- 18 Mayıs 2012
- 2.889
- 48
- 163
- Konu Sahibi nonameanymore
-
- #3.641
tekrardan mrblar canım ters duruo dediğinde 30.haftadaydık kesin bişe söölemedi zaten ama bu şekilde durmaya dewam ederse dedi her gittiğimizde aynı yawrum sewmiş yerini kafa sol yanda aşağıda düz olması kanala doğru olması gerekıomuş bugün de kontolümüz vardı ama bugün bişe demedi döner daha dedi ama bebeğin kilosunu çok buldu 5 kilo olur bu doğuma kadar dedi şeker testi istedi tekrardan oysa ii çıkmıştı tekrar şeker testi yaptırdı bakalım sonuç ne çıkacak tansiyon yüksek çıktı bilmıorum hayırlısıyla bi doğurup kurtulsaydık 32. hafta raporumu verdi bakalım suyuda sınırda dedi bebeğin kiloyu görünce duruşu muruşu geçti :)
aa bugun ben de ordaydım rapor için gitmiştim. demek kilosu çok dedi kaç ki kilosu bebeğinin ? inşallah iyi çıkar şekerin yine. belki sonradan artık almaz kilo.
37ye kadar çalışır raporu mu verdi canım. ben senden 2 hafta gerideyim ya ben de 5 gün rapor aldım haftaya pztsi yine 5 gün rapor yazacak sonra okul son günü 32.hafta raporu yazacak 37ye kadar çalışır diye sonra okul açılınca ayrılmam için yazacak. yani 2 haftayı sonraya aktrmış olacağım.
ayyy kaçta ordaydın 11 deydi bizim randevumuz ama başka hamiş görmedim bugün bebğimin kilosu 2.5 kg olmuş şekerimin sonucu çıkmış güzel dedi biraz önce aradım idrar yollarında gene iltihap çıkmış daha öncede ilaç kullanmıştım gene ilaç yazdı bakalım raporda 37ye kadar çalışabilir die işte ohh seninki ne güzelmiş ayrılmışın izine çoktan sen bi sıkıntı yok demi neden rapor alıosunki ewde sıkılmıomusun ewdeyken daha kötü oluorum ben sadece sabah erken kalkmak zorluo şimdilik bide ben 1,5saat yol gidiorum bi saatte dönuş sürüo yolda doğurursun sen dedi :) veteriner arkadaşlar var onlar yapacak doğumu dedim bende ama bi tehlike yok dedi ocağı çıkarayım diorum inşallah
Merhaba arkadaşlar. Benim öğrenmek istediğim bir şey var. Gebelik takibi için özel hastaneye gideceğim, her gittiğimde muayene ücreti ödeyecek miyim? merak ettim ???
ben 13:30daydım canım. şekerin çıkmamış iyi sevindim canım. ya ben çok alıştım eşim geldiğinde rapor almıştım ya ikimiz geçirdik bir ay. sonra da tekrar dönemedim zor geldi. bir de okulun son haftaları yoğun işleri oluyor idari anlamda onlardan da kaçmak istedim. branşım bilgisayar sürekli sorular sorunlar geliyor, kaldıramıyorum artık. ayy bi de yol gidiyosun canım valla helal olsun :)
Sonuçların iyi çıkması çok güzel. Bebeğini de detaylı olarak görmüşsün. Ben ay sonunda gideceğim nasip olursaarkadaşım selamlar,
ilk gittiğinde muayene ücretini ödüyorsun mesela ben fatih te 50 tl ödüyorum, sonra eğer 15gün içerisinde gidersen ödemiyorsun ama 15gün gidersen yine 50 tl ödüyorsun. bu arada sonuç gösterirken filan para ödemiyorsun, yani fatih te böyle ise sanırım hepsinde durum budur.zaten sıkıntısız bir hamileliğin varsa genelde ayda bir gidiyorsun.
selamlar kızlar,
bugün ayrıntılı ultrasonumuz vardı, fatih te 150 tl ye çektirdim, cdsini de aldım. çok şeyler söledi herkes ama ben kulaklarımı tıkadım, kendimi doktoruma bıraktım ve gittim oraya. çok memnun kaldım, doktor hanım çok sıcak kanlı ve güleryüzlü idi, o streste tam ihtiyacımız olan şey. 35 dakika durduk içeride, heryerini iyice kontrol etti sağolsun.
inşallah herkes güzel sonuçlarla çıkar bu işlemlerden, sevgiler hepinize.
bi aksilik olmazsa normal doğum olsun çok istiyorum canım hayırlısıyla gelseydi oğluşum çok özledim onu( fatih ünv beştepeye gidiyrm değişklk olmazsa, sen ayrıntılı ultrasyn için nereye gidiceksin canım, bildiğim kadarıyla hastanen 29 mayıs sanırım?
