Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

ücretini yazabilirmsn

evet benim riskli gebelik ve bakıyo :) biçok doktor gezdim bana en yakını seda hanım geldi hep bilgisi hem ilgisi açısından. keşke en başından beri fatih de orda burda sürünmeseydim de seda hanımda başlasaydım diyorum nasip işte... 42tl muayene ücreti veriyorum 10 gün geçerli bu. yani 11. gün gitsem yine ücret ödemek zorunda kalıyorum. geçen hafta doğum için rutinleri istedi 10 tl gibi bi ücret ödedim. zaten seda hanıma 2. kez gittiğim için 2li,3lü,detaylı vs başka yerde yaptırmıştım o yüzden bişey söyleyemicem.

batıkent bilgi hastanesinde doğum düşünen varmı yada kontrollere oraya giden ??

ben önermiyorum. ben eryamanda olduğum için yakın özelleri hep gezdim. batıkent bilgi , sincan koru, sincan lokman hekim. en iyisi sincan koru. her açıdan. cihaz kalitesi, doktor ilgisi, hastane sakinliği, çalışan güleryüzlülüğü....

bilginin cihazları çok geri ve aşırı kalabalık devlet hastanesinden farkı kalmamış. doğum ücreti uygun ama işte diğer şeylere katlanırsan. geçen sene teyzem doğum yapmıştı 800e şimdi kaç lira oldu bilmiyorum 2013 fiyatını. koruya zam gelmedi 2012de 1200idi 2013te de 1200. lokman hekim de ucuz ama orası da kalabalık ve çok doktor var doğumuna kim girerse artık. eğer doktorunun mesai saatinde doğum yaparsan kendisi geliyor yoksa kim varsa o. bu da hoş bişey değil. başka olumsuzluklar da işitmiştim. zaten kendim de ilk günden 10.haftama kadar lokman hekime gittim ve sonra bıraktım.

benim araştırmalarım böyleydi. ben eve yakın olsun diye çok ısrarlı olduğum için sadece 3 seçeneğim vardı. koruyu seçtim çok da memnunum. hatta merkezdeki meşhur hastanelerden bile daha iyi bence... ben bebeğimi her gidişimde 4 boyutlu görebiliyorum ne görüntülerim var o kadar keyifli oluyor ki. ama diğer hastanelerde bişeye benzemeyen 2 boyutlu görüntülerle yetinirsin. her imkan aynı bile olsa bu imkan bile hastaneyi diğerlerinin önüne geçirir diye düşünüyorum

teşekkür ederm çok ayrıntılı yazmışsın bende eryamanda oturuyorum ama işime yakın olduğu için sincan bilgi tıpa gidiyorum.daha ilk hastane işim olduğu içinde hangi hastane bu konuda daha iyi bilemedm.saol :)

Ohhh ne güzell. Allah analı babalı büyütsün.. Rabbim uzun güzel sağlıklı bir ömür nasip etsin inşallah .Darısı tüm isteyenlerin başınaa ve bana..:))) Koru için bilgilerin bizim için önemli arada paylaşırsan sevinirim.

Seda hanımı bende düşünüyorum. Gittiğinde deneyimlerini paylaşırmısın..?

batıkent bilgi hastanesinde doğum düşünen varmı yada kontrollere oraya giden ??

Ben batıkentte oturuyorum hemde bilginin tam çaprazında yürüyerek 2 dk sürüyor. Ama ben hiç düşünmedim orayı, izlenimlerim hiç iyi değil.. Ve çok kalabalık.. Kadın doğumuna ilk evlendiğimde gitmiştim ve kaçarak ayrıldım..

Benim hem kan pıhtılaşmam var hemde bir dış gebelik geçirdim şu an.. O yüzden gerçekten deneyimli bir doktora ihtiyacım var. Ücret konusunda pahalı değil diğer hastanelere göre. Balgat koruya gittim iki defadır orda muayene ücreti 87 tl. bazı tetkiklere yine ücret ödüyorsun. Ve hastanede yatmak zorunda felan olsan gecelik fiyatı çok pahalı 600 tl dediler. Sincan nasıl acaba bu konuda.. Öğrenirsen banada yazarmısın. bende gitmek istiyorum bir göreyim bende seda hanımda kontrollerimi diye.

