- Konu Sahibi nonameanymore
-
- #2.161
Günaydın svegili Angaralılarrrr :)
Ya benim kızdan ses seda yok bazen böyle bi tık ediyo susuyo doğsun çekecem caçlarını
Nasılsınız?? Bebişler nasıl?
Günaydın svegili Angaralılarrrr :)
Ya benim kızdan ses seda yok bazen böyle bi tık ediyo susuyo doğsun çekecem caçlarını
Nasılsınız?? Bebişler nasıl?
yok canım oglum kısa denk geldı zor deıldı mayıs 9 dogumlu ıse de yenı baslamıstım dayandım mecburen 37 e kadar ama son haftalarda topallayarak gectı bel fıtıgından bunda hem sıcak cekemem yanı
dedıgın gıbı tatıla ma hamıleyken zor bende 1 hafta ayvalıga gıttık kucuk ogludma olunca zor kalan 1 haftasını uzatmadık ıst canakkale devam edıcektık ama ıstemedık evde gecrıdım ıyı oldu
ay dedıgın gıbı dun basladım ya ıse hemen saatle hasır nesır olmaya basladım aman gec kalmayım su akadar kaldı falan fılan bıde kucuk cocuk olunca onu hazırla zor oluyor neyse benımed az kaldı sayılır 2 ayım var
ha taksıt taksıt okuyup cvp yazıyom son anda gördüm doktor yanı kuralcı bıraz daha once rapor ıstedıgım oldu vermedı de bıde cok yogun ulasmak zor oluyor sımdıde ızne ayrılmıs eylule kadar yok rabdevumu dun aldım 3 eylule rapor ıcın o arada kontrolede baska yere gdııcem napım
Hoşgeldin canım günaydın,
Arada oluyor öyle, yorgun gibi değip geçiyorlar. Azıcık tatlı birşeyler yeyip sol yatmanı öneriyorlar bi süreliğine, sonra canlanıyorlar. Bi de sürekli oturma, bana da ilk izne ayrıldığım hafta olmuştu, bi düşündüm bütün gün oturmuşum yatmışım.
gunaydın canım uyuyordur artık yerı de daraldı ya gecen bende dısıme dolgu yaptırdım ogleden sonra benımkı cıt cıkaramdı takı ertesı gune kadar korktum acaba dişten mı dıye allahtan hareketlendı sonra bırde bız onalrı dınleyınce hareket etmıyolar kafaya takmayınca keyıflerınce hareket edıyolar sende hareketsızlıgını düşünmemeye calıs unut baslar tekmelemeye
ya ikinci cocuğuna hamile olanları gördükçe o kadar takdir ediyorum ki onları. bi an kendimi sizin yerinize koyuyorum nasıl yapıcam ben ileride diye, şimdiden bunun tasası düştükucak isterler- karnın burnunda, oyun isterler hiç halin olmuyor son aylar vs. ben bazen bi evle bi kocayla zor uğraşıyorum valla. tebrik ediyorum arcak seni de.
3 eylül randevunu şimdiden mi aldın? o zamana kaç aylık olcan canım sen? daha dogrusu o arada ne yapcan? dr 2 ay mı yok????
ya ikinci cocuğuna hamile olanları gördükçe o kadar takdir ediyorum ki onları. bi an kendimi sizin yerinize koyuyorum nasıl yapıcam ben ileride diye, şimdiden bunun tasası düştükucak isterler- karnın burnunda, oyun isterler hiç halin olmuyor son aylar vs. ben bazen bi evle bi kocayla zor uğraşıyorum valla. tebrik ediyorum arcak seni de.
