Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

günaydınlar ankaralı hamişler,

son anda doktor konusunda yine kararsız kaldım. oğlumun hamilelik süreci de böyle kararsızlıkla geçmişti. şimdiye kadar 29 mayıs tdv hastanesine gidiyordum, doktorum izne çıktı. haftasonu sincan lokman hekime gittim. salı günü de inşallah akropole gideceğim. nurten hanıma.. buradan birkaç arkadaş ona devam ediyordu sanırım. yorumlarınız olumluydu. inşallah benim için de olumlu olur.
 
ben normal yapamayacam sanırım çok korkuyorum çünkü :)
senin erine ben doğuracağım inş


günaydın
akayı denedinmi tavsiye ederim ben oraya gidiyorum
ultrason cihazları bile çok güzel
29 mayısta doktorun cebi varmı mesela acil bişey olsa nasıl ulaşıyorsun
 

öncelikle herkese günaydınlar :)) yazdıklarınıza cevap olarak şunu söyleyeyim : Ben Bülent Bey'in uzun zamandan beri hastasıyım...yazdıklarım söylentilerden ibaret olmayıp yakınlarım ve bizzat yaşayıp gördüklerime dayanır: Ayrıca kendim de bir sağlıkçıyım. Attığınız linkteki olayla ilgili de bizzat bilgim var, bence neyin ne olduğunu bilmeden tek bir olumsuz yoruma bakarak kimseyi eleştirmemek gerekir. Kendisinin fb paylaşım sitesindeki fanclubune girip bir göz atarsanız insanların neler düşündüğünü açık ve net görebilirsiniz. Bülent Bey dünyada ilk yumurtalık naklini yapan Türk doktorudur ve yüzlerce hastaya burada nasıl şifa dağıttığını yakından bilen biriyim. Dileyen basındaki haberlerini takip edebilir. Mutlaka herkesin doktoru kendine iyidir, acaba doktorlarınızdan her hastası memnun mudur?? Elbette değildir, eleştirilerde bu denli acımasız olmak ve benim kendisiyle ilgili yazdıklarımı yalanlarcasına bu yazıyı yazmanız da yersizdir..
 
ya herrkesin doktoruna kendine göre iyiir mükemmeldir... bencede şu son zamanlarımıza yaklaştığımız anlarda bu konuları konuşmak yerine daha çok destek olsak birbirimize :):) sonuçta 34-35 haftaya doktorlarımızla iyi ya da kötü geldik.. hepimizin hakkında hayırlısı.. sagğlıklı doğumlar huzurlu mutlu bebişlerimiz olsun hepimizin inşallahh :)
 
günaydın
akayı denedinmi tavsiye ederim ben oraya gidiyorum
ultrason cihazları bile çok güzel
29 mayısta doktorun cebi varmı mesela acil bişey olsa nasıl ulaşıyorsun
akayı denemedim canım. sürem gerçekten azaldı. gecede gündüzde acil bir durumum olsa nereye gideceğim belirsiz. bu konu beni çok endişelendiriyor.

29 mayısta doktorun cebini istedim, vermedi. acil durumun olursa gelirsin acilde ebe vs var dedi. doğumda da biz geliyoruz zaten dedi. zaten canım biraz da ona sıkıldı. geçen hafta nişanım geldi, kendi doktoruma ulaşacak bir numara bile yok elimde hastaneyi arayıp oradaki başka bir doktorla görüştüm, o da ağrın yoksa gelme dedi. biraz ilgisiz olduklarını düşünmeye başladım. perşembe randevum var ama gitmeli miyim bilmiyorum.
 

kesinlikle katılıyorum, ben de o yüzden yersiz bir yazı oldu diyorum :) yaaa bu serinlik ne iyi oldu yaaaa, hiç gezmeye gidemedim günlerdir bir tembellik bir tembellik...... kaşlarım çıktı ormana döndü her yerim acaba kuaföre mi gitsem :))
 

bence akayı da dene derim snaa ..
ben de 29 mayısı arayıp sormuştum doktorunuz cep numarasını veriyormu diye
hayır dediler
bir de acil gidince doktor bulunamayabiliyormuş orda nette okumuştum
sonra vazgeçtim zaten
ama akayda doktorumun cebi var kartını veriyor
istediğin zaman arayabiliyorsun
bence en önemlisi bu acil bişey olunca arayabilmek
umarım herşey gönlüne göre olur
 

Burası bir paylaşım platformu. Kimseyi paylaşımından dolayı yersizlikle suçlamanız asıl yersizlik olmuş bence. Hiçbir doktor benim babamın oğlu olmadığı gibi sizin de değil.Neden sizin çok övdüğünüz bir doktorla ilgili başka birisinin acı tecrübelerinin olması ve bunu böyle paylaşması sizi rahatsız etti inanın hiç anlamadım. Siz objektif bir şekilde nasıl memnuniyetinizi belirttiyseniz, tabii ki aynı kişiden dolayı zarar gören insanlar da bunu paylaşacak ve diğer insanlar fikir edinecekler. Eğer reklam amaçlı bir üye değilseniz herhangi bir meslek mensubu hakkındaki eleştirileri yersizlik olarak görmez, aksine insanlara "ben memnundum ama bak bir de böyle şeyler yaşayanlar var" diye vicdanınınız rahat bir şekilde tavsiye edebileceğiniz için bu linki siz de paylaşırdınız.