Hamileligim sukur ki sikintisiz geciyor. O yuzden durup duruken fazla fazla para vermek istemiyorum. O verecegim parayla cocuguma birseyler yaparim diye dusunuyorum. Ama hastaneden yana yuzum gulmedi bir turlu. Tam da artik rayina oturdu derken yine aklimda milyon tane soru isareti olduCanm doktor sıkıntısını bende yasadım ama ben hep özele gittim hiç hastaneye gitmedim umarım yardımcı olurlar arkadaslar çünkü hamile iken Birde bunlarla uğraşmak zor ben İrfan Tarhan a gidiyorum cok memnunum yavsiye de ederim
Bugun aptal hastanenin duzeysiz insanlari ve esimin dirdirlari yuzunden kabus gibiydi. Hamile halimle kriz gecirdim resmen. Butun aksam aglayip zirladiktan sonra sizlere bir sey danismak istiyorum.
Fatihten hic memnun degilim hastane olarak. Lacka, lakayt bir yer. Sorumluluk ustlenen yok malesef. Neyle karsilasacagin supriz gibi bir sey. Hastaneye olan tum sempatimi kaybettim. Ama Aylin hanimdan hala memnunum. Iyi bir doktor. Ilgisi ve bilgisi cok. Mesajla her istedigimi sorabiliyorum. Hastanede yenidogan unitesi var ve fiyatlari su an benim icin en en en uygun olan yer.
Koru hastanesi var. Sincan bana asiri uzak ama cok tavsiye edilmis ve resimlerini gorunce cok begendim. Balgat Koruyu gorup bayilmistim zaten. Ama Balgatta bayan doktor yok. Fiyatlarini da bilmiyorum. Delikiz gitmisti sanirim, bilenler yazarsa sevinirim
Koru disinda bir kac tane hastane var aklimda.
Sizce doktor iyi diye olumsuzluklari gormezden gelip Fatihe devam mi edeyim yoksa baska hastanelere bakayim mi?
kızlar bende bu başlığa yorum yazmadım ama sizi takip ediyorum:) fatih te ikbal hanıma gidiyodum 6.ayıma kadar. bi ara bebeğin böbreklerindeki büyümeden dolayı korktuk ve iyi bir doktora gözükelim diye aydan biri den randevu almıştık. 1 kez gittik koru hast. ne aydan hanımda içimizi ferahlattı saolsun. şehir dışında yaşıyoruz. hem ağırlaştım sık sık ank ya gidemeyiz hemde burda da takipli doktorumuz olsun diye burda bi doktora başladık. doğum ank da ailemin yanında olcak inş. hem bi yandan doğumu fatih de yapcam diyorum ama bi yandan da olumsuz yorumları okuyorum. zaten doğuma kendi doktorum girmeyeceği gibi ikbal hanımdan da aşırı bi memnuniyetim de olmadı hiç bi zaman. bi de kuzenimde 2 sene önce fatih de doğum yaptı hast den memnun değildi, doğumun olduğu günde çok sıkıntı yaşattılar ama sırf doktoru iyi diye sabretti. kafam karışık valla bu aralar fatihten vazgeçmeyi fazlasıyla düşünür oldum. eşimden de o desteği alınca kafamda bikaç bişey netleşti. bugün hem sincan hem balgat koruyla konuştum. balgat 2500tl, sincan 1200tl istiyo. doğum türü farketmiyomuş. aynı teknik techizat 2 subesinde de var. doğuma prof girecek kadar da riskli bi durumum yok, fazladan iki katı para vermek de çok akıllıca gelmiyo hem ailem eryamanda bu sebeplerden dolayı balgatı eledim. sincanda da murat beyi çok övmüşler. biraz daha murat beyi araştırıp artık karar vermek istiyorum bi an önce doktorumu tanımak ve alışmak istiyorum vakit çok az kaldı çünkü
Benim bebeğimin de kafası Buyuk :) Buyuk dediğim yumurta kafa değil de top kafa iste))
Bende dogum seklini son ana kadar düşündüm sezeryan ağır basıyordu kafasının boyle olması kararımı netlestirdi.
