- Konu Sahibi nonameanymore
-
- #2.101
artık bişey kalmadı geriye:) 4lüyü de yaptırdım bi şeker yüklemesi kaldı galiba, bakalım 7 temmuzda muayenem var yine, sen kime gidiyosun doktor olarak?
çamaşır sepeti < FYLLEN | IKEA Türkiye
şuna çok benzer bişey aldım ikeadan,aynısını sitede bulamadım, kapağı falan desenli, daha güzel tabii :)
ben perde işini öyle ucuza getirdim ki tamamen şans :) küçükesatta bir perdecide 10 TL ye hazır bebek odası perdesi buldumhem de pembeeee :)) ben park yatak aldım
odasına mı koycaksın canım? ondan kararsızım ben ona göre alcam zira
10 tl mi ben 250 ye aldımgerçi oda büyük pilesi milesi derken çok tuttu. sanırım ciddi kazık yedik ama olsun çok hoşuma gitmişti
koydum odaya çok da güzel oldu :)) walla 10 TL :)) yarın resimlerini çekiim de yükliim buraya
züpper, takdir ettim seni :)
cuma gelse de bi kontrole gitsem, bu çocuk bu kadar hareketle nasıl kilo alcak bilmiyorum, karnım hiç durmuyor
herkes hareket sağlık belirtisidir diyor da huzursuz filan degildir di mi bebiş?
merhabalar, ben de ekim sonuna bekliyorum miniği, Tolga Ecemiş'in muayenehanesine gidiyorum, doğum da akayda olacak gibi görünüyor. Akayla ilgili bilginiz var mı? yeni doğan ünitesi nasılmış? hemşireler ilgilimi odalar temizmi? ben tolga hocadan çok memnunum ama akay hakkında pek birşey bilmiyorum. En son 2li test için gitmiştim akaya ve 130tl gibi bi ödeme yaptım bana çok geldi :/ sgk katkı payları %90a çıkarılmış o yüden galiba..
ben başak hanıma gidiyorum daha doğrusu ilk defa gittim işte rutin testleri verdi
12.haftada da ikili test yapacağız dedi ama ben dedimki ikizlerde gerek yokmuş
o da evet aslında ikizlerde pek gerek yok dedi
aklımı karıştırdı ben demeden neden demedi de 2li test istedi
özeller böyle işte maksatları hep para
bu şekilde konuşması moralimi bozdu açıkçası ama ben zaten başka yerlere de gidip deneyeceğim inş.
ben başak hanıma gidiyorum daha doğrusu ilk defa gittim işte rutin testleri verdi
12.haftada da ikili test yapacağız dedi ama ben dedimki ikizlerde gerek yokmuş
o da evet aslında ikizlerde pek gerek yok dedi
aklımı karıştırdı ben demeden neden demedi de 2li test istedi
özeller böyle işte maksatları hep para
bu şekilde konuşması moralimi bozdu açıkçası ama ben zaten başka yerlere de gidip deneyeceğim inş.
öylemiMerhaba, ben de bu hafta içi akayda ikili test yaptırmayı düşünüyordum, bugün yarın gün almak üzereyim. 2'li testi dışarıda nasıl yaptırabiliyoruz? İkili test için ultrasondan doktor birşeyler ölçüp sonrada aynı gün içinde kan vermemiz gerekiyor diye biliyorum. Ense kalınlığı ölçümünü doktorun ultrasonundan yaptırıp kanı dışarıda vererek mi olacak nasıl olacak? İkisi için ortak bir çalışma yürütülmüyor mu yani?
Sen o zaman başak hanımda kalıcı olmamaya mı karar verdin delikız? Çok memnun kaldığından bahsetmiştin, fikrini mi değiştirdin?
Ama dediğin doğru sen söylemeden o söylemeliydi, bir parça güvensizlik yaratmış olabilir. Demek ki hiçbir fikrin olmadan gitmeyeceksin, araştırıp edeceksin, o sadece teyit edecek...:26:
hayır kalıcı olmamak değil de bana negatif geldi bu yönü ..
herşeyi biz mi söyleyeceğiz
onun söylemesi lazım ama sırf para için yaptırmak istiyorlar işte
ve bu da can sıkıcı bir durum
ben muayeneye gittiğimde illaki bana 2li testte ısrar ederse değiştirmeyi düşünüyorum
o zaman paracı bir yaklaşımda olduğunu anlarım
başka yerleri de deneyeceğim demiştim zaten
tek bi yere bağımlı olmak istemiyorum
Merhaba, ben de bu hafta içi akayda ikili test yaptırmayı düşünüyordum, bugün yarın gün almak üzereyim. 2'li testi dışarıda nasıl yaptırabiliyoruz? İkili test için ultrasondan doktor birşeyler ölçüp sonrada aynı gün içinde kan vermemiz gerekiyor diye biliyorum. Ense kalınlığı ölçümünü doktorun ultrasonundan yaptırıp kanı dışarıda vererek mi olacak nasıl olacak? İkisi için ortak bir çalışma yürütülmüyor mu yani?
ben bayan doktor tercih ediyorum erkeğe gitmiyorum ama önerin için sağol..tolga ecemiş i tavsiye ederim çok tatlı biri, çok ilgili, içini rahatlatıyo insanın ama işte muayenehanesine gidiyorum ben 200 tl malesefdevletten de açıkçası korkuyorum ben en azından bunlar para alıyo ama ilgileniyolar da devlet geciştiriyo hemen.. bir de 4 boyutlu ultrasonu var mesela benimkinin, her gittiğimde 4 boyutlu görüntü veriyor ama birçok doktorda olmadığını duydum ekstradan başka bir doktorda baktırıyorsun..
yani ben bu durumda nasıl güveneyim doktoraYani hak veriyorum sana. Eğer ortada bir gerçek varsa, bunu testi yaptırmanızı öneririm ama ikizlerde yaptırılmasa da oluyor diye başından söylese senin daha çok güvenini kazanır aslında.
