Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

cnmm çok sağol fiyatı gayet iyi hele yanında eşantiyonu da varsa mükemmel...

benim beğendiğim meltem moduler mobilyada 4bin küsürdü sitelere gittiğimizde ikisi arasında karar veririm artık...

beşikte 4-5 ay anca kullanılıyor diyorlar bakalım alacaz gibi görünüyor...

aynen fiyat olarak bana da cok iyi geldiği için tercıh ettım bırde parçası çoktu insallah sende içine sinenini bulursun.

maşallah sana gdg, çok az kalmış, Allah beraberinde olsun, inşallah yavruna sağlıkla kavuşursun dediğin gibi son zamanlara da kalmamalıyım ama dur bakalım havalar birazcık düzelsin de ben de bakıyım artık. bebek odasında neler olur onu bile bilmiyorum iyice heveslendiriyorum kendimi

3 saat mi? ben de 29 mayısta 1,5 saate yakın beklerdim ama muayene 10 dakika neyse atlattık çok şükür o günleri artık sağolsun aylin hoca da en fazla 20dakika bekledim şimdiye kadar, aman nazar değdirmeyeyim de kendime

kızlar bu arada ben kızçeme gelen hediyeleri, yelekleri filan da hep bir hurca doldurup, annemin evine koydum. gözümün önünde tutmuyorum onları, kendime eziyet ediyorum biraz sanki.

ilgilenen olabilir diye düşündüm.

doğum hikayesi fotoğrafları çekiyorum. ve Ankara'da ilgilenen olursa eşinizle birlikte birkaç saatlik bir hamilelik çekimi yapmak istiyorum. Üstelik tamamen ücretsiz. Bunu neden yapıyorum. Bunun karşılığında fotoğraflarınızı feysbuk sayfamda yayınlayacağım.. eğer bu güzel anılarınızı ölümsüzleştirmek isterseniz bana ulaşın lütfen.. bu arada baba adaylarıyla ondakikadan fazla çalışılmıyo, çekiniyorlar :)) o yüzden onları çok bunaltmayız merak etmeyin. en fazla on dk. Fiyong Photography

Mesleğe yeni mi başladınız o yüzden mi ücretsiz çekim yapıyorsunuz:)

bende bu topiği yen, keşfettim cok güzel bi paylaşım olmuş
bildiklerimizi paylaşırız bilmediklerimizi öğreniriz cok sevindim burayı kesfettiğime
bende taze hamiş sayılırım
ilk önce koru hast. haluk beye gittim cok memnun kaldığım söylenemez sonra akropolden ışın hnm dan randevu aldım 29 ocak a ancak gün verdiler...
gecici bi süre için yakın bi kliniğe gittik kalp atışlarını duyduk ordan
şimdi ışın hnmla tanışmayı bekliyoruz umarım duyduğum okuduğum ii yorumlar doğrudur
zorlu bi hamişlik geciriyorum zaten bikaçgündür hafiften kendime geldim bulantılar kusmalar cok zorluyor
kilo kaybıda başladı 58 kg hamile kaldım 56 ya düştüm gecen haftasonu klinikte gecirdim serum takviyesi yapıldı beslenemediğim için şimdi cok sükür daha iyiyim...
umarım sağlıkla meleklerimizi kucaklarız...

Merhaba arkadaşlar. Benim öğrenmek istediğim bir şey var. Gebelik takibi için özel hastaneye gideceğim, her gittiğimde muayene ücreti ödeyecek miyim? merak ettim ???

Merhaba arkadaşlar. Benim öğrenmek istediğim bir şey var. Gebelik takibi için özel hastaneye gideceğim, her gittiğimde muayene ücreti ödeyecek miyim? merak ettim ???

mrb cnm
evet malesef böle bende özele gittim ama 10 gün içinde kontrol gecerli oluyomuş ....10 gün içindede hemen çağırmıyor doktor zaten
ama muayenehaneye gidersen bi muayene bi kontrol oluyor ayda bi kere vermiş oluyosun ...
benim bildiğim kadarıyla umarım yardımcı olabilmişimdir...

merhaba arkadaşlar bende yeniyim sitede 26 yaşındayım 5.5 yaşında bir kızım var ve oğluşuma hamileyim ankaradan yazıyorum sizlere :)) daha doğrusu kızıma hamileyken üye olmuşum siteye unutmuşum, üye olayım dedim bi baktım siz zaten üyesiniz dedi ::))) sonra şifre aldımda şimdi buradayım ahahah nasılsınız nasıl gidiyor hamişlik ? benim gb ikinciye hamile olan varmı ?