Akaya gelince oradaki doktorları tanımıyorum ama hastane pek oyle özel hastane gbi gelmedi bana orayı sadece doktor icin tercih ederdim bende.
Bu arada bugun kontrole gittim dun ilk defa agrilarim oldu her an dogurabilirmisim :) iyice tribe girdim
Sonuçların iyi çıkması çok güzel. Bebeğini de detaylı olarak görmüşsün. Ben ay sonunda gideceğim nasip olursa
Bugun aptal hastanenin duzeysiz insanlari ve esimin dirdirlari yuzunden kabus gibiydi. Hamile halimle kriz gecirdim resmen. Butun aksam aglayip zirladiktan sonra sizlere bir sey danismak istiyorum.
Fatihten hic memnun degilim hastane olarak. Lacka, lakayt bir yer. Sorumluluk ustlenen yok malesef. Neyle karsilasacagin supriz gibi bir sey. Hastaneye olan tum sempatimi kaybettim. Ama Aylin hanimdan hala memnunum. Iyi bir doktor. Ilgisi ve bilgisi cok. Mesajla her istedigimi sorabiliyorum. Hastanede yenidogan unitesi var ve fiyatlari su an benim icin en en en uygun olan yer.
Koru hastanesi var. Sincan bana asiri uzak ama cok tavsiye edilmis ve resimlerini gorunce cok begendim. Balgat Koruyu gorup bayilmistim zaten. Ama Balgatta bayan doktor yok. Fiyatlarini da bilmiyorum. Delikiz gitmisti sanirim, bilenler yazarsa sevinirim
Koru disinda bir kac tane hastane var aklimda.
Sizce doktor iyi diye olumsuzluklari gormezden gelip Fatihe devam mi edeyim yoksa baska hastanelere bakayim mi?
Doktorun başka bir hastaneye gideceğini hiç sanmıyorum ama yine de soracağım.Taze anneolarak dogum sonrasi hemsirelerin ilgisinin ve hastanenin hizmetinin cok onemli oldugunu soyleyebilirim. Yenidogan yogun bakimi var ama ne kadar iyi onu da ogren bence. Eger icine sinmiyorsa once doktorunla konus belki baska bir hastanede doguma gidiyordur.
Balgat ve sincan Koru arasında fiyat farkı olduğunu biliyordum ama bu kadar olduğunu bilmiyordum. Balgat bana yarım saat arabayla, sincan bir saat. Son haftalarda gitmek ve doğuma yetişmek zor olur diye tedirginim. İkisine de gidip konuşmayı düşünüyorumYarim,koru hastaneleri aynı kişinin,peki neden fiyat farkı varmış onu anlamadım.Muayene ücretleri de farklıdır o zaman.Az uz değil 1300 tl daha fazla ödemek zorundayız.Bir de şunu duymuştum,koruda doğum yapıp bebeğin küvözlük bir durumu olursa Sincan daki hastanelerine nakil ediyorlarmış.Bir de genel kanı olarak sezaryenin yapıldığını biliyorum.
Canım diğer başlıktan kopyalıyorum senin için.acemi peri, ne oldu? neye üzdüler seni bu kadar? ben de dün hem beştepe, hem hoşdere de idim. neler yaptılar sana böyle?
ayrıntılıya da fatih e mi aldın randevunu? meraktayım neye üzdüler seni bu kadar?
Canım diğer başlıktan kopyalıyorum senin için.
