Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

ya benim gidip görmem lazım
başkalarının yorumları göreceli o yüzden benim içime sinmesi lazım ..
fakat doktorları nasıl onu da bilmek gerek
yani sadece yakın diye ve fiyatı uygun diye de gitmek doğru değil
gidip doktorun yaklaşımı uzmanlığını ölçmek lazım
sağolasın
senin de hayırlı olsun evin
ben akayı çok istiyorum aslında ısındım oraya ama normal doğum olursa nasıl olur bilemiyorum
bi de böyle tahlillere çok yüksek fiyat istemeleri negatif geliyor bana biraz ..

Doğacak bebeğin şahsî özellikleri, anne karnındaki ceninin hareketleri ile kısmen önceden tahmin edilebilmektedir. Anne karnında çok hareketli olanların daha çabuk sinirlenen bebekler olduğu görülmüştür. Aynı zamanda bebeklerin biyolojik ritmi; annenin yemesi, hareketleri ve uyku-uyanıklık hallerinden etkilenmektedir. Aşırı stresli annelerin bebekleri, normalden daha aktif olmaktadır. Başka bir çalışmaya göre ise, iyi beslenen, az stresli ve toksin almayan anneler hamilelik dönemlerinde cenin ile yeterli miktarda konuşurlar, rahatlatıcı sesler oluştururlar ise, çocukları daha zeki, konuşma kabiliyeti daha iyi, hareketleri daha dengeli ve sosyal olarak daha uyumlu olmaktadır.1 Ancak bu görüşler, henüz başka çalışmalar ile desteklenmemiştir.

evet, çok haklısın. sen henüz yolun başındasın, deneme yapmak için vaktin var canım. içine en sinen yeri ve doktoru bulursun inşallah. akay şüphesiz kaliteli bir hastanedir ama ev de aldığımız için bana pahalı geldi. bir de dediğin gibi tahliller falan çok pahalı. ben haftasonu sincan lokman hekime gittim. muayene için 40 tl ödedim. idrar ve kan tahlili için para talep etmediler. ha ilgi olarak nasıldı dersen süper diyemem ama yeterli diyebilirim. yani acil bir durumda gidilebilir.

ya sen bizi sorma
ayda 3000 tl ev kredisi ödüyorum
artı tüp bebek için 7000 tl ödedik
ben ayda bir gideceğim için 100 tlyi akaya çok görmüorum
ama tahlilleri çok fazla
dışarda yaptıracağım gerçi ama
sincan lokman hekime ben gitmem orası rezil bir yermiş valla hiç memnun kalan yok
ben akayda yım şimdlik ama koruyu da deneyeceğim ..

Bu arada bi randevu alayım dedim, bizim çok süper akayın kadın doğum sekreterliği 3 saattir cevap vermiyor. Acil bir durumum olsa ilk gördüğüm hastaneye sığıncam demek ki.:26:

mrb cnm sincan koruya giden ve yenı doganı var diyen benım
geçen cuma ilk defa gitmiştim ve çokda memnun kaldım
hem dr dan hemde ordaki çalışanlardan oldukça ilgiliydiler
benım dr erkek murat bey ama bide bayan dr var
erkek istemediğin için öbürüne gidebilirsin bence hastane olarak güzel bi hastane
muayene 37 lira ben sezeryan istediğim için onun fiyatını sormustum 1200 dediler
bence dogum ucretı gayet uygun
randevuyu perşembe aramıstım cuma ıcın hemen alabıldım öyle yogunluk yok yenı bi hastane oldugu için sanırsam
oyuzden de memnun kaldım malum çoğu özeller devlet gibi olmus
ama burası özel oldugunu belli ediyo ben çok memnun kaldım sanada tavsıye ederım
umarım sende memnun kalırsın cnm

cnm bende epey bi hastane sıkıntısı çektim burda sincan korudan önce lokmana gitmiştim ve hiç memnun kalmamıştım
malum benımde dogum vakti yaklaştı oyuzden epey bi stres olmustum akropolden randevu almıstım
ama o arada burda bi arkadaş koruyu övdü bende bana yakın dıye orayı deniyeyim dedim ve cidden çok memnun kaldım
akropolde yenı dogan bakımı yok ama koruda var bu da artı oldu bana bide evime koru çok çok daha yakın
çok şükür memnun kaldımda hastanemi buldum öbür türlü insan stres oluyo cidden

