- Konu Sahibi nonameanymore
-
- #3.701
Koru Sincan'da Seda hanıma gittim. İlk defa bebeğimi bu kadar net gördümOğlumun ellerini açıp kapayışı, başını çevirişi, ayaklarını çırpışı çok netti. Hem 3 boyutlu hem de renkli 4 boyutlu baktı. Tüm kemik, damar, beyin yapısını inceledi. Kalp atımını çok net duydum. Ayrtıntılı ultrason gibi oldu. Zaten hastaneye girince köyden indim şehre misali teknoloji ve temzilik karşısında şaşırdım. Hemşiresinden tut sekreterine kadar çok kibarlardı. Doktora zaten bayıldım. Acayip güleryüzlü ve açıklayıcıydı. Tek tek anlattı herşeyi. Doğuma da mutlaka o giriyormuş. Diğer hastanede o günkü nöbetçi doktor giriyordu.
Çok memnun kaldım hastaneden. Uzaklık sıkıntısı vardı ama onu da çözeceğiz bir şekilde. Bana diğer hastaneye göre 500-600 TL masraf getirecek ama hiç önemli değil. Bundan sonra oraya devam edeceğim.
Tontoşum yaklaşık 360 gram olmuşResimlerde dizlerini bükmüş eliyle gözünü kapamış duruyor. Resimlerini baktıkça öpüyorum. Utanmaz oğlumun pipican da meydandaydı, hiç saklamıyor yaramaz. Zaten ben ekrana bakınca büyülenmiş gibi oluyorum. Onu izlerken dilim tutuluyor. Allahım tüm isteyenlere yaşatsın bu duyguyu
bende arasıra bakıyorum gecelik pijama takımlarına internetten pijama dünyasında cok güzel modeller var ister gidip yerinde al kocabeyoğlu pasajından ister internet sitesinden
benim beğendiğim modeller var orda ama henüz erken bide benim inş... yaza gelicek doğum ağurstos nasıl bişey alırım o sıcaklarda beklemem lazım
ama insan görünce herşeyi almak istiyorhem bebişe hem kendime
İkisine de giriyormuş. GEce doğum olunca geliyor mu onu sormayı unuttumcanım seda hanım sadece sezeryana mı giriyo yoksa normale de giriyo mu ?
Allah şifa versin. Etrafımda pek erkek bebek yok o yaşlarda. Yardımcı olamayacağım o yüzdenarkadaşlar ben de ankaradan yazıyorum 1 yaşında oglum var özel egitime gidiyor dogum hatası yüzünden kıyafet konusun da sıkıntı çekiyoruz abilerin küçük gelen kıyafetleri varsa yardımcı olursanız sevinirim
ben 23+3 şuan . bende aydan hanımla gebekigin 5 haftasında tanıştım. dedigin gibi kontroller cok uzun sürmüyo ama beni tatmin ediyo verilecek bilgileri veriyo.yani ben ona güveniyorum ne derse onu uyguluyorum. beni de geçen koruda bi diş doktoruna yönlendirmişti.gidince doktor beni arasın dedi ve baglantılı bi halde çalıştılar. diş doktorundan benim hakkımda bilgi aldı.verilecek ilaçları onayladı. o konuda ilgileniyo gerçekten.sen nerden geliyosun koruya ben çukurambardan geliyorum.
mart annelerinin tavsiyesi üzerine optimumda reflections mağazasında sonunda beğenebileceğim gecelik ve pijamaları buldum 33 gecelik 44 pijama indirimli.
canım sana tavsiyem çok da sonlara bırakma insan sıkışıyor ben hala tamamlayamadım. erken doğum olursa yandım...
İkisine de giriyormuş. GEce doğum olunca geliyor mu onu sormayı unuttum
Allah şifa versin. Etrafımda pek erkek bebek yok o yaşlarda. Yardımcı olamayacağım o yüzden
sonsy, delikiz1982 ve yarim60
kızlar ben elvankentte oturuyorum. Ankaraya geleli 1 yıl oldu ve hastane konusunda hala pek bilgim yok. Şimdilik nafiz köreze gidiyorum ama hem çok kalabalık hemde doktor hiç konuşmuyor bana istediğim şekilde bilgi vermiyor. onun dışında memnunum kontrollerden ama doğum için tereddütlerim var bu yüzden konuşabileceğim beni anlayacak ve en önemlisi güvenebileceğim bir doktor hala bulamadım. sizler koru hastanesinden çok bahsetmişiniz, banada biraz bilgi verirmisiniz, sincandaki koru hastanesi bana yakınmı, doktorların yaklaşımı nasıl vs.gibi?
