Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

Ben orda dogum yapicam. 2800 sezeryan 2500 normal dogum.
Dogum odalarini gormedim ama guzel bir hastane.

yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar.fiyat iyice artmış sanırım.benim dokorumda dışardan.ama anlamadığım doğum parası haricinde ayrıca aşılara ekstra para mı veriyoruz

Merhaba

Öncelikle kızına sağlık ve mutlulukla kavuşmanı diliyor ve güzel kızına ve yakışıklı oğluna maşallah diyerek selamlıyorum. Bizim ilk gebeliğimiz olunca acemiyiz anlayacağın.

Bende not defterime baktım bize şeker yüklemesini 25. hafta da yapmışlar. Detaylı için ise 21. haftada girmişiz. Eşimin yeğeninin kalbinde sorun olunca eşim çok paniklemişti. Aydan hanım her defasında bakıyorum desede eşim ısrarla detaylı diye tutturdu. Bu nedenle adı panik babaya bile çıktı :). İşin özü yeğenimizde doktor detaylıya gerek görmediği için girmemişler. Bebiş doğunca sünnet falanda yaptırılıyor ve kayınvalidem (Kendisi emekli ebe hemşiredir) bebişin renginde bir gariplik sezip hastaneyi ayağa kaldırıyor ki iyidi kaldırmış. Kimse fark etmemiş bebeğin kalbini. Bebiş 2. gün açık kalp ameliyatı geçirdi. Kalp damarları hem bir yere toplanmış hemde temiz ve kirli kan damarlarının yerleri karışıkmış. Çok şükür şuan 3.5 yaşında ve gayet sağlıklı. Tüm bu gerekçelerle eşim ısrarla detalyı ultrason, kalbi nasıl sorularıyla Aydan hanım tek tek gösterdi ki her gidişimiz de de kalbini gösteriyor eşime. Hatta o hafta bebişimizin gelişimi ve organları ile ilgili bir döküman da verdi. Orada da her şey normal yazıyor.

yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar.fiyat iyice artmış sanırım.benim dokorumda dışardan.ama anlamadığım doğum parası haricinde ayrıca aşılara ekstra para mı veriyoruz

Ben sordugumda ekstra ucret cikmiycak sadece yeni dogan sariligi mi dedi ne o zaman masraf cikarmis. Asilar bebgin kontrolu vs ucretsiz demislerdi

Kızlar hepinize iiyii akşamlar hayırlı kandinler diliyorum..bende ankaralı olarak sizlerden doktor tavsiyeleri isticektim yardımcı olursanız sevinirim ebru sarac dışında kendisiyle görüştüm malesef müsait değil ank dışında olacakmış..benim daha çok yeni 7 haftalık gebeyim inş herşey yolunda gider...cvp bekliyorum..tşkler..

bende derrrya gibi doktor-hastane tavsiyelerinizi isteyecektim arkadaşlar..yardımcı olursanız seviim

bende derrrya gibi doktor-hastane tavsiyelerinizi isteyecektim arkadaşlar..yardımcı olursanız seviim

ben medicana tamer mungan a gidiyorum.

Merhaba arkadaslar,
Hamilelik heyecani ve bebek beklemek harika birsey! Ben de bu heyecanları yasadim ve mutlu sona cok sukur kavustuk, darısı isteyen herkesin basina! Bu konuyla ilgili super bir site tavsiye edecegim, kesinlikle bakmaya deger: Hamilelik hakkında hafta hafta öğren | Hafta-hafta-gebelik.org
sevgiler!

selam ankaralı hamişler.

kızılay mine mağazasında çok güzel indirimler başlamış. hamile kumaş-kot pantolonlar 50 liraya düşmüş. defacto ve lcw de de hamile penyeler 13 liraya düşmüş. tavsiye ederim dün ben ilk hamile alışverişimi yaptım.mutlu oldum =) darısı bebişime....

arkadaşlar..ulustaki çıkrıkçılar yokuşuna gidin mutlaka bebege at hersey var hemde uygun fiyatlı..ben 30.haftamda kesfettim ve cok pişman olddum baska yerlerden aldıım seylere..

arkadaşlar..ulustaki çıkrıkçılar yokuşuna gidin mutlaka bebege at hersey var hemde uygun fiyatlı..ben 30.haftamda kesfettim ve cok pişman olddum baska yerlerden aldıım seylere..
Ulusa bosuna bakmayin demisti arkadaslar. Cok iyi pazarlik yapmak gerekiyor oralarda. Uygun fiyata aldigin urunlerden ornek verir misin, uygunsa eger ben de gidip bakmak isterim

çıkrıkçılara bende gittim birşey bulamadan geldim zaten 2-3 tane mağaza anca var avm lerle aynı fiyatlarıda yani bana öyle geldi . belki başka yerlerinde de mağazalar varsa bilemem

vallahi ben okadar çok şey gördümkii..pazarlıkta yapılıyo ayrıca..örneğin özalcan bebe den bebetto nun 10lu hastane çıkışını 60a aldım.bebek şekerlerinde mesela hem çeşit çok hemde pazarlık..
neysee..benden önermesi...

Özelcan bebenin acity 'deki outlet mağazası daha uygunmuş. Ulus ve acity mağazaları arasında bariz fark var. Ben acity'e bakacağım o yüzden. Bebek şekeri en ucuz suluhandadır ondan eminim zaten

kesinlikle özelcanın acity mağazası daha uygun aynı marka arabayı ulus şubesi daha pahalı söyledi optimum ve özellikle acity alışveriş için uygun yerler. bebek şekerlerinde ise tabiki suluhan

kızlar suluhan neresi yaw ?
Ulustaki halin yanında suluhan diye tarihi bir han var. her türlü incik, boncuk, bebek-nikah şekeri, yapma çiçek satılıyor ve fiyatları diğer yerlerin neredeyse yarısı. O yapma çiçekler, çiçekçide 50-60, suluhanda 25-30 tl. Ben nişan çiçeğimi orada yaptırmıştım şahane olmuştu.

Kızlar meraba bende hamiş oldugumu yeni öğrendim..ank iyi bir Dr istiyorum önerîleriniz var mı??fatih Üniversitesi hastanesini düşünüyorum ama

Kızlar meraba bende hamiş oldugumu yeni öğrendim..ank iyi bir Dr istiyorum önerîleriniz var mı??fatih Üniversitesi hastanesini düşünüyorum ama

papasoner..hamileliğin hayırlı uğurlu olsun insaAllah..
fatih üni. bizde düsünüyoruz bu aralar.. ama hangi doktor olur suan için hiç bilmiyorum, cünkü ilk defa gidicez ..
bugünlerde randevumuzu alıp, haftaya orada gerekli kontrolleri yaptırmak istiyoruz ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…