Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

Allah bebişlerini sağ salim kucağına almayı nasip etsin arkadaşım.. Sorunsuz gebelik bile zor bir süreç oluyor. O yüzden hassasiyetini çok iyi anlıyorum ama senin de tepki dozun accık fazla olmuş sanki

Gelen arkadaşlr hoşgeldiniz benimde uykum var ama mamalarım yaptım bi de ei süpürsem sonrada ütümü yapsam çok güzel olacak da ayaklarımın şişinden hiç bi iş yapamıyorumm

hoş bulduk canım senın ılk gebelıkmı?

Eevt canım ilk gebelik prensesim olacak.. Senin ilk mi cinsiyet belli değildir daha di mi? Benim 15. haftamda belli olmuştu 28. haftaya kadar benim ziili kızım bacaklarını yüzü kapadı göstermedi kıza benziyor dediler hep :)

Allah bebişlerini sağ salim kucağına almayı nasip etsin arkadaşım.. Sorunsuz gebelik bile zor bir süreç oluyor. O yüzden hassasiyetini çok iyi anlıyorum ama senin de tepki dozun accık fazla olmuş sanki
tepki dozum aşırı değil
neden değil
çünkü ilk tepkiyi ben vermedim
ilk tepkiyi veren başkasıydı
ben de doğal olarak ona tepki verdim
olayı başlatan ben olmadığım için asıl olayı başlatanın tepkisi tuhaftı
direk azarlama gibiydi
hatta kızgınlık smile ı vardı yazısında dikkatel bakmamışsın sanırım

Merhaba hanımlar.Ankaraya yeni taşınmış olan,Ankarayı hiç bilmeyen,Anne olmak isteyen,bu uğurda hertürlü çalışmayı yapan bu hatunuda aranıza alır mısınız:)

Merhaba hanımlar.Ankaraya yeni taşınmış olan,Ankarayı hiç bilmeyen,Anne olmak isteyen,bu uğurda hertürlü çalışmayı yapan bu hatunuda aranıza alır mısınız:)

Hoşgeldin canım.. Ankarayı kolay öğrenirsin canım bende 2 yldır Ankaradayım kolayca öğrendim öğrenirsin pek bi zorluğu yok.. Allah hayırlı zamanda hayırlı bi evlat sana da nasip eder inşaAllah...

merhaba arcak..
hayırlı olsun kızın oluyormuş..benim de geçen hafta kesinleşti ikiz kızlarımız olacak inşl..
rabbim hayırla,sağlıkla kavuştursun hepimizi

Hanımlar konuyu değiştirim mi? Bizde buluşma günleri yapsak mı ki? Gerçi ben bu tombiş ayaklarla hiçbi yere çıkamıyorum ama ne biliyim aklıma geldi

Ölü teklif yani Buluşalım mıııı, ama ben gelemem Senin ayaklarının şişi insin, tatiller bitsin, kış moduna geçilsin, doğuracaklar doğursun, topicte herkes birbirini bi tanısın, sonra da buluşulsun

Bu arada bi randevu alayım dedim, bizim çok süper akayın kadın doğum sekreterliği 3 saattir cevap vermiyor. Acil bir durumum olsa ilk gördüğüm hastaneye sığıncam demek ki.:26:

görmüşken yazayım dedım akayda bızde yasadık bunu oglumu kontrollerı ıcın oraya götürüyordum kısın cok hasatlandı krese basladıgı ıcın
birgün acıl olarak götürmek ıstedık aradım bıde doktordan varsa randevulu gıdeyım dıye doktor yok bashekım yardımcısı olmus cocuk acıl dedık o da yok dedıler ee kım bakcak bu cocuga esım sinirlendi götürmem daha oraya benım ısım oldugunda yaramıyosa napım o hastaneyı dedı ve gazı hst acıle gıttık

merhaba arcak..
hayırlı olsun kızın oluyormuş..benim de geçen hafta kesinleşti ikiz kızlarımız olacak inşl..
rabbim hayırla,sağlıkla kavuştursun hepimizi

sagol canım
aaa süpermıs esımde hep ıkız ıstıyodu bızde dıyorduk olur mu kı 2 kız içimizden gecıyordu benımkıde gec gösterdı yenı keısnlestı ıste dedıgın gıbı sgalıklı olsunlarda ama cok gzüel bısey ılk bebekler mı:26:

Yok çok da ölü değil gelirim ben şiş ayaklarımla sorun deell .. Bebişler doğduktan sonra kimse bi yere çıkamaz bence şahsen ben çıkamam :)

1 bardak su içmeyi dene bir de ama arkadaşların dediği gibi yerleri daraldı artık kıyamam.

Bilmem ki.. Gelen olur mu?
bunu sormadan bılemeyız kı kızlaaarr gelır mısınız:26:

hosgeldın canım arkadasaın dedıgı gıbı ankda bısey yok ben dogam buyume burdayım ıste

allah bagışlasın canım
benım 2cı ebelık bır oglum var 2yasında..
bende oglumda 12 haftasında oyrenmışdı cınsıyetını..
ılk gebelık cok heycenlın oluyor bılıyorum 2cıde oylde ama her seyın ılk başkaa

her halde cogunuz son aylarındasız.
ben daha 2 aylık hamıleyımm

Yok çok da ölü değil gelirim ben şiş ayaklarımla sorun deell .. Bebişler doğduktan sonra kimse bi yere çıkamaz bence şahsen ben çıkamam :)

merkezı bı yerde kızılayda veya ortak bı avm de bulusup bsıeyler ıcıp azcık dolasabılırız cok guzel olur bence
bebişler dogduktan sonrada ev gezmelerıne baslarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…