Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

Meltem toplu alışverişler için çıkrıkçılar yokuşunu,Ulus taki Anafartalar binasını,Acity alışveriş merkezini tavsiye ediyorlar.
Alışveriş merkezlerindeki mağazaların indirimini yakalayabilirsen mesela mothercare nin her ayın 15 indeki günleri gibi bazen bu anlattığım yerlerden daha uygun fiyata yatak,araba ve kıyafet bulabilirsin.Söğütözündeki bebeğim mağazasını tavsiye etmiyorum,uygun fiyatlı dediler ama pazar araştırmasını iyi yapan biri olarak hiç de uygun gelmedi.Ben en çok alışverişimi çukurambardaki e-bebek mağazasından yaptım.Aslında giderken oldukça önyargılıydım.Çukurambar Ankaranın en pahalı yerlerinden.Ama çalışanlar çok güleryüzlü,çok ilgililer.Mesela heryerde 26 olan primalar orda 20.Bakmanı tavsiye ederim.

canım ben puset,park yatak,ana kucağı ve hemen hemen tüm temizlik ve bakım malzemelerini optimumda görgül bebeden aldım. piyasa araştırmasıda çok yapmıştım. bi avm ye göre gayet uygun aldığımı düşünüyorum. hem pazarlık etme şansımda oldu. bi de ailem eryamanda yakın olduğu içinde iyi oldu hatta istediğimiz renkler gelince eve kadar bıraktılar puset,park yatak ve ana kucağını.

Ana kucagi ve bebek arabasi beraber aldm ben o sekilde daha hedapliyorum geliyor ana kucagi arabaya monte oluyor çünkü ana kucağını elde taşımak cok zor
Optimum avm den aldım fiyat olarak en uygun cesit olarakta en farklı modeller orda vardı Acity de gezdim orda adam akıllı pierre cardin var birtek o nunda bebek ürünlerinde nasil olduğunu bilmiyorum
Kıyafetleri de optimumdan bakabilirsin indirimi ürünler fazlasıyla var

Aynen bende gorgul bebeden aldım kaliteli ve fiyat olarak cok uygun ki ben cok fazla yer gezdim burası nedense cok icime sindi dediğin gbi pazarlıkta yapılıyor

Cevap verdiğin için sağol. Sen çok gezmiştin hastane ararken. Koruya bakacağım inşallah

Bebeklerini sağlıcakla ve mutlulukla büyüt
sağolasın darısı başına inş.
umarım memnun kalırsın gittikten sonra yaz merak ettim
canım seni dinleyip seda hanımdan randevu alcam inş hakkımızda hayırlısı olur. sende bebişlerini hayırlısıyla büyüt inş...
sağolasın amin inş. darısı başına
inş. memnun kalmışsındır ,gittikten sonra yaz merak ettim

Delikız sezaryen oldun sanırsam,yavruların ikiz mi? Fiyatlara bi 10 gün içinde zam gelecekmiş.Balgat güzel bir hastane,orasıda iyidir.

.

yavurlarım ikiz evet sezeryan oldum ..balgat koru zaten çok bilinen bir hastane ,bu da onun şubesi ve burası da çok ii ..
doktorlar çok ilgili alakalı ,güleryüzlü ,işinin ehli ...
daha ne olsun ben çok memnun kaldım valla
Hayırlı olsun canm darısı basımıza :))

sağolasın inş. darısı başınıza

biraz fiyat tuzlu ama ben bu kadar kaliteli ve güzel bebek kıyafeti başka hiçbir yerde görmedim oraya girince kendimi kaybediyorum herşeyi almak istiyorum. Mothercare... bu aralar %50 indirim de var. ayrıca düz beyaz paketli olan ürünlerinde her zaman ikinciye %50 indirim var. ankamall cepa oralarda var.

Ben de gecelik sorayım doğumu yaklaşanlara nerden kaç liraya aldınız arkadaşlar ben hala gecelik ve pijama alamadım. hep çiçekli gül desenli sevmiyorum öylelerini diğerleri de aşırı spor, dantelliler de aşırı ince iç gösteriyor.

