Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

benim de büyükmüş kafası. doktorun sezaryen mi diyor canım normal yapamazsın mı diyor ? benim henüz haftam erken diye yorum yapmadı normal istiyorum ama olabilir mi bilmiyorum

guzelim bende akay a coşkun beye gıdıyorum hastanenın buyuk bır bolumu tadılatta belki sana o yuzden oyle gelmiştir bende dr. cok memnun kaldıgım ve bebegine ALLAH korusun dogumdan sonra bır sey olursa baska hastaneye nakil edilmesin diye istiyorum bebek dr arastırdım oda cok ıyıymıs dıyorlar dogum oncesı gorusmek ıstedım kabul etti ondanda cok olumlu dusuncelere sahip oldum.

canım fiyat konusunda ne düşünürsün bilmiyorum ama.bende balgat korunun yanında ek bi bina var orda aydan hanım var ona gidiyorum koruyla baglantılı çalışıyo gebelik takibi 250 lira koruda yaptıracagın tahliller filanda cok uygun oluyo mesala ikili 40 liraydı. ayrıntıları zaten kendisi yapıyo ve ek bi para talep etmiyo . dogumu koruda yaptırıyo ekibide cok iyiymiş ve doguma sadece bayan personel giriyormuş. aynı zamanda normal dogum yanlısı ve sezaryan sonrası normal dogum yaptıryo..
sonuçta dogum cok önemli bi olay hayatımızda kaç kere yaşıyoruz o zor ve cok güzel anları. o anları kötü ve sevimsiz hatırlmaktansa en azaından hastane konusunu düşün derim. doktorun muhakkak başka hastanelere gidiyordur. doktorundan memnunmuşsun belki böyle çözebilirsin

benim de büyükmüş kafası. doktorun sezaryen mi diyor canım normal yapamazsın mı diyor ? benim henüz haftam erken diye yorum yapmadı normal istiyorum ama olabilir mi bilmiyorum

Bende 30 ku haftalarda yorumsuz bırakmıştım dogum seklini ama mesela su an kafası 40 haftalık görünüyor
Açıkcası ben vajinal kesik olması yerine karın altı kesiğe daha yatkindim doktorumda bebek eğer kilo hafta yada kafa olarak kucuk olursa normal dogum olur ve ben anuse doğru keserim yana değil oyle daha sorunsuz demişti ama oyle olmayınca ortak olarak bu karara sezeryana yöneldik :)

Doğurma konusunda en iyisini doktorun bilir tabi de 4 kg normal doğuran nasil doğuruyor bir sekilde Allah yardımcın olur önemli olan bebeğin nasil daha rahat olucaksa onu secmek.

Anneler,

aranızda gebelik ile ilgili kitaplar okuyan, okumaya başlayan var mı? ben artık başlayayım, okuyayım birşeyler diyorum. nette çok şey öğreniyoruz ama elimde bir rehber olsun istiyorum. bir kaç kitap buldum, iyi yorumlar almış farklı sitelerden.

Bebek Bakımı Sorunlarına Mucize Çözümler - Melinda Blau
Hamilelik, doğum ve Bebek Bakımı - Ayşe ÖNER
Hamilelik Günlüğü - Ece ARAR

var mı sizden öneriler?

Yana dogru da mi kesik oluyor yani bilmiyordum.

Aydan Biri çok iyiymiş ama benim için fazla pahalı.
Ben Senai Demirci'nin Hoşgeldin Bebeğim kitabını okudum ve çok beğendim. Bir kaç kez daha okumak istiyoru. Bir de Ayşe Öner'in kitabını aldım ama henüz elime geçmedi. İncelediğim kadarıyla o da çok iyi. Resimlerle herşeyi açıklamış

çarşamba günü sincan koruda seda hanımda doğum yaptım .çok memnunum ..yavrularım küveze girdi ,baştan sona kadar bütün doktorlar çok ilgilendiler sağolsunlar ...
küvez doktoru ayrı ,kendi doktorum ayrı ilgilendi ,bi sorun var gibiydi hemen hacettepeden doktor arkadaşlarıyla irtibat kurup oraya yönlendirdiler ,hemşireler personel iidi ,hele seda hanımın hemşiresine bayıldım ,bir aile havası var hastanede ben çok sevdim ..temiz bir hastane ... yenidoğan bölümü son sistem ,küvezde bebekler çok güzel bakılıyor ..fiyatı da sezeryan için 1300 tl ..kesinlikle tavsiye ediyorum ..

Hayırlı olsun canm darısı basımıza :))

Cevap verdiğin için sağol. Sen çok gezmiştin hastane ararken. Koruya bakacağım inşallah

Bebeklerini sağlıcakla ve mutlulukla büyüt

annelik ve bebek bakımı elizabeth fenwick şiddetle tavsiye edıyorum.

Henüz ayrıntılıya girmedim. Ufak çaplı bir araştırma yaptım. Belki işinize yarar

Eyüp Ekici : 350 TL

29 Mayıs hast. : 83 TL ( zam gelmiş olabilir, tek CD vermeyen bu)

Fatih hast. : 150 TL

Akropol hast. : 150 TL

Lina kadın doğum (Ali İpek) : 150 TL

En uygunu Etlik Zübeyde Hanımmış. Fiyatı öğrenemedim ama sanırım randevuyu uzak bir tarihe veriyor

Ayrıntılı ultrason yaklaşık 35-40 dakika sürüyor ve bebeğin tüm iç organlarına, kemik yapısına bakılıyormuş.

canım bende sordum bu durumu. aynı hastanesiniz niye bu kadar fiyat farkı var diye. bana da cevap olarak sincan şubemiz daha yeni bi şube tanıtım için dediler bi de sincan biliyosundur ki balgattan daha farklı bi muhit o çevreye de hitap etsin diye böyleymiş. küvözlük durumda sincana nakil edildiğini zannetmiyorum şu an için belki önceden vardır. çünkü sordum teknik olarak bir farklılık var mı diye. bütün materyallerin aynı olduğunu söylediler. yani balgatta olan herşey sincanda da varmış

canım seni dinleyip seda hanımdan randevu alcam inş hakkımızda hayırlısı olur. sende bebişlerini hayırlısıyla büyüt inş...

Sezaryen sonrası normal yaptırıyor olabilmesi çok güzel.Benim doktorum Ümit Bey de destekliyor,oda o hastanenin doktoru ,kararı bana bıraktı.Umarım yapabilirim.

Delikız sezaryen oldun sanırsam,yavruların ikiz mi? Fiyatlara bi 10 gün içinde zam gelecekmiş.Balgat güzel bir hastane,orasıda iyidir.

Yarim Ümit hocama ben de sordum,oranın sağlık bakanlığıyla anlaşması varmış,o yüzden miş.Keşke fiyatları da aynı olsaydı Ümit hocamı bırakmak istemiyorum çünkü.

murat bey değil de seda hanım çok iyi denmiş ben murat beye gidiyorum 16.haftamdan beri çok aşırım memnunum

ayrıca ayrıntılı ultrasonuma da murat bey baktı tek kuruş ekstra ücret ödemedim sadece muayene ücreti

kızlarr hep doktorlardan bahsetmişsiniz bende bebek alışverişlerini nerelerden yaptığınızı merak ettim...

mesela bebek arabası için nerelere bakabiliriz... yada bebek kıyafetinde uygun önerebileceğiniz yerler nereler...

banada bu konuda yardımcı olursanız sevinirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…