- 22 Aralık 2009
- 33
- 0
- 286
- Konu Sahibi nonameanymore
-
- #3.741
Benim 2 arkadaşım orda doğum yaptılar.Doktorları dışarıdandı.Toplamda 2500 ödedik dediler.Temizdi,güzeldi dediler.Arkadaşlarımın sıkıntısı bebeğin bakımlarından aşılarına varınca baya bir masraf çıkarmalarıydı.
Ben orda dogum yapicam. 2800 sezeryan 2500 normal dogum.
Dogum odalarini gormedim ama guzel bir hastane.
biraz uzaktan geliyosun ama olsun bebek için deger bence.gerçektende zaman cok hızlı akıp geçiyor.senin azaldı ama ne güzel.bu aralar gerçektende hareketli aydan hanım 28 haftadan önce hareketleri düzenli olmaz takip etme dedi ama ben yinede dikkat ediyorum.detaylı ultrasona benimkinde ayriyeten öle özel olarak bakmıyoda zaten ben her heldiginde detaylı bakıyorum diyor. ama 22. haftada biraz daha uzun sürmüştü seninkine nasıl baktı detaylıya?
birde 22. haftada şeker yüklemesini yaptırdı.seninkini kaçınçıda yaptırdı ben acaba erkenmi diye düşündüm ama sonra bi bildigi vardır diye üstünde durmadım. benim herşey yolunda şükür kızım olcak allah nasip ederse. bemim bu üçünçü gebelik bir kızım birde oglum var . senin ilk galiba
yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar.fiyat iyice artmış sanırım.benim dokorumda dışardan.ama anlamadığım doğum parası haricinde ayrıca aşılara ekstra para mı veriyoruz
Kızlar hepinize iiyii akşamlar hayırlı kandinler diliyorum..bende ankaralı olarak sizlerden doktor tavsiyeleri isticektim yardımcı olursanız sevinirim ebru sarac dışında kendisiyle görüştüm malesef müsait değil ank dışında olacakmış..benim daha çok yeni 7 haftalık gebeyim inş herşey yolunda gider...cvp bekliyorum..tşkler..
Kızlar hepinize iiyii akşamlar hayırlı kandinler diliyorum..bende ankaralı olarak sizlerden doktor tavsiyeleri isticektim yardımcı olursanız sevinirim ebru sarac dışında kendisiyle görüştüm malesef müsait değil ank dışında olacakmış..benim daha çok yeni 7 haftalık gebeyim inş herşey yolunda gider...cvp bekliyorum..tşkler..
bende derrrya gibi doktor-hastane tavsiyelerinizi isteyecektim arkadaşlar..yardımcı olursanız seviim
ben kızılayda doc.dr sevtap hamdemir kılıç a gidiyorum ziya gökalpte.doğumu medcanada yaptırıyorbende derrrya gibi doktor-hastane tavsiyelerinizi isteyecektim arkadaşlar..yardımcı olursanız seviim
Ulusa bosuna bakmayin demisti arkadaslar. Cok iyi pazarlik yapmak gerekiyor oralarda. Uygun fiyata aldigin urunlerden ornek verir misin, uygunsa eger ben de gidip bakmak isterimarkadaşlar..ulustaki çıkrıkçılar yokuşuna gidin mutlaka bebege at hersey var hemde uygun fiyatlı..ben 30.haftamda kesfettim ve cok pişman olddum baska yerlerden aldıım seylere..
Özelcan bebenin acity 'deki outlet mağazası daha uygunmuş. Ulus ve acity mağazaları arasında bariz fark var. Ben acity'e bakacağım o yüzden. Bebek şekeri en ucuz suluhandadır ondan eminim zatenvallahi ben okadar çok şey gördümkii..pazarlıkta yapılıyo ayrıca..örneğin özalcan bebe den bebetto nun 10lu hastane çıkışını 60a aldım.bebek şekerlerinde mesela hem çeşit çok hemde pazarlık..
neysee..benden önermesi...
Ulustaki halin yanında suluhan diye tarihi bir han var. her türlü incik, boncuk, bebek-nikah şekeri, yapma çiçek satılıyor ve fiyatları diğer yerlerin neredeyse yarısı. O yapma çiçekler, çiçekçide 50-60, suluhanda 25-30 tl. Ben nişan çiçeğimi orada yaptırmıştım şahane olmuştu.kızlar suluhan neresi yaw ?
Kızlar meraba bende hamiş oldugumu yeni öğrendim..ank iyi bir Dr istiyorum önerîleriniz var mı??fatih Üniversitesi hastanesini düşünüyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?