- Konu Sahibi nonameanymore
-
- #3.681
kızlarr hep doktorlardan bahsetmişsiniz bende bebek alışverişlerini nerelerden yaptığınızı merak ettim...
mesela bebek arabası için nerelere bakabiliriz... yada bebek kıyafetinde uygun önerebileceğiniz yerler nereler...
banada bu konuda yardımcı olursanız sevinirim...
kızlarr hep doktorlardan bahsetmişsiniz bende bebek alışverişlerini nerelerden yaptığınızı merak ettim...
mesela bebek arabası için nerelere bakabiliriz... yada bebek kıyafetinde uygun önerebileceğiniz yerler nereler...
murat bey değil de seda hanım çok iyi denmiş ben murat beye gidiyorum 16.haftamdan beri çok aşırım memnunum
canım ben puset,park yatak,ana kucağı ve hemen hemen tüm temizlik ve bakım malzemelerini optimumda görgül bebeden aldım. piyasa araştırmasıda çok yapmıştım. bi avm ye göre gayet uygun aldığımı düşünüyorum. hem pazarlık etme şansımda oldu. bi de ailem eryamanda yakın olduğu içinde iyi oldu hatta istediğimiz renkler gelince eve kadar bıraktılar puset,park yatak ve ana kucağını.
sağolasın darısı başına inş.Cevap verdiğin için sağol. Sen çok gezmiştin hastane ararken. Koruya bakacağım inşallah
Bebeklerini sağlıcakla ve mutlulukla büyüt
sağolasın amin inş. darısı başınacanım seni dinleyip seda hanımdan randevu alcam inş hakkımızda hayırlısı olur. sende bebişlerini hayırlısıyla büyüt inş...
Delikız sezaryen oldun sanırsam,yavruların ikiz mi? Fiyatlara bi 10 gün içinde zam gelecekmiş.Balgat güzel bir hastane,orasıda iyidir.
.
Hayırlı olsun canm darısı basımıza :))
çarşamba günü sincan koruda seda hanımda doğum yaptım .çok memnunum ..yavrularım küveze girdi ,baştan sona kadar bütün doktorlar çok ilgilendiler sağolsunlar ...
küvez doktoru ayrı ,kendi doktorum ayrı ilgilendi ,bi sorun var gibiydi hemen hacettepeden doktor arkadaşlarıyla irtibat kurup oraya yönlendirdiler ,hemşireler personel iidi ,hele seda hanımın hemşiresine bayıldım ,bir aile havası var hastanede ben çok sevdim ..temiz bir hastane ... yenidoğan bölümü son sistem ,küvezde bebekler çok güzel bakılıyor ..fiyatı da sezeryan için 1300 tl ..kesinlikle tavsiye ediyorum ..
biraz fiyat tuzlu ama ben bu kadar kaliteli ve güzel bebek kıyafeti başka hiçbir yerde görmedim oraya girince kendimi kaybediyorum herşeyi almak istiyorum. Mothercare... bu aralar %50 indirim de var. ayrıca düz beyaz paketli olan ürünlerinde her zaman ikinciye %50 indirim var. ankamall cepa oralarda var.
Ben de gecelik sorayım doğumu yaklaşanlara nerden kaç liraya aldınız arkadaşlar ben hala gecelik ve pijama alamadım. hep çiçekli gül desenli sevmiyorum öylelerini diğerleri de aşırı spor, dantelliler de aşırı ince iç gösteriyor.
Meltem toplu alışverişler için çıkrıkçılar yokuşunu,Ulus taki Anafartalar binasını,Acity alışveriş merkezini tavsiye ediyorlar.
