- 28 Ocak 2012
- 2.942
- 640
- 363
- Konu Sahibi nonameanymore
-
- #3.261
yarın için yusuf beyden randevu aldım ilk kez medicanadan randevunuza gelecekmisiniz diye arandım :) sanırım gitmezsem yerine hemen başkasını alacaklar. denemekte fayda var bu saatten sonra hastane değiştirmek daha zor sonuçta . en azından ekranlarına bunca zaman ne tahlili yapılmış sonuçları ne kaç kilo almışım hepsi düşüyor. yarın hastaneden geldikten sonra yorumları yaparım :))
ben de gidicem ins memnun kalirim. Ama dedigin gibi cok yogun o yuzden yeni gelecek olan alptekin dr a gitmeyi dusunuyorum.Faruk beyin gitmesine cok uzuluyorum yaaaaaaaasekreter kızlar yeni bir dr gelecek dedi ama henüz gelmemiş.seninde az zamanın kalmış inş. içine sinen bi dr bulabilirsin sende.yusuf bey iyi bir dr ama biraz yoğun tek erkek dr olduğu ve doçent olduğu için herkes onu tercih ediyor.dolayısıyla da yoğun,ilk defa bi randevumda 1 saat bekledimsende gidersen görüşlerini paylaşırsan sevinirim.
Cnm ben de faruk beyin hastasiydim o gitti ben de yusuf beyden randevu almak icin bugun aradim ama taaa 12 ekime verdiler. Yani sen randevuya gelmiycem deseydin beni arayacaklardi gelin diye[/QUOTE
Bende şans eseri bi boşluk buldum.faruk bey alptekin beyi önerdi ama daha ne zaman başlayacağı belli değilmiş. Birde k.dogumun bas hemşiresinin dediğine göre türkan hanım faruk beyin hastalarına öncelik veriyormuş ve çok ilgileniyormuş.ama nedense bana diş heminliğindede kadın doğumdada erkekler daha basarılıymış gibi geliyor
Cnm ben de faruk beyin hastasiydim o gitti ben de yusuf beyden randevu almak icin bugun aradim ama taaa 12 ekime verdiler. Yani sen randevuya gelmiycem deseydin beni arayacaklardi gelin diye[/QUOTE
Bende şans eseri bi boşluk buldum.faruk bey alptekin beyi önerdi ama daha ne zaman başlayacağı belli değilmiş. Birde k.dogumun bas hemşiresinin dediğine göre türkan hanım faruk beyin hastalarına öncelik veriyormuş ve çok ilgileniyormuş.ama nedense bana diş heminliğindede kadın doğumdada erkekler daha basarılıymış gibi geliyor
ben de senin gibi dusunuyorum erkek doktorla devam edicem ins. Alptekin beyi bekliycez artik.
Bu arada kiloalımınız nasıl bilmiyorum ama ben 20gun önce diyetisyene gittim (seker biraz yuksek çıktıda)ve bozmadan yaptım bu ay ilk kez 500 gr almışım.ondan önce3kg 3kg alıyodum heray ve baştan beri gitmediğime çok pişman oldum.bakalım yarın bebek kaç kilo almış bir sıkıntı yoksa devam etcem sizede tavsiye ederim
db55 slmmmmm
bana özelden msj atmışsın fakat msj hakkım dolmadığı için cvp yazamıyorum çok saçma ama...
ben pazartesi günü yusuf beye gittim,erkek dr istediğim için başka gitcek dr kalmadıyusuf beyden de memnun kalmaya kaldım ama çok yoğun bi dr..çok güzel ilgilendi bi ondan yana bi sıkıntım yok fakat randevu saatimizden 1 saat sonra ancak sıra bize geldi.ayrıcADA test sonuçların için ara demişti 3 gün geçti hala ulaşamıyorum kendisine ,ya ameliyatta ya muayenede ya gelmedi ıvır zıvır....yani bilmiyorm iyi hoşta böle nasıl olacakkk offfff kafam karıştı çok.yeni dr gelecekmiş baya da iyi olduğunu sölüyorlar olmazsaa birde ona gitmeyi düşünüyorum.
