- 4 Ocak 2012
- 852
- 13
- 68
- Konu Sahibi nonameanymore
-
- #1.981
kızlar ya zübeyde hanımda tavsiye edebileceğiniz bi dr varmııı
cnm bugun gittim ben sincan koruya muayene 37 lira doğum 1200 lira bence gayet uygun
donanım bakımından sorunuda yok yenı dogan bakımıda var cnm ben cok memnun kaldım çok ilgili bi hastane herşeyiyle
maşallah cnm oğluşunasağsağlim alırız inşallah kucaklarımıza
canım hoşgeldin, takıl sürekli ya seni görünce mutlu oluyorum ben
kilo kardeşliği olmuş ikimizinki desene3500 müüüüüüü ben 3 kiloya ulaşsa göbek atcam canikom ama dur bakalım. Bugün hanfendi yukarıda azıcık en azından vajinal çalışmıyor, aman Allah'ım dün neydi öyle bi elim karnımda bi elim aşağıda öyle geçirdim günü sürekli açıp açıp göbeğime bakıyorum yukarısı boşalmış mı diye, çünkü iyice inerse 3 haftaya doğum olur diyor drlar ve halk
Bu cuma yine gidiyorum hastaneye, drum tatile gidecek öncesinde bi göreyim dedi, haydi hayırlısı.
Ne yaptın işlerini halledebildin mi? İhtiyacın eksiğin varsa haber ver elimden geldiğince fikir vereyim yönlendireyim nacizane, benim çoğu bitti artık. Mama sandalyesi alacaktım çok beğendiğim var bitane ama onu erteledim sadece. Bi de kirli sepetiyle kapı süsü kaldı alınacak. Masus bırakıyorum 1-2 tane ki bu haftalarda uğraşacak kafa yoracak birşeyler olsun
canım hoşgeldin, takıl sürekli ya seni görünce mutlu oluyorum ben
kilo kardeşliği olmuş ikimizinki desene3500 müüüüüüü ben 3 kiloya ulaşsa göbek atcam canikom ama dur bakalım. Bugün hanfendi yukarıda azıcık en azından vajinal çalışmıyor, aman Allah'ım dün neydi öyle bi elim karnımda bi elim aşağıda öyle geçirdim günü sürekli açıp açıp göbeğime bakıyorum yukarısı boşalmış mı diye, çünkü iyice inerse 3 haftaya doğum olur diyor drlar ve halk
Bu cuma yine gidiyorum hastaneye, drum tatile gidecek öncesinde bi göreyim dedi, haydi hayırlısı.
Ne yaptın işlerini halledebildin mi? İhtiyacın eksiğin varsa haber ver elimden geldiğince fikir vereyim yönlendireyim nacizane, benim çoğu bitti artık. Mama sandalyesi alacaktım çok beğendiğim var bitane ama onu erteledim sadece. Bi de kirli sepetiyle kapı süsü kaldı alınacak. Masus bırakıyorum 1-2 tane ki bu haftalarda uğraşacak kafa yoracak birşeyler olsun
maşallahhh :) 3 kişi günlerimiz birebir aynı :)))))))) canım memnun kakmana çooookkk sevindin,sonunda doktorunu bulmuşsun :)
hoşbuldum cnm benımyeterki sen mutlu ol cnm ben hep gelirim
evet bebişlerimiz aynı gidiyo maşallah onlara
valla ben dr un yalancısıyım 3500 olur dedi
benımkide aşağılarda ortalarda takılıyo bakalım ne olcak ama inşallah vaktinde gelir bebişler
nts ye felen girdinmi sen cnm ben dun dr a sordum nezaman girerim dıye o da 2hafta sonra geldiğinde girersin dedi
cnm benım cok sağolsasın bunu demen bile yeter
bi oda takımı kaldı onuda begendim çilek mobılyadan onu almayı planlıyorum bugun yarın alırız sanırsam
tekstil vs tmm bide sebamedin urunlerını alıcam onuda az daha vakit yaklaşsın öyle alayım dıyorum
bez olarakda prima premium care ı öneriyolar onu alcam 1 paket sonra kilosuna göre alırım artık
çoğu bitti yani azı kaldı vakitde yaklaştıkca dogum stresi bastı onuda bi şekilde halletcez bakalım
Tatlım ben etlik lokman hekime gidiyorum. Senin ablan mi eltisimi doğum yapmıştı. Nasıl memnun kaldılarmi ilgi felan birde ne kadar verdiler
çilek işini iyi düşünmüşsün bi ara indirime de girmişti cuk olmuş :)
