- Konu Sahibi nonameanymore
-
- #2.181
bence de çok güzel yazmışsın
bir insan burada böyle konuşulurken pat diye
aaa tü kaka şöyle konuşumazsınız bu konuları konuşun ya da böyle yapın deme hakkını kendinden görüyorsa daha ne diyeceksinki sen o insana ne diyebilirsin ki
herkes kendi görüşünü empoze etmeye çalışıyor
kimse kimsenin halinden anlamak istemiyor
aynen dediğin gibi ben ilk gebeyim tüp bebekle bebeğime kavuştum ve zor süreçler yaşadım
ikiz gebeyim ve benim için bu konular çok ama çok önemli
ve benim bu topiğe gelme amacım da hastane arayışında sağlam tespitlere ulaşmak
ama ben benim amacım diğerlerinden farklı diye kimseye ukalalık yapmaya çalışmıyorum
sadece kendi amacımda olan yazıları okuyorum
kimsenin beni anlamasını beklemiyorum ama ben kendimce empati yaparak saçma sapan da gelse istemediğimi okuyup geçiyorum
kimseye de akıl vermiyorum
herksin de böyle yapması gerektiğini düşünüyorum
Gelen arkadaşlr hoşgeldiniz benimde uykum var ama mamalarım yaptım bi de ei süpürsem sonrada ütümü yapsam çok güzel olacak da ayaklarımın şişinden hiç bi iş yapamıyorumm
ben direk 416 50 50 yi arıyorumDelikız sen akayın kadın doğum sekreterliğine hangi numaradan ulaşıyorsun? Şu an 1 saattir yine cevap vermiyorlar. 416 54 00 VE 416 54 27 bendeki numaralar ama ikisi de cevap vermiyor.
hoş bulduk canım senın ılk gebelıkmı?
tepki dozum aşırı değilAllah bebişlerini sağ salim kucağına almayı nasip etsin arkadaşım.. Sorunsuz gebelik bile zor bir süreç oluyor. O yüzden hassasiyetini çok iyi anlıyorum ama senin de tepki dozun accık fazla olmuş sanki
Hanımlar konuyu değiştirim mi? Bizde buluşma günleri yapsak mı ki? Gerçi ben bu tombiş ayaklarla hiçbi yere çıkamıyorum ama ne biliyim aklıma geldi
Merhaba hanımlar.Ankaraya yeni taşınmış olan,Ankarayı hiç bilmeyen,Anne olmak isteyen,bu uğurda hertürlü çalışmayı yapan bu hatunuda aranıza alır mısınız:)
valla bence süper olur ben varım ama baska kımse yok muuuu
günaydın kızlar burası baya canlanmıs arada ugruyorum da pek yazamıyordum yıllık ızındeydim dun basladım bu arada ayrıntılı ultrasonum vardı ve cınsıyetımız sonunda eksınlestı kızımız oluyorrrrr
Hanımlar konuyu değiştirim mi? Bizde buluşma günleri yapsak mı ki? Gerçi ben bu tombiş ayaklarla hiçbi yere çıkamıyorum ama ne biliyim aklıma geldi
Bu arada bi randevu alayım dedim, bizim çok süper akayın kadın doğum sekreterliği 3 saattir cevap vermiyor. Acil bir durumum olsa ilk gördüğüm hastaneye sığıncam demek ki.:26:
merhaba arcak..
hayırlı olsun kızın oluyormuş..benim de geçen hafta kesinleşti ikiz kızlarımız olacak inşl..
rabbim hayırla,sağlıkla kavuştursun hepimizi
Ölü teklif yaniBuluşalım mıııı, ama ben gelemem Senin ayaklarının şişi insin, tatiller bitsin, kış moduna geçilsin, doğuracaklar doğursun, topicte herkes birbirini bi tanısın, sonra da buluşulsun
Sağolun kızlar... Ne bileyim tatlı yiyip uzanıncada haeket etmiyor benim kızım. Kafasına göre takılıyor.. Neyse biraz daha durayım gidip uzanırım belkide sandalyede çok oturuyorum o yüzdenDediğiniz gibi çok da kafaya takmamak lazım... Allah korusun meleklerimizi...
bunu sormadan bılemeyız kı kızlaaarr gelır mısınız:26:Bilmem ki.. Gelen olur mu?
Merhaba hanımlar.Ankaraya yeni taşınmış olan,Ankarayı hiç bilmeyen,Anne olmak isteyen,bu uğurda hertürlü çalışmayı yapan bu hatunuda aranıza alır mısınız:)
Eevt canım ilk gebelik prensesim olacak.. Senin ilk mi cinsiyet belli değildir daha di mi? Benim 15. haftamda belli olmuştu 28. haftaya kadar benim ziili kızım bacaklarını yüzü kapadı göstermedi kıza benziyor dediler hep :)
Yok çok da ölü değil gelirim ben şiş ayaklarımla sorun deell .. Bebişler doğduktan sonra kimse bi yere çıkamaz bence şahsen ben çıkamam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?