Hastane personelinin yanlışını bana yükleyip beni mağdur ediyorlar. Bu kaçıncı. Randevu saatimde gittim ama kayıtlarda randevum görünmedi. 1 saat bekleyip aşağı yukarı koşturarak ona buna laf anlattık ama yine de doktor sallamadı bizi ve muayene olamadım. Kendi doktorumdan başka doktora gitmek istemiştim hazır Beştepedeyken. Ama sinirden mideme kramplar girdi. Bir de telefon kaydı dinletip beni yalancı konumuna düşürmeye çalıştılar. Diğer kayılar var ama ne hikmetse o randevuyu aldığım kayıtı bulamadılar. Tepki gösterince de sinirli ve kavgacı konumuna düşürüyorlar insanı. Sonunda benim randevu saatime kadın doğum hastası değil de bambaşka bir bölümün alakasız bir hastasının kaydedildiği orataya çıktı, randevuyu yazan numaraları yanlış girmiş. Bunu gördükleri halde özür dileyip telafi edeceklerine, elemanlarına toz kondurmayıp benim açığımı bulmaya "iyi hatılıyor musunuz, bu telefondan mı aradınız kesin, başka bir doktor olmasın" vs. vs. bir sürü zırva. Şizofrenim ya ben, sabah sabah geldim zorum neyse uydurup duruyorum. Hala çok sinirliyim
Ayrıntılıyı da Fatihe aldım ocak sonuna. Başka hastaneye geçersem ayrıntılıyı da başka yere alabilirim. Allah sonumuzu hayır getire.
Personelde kesinlikle bir sıkıntı var. Hoşdereye iki-üç kez gittim ama bir sıkıntı yaşamadım. Beştepede kimse kimseyi sallamıyor nedense, herkes başına buyruk. Benim üç arkadaşım yakın zamanda beştepede doğum yaptı. Üçü de doğum personelinden memnun. İkisi Aylin hanımın hastası, hatta birinin başına bir sürü şey geldi ama hala memnun Aylin Hanımdan. Sırf onun için katlansam, beştepeyle en az muhatap olup hep hoşdereyle muhatap olsam mı acaba?bunlar beştepe de başına geldiyse, aynı şeyleri göz randevusu için ben yaşamıştım o nedenle beştepeye giderken randevumu 2kere kontrol edip, teyit ediyorum ama hoşdere de gelmedi başıma. beştepe kalabalık ya beceremiolar yetersizler. ben de kavga ettim orada çok, bir de beştepenin personeli biraz ukala, gıcık oluorum bende onlara, e doğum da orada olacak tabi insan gerilio haliyle. Allah yardımcın olsun canım, ama sana bir tavsiye ayrıntılıda cidden içimi rahat ettirdiler, ayrıntılım sorunsuz çıkmadı benim, kadın baya inceledi ve kalpte her iki odacığında kireç birikmesi gibi birşey gördü ben bembeyaz oldum, gözlerim doldu anında ama kadın baya inceledi, her yeri bir bana da gösterdi, anlattı. hastalık, anomali görünmüyor çünkü kalp atımları ritmik, kan akışının seviyesi çok iyi dedi. %1-2 sorun çıkar ama ben sizi yine de çocuk kardiyologuna yönlendirmeliyim ama önce aylin hanım a görünün dedi. biz eşimle afedersin mal gibi çıktık, ben randevu alıyım dedim. sekreter kız en erken nisan a verebilirim, siz aylin hanımla görüşün o doktordan isterse, sizinle ilgilenir doktor dedi. aylin hanım zaten ayrıntılıdan sonra bizi çağırmıştı bu cumartesi de randevum var ama bekleyemedim, direkt gittik. 15 dakika filan bekledik hemen aldı bizi, ben siz gelmeden baktım dedi ve sorunu bana güzelce anlattı, bir hastalık göstermez bu dedi. 32.haftaya kadar geçebilir, sakın canınızı sıkmayın. ben kardiyolog önermiyorum çünkü en iyisi bile %70 görebilir dedi ve bir hastalık olsa da buna müdahale edemeyiz, ciddi kalp rahatsızlığı görünen bebeklere bile müdahale etmiyoruz takip ediyoruz dedi, güzelce anlattı. buraya çağırıyorum ki yüzyüze anlatayım, telefonda olmaz böyle şeyler dedi. çok isterseniz 32.haftada baktıralım dedi. içimi ferahlattı, başka doktor bana cumartesi zaten geleceksiniz diyebilirdi.hani Aylin hanım için o salak personele dayanılır gibime geliyor ama duygusal davranıyor da olabilrim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?