nstye girdim bi sorun yok dedi dr ama kağıttan pek bişi anlamadım grafik gibi birşey, sancı sıklığını gösteriyor galiba. Azıcık da az bilmişlik yapayım dedim bunun üzerine ihtisas yapmıcam artık ayyyyh yoruldum, onu da dr a bırakcam. yoksa diger her degeri milim milim hepimiz araştırıp okumuyor muyuz :) nst tatlı bişey ya bebeğin kalp atışlarını dinliyosun bi yandan da ağrı probuna bağlanıyosun o sırada hareket ederse basıyosun düğmeye (bizimki öyleydi). düz 15 dk yatmaktan belim ağrıdı bi de klimadan göbeğim üşüdü o kadar
cumaya bi daha gidiyoruz bakalım. Ohhh yarın Temmuz 1 :)
evet canım ablamın eltisi yapmıştı ama sanırım 8.aydan itibaren oraya geçti kıbrıstaydı daha öncesinde. ama o eryamandakine gitmiş drundan memnundu ablam çok kalabalık bi hastane dedi sadece. sen hangi doktora gidiyosun bende lokman hekim gata ve zübeyde hanım 3lüsü arasında hala git geller yaşıyorum yaa:44: böyle giderse orduevinde doğurcam
evet canım ya maalesef 3 aylığına burdayız ev tutmadım ablam var ama rahatsız etmek istemiyoruz doğuma yakın geçicez onlara yemek olayı var ama zor tabi saatli yeme içme ama idare edicez artık napalımHamile hamile orduevinde mi kalıyorsun kıyamam sana .Yemek olayını nasıl hallediyorsun ben geçen yıl lojman çıkana kadar kalmıştım perişan olmuştuk. Yeni mi tayin oldunuz? Yapabileceğimiz bişey var mı?
evet canım ablamın eltisi yapmıştı ama sanırım 8.aydan itibaren oraya geçti kıbrıstaydı daha öncesinde. ama o eryamandakine gitmiş drundan memnundu ablam çok kalabalık bi hastane dedi sadece. sen hangi doktora gidiyosun bende lokman hekim gata ve zübeyde hanım 3lüsü arasında hala git geller yaşıyorum yaa:44: böyle giderse orduevinde doğurcam
slm millet nerelerdesiniz bakem
ee tabi pazar olunca hepiciğiniz gezmelere kaçtınız demi oh iyide yapmıssınız :13:
ben evdeyım kocişle temizlik yaptık şimdide oturma odasını boyuyo geçen hafta bebişin odasını boyamıstı
bu haftada oturma odasını hallediyo işe yarasın azcık
yok tatlım nerdeeee, ben gezmelere filan çıkamıyorum artık çoğu arkadaşla sezon finali yaptıkkayınvalidem koli yollamıştı sağolsun 1 hafta yemek onlar idare etti şimdi wavy mutfağa girer ve çoşturur moduna geçtim. sonra tabii maşallah bi bel ağrısı
yarın temizlik var bende de, cam kapı silinecek. kocişin ne güzel yardımcı oluyor, bizimki bi perde taktı (gerçi haklı bilmem kaç perde var) öldü öldü dirildi.
şimdi canınızı istetmek gibi olmasın, gerçi isterse kapım açık buyurun gelin akşama, kek yaptım onu bekliyorum. ee malum yumurta yiyemiyorum neyin içinde araya sokayım şaşırdım. 4 yumurtalı kek aha aha aha
aynen valla sıcakta anca dr a gidiyorum gezme felen hakgetire
dra gidip gelmek bile zulum oluyo bazen iice tembelleştimmi ne
ohh mis gibi cnm ellerine sağlık afiyet bal şeker olsun
bende yumurta yemiyorum hiç çocukluktan beri hiç sevmem
çok yorma ama kendını hepsiciğini sen yapmıycan dimi kuzum epey yorar o işler cunku
perde asmakda pek gıcık bi iştir erkeklerde pek sevmez
bende bizimkine taktırırım oflaya poflaya takar bende hiiç sallamam
kayınvalidende çok iyiymiş cnm ne güzel yardımcı oluyo sana eferim ona gözüm tuttu onu
eşime çıtlatmıştım ne güzel olur diye, bi de bi hafta önce annemden gelince koli herhalde biraz da emri vaki oldu ama güzel oldu löp löp kilo olduartık tvde de birşey yok ya napcaz biz bir ay dahaaaa :44: takılın kızlar buraya işte muhabbet edelim
hehe aynen öyle valla cnm tvde işe yarar hiç bişey yok malesef
burda vakit geçirmek en güzeli sıcakda biyerede çıkılmıyo zaten
iyi yapmıssın cnm yarasın bebişineee
kilolarıda artık dogumdan sonra hep beraber veririz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?