- Konu Sahibi nonameanymore
-
- #2.061
sürekli açım, ağzımın içi pas sanki...
evde temizlik olunca nefret ediyorum hayattan, sanki taşınıyoruz :)
Ya cam siliniyo, oksijen yerine domestos soluyorum ama yağmur yağacak az sonra belli... Neden biz bu kadar yıpratıyoruz kendimizi ya kadınlar?
Geçen hafta epilasyonda sedyede can verecektim, al noldu elime batıyo az az.
Haftasonu yemek yap mıy mıy uğraş, al akşama yine yemek yok.
Mobilyalar siyah, tozunu al yarın parmakla harita çiz...
Bütün ütüleri bitir, akşama kocan gelsin 1 makina çamaşır çıksın
Off keşke oğlum mu olsaydı ne
E tamam, demek istediğiniz buysa neden yersizlikle suçladınız ki benim link paylaşımımı? Herkes herşeyden memnun olacak diye birşey yok kuralı zaten en temel kuraldır,bunu herkes bilir, bu ana fikir için bi yersizlikle suçlandım acaba?
Ben de herkes her doktordan memnun değil, bakın bir de böyle bir durum yaşamış insanlar var dedim, çünkü siz miydiniz inanın hatırlamıyorum ama o doktor hakkında hiç kötü yorum olmadığı gibi yanıltıcı bir ifade vardı. Ben de o yazıya denk gelmiş bir insan olarak, hakkında kötü yorum da olduğunu paylaşmayı boynumun borcu bildim.
Ayrıca yolladığım linketi olayın iç yüzünü paylaşın o zaman, madem o linkteki paylaşımın doktora haksızlık ettiğini düşünüyorsunuz...Biz de diyelim ki, aa bak böyle bir olumsuzluk gelmiş birinin başına ama başka biri de diyor ki, aslında olayın iç yüzü öyle değil, böyle diyor... O zaman sizin söyleyeceklerimiz de kalır aklımızda ve daha objektif değerlendiririz.
Ya cam siliniyo, oksijen yerine domestos soluyorum ama yağmur yağacak az sonra belli... Neden biz bu kadar yıpratıyoruz kendimizi ya kadınlar?
Geçen hafta epilasyonda sedyede can verecektim, al noldu elime batıyo az az.
Haftasonu yemek yap mıy mıy uğraş, al akşama yine yemek yok.
Mobilyalar siyah, tozunu al yarın parmakla harita çiz...
Bütün ütüleri bitir, akşama kocan gelsin 1 makina çamaşır çıksın
Off keşke oğlum mu olsaydı ne
Tabiki paylaşacaksınız ama paylaşırken yazdıklarınız gerek beni gerekse konunun ilgilerini rahatsız edici tarzda olmamalı bence. Benim bu olay ile ilgili 3. bir şahıs olarak açıklama yapmam doğru olmaz, ama şunu diyebilirim ki tek suçlu doktorlar değil, bizlerin de yanlış yaptığı çok şey var. En basitinden Akropol'de yenidoğan ünitesinin olmadığını bilmeyen kalmadı burda, bilerek gidenler bazı şeyleri göze almış oluyor. Kaldı ki ben hastanede öğrendim bu durumu ve bana gerekli yönlendirme yapılmıştı.
:)))) ben kocamı tembihledim artık dikkatli kullan kıyafetleri diye. Adam pantolonu da gömleği de 1 kere giyip kirliye atıyo :) eeeeeeeeee dedim yetti her gün ütü yapamam götürür ütücüye verirsin artık dedim napiim
Senin kocan hergün 1 makinalık çamaşır mı giyiyor, çok iri yapılı olsa gerek Oğlum olsaydı olur mu, kızınla silersiniz işte güzel güzel. Oğullar biraz daha kaçmaya meylediyor ev işinden. Tabii ben oğlum da olacaksa emeklerken dizlerine takcam, yürümeye başlayınca da eline vercem tozbezini.