ben de gideyim kilolu hamile kalmıştım 12 kiloyu geçmemem lazım toplamda. şu an 4 kilo almış durumdayımBu arada kiloalımınız nasıl bilmiyorum ama ben 20gun önce diyetisyene gittim (seker biraz yuksek çıktıda)ve bozmadan yaptım bu ay ilk kez 500 gr almışım.ondan önce3kg 3kg alıyodum heray ve baştan beri gitmediğime çok pişman oldum.bakalım yarın bebek kaç kilo almış bir sıkıntı yoksa devam etcem sizede tavsiye ederim
epidural sezeryanı kendin mi istedin?Seni takip ediyordum zaten hastaneden memnun kalmana çok sevindim.Yazılanlardan ve insanların memnuniyetinden çok etkilendiğim için şükran çakmağı tercih ettim ama beni çok tedirgin eden bir doktor ya.En son kontrolumde beni gerçekten artık çileden çıkarttı.15 dk odasında oturdum ve 15 dk boyunca ıkı telefon görüşmesi yaptı.Telefon görüşmesi konularını hiç söylemiyorum o kadar anlamsız ve hasta yanında konuşulmayacak tarzda ki.Ben 38.haftamdayım zaten tedirginlik ,bilinmezlik endişelerimle karışmış.Tek kurduğu cümle sıkıntı yok şükür.Suyun gelirse,kanama olursa vs.haberim olsun.Tamam psikolog gbi her hastasını sakinleştirsin rahatlatsın demiyorum ama bi 5 dk nı da bana ayırda konuş demi.Ya bana müthiş dikkat dağınıklığı var gbi geliyor buda beni doğum sırasındada böylemi olacak diye çok korkutuyor.Bildiğim tek şey ben bu doktorla çok mutsuzum ve kimseyede tavsiye etmicem.artık değiştiremeyeceğim içinde birilerinden bi umut doktorla ilgili iyi şeyler duymayı hayal ediyorum.
canım doğum için ne kadar ödedin?
epidural sezeryan olmasını dr um istedi. çatımdan ve bebeğimin kilosundan dolayı sezeryan kararı aldı. kendi drum ve hrs nin dr ve hemşireleri çok ilgiliydi. emzirme eğitimi verdiler.şukran hanım biraz daha yogun sema hanıma gore,çok fazla hastası var. ama bu onun çok tercih edildigini gosterir.sema hanım çok rahatlatıodu beni. ben tum tedirginliklerimi paylaşıodum dr umla. sen de paylaş,iyi şeyler düşün..az kalmış zaten :) beni 39. haftamda sezeryana aldı,senin nasıl ove nerde olcak dogumun? kararlaştırdınız mı?
Bende allah nasib ederse hrs de yapıcam doğumumu.Mesela sen 3000 tl ödemişsin.Oradaki mine hanımın hastası olan bir arkadaşımda hrs de doğum yaptı oda 3000 tl ödedi.Asıl fiyat 3200 ama bu ıkı doktor kendi insiyatiflerini kullanarak 200 tl indiriyor.Bizimki asla öyle yapmıyor mesela.Bende aynı senin dediğin gibi endişelerimi paylaşmaya çalışıyorum ama mümkün olamıyor ki.Ya bir gün o odada yanımızda olsan ne demek istediğimi daha iyi anlarsın heralde.Eşim krizlere giriyor artık girmiyor doktorun odasına.Dışarda bekliyor.Bişi soruyorum zaten kesin bilgisayrında eli kolu tam cevaplayacak teli çalar bişiler olur sen bekle bekle dur.Sonra artık sende lanet olsun deyip çıkıyorsun zaten.Neyse yapacak bir şey yok artık:)Birde bır gecemı kaldın hastanede?bebişinede sanada sağlık diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?