Arkadaşlar konuştunuz mu bunları bilmiyorum ama ben bebeğime ilk defa dün (Sevgililer Günü) badi aldım mother care den. hafta sonu inşallah eşimle alışverişe çıkacağız. acaba kıyafet, park yatak ve bebek arabası alan, almayı düşünüp araştıranlar nerelerden neler aldılar? fikirlerinizi bekliyorum

mothercare çok kaliteli indirimleri takip et derim. bu aralar var sanırım. araba da çok baktım optimum,e-bebek ankara mağazası, ulus, acity... sonunda acityden uygun fiyata baby2go proton modelini aldım. ince hafif tek elle kaldırabilirim kolay açar kullanırım diye. park yatak almadım. beşik optimumda görgül bebeden aldım.
geçenlerde de joker bebe de (sobe)giyimde %50 indirim vardı herşeyi almama rağmen ileride nasılsa giyer diye 9-12 ay 12-15 aylık bir kaç parça daha aldım indirimleri kaçırmayın derim

Ben park yatak ve bebek arabası baktım. Büyük ihtimalle özelcandan alacağım. Ama önce acity deki mağazasına da bakmayı düşünüyorum. Park yatak olarak kraft calipso modeline karar verdik. Arabada kararsızım ama sanırım Kraft Penta 6 olacak. Kıyafetleri netten aldım funnababy, F&F baby, spasilk vb.
Ben sobeye gittiğimde hiç de uygun değildi fiyatlar demek ki kampanyaya denk gelmemişim.

evet mothercare de indirim vardı 5li çıtçıtlı body 45 tl idi rengarenk aldım hastane çıkışları filan da vardı 10 parça 100 tl ama biraz daha bakıyım dedim, belki de yine de oradan alırım. ben de baktım baby2go ya ancak şöle kaba bir araştırma yaptım. içine puset olarak ta kullanılabilen araç koltukları konabilen arabalar mantıklı geldi buna, travel system die onlara mı denio bilmiyorum ama iyi gibi geldiler bana, bu konuda var mı bilginiz?:18:

özelcan a ben de bu haftasonu gitmeyi düşünüyorum ama ben ulus a gidicem sanırım çünkü orada hem merkez hem de şube olarak iki mağazası var diye gördüm netten, bakalım neler varmış

Allah'ım analı, babalı, sağlıklı, sıhhatli büyütsün inşallah. Kızımızada maşallah, Allah nazarlardan korusun.
Darısı benim kızımın da başına inşallah :)

Ben de Seda hanıma gidiyorum. Doğum hikayeni ve memnun kaldıklarını yazarsan çok sevinirim.

Allah sağlıkla ve mutlulukla büyütmek nasip etsin

ayyy canım çok sevindim. Allah size huzur mutluluk versin kızınla, eşinle. memnun kalmana da çok sevindim. inşallah bizler de memnun kalırız.

hepinize çok teşekkür ederim kızlar Rabbim sizinde yavrularınızı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. doğumu murat beyle yaptım. pazar günü gündüz nişanım gelmeye başladı. gece 2 de adet sancısı gibi sancılar gelmeye başladı 5-7 dakika aralıklarla murat beyi aradım hastaneye geçmemi söyledi. orada beni bir dr.a yönlendirdi. hemen ebeyede haber vermişler geldi o da. gittiğimde zaten hastane güvenliği falan beni bekliyordu. hepsinin gideceğimden haberi vardı. murat beye sürekli ebe telefonla bilgi verdi. gitiğimde açılmam 4cm idi murat bey 8de geldi geldiğinde şiddetli sancılarım olmasına rağmen açılmam hala 4 cm idi. normal doğumu çok istediğim için suni sancı verdiler ama hala açılmam 4 cm idi.bebeğin başı hala kanala girmediğinde açılmamda gerçekleşmiyordu. murat bey 2-3 gün beklesekte sonu sezeryan olur açılman yok dediğnden sezeryanla doğuma karar verdik. o kadar sancı çekip sezeryana gitmek her iki doğum sancısınıda çekmek çok kötü olsada sonuç herşeye değer.bebeğiminde benimde hiç bir sorunumuz olmadığından ertesi gün tabuurcu olduk. murat bey, ebe, hemşireler, özellikle anestezi dr.um hepsinden çok çok memnun kaldım kesinlikle tavsiye ederim eşim ve annemde çok beğendiler. herşey dahil 1 gecelik yatış 1200 tl sgk. 1 günün sonunda 150 tl yatak ücreti var. muayene 42,5 tl.normal sezeryan ücreti farketmiyor

