- Konu Sahibi nonameanymore
-
- #2.121
yenidoğan yoğun bakımı var diye yazan kişi epey olumlu yorum yapmıştı sincan koru için. yalnız onun gittiği doktor erkekti, sen erkek doktor istemiyorsun diye hatırlıyorum. bayan doktor da varmış ama onun henüz ultrason cihazı gelmemiş. randevu alırken bir sor istersen cihazın gelip gelmediğini.. randevu çok kolay alınıyor. henüz çok yoğun değiller sanırım. muayene 30 civarı birşeydi yanlış hatırlamıyorsam.
bu arada evin de hayırlı olsun. biz de evi yeni aldık. içine yerleşeli daha 1 ay olmadı. sen de hayırlısıyla taşınırsın inşallah.
evet, çok haklısın. sen henüz yolun başındasın, deneme yapmak için vaktin var canım. içine en sinen yeri ve doktoru bulursun inşallah. akay şüphesiz kaliteli bir hastanedir ama ev de aldığımız için bana pahalı geldi. bir de dediğin gibi tahliller falan çok pahalı. ben haftasonu sincan lokman hekime gittim. muayene için 40 tl ödedim. idrar ve kan tahlili için para talep etmediler. ha ilgi olarak nasıldı dersen süper diyemem ama yeterli diyebilirim. yani acil bir durumda gidilebilir.ya benim gidip görmem lazım
başkalarının yorumları göreceli o yüzden benim içime sinmesi lazım ..
fakat doktorları nasıl onu da bilmek gerek
yani sadece yakın diye ve fiyatı uygun diye de gitmek doğru değil
gidip doktorun yaklaşımı uzmanlığını ölçmek lazım
sağolasın
senin de hayırlı olsun evin
ben akayı çok istiyorum aslında ısındım oraya ama normal doğum olursa nasıl olur bilemiyorum
bi de böyle tahlillere çok yüksek fiyat istemeleri negatif geliyor bana biraz ..
evet, çok haklısın. sen henüz yolun başındasın, deneme yapmak için vaktin var canım. içine en sinen yeri ve doktoru bulursun inşallah. akay şüphesiz kaliteli bir hastanedir ama ev de aldığımız için bana pahalı geldi. bir de dediğin gibi tahliller falan çok pahalı. ben haftasonu sincan lokman hekime gittim. muayene için 40 tl ödedim. idrar ve kan tahlili için para talep etmediler. ha ilgi olarak nasıldı dersen süper diyemem ama yeterli diyebilirim. yani acil bir durumda gidilebilir.
eryamandan ev aldım 1-2 aya geçeceğim inş.
yakın olması da cazip geldi
bi gidip denemek istiyorum
yoğun bakımı varmış baktım da
muayene ve doğum ücretleri nasıl acaba ve kolay muayene günü alınıyormu
akropolde yok yoğun bakım onu biliyorum
evet, çok haklısın. sen henüz yolun başındasın, deneme yapmak için vaktin var canım. içine en sinen yeri ve doktoru bulursun inşallah. akay şüphesiz kaliteli bir hastanedir ama ev de aldığımız için bana pahalı geldi. bir de dediğin gibi tahliller falan çok pahalı. ben haftasonu sincan lokman hekime gittim. muayene için 40 tl ödedim. idrar ve kan tahlili için para talep etmediler. ha ilgi olarak nasıldı dersen süper diyemem ama yeterli diyebilirim. yani acil bir durumda gidilebilir.
Canım allah nasip ederse normal düşünüyorum doktor da normal diyor bi terslik çıkmazsa son haftalarda. Sen normal mi olacaksn?
cnm bende epey bi hastane sıkıntısı çektim burda sincan korudan önce lokmana gitmiştim ve hiç memnun kalmamıştım
malum benımde dogum vakti yaklaştı oyuzden epey bi stres olmustum akropolden randevu almıstım
ama o arada burda bi arkadaş koruyu övdü bende bana yakın dıye orayı deniyeyim dedim ve cidden çok memnun kaldım
akropolde yenı dogan bakımı yok ama koruda var bu da artı oldu bana bide evime koru çok çok daha yakın
çok şükür memnun kaldımda hastanemi buldum öbür türlü insan stres oluyo cidden
evet canım ablamın eltisi yapmıştı ama sanırım 8.aydan itibaren oraya geçti kıbrıstaydı daha öncesinde. ama o eryamandakine gitmiş drundan memnundu ablam çok kalabalık bi hastane dedi sadece. sen hangi doktora gidiyosun bende lokman hekim gata ve zübeyde hanım 3lüsü arasında hala git geller yaşıyorum yaa:44: böyle giderse orduevinde doğurcam
günaydın herkese....havalar hep böyle serin olsun istiyorum :):)
ben ne zaman arasam açıyorlar ama anlıktır belkiBu arada bi randevu alayım dedim, bizim çok süper akayın kadın doğum sekreterliği 3 saattir cevap vermiyor. Acil bir durumum olsa ilk gördüğüm hastaneye sığıncam demek ki.:26:
mrb cnm sincan koruya giden ve yenı doganı var diyen benım
geçen cuma ilk defa gitmiştim ve çokda memnun kaldım
hem dr dan hemde ordaki çalışanlardan oldukça ilgiliydiler
benım dr erkek murat bey ama bide bayan dr var
erkek istemediğin için öbürüne gidebilirsin bence hastane olarak güzel bi hastane
muayene 37 lira ben sezeryan istediğim için onun fiyatını sormustum 1200 dediler
bence dogum ucretı gayet uygun
randevuyu perşembe aramıstım cuma ıcın hemen alabıldım öyle yogunluk yok yenı bi hastane oldugu için sanırsam
oyuzden de memnun kaldım malum çoğu özeller devlet gibi olmus
ama burası özel oldugunu belli ediyo ben çok memnun kaldım sanada tavsıye ederım
umarım sende memnun kalırsın cnm
benim dualar tuttu galiba, geç gelsin yaz dedim çalışırken hakkaten uzun sürdü sıcakların basması. şimdi de ısınmıyo bebekler üşücek :)
sana da günaydın, nasılsın bugün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?