Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

sen hangi kadin dogum doktoruna gtmeyi dusunuyorsun?
Ben bu zamana kadar 3 kilo aldim. Diyetisyen sana ne onerdi kac kilosun simdi?

bu ara doktor derdine düşünce bunu görmemişim kusura bakma.
ben 62 ile hamile kaldım şimdi tam 72 yim. 4-5-6. aylarımda ortama 3 kilo aldım 4. aya kadar almamıştım. bu ay diyetisyene başlayınca kilo alımım durdu inşallah hedefim toplamda 3 kiloyu geçmek.ben kilo almadım ama bebeğin maşallahı var o oldukça almış hatta 3 hafta önden gidiyormuş.
beyaz ekmeği ve unu unuttum:) sadece çavdar ekmeği tüketiyorum çantamda bile taşıyorum çünkü biz genelde dışar da yemek yiyoruz.

sabah kahvaltısında bir yumurta 2 ince dilim çavdar ekmeği 10 adet badem bir ceviz 2 kayısı peynir 5 adat zeytin istediğim kadar domates salatalık yeşillik yiyorum

11 gibi bir meyve hemen arkasında 1 çay bardağı süt yada yoğur veya ayran bunu 15.00 tekrarlıyorum

öğlen bir kepçe çorba et tavuk yada balık 3 yemek kaşığı bulgur pilavı bol salata (yağsız) ve bir ince dilim ekmek

17.00 gibi de 1 çay bardağı leblebi 2 tatlı kaşığı kuş üzümü 5 adet fındık veya bi rdilim krem peynirli ekmek çay

akşamda en geç 19.00 da 1 kepçe çorba 3 kaşık yoğurt 6-7 kaşık etsiz sebze 2 dilim ekmek bol salata

21.30-22.00 bu sefer 2 porsiyon meyve ve bir su bardağı süt

tabi bende şeker olduğu için patates mısır bezelye havuç ve şeker tüketmiyorum canım tatlı isterse livada diyabetik tatlı var ondan alıyorum yada hurma yiyorum

bu arada kesinlikle doğuma kadar maydanoz ve dereotu yeme dedi erken doğumu tetikliyormuş gaz sıkıntısı olanada tavsiye kimyon özellikle emzirirken kullanırsan bebekte de gaz sancısı olmaz dedi

Yaaa cnm ya ben yazdıklarını okuyunca çok üzüldm, bir tersliktir olmuş ve öyle gitmiş. Ama tam da senin dediğin gibi anlamadığım şey hem özel hastane olması hem de bu şekilde muamele olması, bir sürü arkadaş farklı devlet hastanelerinde bile daha iyi muamelelerden bahsetmişler. Bu medicana ile ilgili ben de genelde bu tarzda yorumlar duymuştum cnm. Her yerle ilgili olduğu gibi oradan da memnun olanlar var ama benim arkadaşımı da 3lü ve 4lü testlerle ilgili çok mağdur etmişlerdi. O da koşarak kaçmıştı medicanadan. Sanırım oranın doktorları daha önce de kavga edip bi dağılmış hastalar ortada kalmış. Ama umarım sen içine sinen en iyi sonuca ulaşırsın cnm. Yusuf beyle ilgili hissettiklerine dayanarak diyorum ki kendini iyi hissetmiyorsan kesinlikle devam etme. Biz canla uraşıyoruz, hiç bir risk olmasa bile risk vardır ve hep bir kaygı var hamilelikte ve doktorundan biraz şefkat ve ilgi görmeyi her kadın hakediyor bence, çünkü bu olayda hayatımızda başımıza kaç kez geliyor ki...
Umarım daha fazla gebeliğin ilerlemeden ,için ferahlar bu konuda cnm, kolaylıklar...

çok doğru bir karar vermişsin değiştirmekle tebrik ederim seni.Şimdi kime gidyorsun?Şükran hanımla doğum yapan bi kaç kişiyle görüştüm.Hepsi doğum konusunda çok tecrübeli bir doktor hiç korkma dediler.Hatta birinin bebeği rahime ters girmiş ve orayada dışkısını yapmış.O anda başka bi doktor olsa ya ben ya bebek ölmüş olabilirdi çok sogukkanlı ve sabırlı davrandı felan diye anlattı.Bende inşşallah 9 ay göremedğim memnuniyeti doğumda görürüm diye dua ediyorum.Tek tesellim bu.