Koru Sincan'da Seda hanıma gittim. İlk defa bebeğimi bu kadar net gördüm Oğlumun ellerini açıp kapayışı, başını çevirişi, ayaklarını çırpışı çok netti. Hem 3 boyutlu hem de renkli 4 boyutlu baktı. Tüm kemik, damar, beyin yapısını inceledi. Kalp atımını çok net duydum. Ayrtıntılı ultrason gibi oldu. Zaten hastaneye girince köyden indim şehre misali teknoloji ve temzilik karşısında şaşırdım. Hemşiresinden tut sekreterine kadar çok kibarlardı. Doktora zaten bayıldım. Acayip güleryüzlü ve açıklayıcıydı. Tek tek anlattı herşeyi. Doğuma da mutlaka o giriyormuş. Diğer hastanede o günkü nöbetçi doktor giriyordu.

Çok memnun kaldım hastaneden. Uzaklık sıkıntısı vardı ama onu da çözeceğiz bir şekilde. Bana diğer hastaneye göre 500-600 TL masraf getirecek ama hiç önemli değil. Bundan sonra oraya devam edeceğim.

Tontoşum yaklaşık 360 gram olmuş Resimlerde dizlerini bükmüş eliyle gözünü kapamış duruyor. Resimlerini baktıkça öpüyorum. Utanmaz oğlumun pipican da meydandaydı, hiç saklamıyor yaramaz. Zaten ben ekrana bakınca büyülenmiş gibi oluyorum. Onu izlerken dilim tutuluyor. Allahım tüm isteyenlere yaşatsın bu duyguyu

Ben alışverişlerimi bildiğim markaları uygun fiyata gördüğümde internetten yapıyorum. Tavsiyelere göre bakacağım yerlerse şunlar:

Bebek yatağı, arabası, bebek bakım malzemeleri: Acity'deki özelcan bebe, İkea.

Bebek ve anne bakım malzemeleri: Nette bulduğum ve Ankarada olan bir firma. Henüz mağazaya gidemedim ama fiyatları çok uygun.

Pijama:Kocabeyoğlu pasajındaki Pijama Dünyası ve Moda çarşısı üst kat.

Hamile giyim: Bulvar üstünde, sakarya girişinde alt katta BAC hamile giyim.

Optimumdaki Özgül bebeyi de listeme ekliyorum. Bakalım nasılmış.

canım tebrik ederim ne güzel meleklerini kucaklamışsın sağlıklaherşeyde sorunsuz gitmiş cok sükür ...
darısı başımıza olsun daha uzun bi yol var önümüzde sağlıkla kavusuruz yavrularımıza inş...

bende arasıra bakıyorum gecelik pijama takımlarına internetten pijama dünyasında cok güzel modeller var ister gidip yerinde al kocabeyoğlu pasajından ister internet sitesinden
benim beğendiğim modeller var orda ama henüz erken bide benim inş... yaza gelicek doğum ağurstos nasıl bişey alırım o sıcaklarda beklemem lazım
ama insan görünce herşeyi almak istiyorhem bebişe hem kendime

Açıkcası çıkrıkçılara annemle gitmeyi düşünüyorum bebek giysisi için özellikle... e-bebek mağazasına benimde önyargım var çukurambarda olduğu için ama fiyatları uygun diyorsan gidip hemen bakarım...

evim optimuma uzak ama arada gidiyoruz değişiklik olsun diye üst katta bebek mağazaları var isim olarak hangisine girdik bilemiycem ama göz ucuyla baktığımdan hemen çıkıvermiştik... bundan sonra ilk işim görgül bebeye girmek olacak...

canımm ben kocabeyoğlu pasajının alt katındaki pijama dünyasından aldım bi tane uzun kollu mevsimlik 60 tl diğeri üçlü takım içi kısa kollu biraz daha ince bişey 90 tl kaliteli çok güzel şeyler var... hatta ilk aldığım pijama kısa gibi geldi gittim değiştirdim bu seferki daha güzel oldu. benim aldığım modeller çok güzel ne çok spor ne çok klasik fantazi...
TWDDY HAMLE PJAMA Pijama Dnyas
HALUK BAYRAM 3'L HAMLE TAKIM Pijama Dnyas
aldıklarım bunlar benim çok içime sindi... internetten de alışveriş yapabiliyormuşuz ama kızılay zati her zaman gidilebilir görüp almak daha iyi...

bu arada hepinize çok teşekkür ederim....