Alışveriş merkezlerindeki mağazaların indirimini yakalayabilirsen mesela mothercare nin her ayın 15 indeki günleri gibi bazen bu anlattığım yerlerden daha uygun fiyata yatak,araba ve kıyafet bulabilirsin.Söğütözündeki bebeğim mağazasını tavsiye etmiyorum,uygun fiyatlı dediler ama pazar araştırmasını iyi yapan biri olarak hiç de uygun gelmedi.Ben en çok alışverişimi çukurambardaki e-bebek mağazasından yaptım.Aslında giderken oldukça önyargılıydım.Çukurambar Ankaranın en pahalı yerlerinden.Ama çalışanlar çok güleryüzlü,çok ilgililer.Mesela heryerde 26 olan primalar orda 20.Bakmanı tavsiye ederim.
canım ben puset,park yatak,ana kucağı ve hemen hemen tüm temizlik ve bakım malzemelerini optimumda görgül bebeden aldım. piyasa araştırmasıda çok yapmıştım. bi avm ye göre gayet uygun aldığımı düşünüyorum. hem pazarlık etme şansımda oldu. bi de ailem eryamanda yakın olduğu içinde iyi oldu hatta istediğimiz renkler gelince eve kadar bıraktılar puset,park yatak ve ana kucağını.
Ana kucagi ve bebek arabasi beraber aldm ben o sekilde daha hedapliyorum geliyor ana kucagi arabaya monte oluyor çünkü ana kucağını elde taşımak cok zor
Optimum avm den aldım fiyat olarak en uygun cesit olarakta en farklı modeller orda vardı Acity de gezdim orda adam akıllı pierre cardin var birtek o nunda bebek ürünlerinde nasil olduğunu bilmiyorum
Kıyafetleri de optimumdan bakabilirsin indirimi ürünler fazlasıyla var
biraz fiyat tuzlu ama ben bu kadar kaliteli ve güzel bebek kıyafeti başka hiçbir yerde görmedim oraya girince kendimi kaybediyorum herşeyi almak istiyorum. Mothercare... bu aralar %50 indirim de var. ayrıca düz beyaz paketli olan ürünlerinde her zaman ikinciye %50 indirim var. ankamall cepa oralarda var.
Ben de gecelik sorayım doğumu yaklaşanlara nerden kaç liraya aldınız arkadaşlar ben hala gecelik ve pijama alamadım. hep çiçekli gül desenli sevmiyorum öylelerini diğerleri de aşırı spor, dantelliler de aşırı ince iç gösteriyor.
meraba bende aydan hahımın hastasıyım ve memnunum güler yüzlü bi doktor insanı rahatlatıyor. ben gebeligin başında tanıştım aydan hanımla başta biraz tereddüt etmiştim biraz kalabalık ve yogun birde normal dogum taraftarı odugu için sürekli doguma gidiyor biraz beliyosun ama cok sorun diil benim için bekliyorum.sen içeri girince ne kadar sürüyor kontrolün neler yapıyo neler den konuşuyo biraz bahsedermisin. ama dogumu ve hastenenin hizmetlerini cok merak ediyorum nasıl gececek. sen dogum yapınca muhakka yaz buraya işallah saglıklı ve güzel dogumlar geçirirsin
Yarim,koru hastaneleri aynı kişinin,peki neden fiyat farkı varmış onu anlamadım.Muayene ücretleri de farklıdır o zaman.Az uz değil 1300 tl daha fazla ödemek zorundayız.Bir de şunu duymuştum,koruda doğum yapıp bebeğin küvözlük bir durumu olursa Sincan daki hastanelerine nakil ediyorlarmış.Bir de genel kanı olarak sezaryenin yapıldığını biliyorum.
İnşallah güzel doğum hikayemi gururla paylaşacağım burada. Aydan Hanım biraz yoğun bolbol bekliyorsun ama buda güzel çünkü doğum için benim yanıma geldiğinde de bende başkalarını bekleteceğim ve bende zamanında sabırlı davrandığım için içim rahat olacak. Ki normal doğum olmasını çok istiyorum inşallah. Hayırlısı diyoruz artık.