açın aşk-ı memnuyu alın abur cuburu elinize boşverin hayatı
Ne yazdım acaba gerek sizi gerekse konunun ilgililerini rahatsız edecek ? Bu olay ile ilgili madem 3. şahıssınız ve açıklama yapmanız doğru olmaz, savunma yapmanızın ve bir insanı sırf daha önce yapılmış bir paylaşımı paylaştığı için yersizlikle suçlamanızın dsoğru olacağını size düşündüren şey neydi acaba? Ayrıca akropolde yenidoğan ünitesinin olmadığını bilmeyen kalmadı diye birşey yok, çünkü kafalarda halen soru işareti var. Bir diyor ki ben geçen gün gittim, açılmış geçen ay, öteki diyor ki kesinlikle yok benim çocugu ambulansla sevkettiler, başka bi tanesi diyor ki bülent bey internette her yazana inanmayın dedi var bizim yeni doğan ünitemiz dedi diyor. Bunca kafa karışıklığı varken insanlara e sen de bazı şeyleri riske atmışsın, yenidoğansız hastaneye gitmişsin oh olsun demek asıl yersizlik bence. Neyse, konuyu uzatmak istemiyorum.
Sizin de belirttiğiniz gibi, lütfen açıklama yapma yetkinizin bile olmadığı bir konu hakkında, sadece işin iç yüzü öyle değil diyip bırakacagınız bir mağduriyet hikayesinin paylaşımı hakkında insanların paylaşım hakkını engelleme girişimlerinizden vazgeçin.
Hayırlı doğumlar diliyorum.
Selam kızlar,ben geldim,bi haftadır izinliydim evde yattım valla hep,
Bu arada 8 haftalık oldu bizimki,kalp atışını da geçen hafta duyduk çok şükür,
Ya şu hamilelik çizelgesini nerden nasıl yapıyosunuz kızlar?
Resimdeki karın ve bebek görüntüsü doğumu hatırlatıp çok itici ve korkutucu gelse de yapmak istiyorum artık...
Selam kızlar,ben geldim,bi haftadır izinliydim evde yattım valla hep,
Bu arada 8 haftalık oldu bizimki,kalp atışını da geçen hafta duyduk çok şükür,
Ya şu hamilelik çizelgesini nerden nasıl yapıyosunuz kızlar?
Resimdeki karın ve bebek görüntüsü doğumu hatırlatıp çok itici ve korkutucu gelse de yapmak istiyorum artık...
tatlım mrb bende 8haftalık hamıleyım yenı geldım aranıza..
gebelık testınıde yaptım ama yalınş oldu duzeltemedımde bır turlu
Hoşgeldiniz,hayırlı olsun tüm yeni gelenlerin bebekleri :))
cok sagol canım sızınkıde hayırlı olsun.kısmet olursa ben ıkıncı kez anne olucam
cok sagol canım sızınkıde hayırlı olsun.kısmet olursa ben ıkıncı kez anne olucam
yok ben istedim ,istediğim zaman sizi arayabilirmiyim dedim
tabiki dedi ve verdi kartını
ben cadıyım isterim
o kadar para veriyoruz arayabilelim de dimi ama
bi de doktor dediki şimdi sizden kan alsınlar vs .tamam dedim
çıktım odadan sekretere sordum ne kadar tutuyor diye dedi 185 tl
ii ben dışarda yaptırayım dedim tamam ben size yazıp vereyim dedi
dedim testler çıkınca kontrol randevusu alırım sizden
tamam dedi sekreter
doktora söylemiştir muhtemelen dışarda yaptırıyor diye
doktorla muhatap olmadım yani
gidince de bişey derse derim ne farkeder ha burda ha dışarda şuan maddi gücümüz yok derim gayet normal
oooooo deneyimli annee :)) iyi oldu deneyimli birilerini burada görmek :)
ayy ilk doğumunu nasıl yaptın?? :):)
en merak edilen konu :) benim açımdan tabiki :)
kızlar evet benım 2cı bebeyım olucak ınşallah..
Bu konularda bılınclıyım cok şukur.
Tatlım benım ılk dogum erken oldu 31+4 gunluk cok sukur oglumda sorun cıkmadı ama ılk başlarda bızı cok korkuttu 15 gun yogun bakımda yattı ama sukurlr olsun nur topu gıbı bır oglum var şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?