Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

Günaydın svegili Angaralılarrrr :)

Ya benim kızdan ses seda yok bazen böyle bi tık ediyo susuyo doğsun çekecem caçlarını

Nasılsınız?? Bebişler nasıl?

Hoşgeldin canım günaydın,

Arada oluyor öyle, yorgun gibi değip geçiyorlar. Azıcık tatlı birşeyler yeyip sol yatmanı öneriyorlar bi süreliğine, sonra canlanıyorlar. Bi de sürekli oturma, bana da ilk izne ayrıldığım hafta olmuştu, bi düşündüm bütün gün oturmuşum yatmışım.

Günaydın svegili Angaralılarrrr :)

Ya benim kızdan ses seda yok bazen böyle bi tık ediyo susuyo doğsun çekecem caçlarını

Nasılsınız?? Bebişler nasıl?

gunaydın canım uyuyordur artık yerı de daraldı ya gecen bende dısıme dolgu yaptırdım ogleden sonra benımkı cıt cıkaramdı takı ertesı gune kadar korktum acaba dişten mı dıye allahtan hareketlendı sonra bırde bız onalrı dınleyınce hareket etmıyolar kafaya takmayınca keyıflerınce hareket edıyolar sende hareketsızlıgını düşünmemeye calıs unut baslar tekmelemeye

ya ikinci cocuğuna hamile olanları gördükçe o kadar takdir ediyorum ki onları. bi an kendimi sizin yerinize koyuyorum nasıl yapıcam ben ileride diye, şimdiden bunun tasası düştü kucak isterler- karnın burnunda, oyun isterler hiç halin olmuyor son aylar vs. ben bazen bi evle bi kocayla zor uğraşıyorum valla. tebrik ediyorum arcak seni de.

3 eylül randevunu şimdiden mi aldın? o zamana kaç aylık olcan canım sen? daha dogrusu o arada ne yapcan? dr 2 ay mı yok????

Sağolun kızlar... Ne bileyim tatlı yiyip uzanıncada haeket etmiyor benim kızım. Kafasına göre takılıyor.. Neyse biraz daha durayım gidip uzanırım belkide sandalyede çok oturuyorum o yüzden Dediğiniz gibi çok da kafaya takmamak lazım... Allah korusun meleklerimizi...

Hakikaten ben de ikinciyi dert ediyorum şimdiden, sanki bunu doğurdum da! Doktor 2 kilodan fazla taşımayacaksın dedi, eee ikinciye hamileyken ilkini hiç mi kucağıma almayacağım, annemler-eşim ev işi yaptırmıyorlar yeğenlerim var 1 yaşında onların peşinde koşturmuyorlar, aman eğilme, aman doğrulma, kendi çocuğumun peşinde nasıl koşacağım hamile kalırsan anlamış değilim.
Tabi bu benim 5. hamileliğim o yüzden biraz fazla kıymetli sanırsam, ikincide bu kadar üstüme düşerler bu kadar kısıtlarlar mı beni bilmiyorum.

evet canım ya 3 eylulde 31+6 olcam ıste dedıgım gıbı gecen pers ayrıntılım vardı cumayada sonuc gostermek ıcın kendı doktoruma randevum sonra düşündüm üst üste gitmeyim seker yüklemesi zamanıdna gıdeyımde bıa radım doktor ızne ayrılıyomus eylule kadar oyle ıste genede gıtemıdm yapcak bsıey yoktu cunku o kadar beklıycektım bıde orda

2ncı cocugu enc ok esım ıstedı yasından dolayı bende mantıklı buldum ama hamıel kalınca ılk zamanlar kabullenemedım zor gectı ıyı mı yaptım kötü mü düye dedıgın gıbı oglumla ılgılenemdım ama ock sukru sımdı ıyıyım bırde calsıtıgım cın cok sıkıntı olmuyor evde olsa zor olurdu cocukla bütün gun sımıdı o kreste ben ıste bu gunlere geldık asıl bebek dogduktan sonra benım ısım ama 2 sıyle evde napcam bılmem:18:

yanlış mı anladım, sen temmuz-ağustos dr yüzü görmicen yani?:44:

Selam herkese...Ankara Ayvalık gibi oldu bugun di mi, ne güzel :) Rüzgarlı rüzgarlı.

