Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

Ayy delikız herşeye hem de bu kadar uzun cevap vermek ve bizi germek zorunda mısın? Tamam herkes birbirini anladı kapatalım konuyu sen yine hastane sorularını sor wavy ninki bir fikirdi sadece.

Seninde bebişlerini Allah bağışlasın kuzum.. Evet ya her şeyi almak sitiyorum bir sürü para harcadım ya dahda bitmedi :)

merkezı bı yerde kızılayda veya ortak bı avm de bulusup bsıeyler ıcıp azcık dolasabılırız cok guzel olur bence
bebişler dogduktan sonrada ev gezmelerıne baslarız

Bi avm olur bence serin serin güzel olur :)

bende gele bılırmıyım acaba onu duşunuyorumdaaa

aslında cok guzel fıkır bu ama 2 cocuklu olanlar ıcın zor bırazzz

oğlunu bırakabileceğin kimse yok mu canım ?

Bu arada kızlarrr bebişimmmm oynuyorrrr hop hoph oppp

benı kabul etmıyonuz yanı dermısım evet zor olur ama olsun 2 cocuklu olarak ama ben evıme kabul edebılırım gelmek ısteyenlerı

allah saglıkla kavustursun canım

Arcak canım senin de iki taneler galiba ilki ney? Cannım çok kaynaşmadan evini açman ne güzel teşekkürler ama dışarda buluşmak daha güzel olur bi kaynaşalım sonra ev de geziliri yakın semtlerde olursak tabi.. Otobüslerden nefret ediyorum çünkü arabada yok

Ayy delikız herşeye hem de bu kadar uzun cevap vermek ve bizi germek zorunda mısın? Tamam herkes birbirini anladı kapatalım konuyu sen yine hastane sorularını sor wavy ninki bir fikirdi sadece.

asıl şuanda geren sensin
avukatlık sana mı düştü anlamadım
en başta konuyu açıp gerene söyle sen bu laflarını
burda herkes hamile ve bu hamileleri düşünmeden konuyu açıp ortamı geren ben değildim
fikir öyle yazılmaz hele de kızgınlık smile ı ile hiç yazılmaz
onunki fikirse benimki ballı börek kalıyor kusura bakma
keyfime uyanı okuyorum uymayanla işim yok benim zaten
kimse de bana bulaşmasın bulaşana da verilecek cevabım her zaman olur
bi tek hamile siz değilsiniz
herkes konuşurken fikir verirken başkasını da düşünsün
artı konuyu ben kapattım ama sen devam ettiryorsun bunları yazmkla

hadı gözünaydın

evet canım 2 olcak ınsallah ılkı oglan yok ben ılerde dedım zaten tabı once tansıalım kaynasalım kısmet olursa ısterım yanııı

benı kabul etmıyonuz yanı dermısım evet zor olur ama olsun 2 cocuklu olarak ama ben evıme kabul edebılırım gelmek ısteyenlerı

allah saglıkla kavustursun canım
canım benım tşk ama daha fazla ınsanları tanımadan evıne kabul etme derım ben..evet canım acab2 cocukla nasıl ugraşıcam dıye bende duşunuyorum valla

cok sagol canım benım hepımızınkını yok canım yaaa annemler yurtışında eşimin aiesinede fazla bırakmıyorm acıl durum olmazsa yanı

canım ılerı zamanı kastetmıstım zaten muhabbet ılerledıgınde yanı kısmet olursa dıye
ogluslarımızda yasıt sanırım tuvalet egıtımını düşünüyo musun benımkı 26 aylık olmak üzere ya zbıtmeden halletmek ıstıyorum ama nasıl:18:

evet canım ılerısı ıcın nıye olmasın..
tatlım benım oglum 9mayıs 2010 dogumlu evet 26 aylık olucak az kaldı canım ben ogluma tualet egıtmını ne zamandır ara ara yapıyorum ama oglum ınatcı hala alışamadı acıkcası artık bende fazla zorlamıyorum dr goruşdum bu konuyu kendısı ne zaman hazır olursa dedı dr bakalım ara ara denıyorum yok yapmıyor ben batıkente oturuyorym canım eşim evlenmeden once yenımahalle de oturuyordu camlı mahallesımıydı neydı ben fazla bımedıyım ıcın ankarayı ondan ısmını tam hatırlmadadım tatlım sen calışıyormusun kac aylık hamılesın

sen hangı semttesın canım ben camlıca mah deyım yenımahalleye baglı

Canım o kadar çok bilmiyorum araları felan belli başlı yerleri biliyorum :) Yenimahallede lina kadın doğum merkezini biliyorum :) Ben eryemandayım canım..

Anladım tatlım.. Bi kaynaşalım da eğer kafalarımız uyuşursa ev gezmeleride yaparız

Bu arada yemeklerimi yaptım yaşasınnnnn evimi süpürdümmü ütülerimide yaptım mı benden iyisi şamda kayısı

Ayyyy ne güzel yaaaa hala iş yapabilenlere çooooooookkkk özeniyorum ben yahuuuu :)) bir de yemeklerrrrrrrrr, yemek de değil :) çeşit bolll yani

anaaammm aynı gün doğmuşlar
aslıdna ıst yolu üzerinde hondanın arkasındayız hemen yenımahllenın ıclerınde deıl yanı
evet canın calısıyorum ben 9-6 mesaı ıle 5 ayım bıttı allahın ızınıyle hamılelıkte

hmm eryamandan cok kısı vardı burda canım
ohh ne guzel ıslerı bıtrmıssın ben ne yemek yapcam dıye hergun dusunuyorum hatta yemeksız gecıyor gunler kucuk cocuk olunca zor oglum herseyı yemıyor bende baslarda hıc yemek yapamadım yenı yenı basladım ama hıc yapasım olmuyor eskıden severdım halbukı

Ayyyy ne güzel yaaaa hala iş yapabilenlere çooooooookkkk özeniyorum ben yahuuuu :)) bir de yemeklerrrrrrrrr, yemek de değil :) çeşit bolll yani

Canım sen benden öncesin ebnde çok yavaş harekt ediyorum yavaş yavaş yapınca aklımdada kalmıyor işler daha rahat oluyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…