3 eylül randevunu şimdiden mi aldın? o zamana kaç aylık olcan canım sen? daha dogrusu o arada ne yapcan? dr 2 ay mı yok????
evet canım ya 3 eylulde 31+6 olcam ıste dedıgım gıbı gecen pers ayrıntılım vardı cumayada sonuc gostermek ıcın kendı doktoruma randevum sonra düşündüm üst üste gitmeyim seker yüklemesi zamanıdna gıdeyımde bıa radım doktor ızne ayrılıyomus eylule kadaroyle ıste genede gıtemıdm yapcak bsıey yoktu cunku o kadar beklıycektım bıde orda
2ncı cocugu enc ok esım ıstedı yasından dolayı bende mantıklı buldum ama hamıel kalınca ılk zamanlar kabullenemedım zor gectı ıyı mı yaptım kötü mü düye dedıgın gıbı oglumla ılgılenemdım ama ock sukru sımdı ıyıyım bırde calsıtıgım cın cok sıkıntı olmuyor evde olsa zor olurdu cocukla bütün gun sımıdı o kreste ben ıste bu gunlere geldık asıl bebek dogduktan sonra benım ısım ama 2 sıyle evde napcam bılmem:18:
herkese günaydınnnnnnn :)) biz geldik kızımla
yanlış mı anladım, sen temmuz-ağustos dr yüzü görmicen yani?:44:
Selam herkese...Ankara Ayvalık gibi oldu bugun di mi, ne güzel :) Rüzgarlı rüzgarlı.
Wavy'e kısmen katılıyorum açıkçası. Geçen bi arkadaş da ilk defa gelip "selam hanımlar, ankarada hangi doktora gidiyim sizce " diye dan diye bi soru sordu, ona da ben müdahale etmiştim mesela. Yani o mesajdan önce 180 sayfa mesaj var ve çoğu da hastane doktor içerikli. Hiç okumadan gelip bu şekilde sormak sadece aynı içerikli sayfaların tekrarlamasına sebep olur. Bi okusa o sayfaları da aklına takılan spesifik birşey varsa onu sorsa herkes de isteyerek cevap verir.
Wavybaby'nin dediği de bunun gibi birşey diye düşünüyorum ben. Tabii ki biberon da doktor da konuşulacak ama aynı içerikli mesaj 10 kez yazılınca gerçekten biraz da başka içerik arıyor insan.Aslında benim bu topiğe girme sebebim Ankara'da yaşayan ve yeni anne olan/ olacak kafa yapıma benzer insanlarla özelde de görüşmek. Yoksa milyon tane anne topiği var ama kimi istanbulda kimi hakkaride. Bana angaralı lazımNitekim geçen gece bi kaynattık, azcık geyik yaptık topic bi renklendi diye düşünüyorum
sorulan sorular aynı bile olsa, verilen cevaplar, cevap veren kişiler değişebilir. ayrıca herkesin yüzlerce mesajı okumaya vakti olmayabilir (kendimi saymıyorum.. işsiz memur oldum, akşama kadar yaptığım pc başında pineklemek) bu bir paylaşım sitesi; bilgi ve tecrübe paylaşımı. neticede gebelik ,hele de ilk bebek ise, son derece cahil olduğumuz bir konu. insan magazin sayfalarına benzer, konudan bihaber insanların köşe yazılarını okumaktansa, birebir yaşanmış olanları dinlemek istiyor. inşallah hepimiz anne olacağız ve beraber bir nesli yetiştireceğiz. hoşgörülü olmaya alışmak lazım. isteyen geyik yapsın, isteyen konu ile ilgili topikte istediğini sorsun
gunaydın kızlar nasılsınız?
bızde ıyıyız cok sukur..
tünaydın canım :):)
çok uykum var çokkk :)
sorulan sorular aynı bile olsa, verilen cevaplar, cevap veren kişiler değişebilir. ayrıca herkesin yüzlerce mesajı okumaya vakti olmayabilir (kendimi saymıyorum.. işsiz memur oldum, akşama kadar yaptığım pc başında pineklemek) bu bir paylaşım sitesi; bilgi ve tecrübe paylaşımı. neticede gebelik ,hele de ilk bebek ise, son derece cahil olduğumuz bir konu. insan magazin sayfalarına benzer, konudan bihaber insanların köşe yazılarını okumaktansa, birebir yaşanmış olanları dinlemek istiyor. inşallah hepimiz anne olacağız ve beraber bir nesli yetiştireceğiz. hoşgörülü olmaya alışmak lazım. isteyen geyik yapsın, isteyen konu ile ilgili topikte istediğini sorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?