İlk gittiğimizde 6 haftalık gebeydim. Ve gebe olduğumu bir gün önce öğrenmiş ve şok içinde gittim. Aydan Hanım kontrol etti ve herşeyin normal olduğunu söyledi. Kontrol çok uzun sürmedi. Eşim önce bu kadar mı gibi bir tavır içinde şaşırdı ama o haftada yapılacak bir şey yoktu. Sonra oğluşum büyüdükçe kontrollerin süresi biraz daha uzadı. Her defasında ölçümleri yapıyor. Organlarını kontrol ediyor ve oğlumuzun şebekliklerini gösterip bizide tatmin ettikten sonra yakışı portre fotoğraflarını elimize tutuşturup bize veda ediyor.
Aydan hanım kontrollerde çok uzun konuşmuyor. Kimi doktorlar şu şurası bu burası gibi uzun uzun konuşuyorlarmış. Ki bazı doktorlar minik sıkıntılarıda hastalara söyleyince siz onu büyütüp takılabiliyorsunuz. Bilmiyorum ya bende şuana kadar bir problem olmadı ya da Aydan Hanım çok fazla gereksiz detay vermiyor. Her defasında kontrol ediyor ve Süper harika gidiyor çok iyi diyerek beni ağzım kulaklarımda mutlu mutlu gönderiyor. Ya mesela arkadaşıma doktoru rahiminde bir bant var diyince, arkadaşımda araştırıp okudukça panikledi ve epey korktu. Detaylı ultrasonda baktıklarında ise önemli birşey olmadığı bir önceki düşüğünden kalan önemsiz birşey olduğu ortaya çıktı ama onlar haftalarça bu bebeklerinide kaybetme korkusuyla yusuf yusuf oldular. Bende bu tarz şeylere çok takarım ki bazen minik bir şeyde bile panik yapıp Aydan Hanıma sorduğumda beni hep rahatlatıyor.
Ki 26. haftamda bir karın ağrısı ile aradım. Gaz ağrısı sanırım ama paylaşmak istedim dediğimde gel bir kontrol edelim diyerek çağırdı. Bazen gaz ağrısı ile doğum sancısı karıştırılabiliyor dedi. Ben hemen arabaya atlayıp gittim. Kontrol etti. Bir problem yoktu gerçektende gaz ağrısıydı. Ama ben korktum tabi ve erken doğum ile ilgili bilgi istedim. Aydan hanım bana anlattı ve o kadar kendinden emin konuştu ki içimi rahattı. Ve her defasında vücudunda farklı birşeyler hissettiğin an beni ara demesi bile süper. Çünkü birkaç defa birşey olmadığını bilsemde emin olmak için aradığım oldu ve her defasında rahatlamış kapattım telefonu.
Bir defada gece gaz sancım tuttu yine. Gece 11 civarı aradım ve hastaneye yönlendirdi beni. Gaz olduğunu bilsemde bir kontrole gittik ve gittiğimizde nöbetçi doktor ile geç saatlere kadar iletişim halindeydi. Hatta bizim bir tabebimiz olmamamasına rağmen biz gittiğimizde iç hastalıkları doktoru bile gece gelmişti. Kontroller yapıldı. serum takıldı. NST ve ultrasonda hiç bir problem yoktu. Yine tembel bağırsaklarım beni uğraştırıyordu. Bu sürede Aydan Hanım gelmedi ama her an telefonda ve doktor her kontrolden sonra bilgi veriyordu. Ki bir problem olduğu an geleceğim demişti. Yani Kendisi olmasa bile sizi yalnız bırakmıyor.
Benim başımdan geçen ufak tefek şeyler bunlur. Umarım sende sıkıntısız bir gebelik geçirir ve sorunsuz bir doğum ile bebeğine kavuşursun. Sen gebeliğinin kaçıncı haftasındasın? Ben 31. haftayı bitirdim.
meraba arkadaşlar allah herkesi bi avazda kurtarır inş.
ben sizden bi konuda yardım istiyorum. doğumumu medicana da yapmayı düşünüyorum.
ama hiç bi bilgim yok hastane konusunda.doğum yapan yada yapacak olan veya tanıdığı biri medicanada doğum yapan varsa bilgi verir misiniz???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?