- Konu Sahibi nonameanymore
-
- #2.041
senin erine ben doğuracağım inşben normal yapamayacam sanırım çok korkuyorum çünkü :)
günaydınlar ankaralı hamişler,
son anda doktor konusunda yine kararsız kaldım. oğlumun hamilelik süreci de böyle kararsızlıkla geçmişti. şimdiye kadar 29 mayıs tdv hastanesine gidiyordum, doktorum izne çıktı. haftasonu sincan lokman hekime gittim. salı günü de inşallah akropole gideceğim. nurten hanıma.. buradan birkaç arkadaş ona devam ediyordu sanırım. yorumlarınız olumluydu. inşallah benim için de olumlu olur.
Selamlar yeniden.Geçmiş sayfalarda bir arkadaş akropol hastanesi bülent alp aydın'a gitmeyi düşündüğünü, forumları araştırdığını ve herkesin çok övdüğünü, hakkında hiç kötü birşey duymadığını yazmış. Kimdi hatrılamıyorum, nasılsa o kendisini hatırlarO arkadaş bir de aşağıdaki linke göz atsın. Ben orada yazanları okuduktan sonra dehşete düştüm ve gereksiz bir fan club kitlesinin oluştuğunu düşündüm.
http://www.kadinlarkulubu.com/dokto...ent-alp-ayd305na-gidenler-7.html#post25289299
akayı denemedim canım. sürem gerçekten azaldı. gecede gündüzde acil bir durumum olsa nereye gideceğim belirsiz. bu konu beni çok endişelendiriyor.günaydın
akayı denedinmi tavsiye ederim ben oraya gidiyorum
ultrason cihazları bile çok güzel
29 mayısta doktorun cebi varmı mesela acil bişey olsa nasıl ulaşıyorsun
ya herrkesin doktoruna kendine göre iyiir mükemmeldir... bencede şu son zamanlarımıza yaklaştığımız anlarda bu konuları konuşmak yerine daha çok destek olsak birbirimize :):) sonuçta 34-35 haftaya doktorlarımızla iyi ya da kötü geldik.. hepimizin hakkında hayırlısı.. sagğlıklı doğumlar huzurlu mutlu bebişlerimiz olsun hepimizin inşallahh :)
akayı denemedim canım. sürem gerçekten azaldı. gecede gündüzde acil bir durumum olsa nereye gideceğim belirsiz. bu konu beni çok endişelendiriyor.
29 mayısta doktorun cebini istedim, vermedi. acil durumun olursa gelirsin acilde ebe vs var dedi. doğumda da biz geliyoruz zaten dedi. zaten canım biraz da ona sıkıldı. geçen hafta nişanım geldi, kendi doktoruma ulaşacak bir numara bile yok elimdehastaneyi arayıp oradaki başka bir doktorla görüştüm, o da ağrın yoksa gelme dedi. biraz ilgisiz olduklarını düşünmeye başladım. perşembe randevum var ama gitmeli miyim bilmiyorum.
öncelikle herkese günaydınlar :)) yazdıklarınıza cevap olarak şunu söyleyeyim : Ben Bülent Bey'in uzun zamandan beri hastasıyım...yazdıklarım söylentilerden ibaret olmayıp yakınlarım ve bizzat yaşayıp gördüklerime dayanır: Ayrıca kendim de bir sağlıkçıyım. Attığınız linkteki olayla ilgili de bizzat bilgim var, bence neyin ne olduğunu bilmeden tek bir olumsuz yoruma bakarak kimseyi eleştirmemek gerekir. Kendisinin fb paylaşım sitesindeki fanclubune girip bir göz atarsanız insanların neler düşündüğünü açık ve net görebilirsiniz. Bülent Bey dünyada ilk yumurtalık naklini yapan Türk doktorudur ve yüzlerce hastaya burada nasıl şifa dağıttığını yakından bilen biriyim. Dileyen basındaki haberlerini takip edebilir. Mutlaka herkesin doktoru kendine iyidir, acaba doktorlarınızdan her hastası memnun mudur?? Elbette değildir, eleştirilerde bu denli acımasız olmak ve benim kendisiyle ilgili yazdıklarımı yalanlarcasına bu yazıyı yazmanız da yersizdir..
sen onu bunu bırak da bana dön :))
Burası bir paylaşım platformu. Kimseyi paylaşımından dolayı yersizlikle suçlamanız asıl yersizlik olmuş bence. Hiçbir doktor benim babamın oğlu olmadığı gibi sizin de değil.Neden sizin çok övdüğünüz bir doktorla ilgili başka birisinin acı tecrübelerinin olması ve bunu böyle paylaşması sizi rahatsız etti inanın hiç anlamadım. Siz objektif bir şekilde nasıl memnuniyetinizi belirttiyseniz, tabii ki aynı kişiden dolayı zarar gören insanlar da bunu paylaşacak ve diğer insanlar fikir edinecekler. Eğer reklam amaçlı bir üye değilseniz herhangi bir meslek mensubu hakkındaki eleştirileri yersizlik olarak görmez, aksine insanlara "ben memnundum ama bak bir de böyle şeyler yaşayanlar var" diye vicdanınınız rahat bir şekilde tavsiye edebileceğiniz için bu linki siz de paylaşırdınız.
