- Konu Sahibi nonameanymore
-
- #3.821
slm kızlar 11.02.2013 saat 11 de kızımı sezeryan doğumla sincan koru hastanesinde murat bey ile kucağıma aldım...herşeyden çok çok memnundum...hastane hakkında yorum bekleyen arkadaşlara haber veriyim dedim inş sizde memnun bir şeklide ayrılırsınız hasteneden ve dr.unuzdan...
Sincan Koruda ki Seda hanıma gidiyorsunuz sanırım. Riskli gebeliklere bakıyor mu alanında öyle yazıyor ve nasıl biri, deneyimi bilgisi yeterli geldimi size.? Birde koruda ne kadar ödüyorsunuz. Muayeneye ve tetkikler için kan tahlili felan ücret alınıyor mu extradan? bilgilendiriseniz sevinirim.
ücretini yazabilirmsn
batıkent bilgi hastanesinde doğum düşünen varmı yada kontrollere oraya giden ??
slm kızlar 11.02.2013 saat 11 de kızımı sezeryan doğumla sincan koru hastanesinde murat bey ile kucağıma aldım...herşeyden çok çok memnundum...hastane hakkında yorum bekleyen arkadaşlara haber veriyim dedim inş sizde memnun bir şeklide ayrılırsınız hasteneden ve dr.unuzdan...
allah analı babalı büyütsün bende koruda seda hanıma salı gününe randevu aldım doğum ücretini yazarmısın bana çok sevinirim bide bu gidişimde üçlü taramam var onun fiyatınıda hatırlıyorsan yazarsan çok sevinirim... rabbim herkesin bebeğini sağsalim kucağına almayı nasip etsin inş
batıkent bilgi hastanesinde doğum düşünen varmı yada kontrollere oraya giden ??
evet benim riskli gebelik ve bakıyo :) biçok doktor gezdim bana en yakını seda hanım geldi hep bilgisi hem ilgisi açısından. keşke en başından beri fatih de orda burda sürünmeseydim de seda hanımda başlasaydım diyorum nasip işte... 42tl muayene ücreti veriyorum 10 gün geçerli bu. yani 11. gün gitsem yine ücret ödemek zorunda kalıyorum. geçen hafta doğum için rutinleri istedi 10 tl gibi bi ücret ödedim. zaten seda hanıma 2. kez gittiğim için 2li,3lü,detaylı vs başka yerde yaptırmıştım o yüzden bişey söyleyemicem.
Arkadaşlar konuştunuz mu bunları bilmiyorum ama ben bebeğime ilk defa dün (Sevgililer Günü) badi aldım mother care den. hafta sonu inşallah eşimle alışverişe çıkacağız. acaba kıyafet, park yatak ve bebek arabası alan, almayı düşünüp araştıranlar nerelerden neler aldılar? fikirlerinizi bekliyorum
Ben park yatak ve bebek arabası baktım. Büyük ihtimalle özelcandan alacağım. Ama önce acity deki mağazasına da bakmayı düşünüyorum. Park yatak olarak kraft calipso modeline karar verdik. Arabada kararsızım ama sanırım Kraft Penta 6 olacak. Kıyafetleri netten aldım funnababy, F&F baby, spasilk vb.Arkadaşlar konuştunuz mu bunları bilmiyorum ama ben bebeğime ilk defa dün (Sevgililer Günü) badi aldım mother care den. hafta sonu inşallah eşimle alışverişe çıkacağız. acaba kıyafet, park yatak ve bebek arabası alan, almayı düşünüp araştıranlar nerelerden neler aldılar? fikirlerinizi bekliyorum
Ben sobeye gittiğimde hiç de uygun değildi fiyatlar demek ki kampanyaya denk gelmemişim.mothercare çok kaliteli indirimleri takip et derim. bu aralar var sanırım. araba da çok baktım optimum,e-bebek ankara mağazası, ulus, acity... sonunda acityden uygun fiyata baby2go proton modelini aldım. ince hafif tek elle kaldırabilirim kolay açar kullanırım diye. park yatak almadım. beşik optimumda görgül bebeden aldım.
geçenlerde de joker bebe de (sobe)giyimde %50 indirim vardı herşeyi almama rağmen ileride nasılsa giyer diye 9-12 ay 12-15 aylık bir kaç parça daha aldımindirimleri kaçırmayın derim
mothercare çok kaliteli indirimleri takip et derim. bu aralar var sanırım. araba da çok baktım optimum,e-bebek ankara mağazası, ulus, acity... sonunda acityden uygun fiyata baby2go proton modelini aldım. ince hafif tek elle kaldırabilirim kolay açar kullanırım diye. park yatak almadım. beşik optimumda görgül bebeden aldım.
geçenlerde de joker bebe de (sobe)giyimde %50 indirim vardı herşeyi almama rağmen ileride nasılsa giyer diye 9-12 ay 12-15 aylık bir kaç parça daha aldımindirimleri kaçırmayın derim
Ben park yatak ve bebek arabası baktım. Büyük ihtimalle özelcandan alacağım. Ama önce acity deki mağazasına da bakmayı düşünüyorum. Park yatak olarak kraft calipso modeline karar verdik. Arabada kararsızım ama sanırım Kraft Penta 6 olacak. Kıyafetleri netten aldım funnababy, F&F baby, spasilk vb.
