- Konu Sahibi nonameanymore
-
- #3.621
Merhaba arkadaşlar ben bebeğin tüm hazırlıklarını 7. Ayında yapmaya başladım odası kıyafetleri vb daha öncesinde de hoşuma giden birşey gördükçe alıyordum ki cok geç zamana da bırakmamak lazım çünkü insan bir anda agırlaşabiliyor öyle çıkıp gün boyu avm mağaza vs gezemıyorsun bu arada bebek odasını bebekom dan aldım ben sitelerde
Sitelerde cok mağaza gezdım en iyisinden en kötüsünde fiyat performans olarak orası uygun birde kıyafet vs alırken cıhhco nun ve mothercare nın ındırım günleri oluyo onları takıp edın derım
Benım doguma az kaldı 24 ü nde sezeryan olucam hepiniz de sorunsuz bir hamilelik geçirirsiniz umarım
Doktorum op Dr İrfan Tarhan kendisinden cok memnunum özel muayenehane herkese de gözüm kapalı tavsiye edebilirim.
Dogumu mu da HRS Ankara da yapıcam akay ve Guven i de gezdim hrs ye karar verdim.
ben lokman hekıme gıttım ... doğumum da orda inşallah.. ama kalabalık yuzunden çok canımı sıkıyorlar... her gittiğimde aynı şey,, istediğin kadar randevulu git en kısa çıkmam 3saat anlayın artık... doğum olsun bebk için başka hastane bulacağım..
maşallah sana gdg, çok az kalmış, Allah beraberinde olsun, inşallah yavruna sağlıkla kavuşursundediğin gibi son zamanlara da kalmamalıyım ama dur bakalım havalar birazcık düzelsin de ben de bakıyım artık. bebek odasında neler olur onu bile bilmiyorum iyice heveslendiriyorum kendimi
Evet az kaldı sagol canım Allah hepimize hayırlı doğumlar göstersin 🍀💕
ilgilenen olabilir diye düşündüm.
doğum hikayesi fotoğrafları çekiyorum. ve Ankara'da ilgilenen olursa eşinizle birlikte birkaç saatlik bir hamilelik çekimi yapmak istiyorum. Üstelik tamamen ücretsiz. Bunu neden yapıyorum. Bunun karşılığında fotoğraflarınızı feysbuk sayfamda yayınlayacağım.. eğer bu güzel anılarınızı ölümsüzleştirmek isterseniz bana ulaşın lütfen.. bu arada baba adaylarıyla ondakikadan fazla çalışılmıyo, çekiniyorlar :)) o yüzden onları çok bunaltmayız merak etmeyin. en fazla on dk.Fiyong Photography
Merhaba arkadaşlar. Benim öğrenmek istediğim bir şey var. Gebelik takibi için özel hastaneye gideceğim, her gittiğimde muayene ücreti ödeyecek miyim? merak ettim ???
mrb cnm
evet malesef böle bende özele gittim ama 10 gün içinde kontrol gecerli oluyomuş ....10 gün içindede hemen çağırmıyor doktor zaten
ama muayenehaneye gidersen bi muayene bi kontrol oluyor ayda bi kere vermiş oluyosun ...
benim bildiğim kadarıyla umarım yardımcı olabilmişimdir...
Tavsiyen için teşekkürler canım,bakalım bu hafta gidicem elektrik alabilecekmiyim ,birde hastane odaları nasıl akayın gördünmü? doğum odası süslemesi yapıyorlarmı bilgin varı cnm?
6 haftalık gebeyim:) bugün akay hastanesi coşkun şimşire başladım yaklaşımı çok iyiydi suratsız diyenler vardı ama çok güleryüzlü cep numarasınıda verdi her daim arayabilirsin dedi iyi bir doktor 9 ay boyunca devam edicem odalarınıda gezdim pek beğenmedim ama napalım
merhaba
ben dr. konusunda hala karar veremedim.sizin gibi biraz balgat koruyu düşünüyorum. fiyat normal içinmi.sezaryan vs. ne kadar biliyormusun. hastaneye gittinizmi izlenimlerinizi merak ediyorum..
evet gezdim odalarını yeni doğan ünitesini çok güzel çok beğendim odalar çok geniş ve güzel inş memnun kalırsın sende coşkun beyden ben çok memnum
mrb canım sende beğendin demi coşkun beyi bende senin başta çok teditgin gittim ama sonradan çok memnun kaldım odaları beğendim ben zaten benim çin önemli olan doktrum ve yeni doğan ünitesi olmasıydı onuda akayda buldum cnm
sonsy canım mrba nasılsın bebiş nasıl diğer topikte yazmıştım sana cwp verdinmi bilemıorum ama bulamadım ben çok fazla yazışma olmuş tek tekte okuyamadım neden sezeryan dedi murat bey normal dğoğum tercih edio die biliorum bana da ters duruo dönmezse sezeryan dedi ama bilemıorum hayırlısı tekrar kontrolun ne zaman ben bu araalr bidaha gidecem bakalım dönmüşmü bebiş
canım merhaba
evet cevap yazmıştım ama cevaplar arasında bulman zordur
Sezaryen demedi bana bu yorum için erken dedi ama ne bileyim her seferinde kafası büyük demesi bana o şekilde düşündürdü. Senin kaçıncı haftada ters duruyomuş. Hem dönmesi için erken değil mi? son haftalarda dönüyormuş diye öğrendim ben. Ben 2 gün önce gittim 30.hafta sağ tarafımda yan duruyordu. kafası sağ gogsumun altında sırtı poposu sağ karnımda sonra ayakları aşağı doğru karnımın altındaydı. baktı durumu iyi dedi doğum ile ilgili bişey demedi. kafası hala büyük mü dedim evet dedi :)
senin nasıl gidiyor? Kaçıncı haftanda ters duruyo dedi[/QUOT
tekrardan mrblar canım ters duruo dediğinde 30.haftadaydık kesin bişe söölemedi zaten ama bu şekilde durmaya dewam ederse dedi her gittiğimizde aynı yawrum sewmiş yerini kafa sol yanda aşağıda düz olması kanala doğru olması gerekıomuş bugün de kontolümüz vardı ama bugün bişe demedi döner daha dedi ama bebeğin kilosunu çok buldu 5 kilo olur bu doğuma kadar dedi şeker testi istedi tekrardan oysa ii çıkmıştı tekrar şeker testi yaptırdı bakalım sonuç ne çıkacak tansiyon yüksek çıktı bilmıorum hayırlısıyla bi doğurup kurtulsaydık 32. hafta raporumu verdi bakalım suyuda sınırda dedi bebeğin kiloyu görünce duruşu muruşu geçti :)
Zaten o da hemen hemen aynı şeye denk gelir onlar da baya bi miktar istiyorlar hmm peki teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?