- Konu Sahibi nonameanymore
-
- #3.661
benim de büyükmüş kafası. doktorun sezaryen mi diyor canım normal yapamazsın mı diyor ? benim henüz haftam erken diye yorum yapmadı normal istiyorum ama olabilir mi bilmiyorum
canım fiyat konusunda ne düşünürsün bilmiyorum ama.bende balgat korunun yanında ek bi bina var orda aydan hanım var ona gidiyorum koruyla baglantılı çalışıyo gebelik takibi 250 lira koruda yaptıracagın tahliller filanda cok uygun oluyo mesala ikili 40 liraydı. ayrıntıları zaten kendisi yapıyo ve ek bi para talep etmiyo . dogumu koruda yaptırıyo ekibide cok iyiymiş ve doguma sadece bayan personel giriyormuş. aynı zamanda normal dogum yanlısı ve sezaryan sonrası normal dogum yaptıryo..Bugun aptal hastanenin duzeysiz insanlari ve esimin dirdirlari yuzunden kabus gibiydi. Hamile halimle kriz gecirdim resmen. Butun aksam aglayip zirladiktan sonra sizlere bir sey danismak istiyorum.
Fatihten hic memnun degilim hastane olarak. Lacka, lakayt bir yer. Sorumluluk ustlenen yok malesef. Neyle karsilasacagin supriz gibi bir sey. Hastaneye olan tum sempatimi kaybettim. Ama Aylin hanimdan hala memnunum. Iyi bir doktor. Ilgisi ve bilgisi cok. Mesajla her istedigimi sorabiliyorum. Hastanede yenidogan unitesi var ve fiyatlari su an benim icin en en en uygun olan yer.
Koru hastanesi var. Sincan bana asiri uzak ama cok tavsiye edilmis ve resimlerini gorunce cok begendim. Balgat Koruyu gorup bayilmistim zaten. Ama Balgatta bayan doktor yok. Fiyatlarini da bilmiyorum. Delikiz gitmisti sanirim, bilenler yazarsa sevinirim
Koru disinda bir kac tane hastane var aklimda.
Sizce doktor iyi diye olumsuzluklari gormezden gelip Fatihe devam mi edeyim yoksa baska hastanelere bakayim mi?
benim de büyükmüş kafası. doktorun sezaryen mi diyor canım normal yapamazsın mı diyor ? benim henüz haftam erken diye yorum yapmadı normal istiyorum ama olabilir mi bilmiyorum
Bende 30 ku haftalarda yorumsuz bırakmıştım dogum seklini ama mesela su an kafası 40 haftalık görünüyor
Açıkcası ben vajinal kesik olması yerine karın altı kesiğe daha yatkindim doktorumda bebek eğer kilo hafta yada kafa olarak kucuk olursa normal dogum olur ve ben anuse doğru keserim yana değil oyle daha sorunsuz demişti ama oyle olmayınca ortak olarak bu karara sezeryana yöneldik :)
Aydan Biri çok iyiymiş ama benim için fazla pahalı.canım fiyat konusunda ne düşünürsün bilmiyorum ama.bende balgat korunun yanında ek bi bina var orda aydan hanım var ona gidiyorum koruyla baglantılı çalışıyo gebelik takibi 250 lira koruda yaptıracagın tahliller filanda cok uygun oluyo mesala ikili 40 liraydı. ayrıntıları zaten kendisi yapıyo ve ek bi para talep etmiyo . dogumu koruda yaptırıyo ekibide cok iyiymiş ve doguma sadece bayan personel giriyormuş. aynı zamanda normal dogum yanlısı ve sezaryan sonrası normal dogum yaptıryo..
sonuçta dogum cok önemli bi olay hayatımızda kaç kere yaşıyoruz o zor ve cok güzel anları. o anları kötü ve sevimsiz hatırlmaktansa en azaından hastane konusunu düşün derim. doktorun muhakkak başka hastanelere gidiyordur. doktorundan memnunmuşsun belki böyle çözebilirsin
Ben Senai Demirci'nin Hoşgeldin Bebeğim kitabını okudum ve çok beğendim. Bir kaç kez daha okumak istiyoru. Bir de Ayşe Öner'in kitabını aldım ama henüz elime geçmedi. İncelediğim kadarıyla o da çok iyi. Resimlerle herşeyi açıklamışAnneler,
aranızda gebelik ile ilgili kitaplar okuyan, okumaya başlayan var mı? ben artık başlayayım, okuyayım birşeyler diyorum. nette çok şey öğreniyoruz ama elimde bir rehber olsun istiyorum. bir kaç kitap buldum, iyi yorumlar almış farklı sitelerden.
Bebek Bakımı Sorunlarına Mucize Çözümler - Melinda Blau
Hamilelik, doğum ve Bebek Bakımı - Ayşe ÖNER
Hamilelik Günlüğü - Ece ARAR
var mı sizden öneriler?
Yana dogru da mi kesik oluyor yanibilmiyordum.
