Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

günaydın aramıza hoşgeldin, burada sık sık görmek isteriz seni de.

Hoşbulduk,bayadır burdayım canım,bi haftadır evdeydim,nete giremedim ondan görememişsindir,
İşten giriyorum nete...

Günaydın delikız,akaydaki bayan doktordan memnun kalırsan ben de ona gitmek istiyorum,yorumlarını takip ediyorum yani...

Günaydın kızlarrr..Gece bi uyudum bi uyandım.Kızımın tekmeleri sayesinde kuş uykusu gibi uyku uyuyorum.Allahtan dediğiniz gibi havalar bikac gündür serin de rahat rahat uyuyoruz.Gecen hafta neydi öyleeee Benim evim 12. katta olmasına ragmen 1 gram rüzgar yoktu, banyodan cıkaramıyordum kendimi Ramazanda tekrar kavuracakmış havalar. Allah yardımcımız olsun.Çekecez artık mecbur.

Günaydın delikız,akaydaki bayan doktordan memnun kalırsan ben de ona gitmek istiyorum,yorumlarını takip ediyorum yani...
şuanda bir sıkıntı yok
ben de yarınki randevuyu merak ediyorum
bakalım testleri devlette yaptırmama ne diyecek
eşim akaya gitme taraftarı
bi de bayan doktorla doğum olayını soracağım bakalım ona ne diyecek
güzel bir hastane ben çok beğendim ama tabi doktorda ufak da olsa negatiflik olabiliyor
onu da artık zamanla daha ii anlarım
belki anlık bişeydir
ama güleryüzlü bir doktor

napalım artık, pazar sürprizi show kulüpteki selülitlere bakar bakar serinleriz haa bi de aşk-ı memnu ve doktorlar var hahaha

günaydın kızlar burası baya canlanmıs arada ugruyorum da pek yazamıyordum yıllık ızındeydim dun basladım bu arada ayrıntılı ultrasonum vardı ve cınsıyetımız sonunda eksınlestı kızımız oluyorrrrr

napalım artık, pazar sürprizi show kulüpteki selülitlere bakar bakar serinleriz haa bi de aşk-ı memnu ve doktorlar var hahaha

selam canım sen ızne ayrılmıstın nasıl gecıyro gunlerın merak edıyroum bende 32 de ayrılcamda hayalını kuruyorum bırde 31+6 da gıtsem ıznımı yazarlar mı sence pztye gelıyorda hafta bası olsun dedım:26:

hayırlı olsuuuun, bu yıl kız yılı galiba :)

sen de bi süredir takılmıyordun demek izindeydin hı? ne güzel valla, benim de canım çekti :)

burda herkes AYNI HASTANEYİ 100 kere yazıyor, AYNI SORUYU EVİRİP ÇEVİRİP gündeme taşıyor öyle yürüyor işte topic. Halbuki azıcık daha farklı paylaşımlar olsa ne kadar canlı ve neşeli bi topic olurdu. Ben varım diye demiyorum canım :)

yazarlar canım, hem belki bakarsın bebek birkaç gün ileride çıkar o arayı kapatır. 37'ye kadar çalışanlara helal olsun şapka çıkarıyorum valla.

yazdığın cümle hiç hoş değil
burası size ait de değil sizin istediğiniz şeyleri konuşmak zorunda değiliz
herkesin ilgi alanı farklı
siz nasılki birbirnize eşyadan vs den bahsediyorsanız bizim için de şuan önemli olan hastane konusu
ve siz hastanenizi seçmiş olabilirsiniz ama biz henüz karar vermeedik
ve bunun için de fikir alışverişinde bulunuyoruz
bu da gayet normal bir durum
herkes kendi ihtyaçlarını konuşmak istediklerini değil de empati yaparak başkalarının konuşmak istediklerini de düşünmeli saygı göstermeli
öyleki biz size saygı gösteriyoruz
bu topik sadece sizin konuşmalarınızdan ibaret değil
insanların hassasiyetine saygı duyun biraz
biz hastane arayışında bayanlar olrak halimizden memnunuz bir tek hoşnut olmayan sizseniz bu sizin probleminiz
burda böyle cümleler yazıp da kimsenin tadını kaçırmaya da hakkınız yok ayrıca

Saygı duyuyorum, bol bol konuşun (200 sayfadır gık çıkarmışım gibi)

Ama dikkat edin, bir cümlede ifade edebileceklerinizi 3 paragraf yazıyorsunuz. (Topiğin tadı kaçmasın, bu konu kapansın lütfen)

Saygı duyuyorum, bol bol konuşun (200 sayfadır gık çıkarmışım gibi)

