- 20 Mayıs 2011
- 685
- 31
- 323
- 40
- Konu Sahibi nonameanymore
-
- #3.501
koruda kime gittin peki
akropolü düşünme benden sana tavsiye
ALLAH yardımcın olsun tabi oralarda daha zordur
koruda murat beye gittim cnm sen oradaki bayana gidiyordun di mi...akrapolde ışın hanıma giden arkadaşım var memnun o, aralıkta doğumu bakalım ne yorumlarla dönecek bana...amin cnm soalasın
Bir güncel fiyat daha vereyim hemen.
Lina kadın sağlığı merkezi Dr. Şükran ÇAKMAK.
Muayene: 45 tl
Tetkikler: %20
Doğum: Yenidoğan yoğun bakım ünitesi olan HRS hastanesinde 3000 TL.
Bu doktoru çok methediyorlar. Yenimahalle bana uzak geldiği için düşünmemiştim açıkçası. Ama şimdi aklım karıştı biraz
canım ben de şükran hanımın çok övgüsünü duyup okuyup çok hevesli gittim. ama hayal kırıklığı yaşadım. çok tersledi ne desem tersine beni susturmaya çalıştı bi de dediğinden bişey anlamadım çok hızlı konuşuyor onu anlamaya çalışcam diye kafamdaki tüm sorular uçtu gitti açıkçası ama tabii herkes başka elektrik alabilir herkesten onu bilemem ben sevmedim. daha ilk tahlillerim de 130tl tuttu basit kan sayımları tam kan sayımı falan hormon. sekreterdeki kız da dışarda yaptırabilirsin dedi hemen ben daha tepki vermeden yüksek tuttuğunu anladı. yaptırmadım zaten bir daha da gitmeyi düşünmüyorum.
canım ben de şükran hanımın çok övgüsünü duyup okuyup çok hevesli gittim. ama hayal kırıklığı yaşadım. çok tersledi ne desem tersine beni susturmaya çalıştı bi de dediğinden bişey anlamadım çok hızlı konuşuyor onu anlamaya çalışcam diye kafamdaki tüm sorular uçtu gitti açıkçası ama tabii herkes başka elektrik alabilir herkesten onu bilemem ben sevmedim. daha ilk tahlillerim de 130tl tuttu basit kan sayımları tam kan sayımı falan hormon. sekreterdeki kız da dışarda yaptırabilirsin dedi hemen ben daha tepki vermeden yüksek tuttuğunu anladı. yaptırmadım zaten bir daha da gitmeyi düşünmüyorum.
Üfff daha çok karıştı aklım. Bir randevu aldım gidip göreceğim, muayene olacağım. Memnun kalırsam devam ederim. Fatih de iyi ama doktor sıkıntım var. Onu çözersem Fatihe devam ederim zaten.aynen ben de 5-6 ay gittim kendisine ben de tavsiye etmiyorum
hastasını bile hatırlamıyor her defasında baştan anlatıyorsun kendini hatırlatmak için,çok kalabalık ve paracı bir merkez
ben aşılama yaptırdım orda ,o stresteyden kaçıyormuşuz gibi hemen kapıda para aldılar daha işlem yapılmadan ,eşim de işlem yapılmadan paramı alınır zaten stresliyiz ne biçim bir yer burası ne biçim doktor diye çok canı sıkılmıştı ,ondan sonra da bi daha gitmedim oraya ..
slm kizlar ben yeni katiliyorum araniza yeni gordum :) dogumumu 3 hafta kaldi ve ben etlikte lokman hekime gidiyorum elif hanima bakalim nasil olacak herkeze hayirli dogumlar ...
canım bende o hastaneye gidiyorum,9haftam kaldı
doktorum aysun hanım, doğumdan sonrakı tecrübelrini merakla beklıyorum
ay birini bulduguma sevindim tek benmi gidiyorum diye dusunmusutm :) neyse insallah canim dogumdan sonra tekrar yazarim, sence aysun hanim naisl biri ben ilk haftalarimda ona gittim ama bi soguk geldi devam etmedim acaba iyi mi kotu mu ettim bilemedim, neyse insallah hayirlisiyla bebeklerimizi aliriz kucagimiza ...