çarşamba günü sincan koruda seda hanımda doğum yaptım .çok memnunum ..yavrularım küveze girdi ,baştan sona kadar bütün doktorlar çok ilgilendiler sağolsunlar ...
küvez doktoru ayrı ,kendi doktorum ayrı ilgilendi ,bi sorun var gibiydi hemen hacettepeden doktor arkadaşlarıyla irtibat kurup oraya yönlendirdiler ,hemşireler personel iidi ,hele seda hanımın hemşiresine bayıldım ,bir aile havası var hastanede ben çok sevdim ..temiz bir hastane ... yenidoğan bölümü son sistem ,küvezde bebekler çok güzel bakılıyor ..fiyatı da sezeryan için 1300 tl ..kesinlikle tavsiye ediyorum ..
Cevap verdiğin için sağol. Sen çok gezmiştin hastane ararken. Koruya bakacağım inşallahçarşamba günü sincan koruda seda hanımda doğum yaptım .çok memnunum ..yavrularım küveze girdi ,baştan sona kadar bütün doktorlar çok ilgilendiler sağolsunlar ...
küvez doktoru ayrı ,kendi doktorum ayrı ilgilendi ,bi sorun var gibiydi hemen hacettepeden doktor arkadaşlarıyla irtibat kurup oraya yönlendirdiler ,hemşireler personel iidi ,hele seda hanımın hemşiresine bayıldım ,bir aile havası var hastanede ben çok sevdim ..temiz bir hastane ... yenidoğan bölümü son sistem ,küvezde bebekler çok güzel bakılıyor ..fiyatı da sezeryan için 1300 tl ..kesinlikle tavsiye ediyorum ..
Anneler,
aranızda gebelik ile ilgili kitaplar okuyan, okumaya başlayan var mı? ben artık başlayayım, okuyayım birşeyler diyorum. nette çok şey öğreniyoruz ama elimde bir rehber olsun istiyorum. bir kaç kitap buldum, iyi yorumlar almış farklı sitelerden.
Bebek Bakımı Sorunlarına Mucize Çözümler - Melinda Blau
Hamilelik, doğum ve Bebek Bakımı - Ayşe ÖNER
Hamilelik Günlüğü - Ece ARAR
var mı sizden öneriler?
Yarim,koru hastaneleri aynı kişinin,peki neden fiyat farkı varmış onu anlamadım.Muayene ücretleri de farklıdır o zaman.Az uz değil 1300 tl daha fazla ödemek zorundayız.Bir de şunu duymuştum,koruda doğum yapıp bebeğin küvözlük bir durumu olursa Sincan daki hastanelerine nakil ediyorlarmış.Bir de genel kanı olarak sezaryenin yapıldığını biliyorum.
murat bey değil de seda hanım çok iyi sincan koruda ..ben kendisine gidiyorum çok memnunum ..2,5 aydır gidiyorum seda hanıma ,daha önce çok doktor gezdim ama en sonunda hem hastane hem doktor olarak seda hanımda karar kıldım ..hem çok bilgili ,hem çok iligli bir doktor ,hastane yeni ve cihazları son model ,her gittiğinde 4 boyutlu bebeğini görüyorsun ,küvez imkanı en son teknoloji ..
fiyatı da dışarıya göre gayet uygun ,dışarda 3000 den aşağı doğum yaptıran hastane yok ve o parayı verip tam olarak da memnun kalmıyorsun ,keza muayene ücretleri de çok pahalı..
ben de eryamandayım ve inş. ALLAH NASİP EDERSE ORADA doğum yapmayı düşünüyorum ,odalarını da gezdim çok güzel ,temiz ,görevli,ler güleryüzli ,ilgili..
ben beklediğim herşeyi buldum doğrusu hem de bu kadar titiz incelememe rağmen ..ben tavsiye ederim git bir bak dene ..
canım fiyat konusunda ne düşünürsün bilmiyorum ama.bende balgat korunun yanında ek bi bina var orda aydan hanım var ona gidiyorum koruyla baglantılı çalışıyo gebelik takibi 250 lira koruda yaptıracagın tahliller filanda cok uygun oluyo mesala ikili 40 liraydı. ayrıntıları zaten kendisi yapıyo ve ek bi para talep etmiyo . dogumu koruda yaptırıyo ekibide cok iyiymiş ve doguma sadece bayan personel giriyormuş. aynı zamanda normal dogum yanlısı ve sezaryan sonrası normal dogum yaptıryo..
sonuçta dogum cok önemli bi olay hayatımızda kaç kere yaşıyoruz o zor ve cok güzel anları. o anları kötü ve sevimsiz hatırlmaktansa en azaından hastane konusunu düşün derim. doktorun muhakkak başka hastanelere gidiyordur. doktorundan memnunmuşsun belki böyle çözebilirsin
çarşamba günü sincan koruda seda hanımda doğum yaptım .çok memnunum ..yavrularım küveze girdi ,baştan sona kadar bütün doktorlar çok ilgilendiler sağolsunlar ...
canım bende sordum bu durumu. aynı hastanesiniz niye bu kadar fiyat farkı var diye. bana da cevap olarak sincan şubemiz daha yeni bi şube tanıtım için dediler bi de sincan biliyosundur ki balgattan daha farklı bi muhit o çevreye de hitap etsin diye böyleymiş. küvözlük durumda sincana nakil edildiğini zannetmiyorum şu an için belki önceden vardır. çünkü sordum teknik olarak bir farklılık var mı diye. bütün materyallerin aynı olduğunu söylediler. yani balgatta olan herşey sincanda da varmış
annelik ve bebek bakımı elizabeth fenwick şiddetle tavsiye edıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?