- Konu Sahibi nonameanymore
-
- #2.081
oooooo deneyimli annee :)) iyi oldu deneyimli birilerini burada görmek :)
ayy canım benimm :):) allah evlatlarımıza sağlık versin :):) güzel oğluşuna rabbim sağlıklı uzun ömür versin :):)
normal doğum mu yapmıştın canım ilkini??
Birşey takıldı aklıma, ben de ilk 3 ay Akay'a gidiyordum şimdi Tolga Hocanın muayenehanesine gidiyorum. Akay'a gittiğim süre boyunca hem muayene hem de tahliller için toplamda 50 TL ödüyordum. Sizden niye 185 TL istediler? SGKnız yok mu ondan mı acaba?
Sizinki sgk değil de özel sağlık sigortası olabilir mi? Çünkü akayda muayene + ultrason için sgklı birisi olarak 90 lira fark ödüyorum. Tahliller için de ayrıca. Arkadaşın bahsettiği ilk yapılan detaylı kan testi, yine sgk'lı birisinden istedikleri FARK 185 tl.
yoo sgklıyımBirşey takıldı aklıma, ben de ilk 3 ay Akay'a gidiyordum şimdi Tolga Hocanın muayenehanesine gidiyorum. Akay'a gittiğim süre boyunca hem muayene hem de tahliller için toplamda 50 TL ödüyordum. Sizden niye 185 TL istediler? SGKnız yok mu ondan mı acaba?
canım, cevapların için teşekkür ederim. hala doğurmamış olursam, inşallah bir de akayı denerim. nişanım geldi, sancı bekliyorum çünkü...
merhabalar, ben de ekim sonuna bekliyorum miniği, Tolga Ecemiş'in muayenehanesine gidiyorum, doğum da akayda olacak gibi görünüyor. Akayla ilgili bilginiz var mı? yeni doğan ünitesi nasılmış? hemşireler ilgilimi odalar temizmi? ben tolga hocadan çok memnunum ama akay hakkında pek birşey bilmiyorum. En son 2li test için gitmiştim akaya ve 130tl gibi bi ödeme yaptım bana çok geldi :/ sgk katkı payları %90a çıkarılmış o yüden galiba..
merhaba
devlette yaptırsaydın 2li testi akayda neden yaptırdınki
doktorum akayın doktoru olunca sonuçlar direk bana gelcek dedi, bir daha git gel yapmam diye düşündüm gerçi fiyatını bilseydim yapardım galiba, tecrübesizliğime geldi :)
kızlar kirli sepetini napcaz?
kızlar oda hazırlıklarınız ne durumda.... benim miniğimin odası daha cumartesi günü geldi halısını falan halletmedim daha bi boş görünüyor gözüme oda??
sizler neler aldınız??
kirli sepeti derken?? bebeğin kirlilerini atmak için mi?
Biz bitirdik odamızı, ikeadan almıştım ben ama kendim kombinledim :)) perde aldık, lamba olarak da japon feneri alıp kendim süsledim, bi de cicili bicili çöp kovası aldım :)) halımızı da evde odaya uyum sağlayan bir halıyla hallettik çok iyi oldu
evet evet bildiğin kusmuklu battaniyeler salyalı bodyler için
bende halı ve perde işini halledersem bi de havalanıp kokusu iyice çıkarsa güzel birşey olacak sanırım... ayyy sağlıkla huzurla uyusun kuzularrr ):):)
yatak odası için beşik falan aldın mı;??
bana da öyle demişti
ben odadan çıkınca sekretere fiyatını sordum
185 tl deyince ben devlette yaptırayım o zaman dedim
tamam dedi
yani sen sekretere sor fiyatı öğren pahalı ise git dışarda yaptır göster hocaya
o ne öyle yaa insanı soymaya niyetli bunlar sanırım
ben testleri dışarda yaptırıp götüreceğim bişey derse söylerim çok phalı ondan dışarda yaptırdım diye
ben perde işini öyle ucuza getirdim ki tamamen şans :) küçükesatta bir perdecide 10 TL ye hazır bebek odası perdesi buldumhem de pembeeee :)) ben park yatak aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?