Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

artık bişey kalmadı geriye:) 4lüyü de yaptırdım bi şeker yüklemesi kaldı galiba, bakalım 7 temmuzda muayenem var yine, sen kime gidiyosun doktor olarak?

ben başak hanıma gidiyorum daha doğrusu ilk defa gittim işte rutin testleri verdi
12.haftada da ikili test yapacağız dedi ama ben dedimki ikizlerde gerek yokmuş
o da evet aslında ikizlerde pek gerek yok dedi
aklımı karıştırdı ben demeden neden demedi de 2li test istedi
özeller böyle işte maksatları hep para
bu şekilde konuşması moralimi bozdu açıkçası ama ben zaten başka yerlere de gidip deneyeceğim inş.

çamaşır sepeti < FYLLEN | IKEA Türkiye

şuna çok benzer bişey aldım ikeadan,aynısını sitede bulamadım, kapağı falan desenli, daha güzel tabii :)

odasına mı koycaksın canım? ondan kararsızım ben ona göre alcam zira

ben perde işini öyle ucuza getirdim ki tamamen şans :) küçükesatta bir perdecide 10 TL ye hazır bebek odası perdesi buldum hem de pembeeee :)) ben park yatak aldım

10 tl mi ben 250 ye aldım gerçi oda büyük pilesi milesi derken çok tuttu. sanırım ciddi kazık yedik ama olsun çok hoşuma gitmişti

koydum odaya çok da güzel oldu :)) walla 10 TL :)) yarın resimlerini çekiim de yükliim buraya

koydum odaya çok da güzel oldu :)) walla 10 TL :)) yarın resimlerini çekiim de yükliim buraya

züpper, takdir ettim seni :)

cuma gelse de bi kontrole gitsem, bu çocuk bu kadar hareketle nasıl kilo alcak bilmiyorum, karnım hiç durmuyor

herkes hareket sağlık belirtisidir diyor da huzursuz filan degildir di mi bebiş?

züpper, takdir ettim seni :)

cuma gelse de bi kontrole gitsem, bu çocuk bu kadar hareketle nasıl kilo alcak bilmiyorum, karnım hiç durmuyor

herkes hareket sağlık belirtisidir diyor da huzursuz filan degildir di mi bebiş?

benim kızım da çok hareketli, nerde hareket orda bereket :))))

Merhaba, ben de bu hafta içi akayda ikili test yaptırmayı düşünüyordum, bugün yarın gün almak üzereyim. 2'li testi dışarıda nasıl yaptırabiliyoruz? İkili test için ultrasondan doktor birşeyler ölçüp sonrada aynı gün içinde kan vermemiz gerekiyor diye biliyorum. Ense kalınlığı ölçümünü doktorun ultrasonundan yaptırıp kanı dışarıda vererek mi olacak nasıl olacak? İkisi için ortak bir çalışma yürütülmüyor mu yani?

Sen o zaman başak hanımda kalıcı olmamaya mı karar verdin delikız? Çok memnun kaldığından bahsetmiştin, fikrini mi değiştirdin?
Ama dediğin doğru sen söylemeden o söylemeliydi, bir parça güvensizlik yaratmış olabilir. Demek ki hiçbir fikrin olmadan gitmeyeceksin, araştırıp edeceksin, o sadece teyit edecek...:26:

tolga ecemiş i tavsiye ederim çok tatlı biri, çok ilgili, içini rahatlatıyo insanın ama işte muayenehanesine gidiyorum ben 200 tl malesef devletten de açıkçası korkuyorum ben en azından bunlar para alıyo ama ilgileniyolar da devlet geciştiriyo hemen.. bir de 4 boyutlu ultrasonu var mesela benimkinin, her gittiğimde 4 boyutlu görüntü veriyor ama birçok doktorda olmadığını duydum ekstradan başka bir doktorda baktırıyorsun..

öylemi
ozaman ben akaya gitmem valla o nasıl iş öyle
devlette yaptırırım
gerçi ikizlerde pek işe yaramıyormuş ama
olmazsa ben sincan koru hastanesini de denemeyi düşünüyorum ama yenidoğan yoğun bakımı varmı bilmiyorum

hayır kalıcı olmamak değil de bana negatif geldi bu yönü ..
herşeyi biz mi söyleyeceğiz
onun söylemesi lazım ama sırf para için yaptırmak istiyorlar işte
ve bu da can sıkıcı bir durum
ben muayeneye gittiğimde illaki bana 2li testte ısrar ederse değiştirmeyi düşünüyorum
o zaman paracı bir yaklaşımda olduğunu anlarım
başka yerleri de deneyeceğim demiştim zaten
tek bi yere bağımlı olmak istemiyorum

Yani hak veriyorum sana. Eğer ortada bir gerçek varsa, bunu testi yaptırmanızı öneririm ama ikizlerde yaptırılmasa da oluyor diye başından söylese senin daha çok güvenini kazanır aslında.