Kesinlikle konusabıldığın sıcaklık hissettiğin ve enerjı aldığın bır doktora git hamılelık boyunca bu çok önemli
Doktoru sevmek lazım bırde doğumuna girmesi lazım doktorun ben bu şekilde bir doktor değiştirdim 9ay boyunca birisine gidicem özel dogum gecesi bakarız o an ben gelemezsem baskası olur benım yerime seklinde bır cevap almıştım ve doktorum 7/24 cep telefonu açık olmalı
Merhaba gulhatice
Ben Eryamanda oturuyorum. Biraz uzağız ama o taraflara ne gereksiz şeyler için bile geldiğimizi düşününce çok önemli değil.
Senin 23. haftada olduğunu düşününce ne kadar hızlı geçiyor zaman. 31 haftayı geride bıraktığımı düşündükçe heyecanım ve sevincim artıyor bir anda. Arkadaşlarım diyordu "gebeliğinin sıkıntılı o ilk dönemlerini unutacaksın" diye doğru bir an düşündüm bende 23 haftada iken neler olmuştu diye. Bebeğin kıpır kıpırdır sanırım şimdilerde, hatta babasına bile kendini hissettirmeye başlamış olmalı. Sanırım senin zamanlarındaydı detaylı ultrasona bakmıştı Aydan Hanım umarım her şey yolundadır. Bu arada bebişinin cinsiyeti ne. Bizimkisi oğlan.
Sevgilerle...
meraba arkadaşlar allah herkesi bi avazda kurtarır inş.
ben sizden bi konuda yardım istiyorum. doğumumu medicana da yapmayı düşünüyorum.
ama hiç bi bilgim yok hastane konusunda.doğum yapan yada yapacak olan veya tanıdığı biri medicanada doğum yapan varsa bilgi verir misiniz???
kızlar ben elvankentte oturuyorum. Ankaraya geleli 1 yıl oldu ve hastane konusunda hala pek bilgim yok. Şimdilik nafiz köreze gidiyorum ama hem çok kalabalık hemde doktor hiç konuşmuyor bana istediğim şekilde bilgi vermiyor. onun dışında memnunum kontrollerden ama doğum için tereddütlerim var bu yüzden konuşabileceğim beni anlayacak ve en önemlisi güvenebileceğim bir doktor hala bulamadım. sizler koru hastanesinden çok bahsetmişiniz, banada biraz bilgi verirmisiniz, sincandaki koru hastanesi bana yakınmı, doktorların yaklaşımı nasıl vs.gibi?
devlet hastaneleri öyle canım ben de ilk başta batıkentteki yenimahalle devlet hastanesine gidiyordum bebeğimi ekranda bile her zaman göremiyordum iyi diyip geçiyordu. muayene 5 dk sürüyordu. sonra sincan lokman hekime gittim orası da neredeyse devlet gibi kalabalık ama içeride biraz daha uzun kalabiliyorsun :) fakat çok sayıda doktor ve hasta var doğumuna kimin gireceği belli değil. bu yüzden orayı da bıraktım. ben de bu siteden birinin tavsiyesi üzerine murat beyi denedim ilk defa böyle uzun uzun bebeğimi seyretmiştim 17.haftamdaydım cinsiyetini de ilk bana murat bey söyledi bebeğimi her gittiğimde 4 boyutlu görebiliyorum. uzun uzun sohbet ediyoruz çok espirili ilgili güler yüzlü bir doktor. bir hamilenin de aradığı budur bence. işinde de çok iyi zaten Hacettepe+Ankara Unv mezunu. Deneyimli de. Ben bunları araştırarak seçimimi yaptım memnunum umarım sağlıklı bir şekilde doğumumu yapıp bebeğimi kucağıma alırım.
Sen de iyi düşün. Seçimini kendi önceliklerine göre yap.
Ben evime yakın olmasını da çok önemsedim. yani merkezi yerlerde de çok özel hastane var ama ben sancım geldiğinde 5-10dk da hastanede olmak istiyorum bu da benim önceliğimdi o yüzden eryamana yakın düşündüm. Seçeneklerim Batıkent Bilgi,Sincan lokman hekim ve koru idi.
Bu arada Koru hastanesi Gimsanın az ilerisinde. gimsanın otoparkına giden caddenin(bosna caddesi) sonundan karşıya geçince.
ben eryamandayım ,sincan koruda seda hanımda doğum yaptım ,22.haftadan beri ona gittim çok da memnun kaldım tavsiye ediyorum ..
kendisi özellikle riskli gebeliklerde uzman bir doktor ,çok kişiden de methini duymuştum daha önce ,gittim ve memnun kaldım ...
canım fatihe gitmede... çok araştırdım koru bana mantklı geliyo her bakımdan. şu an şehir dışındayım okul kapandıktan sonra ank ya gitcem ve koru sincandan ilk randevumu alcam daha gitmedim ama gittikten sonra yorum yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?