Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

Ilk önce şunu belirteyim ben doğuda görev yapmıyorum. Kimse kimsenin işiyle ilgilenmiyor burda sizene benim üç aylık tatilimden anlamadım. Yorumlarımı bi daha okudum hiçde duygusal yorum yapmamışım sizin bu hakaretvari konuşmalarınıza tepkimi koymuşum sadece...
Diğer insanları rahatsız etmemek demişsiniz bakın sizin tavrınızdanda rahatsız olanlar çıkmış ee ne olacak şimdi?
Sayfaları okusun baştan cevap bulamazsa gelsin
sorsun demişsiniz. Pekii ben bunu yapmayıp size saygısızlık göstermişim de siz 5 yaşındaki çocuğa nasihat verir tarzda cümleler kurarak saygısızlığın hangi boyutundasınız acaba?

canım mesajımı sildimdi başka şeyler yazacaktım da neyse tövbe çekeyim dedim. seviyorum zaten hemde çok ama biraz odundur benimki. ya şimdiye kadar butür şeyleri gözlemlememiş.mesela ona bebek şekeri yok kapı süsleme filan çok gereksiz geliyor. doğuma girmek fotoğraf çekmek mesela hayatta yapacağı şey değil. neyse artık ortak şeylerde buluşacaz.

canım bana diyor arkadaş ben tahmin üzerine seninle empati kurmaıs için yazmıştım fakat olamadı.yeni gelenler pek sevilmez zaten her yerde. neyse yarın sabah uyuyup uyanalım hemen 8 aylık olalım bizde böylece saçma sorular sormayız sayfada sessiz kalır.

biraz önce güven hastanesiyle görüştüm , şuan için yokmuş eylül - ekim gibi başlayacakmış kursu. benim ozamana kadar doğumuma çok yaklaşıyor.sizlerin bildiği bir yer var mı ücretsiz ya da uygun miktarda olan

ben soruma niye cvp vermiyorsunuz demedim...sen bana saygısız terbiyesiz mi demek istiyordun ben eğer öyleysem senin bu tavrın ne oluyor acaba...burada ayrıca bencilce düşünen sensin herkes senin istediğin gibi konuşsun aman hastene sorulmasın bunu istiyosun...oku gerç niye tepki gösteriyorsun madem bu kadar anlayışlısında...o kadar vaktin kıymetli hastane sorularını vakit kaybı olarak görüyosun o zman geyik muhabbeti çevirip değerli zamanını boşa harcama arkadaşım...bu da sana son cvbın sağlıcakla kal

tobb etünün kursları varmış sanırım. arkadaşlardan biri bahsetmişti ben gitmedim ama güzel bahsetmişti. ayy yoksa sen geçmişe bakmadın mı:18::18::18::18: şaka şaka bulursan buraya yazda bizde faydalanalım.plates mesela güzel olurdu.

o "önceden de tepki verilmiş" dediğiniz kişi ben oluyorum. burada verilen cevapları" KES SESİNİ BE, SUUUUUUUUUUS, Bİ DAHA YAPMAYACAKSIN BUNU, TAMAMEN HATALISIN vs" diye algılakmatansa neden buradaki diğer insanlar da hamile ve buraya bir geliş amaçları var, onlar da kötü niyetle bunu söylememiştir gayesi taşımıyorsunuz?VİRÜS
benim senin şahsına söylemiş olduğum bişi yok kimin söylediğini bile hatırlamıyorum..o kötü niyet gayesiyle söylenmemiştir cümlenizide marjinal isimli arkadaş için pek uygun bulmuyorum...cidden şaşıyorum hala o cümleleri nasıl kurup karşısındakini kırabiliyor...
gelin hastanenizi doktorunuzu konuşun, hatta oturalım dedikodusunu yapalım; zaten burası gerçek hayatta takıldığımız insanların olduğu bi cemiyet gibi değil, tam tersine milletin birbirine canım cicim dediği vakit geçirdiği bi yer.
bunu söylüyosun ama hastane soruldumu bi tepki var...bende senin söylediğin düşüncelere katılarak buraya gelmiştim ama yanılmışım neyse ben yine sizi bu msjdan sonra kendinizle bırakacam...
iş bi kere cevap verdik diye bizi tü kaka ilan etmek ve insanlıktan nasiplenmemiş gibi suçlamaktan geçiyorsa, bu yapılanlara karşı herkes dürüstçe tepkisini koyar, hatta çok güzel koyar.
ben sana kesinlikle öle bir tavır içinede girmedim öyle değerlendirdiysen yanlış değerlendirmişsin...işte siz sorulara nasıl tepki veriyorsanız bizde tavrınızın yanlış olduğuna karşı tepki veriyoruz.ama bunda kırıcı olmamakkta önemli diye düşünüyorum senin için bişi demiyorum ama diğer arkadaş için bunları söyleyemicem...sende sağlıcakla kal...bundan sonra uğramam siz keyfinize bakın