tek değilsin elif hanıma tontirik nikli arkadaşta gidiyor onu aratıp ona da sorun varsa sorabılırsın
aysun hanımevet soğuk bıraz ama elıf hanım çok kalabalık vala ona da gelemem... aysun hanıma sorcan soleyecek yoksa hiç bılgı vermıyo ama kk sağolsun ben burdan öğrenıyorum her şeyi:)
hatta ben sordum elevıte başlayım mı
demır içiyim mi
kasılmam var magnezyum yazcak mısınız
kıloma evde baktım bu ay şu kadar almışım:)
vala işte nıye gıdıosun madem oyle dıyenler olabılır
onceliğim hastane idi tum kadro bayan
sonra ekonomık dediler
yenıdoğan var dediler
elif hanımı 4.ayımda gördum fistan etek gıymiş geziordu nasıl doktor dedim ama herkes çok iyi biri diyor
eğer cahıl bırı olsaydım aysun hanım benım için dezavantaj olurdu ama ben çoğu şeyı burdan okuyorum araştırıyorum aysun hanım doktorluk vazifesini iyi yapsın yeter
merhaba arkadaşlar bende ankaradaki bir hamiş bayanım :)
valla hastane tecrübesi edindik bu doktorların sayesinde kime iyi desek başımıza çıkıyorlar yahu :)
ben öncelikle burada bi tıp merkezine gittim 9 haftalıkken doktorda ilgi alaka sıfır kalp atışını bile dinletmedi bana daha erken 2 hafta sonra gel dedi bende çarptım kapıyı çıktım tabi parayı önceden verdik :)
sonra yenimahalle devlet hastanesine gittim 2 hafta sonra kalp atışını yine dinleyemedim cihazları yokmuş foto bile vermediler kuzumun bana sonrada git şu kanları ver yarın gel dediertesi gün gittim hoop doktor yıllık izinde 22 gün yok bu nasul iş dedim ordakiler burası böyle kim varsa ona muayne olursun ha bu arada çarşamba ve pazar günleri doğumhanemiz kapalı demezler mi :)
sonra sincan lokman hekim hastanesine gittim günnur altuna ilk zamanlar iyiydi sonra her gittiğimde baştan baştan soruyor bana herşeyi tanıyamıyor hastayı ben dedim burası özel hastane sonuna kadar sizinle olayım doğımumua da siz girin yok dedi söz vermem senin sancın gelir burda kim varsa nöbetçi o alır ha ben burda olursam gitmem tabi beklerim demezmi :)))
Son olarak Balgat koru hastanesi Adnan beye gidiyorum ve rahat bir nefes aldım ilgi alaka saygı sevgi herşey buradaymıuş meğer hamile olduğumu hissettim ilk kez diyebilirim :))) doğumumu kendisi yaptırıcak mükemmel bir doktor ve çok güzel bir hastane :))
işte benimde doktor maceralarım bunlar kızlar :)
selam ankaralı güzel annelerrruzun zamandır girmiyodum herkes iyidir umarım..
Bir güncel fiyat daha vereyim hemen.
Lina kadın sağlığı merkezi Dr. Şükran ÇAKMAK.
Muayene: 45 tl
Tetkikler: %20
Doğum: Yenidoğan yoğun bakım ünitesi olan HRS hastanesinde 3000 TL.
Bu doktoru çok methediyorlar. Yenimahalle bana uzak geldiği için düşünmemiştim açıkçası. Ama şimdi aklım karıştı biraz
merhaha arkadaşlar , acaba aranızda zekai tahir burakta özel mayenehanesine gidip memnun kaldığınız doktor var mı ? dr.bulamamaktan kafayı yicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?