnında mı oluyo o da ?
Ya bu arada azcık geyik yapiyim dedim wavy, bak 9 aylık hamile kadın psikolojisini bilmiorum henüz, bu sözler bile gözlerini filan dolduruyorsa insanın söyle de bi daha demeyim :26:
waybaby kaç kilo aldın ki... Ben de çok kilo aldım ya millet sisnirimi bozup duruyor..
Bu arada bende hapşırmaya korkuyorum ama kendimide sıkmıyorum sıkmak çok tehlikeli çünkü hele de hamileyken... Hapşırınca karnım yerinden oynuyo sanki
Bi de wavy, çıngıraklı patik almışsın ya geçen gün, tam ben de o senin mesajı yazdığın gün çocuk mağazasında ona baktım biliyor musun? Bi kadın daha bakıyordu, acaba sen miydin:44: Ya o patikleri düşündüm ben de, çocuk ayağından çıkarır çıkarır atar dedim önce.Durdurmaz ki :26: Sonra dedim ki, sanırım bir yerde ayağına uzanması iyi birşey, kendine kendine pırtlatır, gazı da gider... İçine çorap giydirip üstüne mi bu çorapları giydircen sen? Kaç aylıkken giydircen, üstünde 0 aydan itibaren yazıyordu ama hem büyük olur hem de çocuğun ilgisini çekmez henüz diye düşündüm. 3 aylık için filan uygun gibi. Bi tecrübe et bakalım, 6 ay sonra sana bu konuyu tekrar sorcam.
yo yavrum hem marjinalsin hem faydali işte daha neçok güzel hapşuruyorum valla hiç ağız kapatmadan sadece hava yastığımı destekliyorum yanlardan sonra da annneaaaaam diye vik vikliyorum kasıklarıma baskı yapıyor. öyle çok çişe de çıkmıyorum ben, gece de uyanmıyorum, hiç aşermedim, neredeyse hiç kusmadım ve başım dönmedi. asıl marjinal ben miyim ne
Benim adım marjinalfaydali diye ben kendimi karalara boyayıP özlem tekin sanıyorum, kendime gothic süsü veriyorum sanıyolar.Halbuki o iktisadi bir terim.
Valla hapşurma işi zor be wavy, ben de ellerimle bebeği tutarak hapşuruyorum, sanki fırlarsa tutabilcem.Sen hakkat marjinal hamileymişsin, kusmamak olur mu heç, hamile dediğin önce kusar, sonra kustuklarını görüp bi daha kusar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?