doğuda olan bendim sanırım benle karıştırdı triptofan...ben artık buraya bişi yazmam..sizde sağlıcakla kalın arkadaşlar...hayırla ve sağlıkla bebeklerinize kavuşmanız dileğiyle...

iyi akşamlar kızlar ben balık almaya çıkıyorum. çok faydalıymış haftada 2 kere şart diyorlar. iyi akşamlar herkese.

doğuda olan bendim sanırım benle karıştırdı triptofan...ben artık buraya bişi yazmam..sizde sağlıcakla kalın arkadaşlar...hayırla ve sağlıkla bebeklerinize kavuşmanız dileğiyle...

aaa olabilir canım ya karıştırdım sanırım. neyse ya böyle şeyler oluyor mutlaka sen yinede bırakma bence çünkü ablalarımızın tecrübelerinden öğreneceğimiz çok şey var her ne kadar yorsakta onları.

okudum onu hatta eşime dedim bize çok uzak olduğunu söyleyince vazgeçtim . senin için güven olabilir bak . tekrar arayıp aslında haftalarını öğrenmek lazım

ARkadaslar olanlara anlam veremiyorum neyi dert ediyosunuz boyle.. burasi soru cevap, paylasim ve bilgi alaisveris sitesi degil mi ? Ayrica burda keyifli zaman gecirip yeni dostluklar kurulmuyormu? Bazen goruyorum yaziyorlar kimse yokmu sohbete katilcak nerdesiniz hepiniz diyee.... Eee ozaman birakin hergelen sorusunu sorsun icini doksun neyin tribi bu. Bazen oluyo gecmise donuk konu ile ilgi 2000 sayfa hepsi zaten okunmaz. Yeterki kimse hakaret etmesin, saygisizlik yapmasin sayfaninda tadi kacmasin

Ben suanyurt disindayim bir haftasonra donucem eger gec olmazsa o zaman arar ogrenirim.

onu da diyen bendim.
vay be her yazdığım insanların aklına mıh gibi çakılıyomuş meğerse, en basit cümlelerim bile.
bi de abla olduk (sana demiyorum)
bi de tripçi olduk.
haa bi de terbiyeci olduk.
sizin tabirinizle tabii...

her mesajda iğneleyici laf sokacaklara cevabımdır : tıınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Valla derdim senle deil yazdiklarini okumadim bile.. Soylee 5dakka göz gezdiregim dedim ondada marjnalfaydalnn birine bence gereksiz ve sinir bozucu cikisini gordum sana ne oldu anlamadim bile.... Gecmise doner detayli okurum

İgneliyici lafa gelince hamilleligim basindan beribir cok sayfayi takip ediyorum benim icin onemli olan bilgileri edinmek.derdim tartismak degil yani öyle olsa bunca zaman polimige 10 kere girerdim ama biri baskasina haksizlik ettiginde de susamam
Boylee seylere canim sıkılıyor

Ve belki sıcak belki hamilelik belkide yapı geregı bence luzumsuz ugraslar icine girenler var....

kaç senedir kk dayım hiç böyle HADDİM BİLDİRİLMEMİŞTİ!?

son olarak tüm topik sakinlerinden ( malum kişi haricinde) sayfanızda gerçekten böyle gereksiz bir tartışmaya sebep olduğumdan dolayı özür diliyorum. amacım bu olmadığı halde...
ama böyle tavırlara karşı suskun kalmam mizacımda yok.
güzel paylaşımlar diliyorum hepinize

Son düzenleme:

Ah canım, vatan kurtaran şaban. Kimin kime haksızlık ya da saygısızlık ettiği sizin kriterlerinize göre belirleniyor değil mi?

Neyse, ben sizi sizinle bırakıyorum. Konuyu bilgi çöplüğüne dönüştürün, bir sorulan 1000 kez daha sorulsun, aynı cevaplar verilsin, kimse tenezzül edip geçmişe bakmasın, aradığı şeyi 3 saniye ayırıp aratmasın, konuda ne kalite kalsın, ne rafine bilgi...Buyrun devam edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…