Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

hayır canım sincan gimsa.

bu arada bugun koruda 2013 doğum fiyatını sordum belli olmuş değişme olmamış geçen sene ile aynı yani 1200 çok sevindim

hayır canım sincan gimsa.

bu arada bugun koruda 2013 doğum fiyatını sordum belli olmuş değişme olmamış geçen sene ile aynı yani 1200 çok sevindim

benim evimede çok yakınmış haritadan baktım teşekkürler :)
özele göre çok çok iyi fiyatmış. peki muayene ücretleri nekadar acaba orda?
bide dr.murat bey doğumada kendi giriyordu dimi?

benim evimede çok yakınmış haritadan baktım teşekkürler :)
özele göre çok çok iyi fiyatmış. peki muayene ücretleri nekadar acaba orda?
bide dr.murat bey doğumada kendi giriyordu dimi?

geçen sene 40 tl idi.
bu sene bilmiyorum canım geçen eşimle gittik o ödemiş. ama 50yi geçmediğine eminim. zaten orada iki doktor var. herkes kendi doğumuna giriyor diye biliyorum. lokman hekimde 7-8 doktor var. mesai saatinde kendi doktorun, mesai saati dışında ise kim varsa o giriyor. ama koruda öyle olacağını sanmıyorum zaten iki kişiler. gider gitmez murat bey zaten telefonunu veriyor.

kızlar meraba bende hangi doktor acaba diye dolanıp duran ve her yorumda kafası karışan annelerdenim bide bayan doktor hassasiyetim var söylediğiniz hastane tam olarak nerde bide bayan doktor var mı

büyük konuşmak gibi olmasın ama lokman hekime bidaha gideceğimi sanmıyorum. hiç sevmedim hastaneyi, kalabalığını, gittiğim doktoru vs vs.

telefon vermesi çok güzelmiş, gitmeden iyice ısındım inşallah gidincede aynı olur :)

Muayene 42,5. Sen sordun mu gece ya da mesai saati dışında doktor gelebiliyor muymuş, doğumu kim yaptırıyor?

teşekkür ederim. bende kararımı verdim gibi :)

merhaba bayanlar ben akay hastanesinde dr.coşkun ŞİMŞİR'e gidiyorum odalarını gordum hepsi tek kişilik geniş odalar dr.um cok tatlı bır ınsan onunla konusurken benı rahatlatabiliyor 24 saat ulasabiliyorum yeni doğan ekibi var kuvöz var bebegimin nakıl edilme rıskı yok bence buda cok onemlı coşkun bey i gercekten guvenle tavsiye edıyorum

adrese baktımda bana çok uzak, hastanenin yakın olmasıda çok önemli teşekkür ederim. :)

bende öyle düşünüyorum ama önerilere ihtiyacım var, hala başka bir yer araştırıyorum bakalım bu koru hastanesini duyunca ilgilenicem gibi görünüyor, gidenlerdende dinledikten sonra tabi :)

merhaba aradan mudahale etmiş gibi olmak ıstemem ama madem onerı ıstıyorsun ben AKAY hastanesınde dr coşkun ŞİMŞİR'e gidiyorum bırkere ben zor guven hıssedebılen bırısıyım ama benım guvenımı cok kuvvetlı bır bıcımde kazandı ona guvenım tam ve benım faktor rahatsızlıgım var bir çok gebeliğim oldu ama malesef elde avucta yok umarım bu sefer olacak ve bebegımı once ALLAH sonra coşkun bey sayesınde kucagıma alacagım ekip guler yuzlu yenı dogan dr desen aynı bebegım ve ben gercekten guvendeyız bunu ılk defa gercekten hıssedıyorum yınede tercih sızın hayırlı dogumlar bebıslı seneler dılıyorum hepınıze

ben çok zor karar veren bir insanım en ufak şeyde bile günlerce düşünürüm. diğer hastanelerle çok kıyasladım. bu fiyata bu ilgi bu kalite başka yerde yok. belki merkezdekilere uzak ama bana çok yakın olması açısından seçimim burası oldu.

Muayene 42,5. Sen sordun mu gece ya da mesai saati dışında doktor gelebiliyor muymuş, doğumu kim yaptırıyor?
ben bunu sormadım ama doktorum konuşmalarımızda hiçbir zaman bana kendisi dışında birisinin geleceği gibi bir durum hissettirmedi. her zaman kendisinin var olacağı konusunda içim rahat ama yine de sorarım bu hafta gittiğimde.

tüp bebekte tek yumurta ikizi olabilrimi?
bana 2 tane transfer edildi...tek kese gördük...inş.bir sürpriz olmaz...
ama doktor kalp atışında netleşir dedi kafam karıştı

teşekkür ederim canım çok sağol.

bende öyleyimdir. ilk doktorum bana bulantı için ağır bi ilaç vermiş eczacı bana neden kullancan sen bunu diye sorunca öğrendim ne olduğunu ilacın ve almadım o doktorada daha gitmedim. bi başkasıda hijyen konusunda iyi değildi onuda eledim, eşim bu yüzden benden çok çekiyor

Sorarsan sevinirim. Benim bir sonraki randevum şubatın ilk haftasında, ben de sorarım gerçi. DOğuma girip girmeyeceğini sorduğumda "her halukarda ben geliyorum" dedi ama mesai saati dışında nasıl olur bilemiyorum

canım muayene ücretide 42 tlcik olmuş :)

ben sordum geçen haftaki kontrolümde 7/24 hizmenizdeyim ben gelıyorum tabi dedi gülüştük hatta gece gündüğz farketmez dedi bende çok sewindim insan en hassas olduğu zaman başkasını istemem ben :)

umarım en doğru kararı vermissindir ikiniz içinde hayırlı olsun kendıne ve bebegıne cok ıyı bak canım

kızlar kızılay necati beyde cok guzel pjamalar var hem cesit bol hemde uygun sadece gozle gormeklede cok fazla olmuyor ellde dokunup kalıtesıne bakmakta onemlı ben oradan aldım hemde guzel pazarlık yaptım tavsıye ederım

Canım, necatibeyde yol üstünden mi aldın? Ne kadar aldın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…