Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

selammm kızlar ben de ankara keçiören de oturuyorum. Lokman Hekim / etlik te doğum yapan arkadaşlar hastane hakkında bilgi verebilri mi ?

mrb canım. benim iki arkadaşım etlik lokman hekim de sebahat hanım da doğum yaptı. çokkkk mennun kaldılar. şimdi bir arkadaşım daha sebahat hanıma gidiyor biz de memnunuz. nasipse ben de sebahat hanımla doğum yapmak istiyorum.yukarıdaki arkadaşın dediği gibi o sancıyla ne hastane ne konfor gözüne geliyor =) bir de ben biraz çekingen bir insanım. lokman hekim de doğum sırasında tüm personelin kadın olması beni daha fazla çekiyor. hakkında hayırlısı olsun.

Ankaradaki hamileler nasılsınız umarım herşey yolundadır. bir bakmışsınız haftalar geçmiş sona gelmişsiniz. benim son aya kadar herşey iyiydi. rahattım. ama son ay zormuş o yüzden güzel geçirin günlerinizi, tabi bulantınız filan yoksa

hamileliğin tadını çıkarın. şimdiden alışveriş yapın... kendinize güzel şeyler alın. kendinizi mutlu edin.

Çok az kalmış senin. Ben tam dediğin gibi alışverişe başladım artık. Kocama da naz yapıyorum. Gerçekten bu dönem balayı dönemiymiş. Yavaş yavaş ağırlaşmaya başladım. İleriki aylar zor olabilir.

alışverişimi yaptım, mart sonundada yatak araba şifonyer gibi şeyleride aldımmı bitti işim, bişey kalmadı sayılır

mide yanmalarım ve arada gelen bulantılarım dışında iyiyim ama son ayımda nolurum bilmiyorum. bu arada 7 kilo almışım bugüne kadar ve 30. haftamdayım, sen nasıldın benim haftamdayken hatırlıyormusun

ne güzel kızlar devam edin son ana kalmasın o kadar çok ayrıntı oluyor ki ay şunu da alacaktım bunu da alacaktım diye.

bervacım dur bakayım hafta hafta yazmıştım.

oo sen çok iyi almışsın ben 30.haftamda 13 kilo almışım. 30.haftadan şimdiye kadar da 3 kilo almışım. bakalım daha devam ediyoruz. :) bugun 35.haftama girmiş durumdayım. bu arada benim bebek 1 hafta ileride.

son 3 aya girdiğimde 9 kilo almış durumdaydım. (25.haftamda)

13ten sonraya ikinci 3 ay.
25ten sonraya da üçüncü 3 ay diye yazmış ayırmışım.

saol canım uğraştırdım senide
ben ilk 4 ay kilo verdim bulantımdan dolayı, şimdiye kadarda hem verdiğim kilo hemde aldığım toplam 7 yada 7,5 arası değişiyor
hala arada bulantım oluyor mide yanmasından dolayı sanırım onun etkiside var bide sabah işe gelirken öğlen yemekten sonra ve genelde akşamları eşimle yürüyüşler yapıyorum, benim kızımda minyon bir bebek olcakmış doktor amcası öyle dediydi ayrıntılı ultrasonda. Bakalım son ayda nasıl olcak :)

benim hiç bulantım olmadı 1 gram bile vermedim. yürüyüşler güzel. ben de bugun baktım karnımda çok çatlak oluşmuş. yoktu bir aya kadar krem filan hep yalan sürdüğüm halde çatlamış

benim hiç bulantım olmadı 1 gram bile vermedim. yürüyüşler güzel. ben de bugun baktım karnımda çok çatlak oluşmuş. yoktu bir aya kadar krem filan hep yalan sürdüğüm halde çatlamış

benim çatlağım karnımda değilde bacağımde oluşmuş herşeyim aksi
badem yağı iyi geliyormuş ben aldım ama kokusundan midem bulandığından kullanamadım, denemediysen onu dene istersen

benim çatlağım karnımda değilde bacağımde oluşmuş herşeyim aksi
badem yağı iyi geliyormuş ben aldım ama kokusundan midem bulandığından kullanamadım, denemediysen onu dene istersen

olur canım deneyeyim ama benim iş işten geçti sanırım artık. ilk 3 aydan sonra her gün mustela kullandım ilk başlarda bebe yağı, birkaç defa kakao yağı. kakao yağı içeren krem de sürdüm ama çatlayacağın varsa çatlıyosun sanırım.

banada onun önüne geçemeyiz gibi geliyor :18:

Çatlak genetikmiş canım. Biraz azaltıyormuşsun ama önleyemiyormuşsun. Son aya kadar hiç bir çatlama yaşmayan ama son iki haftada kırmızı çizgilerle dolan tanıdıklarım var.

Merhaba arkadaşlar
20.haftanın içindeyim ve karnımın özellikle sol üst tarafında bir ağrı çekiyorum.Yüzeye yakın göbeğimin üstünde yani bebekle ilgili bir sorun olduğunu düşünmüyorum ama çok acı veriyo. Murat beye gidiyorum bende 7 kilo aldım toplam bu yüzden olabileceğini söyledi ama dayanılacak gibi değil eskiden öğleden sonra başlardı artık sabah benimle beraber mesaiye başlıyo yatınca geçiyo çoğunlukla ama akşama kadar masa başı çalışıyorum hiç dinlenme şansım yok benim gibi ağrı-acı çeken var mı ya da sizce nedendir???

slm kızlar 11.02.2013 saat 11 de kızımı sezeryan doğumla sincan koru hastanesinde murat bey ile kucağıma aldım...herşeyden çok çok memnundum...hastane hakkında yorum bekleyen arkadaşlara haber veriyim dedim inş sizde memnun bir şeklide ayrılırsınız hasteneden ve dr.unuzdan...

Allah'ım analı, babalı, sağlıklı, sıhhatli büyütsün inşallah. Kızımızada maşallah, Allah nazarlardan korusun.
Darısı benim kızımın da başına inşallah :)

allah analı babalı büyütsün bende koruda seda hanıma salı gününe randevu aldım doğum ücretini yazarmısın bana çok sevinirim bide bu gidişimde üçlü taramam var onun fiyatınıda hatırlıyorsan yazarsan çok sevinirim... rabbim herkesin bebeğini sağsalim kucağına almayı nasip etsin inş

Ben de Seda hanıma gidiyorum. Doğum hikayeni ve memnun kaldıklarını yazarsan çok sevinirim.

Allah sağlıkla ve mutlulukla büyütmek nasip etsin

ayyy canım çok sevindim. Allah size huzur mutluluk versin kızınla, eşinle. memnun kalmana da çok sevindim. inşallah bizler de memnun kalırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…