- Konu Sahibi nonameanymore
-
- #3.801
selammm kızlar ben de ankara keçiören de oturuyorum. Lokman Hekim / etlik te doğum yapan arkadaşlar hastane hakkında bilgi verebilri mi ?
hoşgeldiniz kızlar...
Çok az kalmış senin. Ben tam dediğin gibi alışverişe başladım artık. Kocama da naz yapıyorum. Gerçekten bu dönem balayı dönemiymiş. Yavaş yavaş ağırlaşmaya başladım. İleriki aylar zor olabilir.Ankaradaki hamileler nasılsınız umarım herşey yolundadır. bir bakmışsınız haftalar geçmiş sona gelmişsiniz. benim son aya kadar herşey iyiydi. rahattım. ama son ay zormuş o yüzden güzel geçirin günlerinizi, tabi bulantınız filan yoksa
hamileliğin tadını çıkarın. şimdiden alışveriş yapın... kendinize güzel şeyler alın. kendinizi mutlu edin.
Ankaradaki hamileler nasılsınız umarım herşey yolundadır. bir bakmışsınız haftalar geçmiş sona gelmişsiniz. benim son aya kadar herşey iyiydi. rahattım. ama son ay zormuş o yüzden güzel geçirin günlerinizi, tabi bulantınız filan yoksa
hamileliğin tadını çıkarın. şimdiden alışveriş yapın... kendinize güzel şeyler alın. kendinizi mutlu edin.
oo sen çok iyi almışsın ben 30.haftamda 13 kilo almışım. 30.haftadan şimdiye kadar da 3 kilo almışım. bakalım daha devam ediyoruz. :) bugun 35.haftama girmiş durumdayım. bu arada benim bebek 1 hafta ileride.
son 3 aya girdiğimde 9 kilo almış durumdaydım. (25.haftamda)
13ten sonraya ikinci 3 ay.
25ten sonraya da üçüncü 3 ay diye yazmış ayırmışım.
saol canım uğraştırdım senide
ben ilk 4 ay kilo verdim bulantımdan dolayı, şimdiye kadarda hem verdiğim kilo hemde aldığım toplam 7 yada 7,5 arası değişiyor
hala arada bulantım oluyor mide yanmasından dolayı sanırım onun etkiside var bide sabah işe gelirken öğlen yemekten sonra ve genelde akşamları eşimle yürüyüşler yapıyorum, benim kızımda minyon bir bebek olcakmış doktor amcası öyle dediydi ayrıntılı ultrasonda. Bakalım son ayda nasıl olcak :)
benim hiç bulantım olmadı 1 gram bile vermedim. yürüyüşler güzel. ben de bugun baktım karnımda çok çatlak oluşmuş. yoktu bir aya kadarkrem filan hep yalan sürdüğüm halde çatlamış
benim çatlağım karnımda değilde bacağımde oluşmuş herşeyim aksi
badem yağı iyi geliyormuş ben aldım ama kokusundan midem bulandığından kullanamadım, denemediysen onu dene istersen
olur canım deneyeyim ama benim iş işten geçti sanırım artık. ilk 3 aydan sonra her gün mustela kullandım ilk başlarda bebe yağı, birkaç defa kakao yağı. kakao yağı içeren krem de sürdüm ama çatlayacağın varsa çatlıyosun sanırım.
Çatlak genetikmiş canım. Biraz azaltıyormuşsun ama önleyemiyormuşsun. Son aya kadar hiç bir çatlama yaşmayan ama son iki haftada kırmızı çizgilerle dolan tanıdıklarım var.olur canım deneyeyim ama benim iş işten geçti sanırım artık. ilk 3 aydan sonra her gün mustela kullandım ilk başlarda bebe yağı, birkaç defa kakao yağı. kakao yağı içeren krem de sürdüm ama çatlayacağın varsa çatlıyosun sanırım.
slm kızlar 11.02.2013 saat 11 de kızımı sezeryan doğumla sincan koru hastanesinde murat bey ile kucağıma aldım...herşeyden çok çok memnundum...hastane hakkında yorum bekleyen arkadaşlara haber veriyim dedim inş sizde memnun bir şeklide ayrılırsınız hasteneden ve dr.unuzdan...
slm kızlar 11.02.2013 saat 11 de kızımı sezeryan doğumla sincan koru hastanesinde murat bey ile kucağıma aldım...herşeyden çok çok memnundum...hastane hakkında yorum bekleyen arkadaşlara haber veriyim dedim inş sizde memnun bir şeklide ayrılırsınız hasteneden ve dr.unuzdan...
Ben de Seda hanıma gidiyorum. Doğum hikayeni ve memnun kaldıklarını yazarsan çok sevinirim.slm kızlar 11.02.2013 saat 11 de kızımı sezeryan doğumla sincan koru hastanesinde murat bey ile kucağıma aldım...herşeyden çok çok memnundum...hastane hakkında yorum bekleyen arkadaşlara haber veriyim dedim inş sizde memnun bir şeklide ayrılırsınız hasteneden ve dr.unuzdan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?