Ben bu özel hastane doktorlarındaki anlayışı anlamıyoruM.Önceden burası özel hastane değil, devlet hastanesi, beğeniyorsan derlerdi. Şimdi bakıyorum özel hastanedeki de burası muayenehane değil modunda. İlgi görmeyi ve doktorumuza güvenmeyi sadece muayenehanede görmeyi hakediyoruz sanırım. Bakalım ben de yarın sgksız bi 250 bayılıp güvene gitcem nolacak.

ben yenimahalle devlette doğurmayı düşünüyorum inş.
pazartesi ilk kez gideceğim muayeneye oraya
eğer beğenirsem orda doğum yapmayı düşünüyorum
özellerin insanları müşteri gibi görmesinden sıkıldım
devlette doktor ilgi alaka göstermese de en azından paranla rezil olma durumun yok
ve her zaman devlet daha kapsamlı
ani bir durumda özelde bi nane yapamıyorlar

paranla rezil oluyorsun bence
burunlarından kıl aldırmıyorlar
öyle olduktan sonra devlete giderim daha ii
sonuçta özelde de 5 dakika bakıyorlar devlette de
özelde de aynı ölçümleri yapıyorlar devlette de
pek bi farkı yok anlıyacağın

Elcincim gunaydin... benim bi akrabam dogum fotografcisi facebooktan dogum masaliniz diye ararsan ulasabilirsin bu arada nasilsin bi sonraki muayenen ne zaman? Ben sali gunu gitcem tarih kesinlescek

Elcincim gunaydin... benim bi akrabam dogum fotografcisi facebooktan dogum masaliniz diye ararsan ulasabilirsin bu arada nasilsin bi sonraki muayenen ne zaman? Ben sali gunu gitcem tarih kesinlescek

Cnmmm günaydınnnn, ayyyy çok heyecanlı, bak özelden mesaj atamıyorum mutlaka haber ver... Ben de çarşamba gidecem cnm, bakalım dedi tolga bey eğer su durumu iyi olmazsa tarih belirleriz dedi, iyi olursa biraz daha bekleriz dedi. Yaaaa çok az kaldı bebişlerle tanışmaya... Şu önerdiğin fotoğrafçıya da bir bakayım cnm, çok saol, öpt..

evet 1 gece kaldım.hemşire ve dr lar çok ilgili.şahsen ben çok memnun kaldım.
tşkrler ,Allah sana da nasip etsin :) çok kafana takma,zaten dr un dogumyaptırıp gidio ,akşama kontrole gelio orda kaldıgınsurece hrs drları gelio.

merhaba arkadaşlar Lina kadın doğumdaki Şükran (Çakmak) hanımla ilgili de bilgi verirseniz çok memnun olurum...

Son düzenleme:
canım üzülerek okudum yazını,doğuma bu kadar az kalmışken dr konusunda böyle tatsızlık yaşamak hiç hoş değil... ben 1 kere gitmiştim yusuf beye,aslında benim hastanem eski mesa suanki tobb, tobb daki dr um bebeğin kalbi atmıyo almalıyız deyince panik olup hemen medicanaya gittim başka bi dr a gideyim diye, randevusuz olmaz filan dediler siz dr a bi sorun demiştim yusuf bey kabul etmişti... çok ilgilenmişti,aradan almasına rağmen 20 dk ya yakın muayene etti anlattı neler olabileceğini, ben ağlıyodum üzgün oldugumdan belkide ondan çok yumuşak kibar davrandı ... kürtaj olman şart deyip kendi dr una bu konuda izn vermelisin,eğer istersen burda bende yaparım diye kartını vermişti,karar verirsen ara diye.. 9-10 ay oldu bu olay yaşanalı,o günden bu güne çok şey değişmiş sanırım eksilen dr ların hastalarıyla birlikte artan yogunluktan böyle olmuş...hastaneden memnun kalmamıştım ben, ama dr iyiydi..orda birde tamer mungan vardı sanırım ona noldu? riskli gebelik uzmanı old.için 1 kerede ona gitmiştim her hamileliğim bi sıkıntıydı... neyse özel sigortan varsa eğer tobb etü yü tavsiye ederim, benim dr um çok iyi,memnun kalırsın eminim..ama senin haftanda olan hastayı her dr kabul etmiyor sanırım dimi...

ankaralı annişler nasılsınız? benim bugün kontrolüm vardı.. plesentada kanama var dedi dr, p.tesi bir daha bakacak,25 haftalıgım bu şekilde çalışmanı istemiyorum dedi sanırım uzun bi rapor alıcam... Umarım dinlenmek iyi gelir bebeğim sıkıntısız sorunsuz gelir dünyaya...

Cnm gecmis olsun. Sen tobb etu de ne kadar oduyorsun muayene ucretine cnm?

Çok geçmiş olsun cnm, bol bol dinlenirsin umarım, bebişin de dinlenir..

Batıkent, Eryaman, Etimesgut, Sincan tarafından arkadaşlar var mı aramızda ?

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar,bende ankaradan daha çook çok yeni hamişim...bende ilk muayene için bir arkadaşın tavsiyesiyle güven hastanesinde hasan sarp özcana gittim..nasıl bir doktordur,bilgisi olan duyumu olan var mıdır acaba??

hoşgeldin canım...o dr a da 1 kez gitmiştim çok memnun kalmadığımı hatırlıyorum, yani sanırım geçici geldiğimi farketmiş olacakki fazla ilgilenmemişti bizle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…