Yersiz olduğunu iddia sebebinize gelince, burada herkes 30 küsür haftalık hamile değil, artık o benim doktorum, iyi ya da kötü devam ederim modunda değil. Bazıları ilk kontrolü için bile girip buradan doktor yorumlarına bakıyor. Sadece kişisel durumunuz açısından bakmayın duruma.
 
Son düzenleme:
sen onu bunu bırak da bana dön :))
başak hanıma gittim bi sürü test verdi
kontrol randevusuna gideceğim
testleri dışarda yaptırdım
kontrol randevusunda tekrar ultrasonla görebilirmiyim sence
onu söyle bana
 


Canım doktorun sana ilk muayenende verdi mi kartını ve cep numarasını? Akayda aynı doktora gidiyoruz biliyorsun, açıkçası ben istemedim, o da istemeden vermedi. Nasıl ulaşırız diye sorduk, sekreterlikten dedi
 
Son düzenleme:

Hayır göremezsin Elindeki tahlil sonuçlarına bakıp bir kaç tanesini bilgisayarına kaydedecek ve güle güle
 
canım, akay biraz pahalı. tek sıkıntı o. gerçi halledilemeyecek bir şey değil. bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım gerisini düşünmüyoruz. ben salı günü nurten hanımı bir görmek istiyorum. ordan da olumlu bir izlenim edinemezsem akaydan randevu alırım. randevuları çok yoğun mu?
 

yok ben istedim ,istediğim zaman sizi arayabilirmiyim dedim
tabiki dedi ve verdi kartını
ben cadıyım isterim
o kadar para veriyoruz arayabilelim de dimi ama
bi de doktor dediki şimdi sizden kan alsınlar vs .tamam dedim
çıktım odadan sekretere sordum ne kadar tutuyor diye dedi 185 tl
ii ben dışarda yaptırayım dedim tamam ben size yazıp vereyim dedi
dedim testler çıkınca kontrol randevusu alırım sizden
tamam dedi sekreter
doktora söylemiştir muhtemelen dışarda yaptırıyor diye
doktorla muhatap olmadım yani
gidince de bişey derse derim ne farkeder ha burda ha dışarda şuan maddi gücümüz yok derim gayet normal
 

aynen valla bende şimdi dışarı çıkıp gezeceğim öğlen arasında :):)
 
muayene 90 tl ..
yok çok yoğun değil
ben sabaha alıyorum rahat oluyor
2 gün önceden alırsan istediğin saate alırsın
Hayır göremezsin Elindeki tahlil sonuçlarına bakıp bir kaç tanesini bilgisayarına kaydedecek ve güle güle

eşim de gelecek bu sefer hem de doktorla tanıştıracağım
eşim de sizinle tanışmak istedi diyeceğim ve rica edeceğim eşim de gelmişken acaba ultrasonda tekrar görmemiz mümkünmü diye
artık şansıma ne çıkarsa
zaten tavrı önemli yok göremezsin deyip işi yokuşa sürerse benden negatifi alır
ne var yani bunda beş dakikalık olay gösterse gösterir
 

Siz benim demek istediğimi yanlış anlamışsınız.. Herkes buraya tavsiye ettiği doktorların memnun olduğu taraflarını yazıyor, doktorunuzun başka bir hastasında yaşattığı kötü tecrübeden haberi olan kaç hamile var ki burada??Memnun olmayanlar da yazacaklarını yazmış zaten, demek istediğim herkes her doktordan memnun olacak diye bir kaide yok, yolladığınız linkteki olayın iç yüzünü ben bildiğim için açıklama yaptım ve bunu da deklare edilecek bir durum yok ortada. Ben de 35 haftalık hamileyim ve ve böyle bir riski kimse için zaten göze alamam..
 
mrb kızlar.benıde aranıza alın bende ankarada yaşıyorum ve hamıleyım 2cı bebeyıme..dr cok memnunum..
ilk dogumumu guven hastanesınde yapmıştım..
şimdi 2 cı bebyımın heycanını yaşıyoruz
 

E tamam, demek istediğiniz buysa neden yersizlikle suçladınız ki benim link paylaşımımı? Herkes herşeyden memnun olacak diye birşey yok kuralı zaten en temel kuraldır,bunu herkes bilir, bu ana fikir için bi yersizlikle suçlandım acaba?

Ben de herkes her doktordan memnun değil, bakın bir de böyle bir durum yaşamış insanlar var dedim, çünkü siz miydiniz inanın hatırlamıyorum ama o doktor hakkında hiç kötü yorum olmadığı gibi yanıltıcı bir ifade vardı. Ben de o yazıya denk gelmiş bir insan olarak, hakkında kötü yorum da olduğunu paylaşmayı boynumun borcu bildim.

Ayrıca yolladığım linketi olayın iç yüzünü paylaşın o zaman, madem o linkteki paylaşımın doktora haksızlık ettiğini düşünüyorsunuz...Biz de diyelim ki, aa bak böyle bir olumsuzluk gelmiş birinin başına ama başka biri de diyor ki, aslında olayın iç yüzü öyle değil, böyle diyor... O zaman sizin söyleyeceklerimiz de kalır aklımızda ve daha objektif değerlendiririz.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…