Wavy'e kısmen katılıyorum açıkçası. Geçen bi arkadaş da ilk defa gelip "selam hanımlar, ankarada hangi doktora gidiyim sizce " diye dan diye bi soru sordu, ona da ben müdahale etmiştim mesela. Yani o mesajdan önce 180 sayfa mesaj var ve çoğu da hastane doktor içerikli. Hiç okumadan gelip bu şekilde sormak sadece aynı içerikli sayfaların tekrarlamasına sebep olur. Bi okusa o sayfaları da aklına takılan spesifik birşey varsa onu sorsa herkes de isteyerek cevap verir.

Wavybaby'nin dediği de bunun gibi birşey diye düşünüyorum ben. Tabii ki biberon da doktor da konuşulacak ama aynı içerikli mesaj 10 kez yazılınca gerçekten biraz da başka içerik arıyor insan.Aslında benim bu topiğe girme sebebim Ankara'da yaşayan ve yeni anne olan/ olacak kafa yapıma benzer insanlarla özelde de görüşmek. Yoksa milyon tane anne topiği var ama kimi istanbulda kimi hakkaride. Bana angaralı lazım Nitekim geçen gece bi kaynattık, azcık geyik yaptık topic bi renklendi diye düşünüyorum

sorulan sorular aynı bile olsa, verilen cevaplar, cevap veren kişiler değişebilir. ayrıca herkesin yüzlerce mesajı okumaya vakti olmayabilir (kendimi saymıyorum.. işsiz memur oldum, akşama kadar yaptığım pc başında pineklemek ) bu bir paylaşım sitesi; bilgi ve tecrübe paylaşımı. neticede gebelik ,hele de ilk bebek ise, son derece cahil olduğumuz bir konu. insan magazin sayfalarına benzer, konudan bihaber insanların köşe yazılarını okumaktansa, birebir yaşanmış olanları dinlemek istiyor. inşallah hepimiz anne olacağız ve beraber bir nesli yetiştireceğiz. hoşgörülü olmaya alışmak lazım. isteyen geyik yapsın, isteyen konu ile ilgili topikte istediğini sorsun

hoşgeldin, ama hakikaten iyi ki geldin bu topiğe sen...

Bana verilen tepki ya da cevap aynı üslupta değildi efilik. Keşke...

bence de çok güzel yazmışsın
bir insan burada böyle konuşulurken pat diye
aaa tü kaka şöyle konuşumazsınız bu konuları konuşun ya da böyle yapın deme hakkını kendinden görüyorsa daha ne diyeceksinki sen o insana ne diyebilirsin ki
herkes kendi görüşünü empoze etmeye çalışıyor
kimse kimsenin halinden anlamak istemiyor
aynen dediğin gibi ben ilk gebeyim tüp bebekle bebeğime kavuştum ve zor süreçler yaşadım
ikiz gebeyim ve benim için bu konular çok ama çok önemli
ve benim bu topiğe gelme amacım da hastane arayışında sağlam tespitlere ulaşmak
ama ben benim amacım diğerlerinden farklı diye kimseye ukalalık yapmaya çalışmıyorum
sadece kendi amacımda olan yazıları okuyorum
kimsenin beni anlamasını beklemiyorum ama ben kendimce empati yaparak saçma sapan da gelse istemediğimi okuyup geçiyorum
kimseye de akıl vermiyorum

herksin de böyle yapması gerektiğini düşünüyorum

Delikız sen akayın kadın doğum sekreterliğine hangi numaradan ulaşıyorsun? Şu an 1 saattir yine cevap vermiyorlar. 416 54 00 VE 416 54 27 bendeki numaralar ama ikisi de cevap vermiyor.

Hanımlar konuyu değiştirim mi? Bizde buluşma günleri yapsak mı ki? Gerçi ben bu tombiş ayaklarla hiçbi yere çıkamıyorum ama ne biliyim aklıma geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…