Ama dikkat edin, bir cümlede ifade edebileceklerinizi 3 paragraf yazıyorsunuz. (Topiğin tadı kaçmasın, bu konu kapansın lütfen)
İstersem 1000 tane cümle kurarım sizi ırgalamaz
Biz sizin cümlelerinize müdahele ediyormuyuz
Türk dil kurumu musunuz anlamadım
Ha hoşunuza gitmiyorsa okumazsınız
biz de sizi dinliyoruz 200 sayfadır hanımefendi
bizim gıkımız çıkmıyor da en ince ayrıntılara kadar biberonlarınıza kadar okuyoruz da bizim hastane mevzumuz mu sizi sıktı
Hoşunuza gitmiyorsa yazdıklarımızı okumazsınız olur biter
Herkes istediği ile muhatap olur istediğine cevap verir bu kadar basit
kimse size zorla yazdıklarımızı okuyun demiyor
Hakeza ben burda ilgi alanıma düşmeyenleri okumuyorum doğrusu
Siz de bu yöntemi denerseniz şuanda çok hassas bir dönemde olan diğer arkadaşları da rahatsız etmemiş olursunuz

saol canım valla burda kzıalr cogunlukta heralde ama takıldıgım topıklerde erkekler agrılıkta hayırlsı bakalım
dedıgın gbıı yenı gelenler oluyor hep aynı sorular soruluyo bend eo yzuden bakıp cıkıyorum genelde gecen gece kaynatmıssınız ama gördüm
kız ızındesın zaten neyıne özendın ben calısıyorum bak gene ogludma 37 e kadar calsımıstım canım cıktı ama bunda hıc calısamam yaza gelıyo kı ne fena:18:
yazarlar canım, hem belki bakarsın bebek birkaç gün ileride çıkar o arayı kapatır. 37'ye kadar çalışanlara helal olsun şapka çıkarıyorum valla.

ıyı barı 1 gun ıcın benı ıse yollamasınlar salı cıkmayım ızne zaten 4 gün onde cıktı dedıgın gıbı oglumda tam gununde aldım oglum 1 hafta erken dogdu yandı ıznım 1 gün 1 gündür dimi doktorum bıraz garıpte ne yapacagı bellı olmaz ondan dedım

Tarzınız git gide keskinleşiyor o nedenle aynı şiddetle cevap vermek istemiyorum. Buyurun bol bol hastanenizi doktorunuzu konuşun, kimseye konuşmasın da demedim. Ama lütfen mahalleye çevirmeyelim burayı, dalaşmak en fazla mesaj sayınızı arttırır. Kibarlığımı ve sakinliğimi korumaya çalışıyorum, ve biz bu şekilde konuşarak o benden başka hassas olan diğer insanları daha fazla rahatsız etmeyelim.

Hakeza sizin yazdığınız herhangi birşey bundan sonra benim ilgi alanıma girmez, okumam olur biter. Tamam rahatladınız mı şimdi?

Günaydın svegili Angaralılarrrr :)

Ya benim kızdan ses seda yok bazen böyle bi tık ediyo susuyo doğsun çekecem caçlarını

Nasılsınız?? Bebişler nasıl?

Oğlun da mı yaza denk geldi canım? ağustos sıcağında çok zor olacak diye ben hiç göze alamadım 37.yi haftayı.

Sen yıllık izin deyince aklım tatile (güneşli denizli) gitti ondan canım çekti dedim Herhangi bir değeri 32 çıksa verir herhalde dr diye düşünüyorum. Haftasonunu da hesaplarsa tam cuk oturur inşallah. İzin güzel ya, en azından sabah kalk hazırlan stresi yok. Doktorun niye garip?

gözünüz aydın canım... küçük cadın sağlıkla gelsin :):)

saol canım amın

delikız wavy nın kötü nıyetle yazdıgını sanmıyorum tabıkı herkes ıstedıgını yazar yenı gelen bırı halıyle hastane doktor soracak oncekı yazılan konulara dalamayacagı gıbı bence muhabbet devam etsın anlamında yazdı ben oyle anladım kı onay verdım hatta bende bu yuzden de yazam geregı duydum cunku bende o fıkırdeyım yazıp soru sorup cıkmaktansa muhabbet ordan burdan bı sekıdle ılerlerese daha guzel olur kaynasırdık yoksa kımseyı zorla tutamayız tabı

yok canım oglum kısa denk geldı zor deıldı mayıs 9 dogumlu ıse de yenı baslamıstım dayandım mecburen 37 e kadar ama son haftalarda topallayarak gectı bel fıtıgından bunda hem sıcak cekemem yanı

dedıgın gıbı tatıla ma hamıleyken zor bende 1 hafta ayvalıga gıttık kucuk ogludma olunca zor kalan 1 haftasını uzatmadık ıst canakkale devam edıcektık ama ıstemedık evde gecrıdım ıyı oldu
ay dedıgın gıbı dun basladım ya ıse hemen saatle hasır nesır olmaya basladım aman gec kalmayım su akadar kaldı falan fılan bıde kucuk cocuk olunca onu hazırla zor oluyor neyse benımed az kaldı sayılır 2 ayım var
ha taksıt taksıt okuyup cvp yazıyom son anda gördüm doktor yanı kuralcı bıraz daha once rapor ıstedıgım oldu vermedı de bıde cok yogun ulasmak zor oluyor sımdıde ızne ayrılmıs eylule kadar yok rabdevumu dun aldım 3 eylule rapor ıcın o arada kontrolede baska yere gdııcem napım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…