Ya bir de şu durum var, 2 doktor belirlemiş olsak, bir ay bir doktora, öteki ay öteki doktora gitsek sırasıyla...O zaman biz yine de bu doktorların takipli hastası oluyor muyuz yoksa aradaki kontrolde gitmedik diye takibinden çıkıyor muyuz acaba :)
doktor yine ultrasonda ölçümü yapıyor sonrasında sana bi kağıt veriyor üzerinde senin gebeliğinle ilgili bilgiler olan ve tabiki ense kalınlığı da olan sen onunla istediğin heryerde o gün yaptırabilirsin. Özel laboratuvarlar da var ama onlar da çok farklı değil 80tl mesela denge laboratuvarı. Devlette nereler yapıyor emin değilim ben yaptırmadığım için ama en azından akayda yaptırmaktansa dengeye verilebilir. Gerçi bir de şöyle bir durum var ben muayenehaneden yönlendirildiğim için ve akayda kayıdım olmadığı için muayene olmuşum gibi gösterip 50-60tl gibi bi ücret ilave edildi yoksa daha ucuzdu, eğer sen akayda doktora gidiyorsan senin öyle tutmaz büyük ihtimalle.
doktor yine ultrasonda ölçümü yapıyor sonrasında sana bi kağıt veriyor üzerinde senin gebeliğinle ilgili bilgiler olan ve tabiki ense kalınlığı da olan sen onunla istediğin heryerde o gün yaptırabilirsin. Özel laboratuvarlar da var ama onlar da çok farklı değil 80tl mesela denge laboratuvarı. Devlette nereler yapıyor emin değilim ben yaptırmadığım için ama en azından akayda yaptırmaktansa dengeye verilebilir. Gerçi bir de şöyle bir durum var ben muayenehaneden yönlendirildiğim için ve akayda kayıdım olmadığı için muayene olmuşum gibi gösterip 50-60tl gibi bi ücret ilave edildi yoksa daha ucuzdu, eğer sen akayda doktora gidiyorsan senin öyle tutmaz büyük ihtimalle.
Ha anladım canım, sen o hastanenin doktoruna dışarıda özel muayene olduğu için olmuş olabilir diyorsun. Ama sanırım fark etmez, çünkü hastanenin doktoruna gittiğimde de faturada muayene ( 50 küsür) + ultrason (40 küsür) gibi iki farklı ücretlendirme bileşeni vardı.. 2li test önemli bir ölçüm sonuçta, ustalıkla yapılması gerekir, her yere yaptırılacak birşey değil. Bakalım bugun bi karar veririm zaten.
canım, burda bir arkadaş sincan koruda yenidoğan yoğun bakım var diye yazmıştı. sincana yakın mısın? ben de eryamandayım.öylemi
ozaman ben akaya gitmem valla o nasıl iş öyle
devlette yaptırırım
gerçi ikizlerde pek işe yaramıyormuş ama
olmazsa ben sincan koru hastanesini de denemeyi düşünüyorum ama yenidoğan yoğun bakımı varmı bilmiyorum
canım, burda bir arkadaş sincan koruda yenidoğan yoğun bakım var diye yazmıştı. sincana yakın mısın? ben de eryamandayım.
akropolde yenidoğan yoğun bakım yok diye yazılmıştı değil mi?
Selam azul.Öteki bana da bir parça korkutucu ve kalabalık bir görüntü gibi geldiğinden ben ince olanından yaptım. Ondan yapmak istersen http://www.kadinlarkulubu.com/ocak-anneleri/515853-2013-ocak-anneleri.html konusunda ilk mesajda detaylı anlatılıyor.
tatlım mrb bende 8haftalık hamıleyım yenı geldım aranıza..
gebelık testınıde yaptım ama yalınş oldu duzeltemedımde bır turlu
yenidoğan yoğun bakımı var diye yazan kişi epey olumlu yorum yapmıştı sincan koru için. yalnız onun gittiği doktor erkekti, sen erkek doktor istemiyorsun diye hatırlıyorum. bayan doktor da varmış ama onun henüz ultrason cihazı gelmemiş. randevu alırken bir sor istersen cihazın gelip gelmediğini.. randevu çok kolay alınıyor. henüz çok yoğun değiller sanırım. muayene 30 civarı birşeydi yanlış hatırlamıyorsam.eryamandan ev aldım 1-2 aya geçeceğim inş.
yakın olması da cazip geldi
bi gidip denemek istiyorum
yoğun bakımı varmış baktım da
muayene ve doğum ücretleri nasıl acaba ve kolay muayene günü alınıyormu
akropolde yok yoğun bakım onu biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?