- 18 Mayıs 2012
- 2.889
- 48
- 163
- Konu Sahibi nonameanymore
-
- #3.761
Kızlar meraba bende hamiş oldugumu yeni öğrendim..ank iyi bir Dr istiyorum önerîleriniz var mı??fatih Üniversitesi hastanesini düşünüyorum ama
Ben her ne kadar Fatih hastanesini bırakıp Koru Sincan'da Seda Hanıma başlasam da size Fatihten Aylin hanımı, Banu Hanımı ve Nermin hanımı tavsiye edebilirim.papasoner..hamileliğin hayırlı uğurlu olsun insaAllah..
fatih üni. bizde düsünüyoruz bu aralar.. ama hangi doktor olur suan için hiç bilmiyorum, cünkü ilk defa gidicez ..
bugünlerde randevumuzu alıp, haftaya orada gerekli kontrolleri yaptırmak istiyoruz ..
Ben de ankaradayım ama henüz hamile değilim . Gerçi olabilirim de bir hafta içinde belli olacak:) değilsem atarsınız beni dışarı:)
benim bir arkadaşım bebek kurabiyesi yapıyor. Ondan gördüğüm kadarıyla çok ta basit birşey değil yapmak. Bir de zaten kalıplar malzeme bir kerelik için astarı yüzünden pahalıya geliyor iyi birşey yapmak için. En güzeli hazır sipariş vermek.
şeker yapılır. malzemesini alıp süsliyceksin sadece o kolay bişi
Canım kurabiye işi uğraş gerektiren bir şey. Malzeme lazım. Bir kere için almaya değmez. Ama sonra da yaparım dersen en az 100-150 lira yatırım yapıyorsun. Sonra da bayağı uğraştırıyor. Kardeşime yaptım. Bayağı uğraştırdı ama değdi, çok şık oldular. Ben kendime kurabiye yapabilir miyim takatim yeter mi bilemiyorum açıkçasıgerçi daha çok var doğuma ama
ben em şeker hemde kurabiye istiyorum
hastanede birini mevlitte birini ikram etmek üzere
kurabiyeyi zaten kendim yapamam onu aklım kesiyo
ama şekeri sanki akşam otururken yaparım gibi geliyo
bakalım hayırlsı
kızlar hangi semtleri düşünüyorsunuz bilmiyorum ama ben eryamandayım bu yüzden en fazla araç ile 10-15dk da gideceğim bir hastane aradım. bu mesafede özel olarak sadece batıkent bilgi, sincan lokman hekim, sincan koru vardı. bilgiyi eledim. lokman hekime de gittim memnun kalmadım. koruda aradığım herşey vardı.
ilgili,anlayışlı,espirili doktor, uzun uzun rahat rahat muayene olma imkanı, bebeğimi her muayenede 4 boyutlu görme imkanı, temizlik, kalabalık olmayışı ...
ücrette uygunluk.
geçen sene 1200 idi bu sene zam yok yine 1200. herşey dahil.
muayene ücreti 42TL
Doktorum Murat bey.
Özelcan bebenin acity 'deki outlet mağazası daha uygunmuş. Ulus ve acity mağazaları arasında bariz fark var. Ben acity'e bakacağım o yüzden. Bebek şekeri en ucuz suluhandadır ondan eminim zaten
Ben her ne kadar Fatih hastanesini bırakıp Koru Sincan'da Seda Hanıma başlasam da size Fatihten Aylin hanımı, Banu Hanımı ve Nermin hanımı tavsiye edebilirim.
bende murat beyle doğum yapacağım...çok az kaldı memnuniyetimi belirtirim sizlere
Çok sevindim. Seda Hanım iyi biri, güler yüzlü. Ben odalara bakamamıştım. Bir dahaki gittiğimde bakacağım inşallahacemiperi seni dinledim ve seda hanıma gittim çok memnun ayrıldım.odalara da baktım küçüktü ama temiz ve rahat olması herşeyden çok daha kıymetli. teşekkürler...
acemiperi seni dinledim ve seda hanıma gittim çok memnun ayrıldım.odalara da baktım küçüktü ama temiz ve rahat olması herşeyden çok daha kıymetli. teşekkürler...
Seda Hanımın cv'sinde yüksek riskli gebelik uzmanı olduğu yazıyor. Muayene 42,5 tl.Arkadaşlar merhaba. Bende hamile olarak aranızda olmayı isterdim ama ne yazık ki, bir düşük yaptıktan sonra ikinci hamileliğimde dış gebelik oldu. Şu an son aşamasına geldik iğne tedavisi sonucu. Benim sıkıntım şu ki, doktor bulmam gerekiyor. Kan pıhtılaşma problemim olduğu için düşürmüştüm ilk gebeliğimi. Riskli gebeliklere bakan doktora ihtiyacım var. Ama şöyleki, sadece muayenehanede bakıpda sonra hastane seç demesin bana. Çünkü ilk gebeliğimde uzun süre kanamam olduğu halde çalıştığı birebir hastane olmayınca doktorum beni yatıramadı bile. Hastaneyle çalışan ve orda sgk anlaşması olan bir yer bulmaya çalışıyorum. Bu şekilde doktora giden ve doktorundan memnun olan, devlet hastanesi yada özel üniversitelerde, yada özel hastanelerde de olsa emekli sandığıyla anlaşmalı bir yer olan varsa önerilerinizi bekliyorum. Takibim ve inşallah tekrar gebeliğim sonunda bende aranıza katılanlardan olurum.. Sevgiler...
Seda Hanımın cv'sinde yüksek riskli gebelik uzmanı olduğu yazıyor. Muayene 42,5 tl.Arkadaşlar merhaba. Bende hamile olarak aranızda olmayı isterdim ama ne yazık ki, bir düşük yaptıktan sonra ikinci hamileliğimde dış gebelik oldu. Şu an son aşamasına geldik iğne tedavisi sonucu. Benim sıkıntım şu ki, doktor bulmam gerekiyor. Kan pıhtılaşma problemim olduğu için düşürmüştüm ilk gebeliğimi. Riskli gebeliklere bakan doktora ihtiyacım var. Ama şöyleki, sadece muayenehanede bakıpda sonra hastane seç demesin bana. Çünkü ilk gebeliğimde uzun süre kanamam olduğu halde çalıştığı birebir hastane olmayınca doktorum beni yatıramadı bile. Hastaneyle çalışan ve orda sgk anlaşması olan bir yer bulmaya çalışıyorum. Bu şekilde doktora giden ve doktorundan memnun olan, devlet hastanesi yada özel üniversitelerde, yada özel hastanelerde de olsa emekli sandığıyla anlaşmalı bir yer olan varsa önerilerinizi bekliyorum. Takibim ve inşallah tekrar gebeliğim sonunda bende aranıza katılanlardan olurum.. Sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?