Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

Daha önce gazide çalıştığım için Aydan biriyi iyi tanıyorum. Çok maddiyatçı bir yanı vardır ve o zaman bir arkadaşımın bebeğini tezi için kullanmak istemişti. Bebeği 6 aya kadar takip edeyim sorunlu olursa alırız demişti. Canlı canlı 6 aya kadar büyümüş bebeği tezi için bekleyip öyle alacaktı. Çok üzülmüş ve çok kızmıştım. O yüzden içimden ona gitmek gelmiyor hiç..

Seda hanımın özgeçmişine baktım evet riskli gebelikler diyor gidenler ne kadar memmun onu öğrenmek istiyorum.. Birde kan tahlileri için felan ayrı ücret alıyor mu hastane. Teşekkür ederim..

Murat beyin adını çok duydum koru sincanda değil mi.? nasıl biri,, Bilgi ve deneyimi.. hastane koşulları nasıl? tetkik ücretlerine ne ödüyorsunuz..

ben de 16.haftamdan beri murat beye gidiyorum. siteden bakabilirsin özgeçmişine. ben çok memnunum. çok espirili,güleryüzlü. cep telefonunu verdi ne zaman arasam açar konuşur. hastane çok temiz sakin. uzun uzun bebeğini 4boyutlu görebilirsin. yüzünü göstermezse bile uzun uzun uğraşır sen gör mutlu ol diye. ben bi kaç yere gitmiştim daha önce böyle muayene görmedim.

42 muayene ücreti tetkiklere para alınmıyor. doğum da 1200 tl herşey dahil.

bazı kurumlara indirim var. benim eşim askeri personel %10 indirimli gidiyorum. muayene ücretine de doğuma da yansıyor.

Çok şaşırdım şimdi. Arkadaşım neredeyse iki günde bir gitti. Bir çok şeye para almamış. Gereksiz tahlil istememiş. Anne karnındaki cenini tez yapma meselesi ise çok ilginç. Şok oldum diyebilirim, ilk defa böyle bir şey duyuyorum

Ben henüz kan tahlili yaptırmadım oarada ama tüm özel hastaneler tahlillere para alıyor onu biliyorum

Cevabın için teşekkür ederim canım. Benim gerçekten iyi bir doktora ihitiyacım var. Tabii maddi açısıda çok önemli olduğu için uzun uzun araştırma yapıyorum. Burası bana aslında daha yakın bir yer. Kalabalığa girmeden gidebilirim istanbul yolundan. Denemek istiyorum en azından bir kez muayeneye gidip sağol bilgilerin için.

Bebeğin sakat doğma ihtimali var dedi başka doktorlar. Bu da bunu destekler bir yapıdaydı. Kişilerinde güvencesi yoktu. Madem öyle dedi masrafları ben karşılayım siz ücret ödemeyin ben bunu takip edeyim 6 aya kadar dedi. Sadece kendi araştırmaları için kadın 6 ay büyütecekti ve sonra alacaktı bebeği. Çok acımasızca gelmişti bana o zaman. Ama umarım zihniyeti değişmiştir. Daha insancıl bakıyordur artık.

çok sevinirim. normal doğum mu canım? Allah sağ salim bebeğini kucağına almayı nasip etsin.

bir de murat bey hangi haftada çatı muayenesi yaptı?

39+3 de yaptı çatı muayenemi ama ben geç başladım sen uzun zmandır takibindesin belki seni bir hafta falan daha erken alır. ben normal istiyorum ama bebeğin başı aşağıda ancak biraz normal doğum için ters duruyor eğer düzelmezse sezeryan olacak. bi de bebeğin başı hala yukarda 2 gün sonra 40 haftam doluyor cuma günü kontrolüm var eğer bebeğin başı hala kanala girmezse paztesi suni sancı verilecek yine olmazsa sezeryan olacağım daha kesin bişi yok yani cuma günü kesinleşecek o zmana kadar gelmezse bebek. şimdilik çok memnunum umarım sonuna kadar böyle olur.

Murat beyin adını çok duydum koru sincanda değil mi.? nasıl biri,, Bilgi ve deneyimi.. hastane koşulları nasıl? tetkik ücretlerine ne ödüyorsunuz..
sonsy gerekli bilgileri vermiş sanırım. sincan koruda murat bey. ben doğum için şırnaktan geldim çok geçmişim yok sonsy kadar ama gittiğim kadarıyla memnunum cuma günü gideceğim tekrar sonrasındada doğum inş bilgi veririm sizede doğum hakkında

canım bende şu an eşimin işi dolayısıyla ığdırdayım..bi aksilik olmazsa bende doguma ankaraya gelicem..bu sayfayı baya takip ediyorum eve bende sincan koruyu düşünüyorum..sen kaçıncı haftanda neyle yolculuk yaptın?şırnaktan geldim diyince merak ettim sormak istedim..