İnşallah güzel doğum hikayemi gururla paylaşacağım burada. Aydan Hanım biraz yoğun bolbol bekliyorsun ama buda güzel çünkü doğum için benim yanıma geldiğinde de bende başkalarını bekleteceğim ve bende zamanında sabırlı davrandığım için içim rahat olacak. Ki normal doğum olmasını çok istiyorum inşallah. Hayırlısı diyoruz artık.
İlk gittiğimizde 6 haftalık gebeydim. Ve gebe olduğumu bir gün önce öğrenmiş ve şok içinde gittim. Aydan Hanım kontrol etti ve herşeyin normal olduğunu söyledi. Kontrol çok uzun sürmedi. Eşim önce bu kadar mı gibi bir tavır içinde şaşırdı ama o haftada yapılacak bir şey yoktu. Sonra oğluşum büyüdükçe kontrollerin süresi biraz daha uzadı. Her defasında ölçümleri yapıyor. Organlarını kontrol ediyor ve oğlumuzun şebekliklerini gösterip bizide tatmin ettikten sonra yakışı portre fotoğraflarını elimize tutuşturup bize veda ediyor.
Aydan hanım kontrollerde çok uzun konuşmuyor. Kimi doktorlar şu şurası bu burası gibi uzun uzun konuşuyorlarmış. Ki bazı doktorlar minik sıkıntılarıda hastalara söyleyince siz onu büyütüp takılabiliyorsunuz. Bilmiyorum ya bende şuana kadar bir problem olmadı ya da Aydan Hanım çok fazla gereksiz detay vermiyor. Her defasında kontrol ediyor ve Süper harika gidiyor çok iyi diyerek beni ağzım kulaklarımda mutlu mutlu gönderiyor. Ya mesela arkadaşıma doktoru rahiminde bir bant var diyince, arkadaşımda araştırıp okudukça panikledi ve epey korktu. Detaylı ultrasonda baktıklarında ise önemli birşey olmadığı bir önceki düşüğünden kalan önemsiz birşey olduğu ortaya çıktı ama onlar haftalarça bu bebeklerinide kaybetme korkusuyla yusuf yusuf oldular. Bende bu tarz şeylere çok takarım ki bazen minik bir şeyde bile panik yapıp Aydan Hanıma sorduğumda beni hep rahatlatıyor.
Ki 26. haftamda bir karın ağrısı ile aradım. Gaz ağrısı sanırım ama paylaşmak istedim dediğimde gel bir kontrol edelim diyerek çağırdı. Bazen gaz ağrısı ile doğum sancısı karıştırılabiliyor dedi. Ben hemen arabaya atlayıp gittim. Kontrol etti. Bir problem yoktu gerçektende gaz ağrısıydı. Ama ben korktum tabi ve erken doğum ile ilgili bilgi istedim. Aydan hanım bana anlattı ve o kadar kendinden emin konuştu ki içimi rahattı. Ve her defasında vücudunda farklı birşeyler hissettiğin an beni ara demesi bile süper. Çünkü birkaç defa birşey olmadığını bilsemde emin olmak için aradığım oldu ve her defasında rahatlamış kapattım telefonu.
Bir defada gece gaz sancım tuttu yine. Gece 11 civarı aradım ve hastaneye yönlendirdi beni. Gaz olduğunu bilsemde bir kontrole gittik ve gittiğimizde nöbetçi doktor ile geç saatlere kadar iletişim halindeydi. Hatta bizim bir tabebimiz olmamamasına rağmen biz gittiğimizde iç hastalıkları doktoru bile gece gelmişti. Kontroller yapıldı. serum takıldı. NST ve ultrasonda hiç bir problem yoktu. Yine tembel bağırsaklarım beni uğraştırıyordu. Bu sürede Aydan Hanım gelmedi ama her an telefonda ve doktor her kontrolden sonra bilgi veriyordu. Ki bir problem olduğu an geleceğim demişti. Yani Kendisi olmasa bile sizi yalnız bırakmıyor.