Zaten o da hemen hemen aynı şeye denk gelir onlar da baya bi miktar istiyorlar hmm peki teşekkür ederim

Tavsiyen için teşekkürler canım,bakalım bu hafta gidicem elektrik alabilecekmiyim ,birde hastane odaları nasıl akayın gördünmü? doğum odası süslemesi yapıyorlarmı bilgin varı cnm?

evet gezdim odalarını yeni doğan ünitesini çok güzel çok beğendim odalar çok geniş ve güzel inş memnun kalırsın sende coşkun beyden ben çok memnum

mrb canım sende beğendin demi coşkun beyi bende senin başta çok teditgin gittim ama sonradan çok memnun kaldım odaları beğendim ben zaten benim çin önemli olan doktrum ve yeni doğan ünitesi olmasıydı onuda akayda buldum cnm

merhaba
ben dr. konusunda hala karar veremedim.sizin gibi biraz balgat koruyu düşünüyorum. fiyat normal içinmi.sezaryan vs. ne kadar biliyormusun. hastaneye gittinizmi izlenimlerinizi merak ediyorum..

cnm ben de balgat koruya bikere gittim ama tavsiye etmem ilgi alaka sıfır şu anda akay hastanesinde coşkun beye gidiyorum cok memnunum kesinlikle tavsiye ederim gittiğin zaman gercekten hamile olduğunu hissettiriyolar sana

evet gezdim odalarını yeni doğan ünitesini çok güzel çok beğendim odalar çok geniş ve güzel inş memnun kalırsın sende coşkun beyden ben çok memnum

Yeni doğan ünitesini beğendim ama odaları küçük geldi bana özel hastanenin odası daha iyi olmalı hepsi aynımı acaba odaların sadece tek odaya bakdım ben,öncelik olarak doktor önemli tabi akayda devam edicem bir sıkıntı olmazsa.

Coşkun beye suratsız diyenlerde olmuşdu ama adam güleryüzlü detaylı açıklamada yapdı tecrübeli olduğu belli eee daha ne olsun :)) bu perşembe gidiyorum gene kalp atışlarını duymak için bakalım çok heycanlıyım bu hafta 7.haftaya giriyorum senin ne kadarlıkdı canım..?

canım merhaba
evet cevap yazmıştım ama cevaplar arasında bulman zordur

Sezaryen demedi bana bu yorum için erken dedi ama ne bileyim her seferinde kafası büyük demesi bana o şekilde düşündürdü. Senin kaçıncı haftada ters duruyomuş. Hem dönmesi için erken değil mi? son haftalarda dönüyormuş diye öğrendim ben. Ben 2 gün önce gittim 30.hafta sağ tarafımda yan duruyordu. kafası sağ gogsumun altında sırtı poposu sağ karnımda sonra ayakları aşağı doğru karnımın altındaydı. baktı durumu iyi dedi doğum ile ilgili bişey demedi. kafası hala büyük mü dedim evet dedi :)

senin nasıl gidiyor? Kaçıncı haftanda ters duruyo dedi

Zaten o da hemen hemen aynı şeye denk gelir onlar da baya bi miktar istiyorlar hmm peki teşekkür ederim

evet cnm aynen öle özel muayehahanlerde fiyatlar cok ucuk güvenilir bi doktor bulmak cok zor her kafadan bi ses umarım gidiceğim ışın hanım iyi bi doktordur daha fazla kafam karışmaz:44:

bebk 32de dönmeye başlıyor 35e kadar genellıkle dönüyor ama 32.haftadan sonra dönme ihtımalı gittikçe azalıyor..
tabı 40.haftada bıle dönen bebk görülmüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…