bence akayı da dene derim snaa ..
ben de 29 mayısı arayıp sormuştum doktorunuz cep numarasını veriyormu diye
hayır dediler
bir de acil gidince doktor bulunamayabiliyormuş orda nette okumuştum
sonra vazgeçtim zaten
ama akayda doktorumun cebi var kartını veriyor
istediğin zaman arayabiliyorsun
bence en önemlisi bu acil bişey olunca arayabilmek
umarım herşey gönlüne göre olur
sen onu bunu bırak da bana dön :))
başak hanıma gittim bi sürü test verdi
kontrol randevusuna gideceğim
testleri dışarda yaptırdım
kontrol randevusunda tekrar ultrasonla görebilirmiyim sence
onu söyle bana
canım, akay biraz pahalı. tek sıkıntı o. gerçi halledilemeyecek bir şey değil. bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım gerisini düşünmüyoruz. ben salı günü nurten hanımı bir görmek istiyorum. ordan da olumlu bir izlenim edinemezsem akaydan randevu alırım. randevuları çok yoğun mu?bence akayı da dene derim snaa ..
ben de 29 mayısı arayıp sormuştum doktorunuz cep numarasını veriyormu diye
hayır dediler
bir de acil gidince doktor bulunamayabiliyormuş orda nette okumuştum
sonra vazgeçtim zaten
ama akayda doktorumun cebi var kartını veriyor
istediğin zaman arayabiliyorsun
bence en önemlisi bu acil bişey olunca arayabilmek
umarım herşey gönlüne göre olur
Canım doktorun sana ilk muayenende verdi mi kartını ve cep numarasını? Akayda aynı doktora gidiyoruz biliyorsun, açıkçası ben istemedim, o da istemeden vermedi. Nasıl ulaşırız diye sorduk, sekreterlikten dedi
kesinlikle katılıyorum, ben de o yüzden yersiz bir yazı oldu diyorum :) yaaa bu serinlik ne iyi oldu yaaaa, hiç gezmeye gidemedim günlerdir bir tembellik bir tembellik...... Kaşlarım çıktı ormana döndü her yerim acaba kuaföre mi gitsem :))
muayene 90 tl ..canım, akay biraz pahalı. tek sıkıntı o. gerçi halledilemeyecek bir şey değil. bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım gerisini düşünmüyoruz. ben salı günü nurten hanımı bir görmek istiyorum. ordan da olumlu bir izlenim edinemezsem akaydan randevu alırım. randevuları çok yoğun mu?
Hayır göremezsinElindeki tahlil sonuçlarına bakıp bir kaç tanesini bilgisayarına kaydedecek ve güle güle
canım, cevapların için teşekkür ederim. hala doğurmamış olursam, inşallah bir de akayı denerim. nişanım geldi, sancı bekliyorum çünkü...muayene 90 tl ..
yok çok yoğun değil
ben sabaha alıyorum rahat oluyor
2 gün önceden alırsan istediğin saate alırsın
Burası bir paylaşım platformu. Kimseyi paylaşımından dolayı yersizlikle suçlamanız asıl yersizlik olmuş bence. Hiçbir doktor benim babamın oğlu olmadığı gibi sizin de değil.Neden sizin çok övdüğünüz bir doktorla ilgili başka birisinin acı tecrübelerinin olması ve bunu böyle paylaşması sizi rahatsız etti inanın hiç anlamadım. Siz objektif bir şekilde nasıl memnuniyetinizi belirttiyseniz, tabii ki aynı kişiden dolayı zarar gören insanlar da bunu paylaşacak ve diğer insanlar fikir edinecekler. Eğer reklam amaçlı bir üye değilseniz herhangi bir meslek mensubu hakkındaki eleştirileri yersizlik olarak görmez, aksine insanlara "ben memnundum ama bak bir de böyle şeyler yaşayanlar var" diye vicdanınınız rahat bir şekilde tavsiye edebileceğiniz için bu linki siz de paylaşırdınız.
Yersiz olduğunu iddia sebebinize gelince, burada herkes 30 küsür haftalık hamile değil, artık o benim doktorum, iyi ya da kötü devam ederim modunda değil. Bazıları ilk kontrolü için bile girip buradan doktor yorumlarına bakıyor. Sadece kişisel durumunuz açısından bakmayın duruma.
Siz benim demek istediğimi yanlış anlamışsınız.. Herkes buraya tavsiye ettiği doktorların memnun olduğu taraflarını yazıyor, doktorunuzun başka bir hastasında yaşattığı kötü tecrübeden haberi olan kaç hamile var ki burada??Memnun olmayanlar da yazacaklarını yazmış zaten, demek istediğim herkes her doktordan memnun olacak diye bir kaide yok, yolladığınız linkteki olayın iç yüzünü ben bildiğim için açıklama yaptım ve bunu da deklare edilecek bir durum yok ortada. Ben de 35 haftalık hamileyim ve ve böyle bir riski kimse için zaten göze alamam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?