Benim başımdan geçen ufak tefek şeyler bunlur. Umarım sende sıkıntısız bir gebelik geçirir ve sorunsuz bir doğum ile bebeğine kavuşursun. Sen gebeliğinin kaçıncı haftasındasın? Ben 31. haftayı bitirdim.

Yok canım Balgat Koruda da yenidoğan yoğunbakım ünitesi var. Sezeryen Taraftarı olup olmaması daha çok doktora kalmış sanırım ama orada tanıdığım iki doktor da sezeryen taraftarı değil.

Ben kızılaydakı Soysal a baktımıstım annem orda gecelık ve pıjama takımları olur derdi gecelık takımı250 tl cıvarında ve çok iğrenç takımlar hıc begenmedım sıze tavsıyem Marks & Spencer ankamall mağazasına bakın derım fıyat olarak ınaın soysaldan ucuz ben burdan alısverıs yaptım ve cok modern normal zamanda da gıyersınız çok şık şeyler var bunun yanı sıra ankamallde zaten bır sürü pijamacı ve gecelıkcı var yine aynı şeklide fıyatları uygun birde zara oysho mağazaları (gordionda panoradaki zaranın içinde var) sabahlıklar vs cok Guzel fiyat olarak da uygun

Ve ben gecelik, pofidik sabahlık, pijama takımı,tek pijama altı, terlik, hamile iç çamaşırı, emzirme sudyeni, çorap hepsini 250 tl civarında kapattım.

hemılelıgı bıtmeye az kalmış bırı olarak bende yazatyım
kendım için pijamalarımı evde gıymeye esofmanımı atlet vb nı kocebeyoğlu pasajından aldım gayet uygun ve kalıtelı
kıyafet pek bişi bulamadım ama kızılaydakı o uyduruk pasajdan 3pantalon aldım
bebk içinde nerde hoşuma gıden bulduysam oyle aldım..toptan alamdım vitrınde beğendim gırdım uygunsa kalıtelıyse aldım
C&a da çıtçıtlı badıler uygundu,lcw den 2/3parca denk geldi aldım
çoraplarını bı pasajda denk gelmişti...
ılk tulumunu kanzdan almıştım
hastane çıkışı vb 5/6takımını annem alıp getirdi
yeleklerini ellerimle örmüştüm :)
ama en akıllıca yaptıgımız odası oldu
belısın çok kalıtelı oldugunu öğrendık ve kokusuz gercekten.... ama nette 2500civarıydı hepp..sonnra ankara demetevlerde satış yapan bı magazasını bulduk 2500lira dediklerini 1550liraya aldık :)

cibinliğini ikeadan aldık
park yatak araba koltuğ ve pusetı de baby hope dan alındı, bu arada babam oyuncakçı o yuzden bunlar uyguna alındı.

öyle boyle bitti tum alış veriş artık bebişim gelsın kullansız

ben 23+3 şuan . bende aydan hanımla gebekigin 5 haftasında tanıştım. dedigin gibi kontroller cok uzun sürmüyo ama beni tatmin ediyo verilecek bilgileri veriyo.yani ben ona güveniyorum ne derse onu uyguluyorum. beni de geçen koruda bi diş doktoruna yönlendirmişti.gidince doktor beni arasın dedi ve baglantılı bi halde çalıştılar. diş doktorundan benim hakkımda bilgi aldı.verilecek ilaçları onayladı. o konuda ilgileniyo gerçekten.sen nerden geliyosun koruya ben çukurambardan geliyorum.

meraba arkadaşlar allah herkesi bi avazda kurtarır inş.
ben sizden bi konuda yardım istiyorum. doğumumu medicana da yapmayı düşünüyorum.
ama hiç bi bilgim yok hastane konusunda.doğum yapan yada yapacak olan veya tanıdığı biri medicanada doğum yapan varsa bilgi verir misiniz???

Benim 2 arkadaşım orda doğum yaptılar.Doktorları dışarıdandı.Toplamda 2500 ödedik dediler.Temizdi,güzeldi dediler.Arkadaşlarımın sıkıntısı bebeğin bakımlarından aşılarına varınca baya bir masraf çıkarmalarıydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…