- Konu Sahibi nonameanymore
-
- #2.021
hepsinden azıcık azıcık oldu arada tamam hiç demeyelim ya, yarın düşüp bayılcam nazardan ama bu arada amniyosentez de geçirdim 3 kere girdiler, önce oğlandı sonra kız oldu, ilk 3 ay düşük riski var deyip progestanı dayadılar vs vs yi saymazsak marjinal ama iktisadi olmayandan bi hamile oldum ben
İyi hadi nazarlarımı geri alıyorum, madem bu kadar çok şey gelmiş başına3 kez amniyosentez mi oluyormuş ya? Bi tanesini yaptırmaktan çekiniyor millet, 3 kez nasıl isteyebildiler :26: Ne risk gördüler ki, belki de en eski sayfalarda yazdın da ben o zamanlar nerde şam orada akşam modunda özgür ruh dolanıyordum başka topiclerde muhtemelen, haberim bile yoktu hamile topiclerinden...Bundan sonrasında sorunsuz, zamanında bir hamilelik ve doğum olsun umarım.
geçti bitti, 1/21 down sendromu riski çıktı da, bir seferda 3 iğne giriş yaptılar onu kastettim. ama yok öyle yağma kızımla dişli çıktık direndik bak yarın SATa göre 34 olcas naber dr amcalarııııı
Haa anladım. Onunla geçmiş olsun o zaman. Ya kadının teki çocuğunun kalp atışlarını dinlemek için internetten bi cihaz sipariş etmiş. Ben de zararlı olabilir, doktor bize ultrasonda birkaç saniye dinletti bu yüzden sadece dedim. Haftada birkaç kez ve birkaç dakikadan birşey olmazmış..Daha fazlasında kalbi ısınırmış bebeğin. :26: 1-2 Dakika bile uzun bir süre değil mi yahu minicik bir bebek için? Hemde hafatda birkaç kez :26: Bu kadar teknolojiyle temas sonucunda o bebek elinde iphone'la doğar bu gidişle.
Bak biz senle bebek çantası bile almayalım, migros poşetleri var nasılsa diyoruz, millet neler alıyor
Yaaa canımcım o konuda ben satıcı çıktım acaip, gittim hem de Skiphop aldım parayı bayılıp. Kesin burda okuyup gülen birinin ahı tuttu yoksa ben turuncu takılcaktım senle ya LCW ya Migros poşetiyle taşıcaktım herşeyi. Gerçi gezmeye karton poşet takardım ben yine kokoş
Sat sen satBari kol çantası değil de sırt çantası modelini alsaydın. 3 ay sonra gelip ya marji senin sırt çantanın markası neydi, bu çanta benim kolumu ağrıttı, belimi büktü deme bana. Ben turuncu lcw poşetine içten 3 göz dikip kullancam
yok janikom şimdi sana özelliklerini anlatıp hiç 3 aylıkken çanta aldırmayayım ama aldığım modelin hele hele birkaç özelliği var ki her amaçlı kullanırsın. Doğayı kirletmez Migrosa bile bu çantayla gidersin :)
ben asıl (gülme) şimdi kara kara kirli sepetini düşünüyorum bi o kaldı. Alsam mı, alırsam odasına mı koysam, küçük mü alsam poşetle mi idare etsem? yoksa ona da mı bi Skiphop alsam :)
Hanımlar bebek çantasını nasıl aldınız? Ben afilli süsülü bi çanta istiyorum normal bebek çantalarını sevmiyimm...
Bu arada marjinal faydalı iktisat mezunu msun :)
Bir çanta her amaçla nasıl kullanılıyor acep, çok merak ettim. Facebook'a da mı giriyor?Ama madem doğayı kirletmez, o zaman güle güle kullan.
Bence kirli sepetini sitelerde yaptır, basite kaçma, kaç kere kirli sepeti alcan şu hayatta çocuga.Bi kere al iyisini al
Valla mavismavis kardeşim, biz bu wavybaby'le anlaştık, ben turuncu lcw poşetine koycaktım, bu da migros poşetine. Sonra gitmiş satmış beni, ciks bi çanta almış.Böyle bizim adını sanını duymadığımız, muhtemelen ecnebi aktrisslerin kullandığı cinslerden birşey.Sana özelden söylesin modelini, ben 3 aylıkken özenip almayım diye bana söylemiyorBen almıcam bebek çantası, jansportumla mutluyum, içinde de milyon tane gözü var
Tahsil hayatım hususunda ise İktisadi bilimler fakültesi diyelim. Çok fazla deşifre oluyorum kuzum
günaydınlard herkeseee..güzel bir hafta diliyorummm bize ve bebişlerimizee........
aaa senle de hemen hemen aynıyızzz (nickinle mi hitap edeyim?)
eby06, ben, Asemb aynı gidiyoruz hadi bakalım.
zaman yaklaştıkça bende heyecan had safhaya ulaşıyor...sende durumlar nasıl??
bu arada doğum şeklin belli oldu mu;??
Hiçbirşey söylemedi drum. Önce bağıra bağıra doğuracaksın dedi, sonra şu şu tarihlerde alırız dedi anlayamamaktayım :) Suyum gelir sancılarla açılmayla gidersem zaten normal olur çünkü hanfendi pozisyon da aldı zaten bi süredir. Bu cuma tekrar gidiyorum belki birşey söyler. Sen ne yapacaksın?
Bu arada şu ziyaretçiler de bizden fazla. Gelsinler de iki kelam etsinler olmuyor öyle bedava okuyup çıkmak
valla bende daha konuşmadım çarşamba günü gideceğim bakalım o zman konuşacak sanırım :)
ya bence rahat ol ne olursa olsun doğum bu ucunda bebeğimiz var bi şekilde olacak. sonrasında sorun çıkmasın da..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?