Ya bir de şu durum var, 2 doktor belirlemiş olsak, bir ay bir doktora, öteki ay öteki doktora gitsek sırasıyla...O zaman biz yine de bu doktorların takipli hastası oluyor muyuz yoksa aradaki kontrolde gitmedik diye takibinden çıkıyor muyuz acaba :)

doktor yine ultrasonda ölçümü yapıyor sonrasında sana bi kağıt veriyor üzerinde senin gebeliğinle ilgili bilgiler olan ve tabiki ense kalınlığı da olan sen onunla istediğin heryerde o gün yaptırabilirsin. Özel laboratuvarlar da var ama onlar da çok farklı değil 80tl mesela denge laboratuvarı. Devlette nereler yapıyor emin değilim ben yaptırmadığım için ama en azından akayda yaptırmaktansa dengeye verilebilir. Gerçi bir de şöyle bir durum var ben muayenehaneden yönlendirildiğim için ve akayda kayıdım olmadığı için muayene olmuşum gibi gösterip 50-60tl gibi bi ücret ilave edildi yoksa daha ucuzdu, eğer sen akayda doktora gidiyorsan senin öyle tutmaz büyük ihtimalle.

ben bayan doktor tercih ediyorum erkeğe gitmiyorum ama önerin için sağol..
bi de muayenesi de fazla zaten tüp bebekten dolayı maddi olarak yıprandık
o kadar veremem şu anda ..

yani ben bu durumda nasıl güveneyim doktora
yarın bir gün başka bişey olsa yine aynısı mı olacak
paranın adı batsın
ya bizim şuanda zaten doğuma daha zamanımız var
bir iki yer deneyip birinde kalıcı olabiliriz diyorum ben
yok neden takibinden çıkalım
işim vardı gelemedim dersin ankara dışındaydım dersin :))
ben öyle demeyi düşünüyorum
hatta ben tatilden dönüşte 2 li test zamanı farklı bir yere gideceğim
hem orayı da denemiş olurum bakalım diyorum
sonraki ay yine olmazsa akaya dönerim
doktora da tatilden dönemedim ankara dışındaydım derim
onların bizi yolmak için çözümü vars abizim de çözümümüz var:))

ha o zaman iimiş
o kağıdı veriyorsa dışarda da yaptırılabilir..
bilkentte atatürk araştırma hastahanesi var orda tanıdık doktor var
mesela o gün gidip orda yaptırabilirim

Ha anladım canım, sen o hastanenin doktoruna dışarıda özel muayene olduğu için olmuş olabilir diyorsun. Ama sanırım fark etmez, çünkü hastanenin doktoruna gittiğimde de faturada muayene ( 50 küsür) + ultrason (40 küsür) gibi iki farklı ücretlendirme bileşeni vardı.. 2li test önemli bir ölçüm sonuçta, ustalıkla yapılması gerekir, her yere yaptırılacak birşey değil. Bakalım bugun bi karar veririm zaten.

evet evet aynen öyle, dengeden de ben memnun kaldım orada da 4lüyü yaptırdım orası da olabilir. Bazı doktorlar ikili iyi çıktı diye 4lü istemiyor ama benimki iyi çıkmasına rağmen istedi gerçi ben de içimde bir soru işareti kalsın istemiyodum o yüzden dediğin gibi zaten bir kez yapılcak testler, bebeişler için en iyisi neresiyse o olmalı

canım, burda bir arkadaş sincan koruda yenidoğan yoğun bakım var diye yazmıştı. sincana yakın mısın? ben de eryamandayım.
akropolde yenidoğan yoğun bakım yok diye yazılmıştı değil mi?

canım, burda bir arkadaş sincan koruda yenidoğan yoğun bakım var diye yazmıştı. sincana yakın mısın? ben de eryamandayım.
akropolde yenidoğan yoğun bakım yok diye yazılmıştı değil mi?

eryamandan ev aldım 1-2 aya geçeceğim inş.
yakın olması da cazip geldi
bi gidip denemek istiyorum
yoğun bakımı varmış baktım da
muayene ve doğum ücretleri nasıl acaba ve kolay muayene günü alınıyormu
akropolde yok yoğun bakım onu biliyorum

Teşekkür ederim marjinalfaydalı ...

tatlım mrb bende 8haftalık hamıleyım yenı geldım aranıza..
gebelık testınıde yaptım ama yalınş oldu duzeltemedımde bır turlu

Hayırlı olsun,sen de hoşgeldin aramıza Ofelia...

yenidoğan yoğun bakımı var diye yazan kişi epey olumlu yorum yapmıştı sincan koru için. yalnız onun gittiği doktor erkekti, sen erkek doktor istemiyorsun diye hatırlıyorum. bayan doktor da varmış ama onun henüz ultrason cihazı gelmemiş. randevu alırken bir sor istersen cihazın gelip gelmediğini.. randevu çok kolay alınıyor. henüz çok yoğun değiller sanırım. muayene 30 civarı birşeydi yanlış hatırlamıyorsam.
bu arada evin de hayırlı olsun. biz de evi yeni aldık. içine yerleşeli daha 1 ay olmadı. sen de hayırlısıyla taşınırsın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…