cnm bende epey bi hastane sıkıntısı çektim burda sincan korudan önce lokmana gitmiştim ve hiç memnun kalmamıştım
malum benımde dogum vakti yaklaştı oyuzden epey bi stres olmustum akropolden randevu almıstım
ama o arada burda bi arkadaş koruyu övdü bende bana yakın dıye orayı deniyeyim dedim ve cidden çok memnun kaldım
akropolde yenı dogan bakımı yok ama koruda var bu da artı oldu bana bide evime koru çok çok daha yakın

Canım allah nasip ederse normal düşünüyorum doktor da normal diyor bi terslik çıkmazsa son haftalarda. Sen normal mi olacaksn?

hayırlısı olsun cnm ben normalden korktugum ıcın sezeryan istiyorum
dr a da dedim sezeryan istiyorum diye tmm dedi
bakalım artık kısmet cnm Rabbim hayırlı dogumlar nasip etsin hepimize

merhaba, ben yeni katıldım aranıza :) Medicana dan ilk önce Yusuf beyden aldım randevu ama sonra onunla ilgili pek ii şeyler duymadığım için doktorumu değiştirdim ve Faruk Abike den randevu aldı. Bu perşembe randevum o doktora giden arkadaşımdan tavsiye etti Faruk beyi. onun hastası olan var mı içimizde memnun mu??

Canım memnun kalmana sevindim.Belki rast geliriz koruda Senin doğum daha erken.Olası bi memnuniyetsizliğinde haber edersin bana

Canım sen de koruyu bi dene derim.Ben gata ve zübeyde hanımı denedim. Orada neyle karsılasacağımı bilemedğim için cesaret edemiyorum acıkcası. Ama gecen hafta bir arkadassın esi gata da doğum yaptı. 2. doğumu oldugu için işi daha kolaydı.Hastaneden de gayet memnun oldugunu söyledi ama epidural filan olmamıs o. özel oda tutmuslar 300 lira verdim sadece dedi.Bir diger arkadasım da mevki hastanesinde dogum yapmıstı onu sakın deneme bile dedi.Artık ne yasadıysa

Bu arada bi randevu alayım dedim, bizim çok süper akayın kadın doğum sekreterliği 3 saattir cevap vermiyor. Acil bir durumum olsa ilk gördüğüm hastaneye sığıncam demek ki.:26:
ben ne zaman arasam açıyorlar ama anlıktır belki
bi d esen doktorun kartını mutlaka al
olmadı ona ulaşırsın hastane teli de var

ama aradım da mesela 4 boyutlu ultrason filan sordum hep murat bey yapıyormuş
bayan doktor pek bişey yapmıyor sanırım
o yüzden gidemeyeceğim galiba
gerçi 3 ahfta sonra giderim gidersem o zamana kadar değişirse bilemem
fiyatı uygun olması bende soru işareti demek
gidip görmek lazım
neden bu kadar uygun fiyatlı
bayan doktora baktım netten mesela hiçbişey yazmıyor
doktorlarını araştırmak lazım
mesleki kariyerleri nedir ne değildir ona göre gitmek gerek
hayırlısı olsun

benim dualar tuttu galiba, geç gelsin yaz dedim çalışırken hakkaten uzun sürdü sıcakların basması. şimdi de ısınmıyo bebekler üşücek :)

sana da günaydın, nasılsın bugün?

Bbebekler gelene kadar hava ısınır canım yaa ama şimdi annecikler çalışırken yorulmasınlar havalar böyle gitsin :)

valla çok şükür iyiyim ben... bi sıkıntım yok şimdilik...yarın doktor kontrolüm var bakalım bizim bıdıcık kaç gram olmuş :):)

bi de doğum şekline bi karar verse doktorum sevinecem yani... adam daha hiç bişi konuşmadı yaa :):) strese girdim iiyice...:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…