Ben sobeye gittiğimde hiç de uygun değildi fiyatlar demek ki kampanyaya denk gelmemişim.
Allah'ım analı, babalı, sağlıklı, sıhhatli büyütsün inşallah. Kızımızada maşallah, Allah nazarlardan korusun.
Darısı benim kızımın da başına inşallah :)
allah analı babalı büyütsün bende koruda seda hanıma salı gününe randevu aldım doğum ücretini yazarmısın bana çok sevinirim bide bu gidişimde üçlü taramam var onun fiyatınıda hatırlıyorsan yazarsan çok sevinirim... rabbim herkesin bebeğini sağsalim kucağına almayı nasip etsin inş
Ben de Seda hanıma gidiyorum. Doğum hikayeni ve memnun kaldıklarını yazarsan çok sevinirim.
Allah sağlıkla ve mutlulukla büyütmek nasip etsin
ayyy canım çok sevindim. Allah size huzur mutluluk versin kızınla, eşinle. memnun kalmana da çok sevindim. inşallah bizler de memnun kalırız.
hepinize çok teşekkür ederim kızlar Rabbim sizinde yavrularınızı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. doğumu murat beyle yaptım. pazar günü gündüz nişanım gelmeye başladı. gece 2 de adet sancısı gibi sancılar gelmeye başladı 5-7 dakika aralıklarla murat beyi aradım hastaneye geçmemi söyledi. orada beni bir dr.a yönlendirdi. hemen ebeyede haber vermişler geldi o da. gittiğimde zaten hastane güvenliği falan beni bekliyordu. hepsinin gideceğimden haberi vardı. murat beye sürekli ebe telefonla bilgi verdi. gitiğimde açılmam 4cm idi murat bey 8de geldi geldiğinde şiddetli sancılarım olmasına rağmen açılmam hala 4 cm idi. normal doğumu çok istediğim için suni sancı verdiler ama hala açılmam 4 cm idi.bebeğin başı hala kanala girmediğinde açılmamda gerçekleşmiyordu. murat bey 2-3 gün beklesekte sonu sezeryan olur açılman yok dediğnden sezeryanla doğuma karar verdik. o kadar sancı çekip sezeryana gitmek her iki doğum sancısınıda çekmek çok kötü olsada sonuç herşeye değer.bebeğiminde benimde hiç bir sorunumuz olmadığından ertesi gün tabuurcu olduk. murat bey, ebe, hemşireler, özellikle anestezi dr.um hepsinden çok çok memnun kaldım kesinlikle tavsiye ederim eşim ve annemde çok beğendiler. herşey dahil 1 gecelik yatış 1200 tl sgk. 1 günün sonunda 150 tl yatak ücreti var. muayene 42,5 tl.normal sezeryan ücreti farketmiyor
Canım gözün aydın allah analı babalı büyütsün benım salı günü kontrolim vardı murat beyde burdada senı okuyp gitmiştim gününün dolduğunu bilidoum senı sordum oda hemen Eminemi dedi :))) şaşırdı sen nerden biliosun die dedim biz nette konuşmuştuk anlattı sezeryana aldık normal istedi ama olmadı falan die :))
Bu arada hastaneye giden arkadaşlar aşşagıda muhaesebe var girişte oraya gidin fiyat hakkında bilgi almak için isminizi yazdırın ismini yazdıranlar zam olursa bile eskı fiyattan doğuracaklar ben yazdırdım adımı değişiklik olsada 1200 den yapıcam doğumumu
başka sormak istediğiniz varsa yazabiliriniz muratt bey harika bi doktor hiç ama hiç abartısız 20 dakıka yüzünü göstermek için uğraştı oglusum ondan ınatcı cıktı göstermedi şeker yğklemen yapılsın yine gel görcem ben bu cocugun yüzünü dedi öğleden sonra yine giittim 20 dakka daha baktı düşünün ilgi ve alakayı :)))
evet mothercare de indirim vardı 5li çıtçıtlı body 45 tl idi rengarenk aldımhastane çıkışları filan da vardı 10 parça 100 tl ama biraz daha bakıyım dedim, belki de yine de oradan alırım. ben de baktım baby2go ya ancak şöle kaba bir araştırma yaptım. içine puset olarak ta kullanılabilen araç koltukları konabilen arabalar mantıklı geldi buna, travel system die onlara mı denio bilmiyorum ama iyi gibi geldiler bana, bu konuda var mı bilginiz?:18:
onu ben istemedim çünkü ilk 6 ay araba kullanmayacağım. sonrası için de büyüklerinden alacağım. onlar boy boy biliyorsun. ben ev tipi ana kucağı aldım evde kullanmak için. bazıları o araba için olanı da evde kullanıyor da bana kaba geliyor. tercih senin tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?