şimdiden hayırlı dogumlar diliyorum

sanırım hastaneden hastaneye değişiyor. Hatta Sincan koru ile balgat koru bile değişken. Balgatta sanırım tahlillere biraz ücret varmış ve muayene ücretide 87 tl imiş.

Ben de koru ya gidiyorum. Doktora olan memnuniyet ya da hastaneye, kişinin beklentisine göre değişir. Koru da muayene ücreti 87 tl, tahliller için de ayrıca ücret alınıyor. Eğer gebelikte sorun yoksa 3 haftada bir doktor muayeneye çağırıyor. Ben daha çok yolun başındayım. Bu 9. haftamız. Bakalım bizi neler bekliyor...

yüksek riskli gebelikler için seda hanımı önerdiler. Ona randevu alayım dedim ama doluymuş ne yazık ki bu hafta...

Bende yarın için balgat koruda ümit beye randevu aldım. Rutin tetkikler için ücret yok dediler. Biokimya felan için sadece hormon testi felan olursa alıyoruz dediler telefonda. Bakalım gidince göreceğim. Açıkcası ben ikisinide deneyeceğim. Balgat koruyuda sincan koruda seda hanımıda. Yarın bir ümit beyle görüşeyim yazarım yine. İnşallah sorunsuz geçer gebeliğin sağlıkla, sıhhatle al bebeğini kucağına... İyi şeyler beklesin seni:)

36. haftaya kadar düşük riskin falan yoksa dr. raporu ile uçakla yolculuk yapabiliyorsun be 33. haftamda uçakla geldim ankaraya... ben tek başıma geldim uçak fobimde olmayınca sıkıntı yaşamadım benim gibi bir bayan daha vardı uçakta o da tek başına yolculuk yaptı. eşim sonradan geldi doğum için. teşekkür ederim cnm
yüksek riskli gebelikler için seda hanımı önerdiler. Ona randevu alayım dedim ama doluymuş ne yazık ki bu hafta...

iznin varsa gidersin seda hanıma daha dert etme. bide sincan koru ile balgat korunun fiyatları farklı bilgin olsun balgat daha pahalı

Allah sağlıkla kavuşmanı nasip etsin canım. güzel haberlerini bekliyoruz.

selammm kızlar ben de ankara keçiören de oturuyorum. Lokman Hekim / etlik te doğum yapan arkadaşlar hastane hakkında bilgi verebilri mi ?

selammm kızlar ben de ankara keçiören de oturuyorum. Lokman Hekim / etlik te doğum yapan arkadaşlar hastane hakkında bilgi verebilri mi ?

19gun once doğumumu orda yaptım,9ay boyunca takibim orda yapıldı doktorum aysun hanımdı,sebahat hanımıda önerebılırm sana...elif hanımı çok öveceklerdır bılemem tanışmadım ama kapısındakı kuyrugu gorunce tanımsamda olur dedim :)
hastane kalabalık olması yonunden çok kötü ama işte doktorumdan memnundum devam ettım..19gu once normal doğumla oğlum orada doğdu gece 11de doğdu sabah 9da çıkardılar, nıye mi
yenı doğum gelecek ve yer yok diye...
doğum için hastane konforu değil doktor önemlıymış tek kişilik oda veren doktoru iyi olan heryere gıdebılırsın cunku tıp maalesef doğum sancısını para ıle engelleyemıyor :)
doğururken o sancıda hastane felan aklına gelmıo :)
fiyat olarak uygun tabı muayene 44dü sanırım dogumda 560... epidural istedım açılman hızlı deyıp oradakı ebe yaptırmadı...3saat sancı çektım... bebğim doğdu çocuk doktoruda çok yogun ve çok ılgısız,o yuzden başka hastane arıyoruz gerektgnde oğlumu goturmek için..ben 9ay hep 2saat geçikmeyle muayene oldum... bebğime aynı işgenceyi çektiremem

nisam05
canım mrba özelden msj yazamıorum umarım burdan cwplamamın bi sakıncası yoktur benşm rapor kounusunda bi sıkıntım yok yane hiç almadım 37 ye kadar müdürüm saolsun gerek kalmadı ama sonsy var o bayağı bi rapor aldı sanırım bide ona soralım burdan :) ama diğer bütün konularda hiç bi sıkıntı yaşamadık çok şükür umarım doğumda sıkıntısız geçer darısı sana artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…