Canım gözün aydın allah analı babalı büyütsün benım salı günü kontrolim vardı murat beyde burdada senı okuyp gitmiştim gününün dolduğunu bilidoum senı sordum oda hemen Eminemi dedi :))) şaşırdı sen nerden biliosun die dedim biz nette konuşmuştuk anlattı sezeryana aldık normal istedi ama olmadı falan die :))

Bu arada hastaneye giden arkadaşlar aşşagıda muhaesebe var girişte oraya gidin fiyat hakkında bilgi almak için isminizi yazdırın ismini yazdıranlar zam olursa bile eskı fiyattan doğuracaklar ben yazdırdım adımı değişiklik olsada 1200 den yapıcam doğumumu

başka sormak istediğiniz varsa yazabiliriniz muratt bey harika bi doktor hiç ama hiç abartısız 20 dakıka yüzünü göstermek için uğraştı oglusum ondan ınatcı cıktı göstermedi şeker yğklemen yapılsın yine gel görcem ben bu cocugun yüzünü dedi öğleden sonra yine giittim 20 dakka daha baktı düşünün ilgi ve alakayı :)))

:))) evet doğru bilmiş:) gerçekten süper bir insan bundan sonrada kendisini bırakacağımı zannetmiyorum saolsun ...ben şırnaktan geldim doğum için dr konusunda çok endişeliydim ama Allahtan iyi bir dr.a düştüm...yarın kızımın kontrolü var uğrayacam yanına sormak istediğiniz şeyler olursa cevaplarım hepinize güzel doğumlar inş

onu ben istemedim çünkü ilk 6 ay araba kullanmayacağım. sonrası için de büyüklerinden alacağım. onlar boy boy biliyorsun. ben ev tipi ana kucağı aldım evde kullanmak için. bazıları o araba için olanı da evde kullanıyor da bana kaba geliyor. tercih senin tabi

araba ve park yatak için ulus a gittik, çıkrıkçılarda nasıl sıra sıra kına dükkanları varsa, konya sokak ta da sıra sıra iki katlı bebek dükkanları var. içerde de bir çok marka. kraft, chicco, avent.... bir sürü bişiler. başım döndü vallahi.
neyse hanımlar, ben araba ve park yatak odaklı gezdim genelde. pierre cardin, chicco, kraft, concord ve daha bir sürü marka vardı. ben travel system için baktım. en uygun fiyatlar pierre cardin de. 500 tl civarı. ama ben wei-B diye bir Alman markasının arabalarını çok beğendim. ama hiç duymamıştım, sordum soruşturdum, netten araştırdım. bu marka tr de çok yaygın olmayan bir alman markasıymış,

içime sindi ama duyan, bilen var mı ya da kullanan. netten pek bişi bulamadım, çok yaygın olmadığı için.
bir de park yataklar da var mı bildiğiniz noktalar?
veee son sorum, araba ve park yatak diğerlerine göre daha büyük kalemler olduğu için alalım istiyorum, erken mi sizce?27.haftaya girmek üzereyim.

ayy canım, hamilelik hormonlarım nedeniyle algılayamadım dediklerini sen travel systemleri mi sevmiyorum dedin? neden duyduğun, bildiğin bir şey mi var? ana kucakları tabi daha kaba evde kullanılanlara göre ama, ben bunu puset ve oto koltuğu olarak düşündüm daha çok ve bahsettiğim wei-B marka arabadaki ana kucağı olarka ta kullanılan bu puset hem güvenlik sertifikalarının tümünü almış, netten baktım hem de hafifti gayet. ama bildiklerini benimle de paylaşırsan sevinirim.

Kızlar bende ulus özelcan bebekten alışveriş yaptım. Çok yerde ismini duyduğumdan bi gidip bakalım dedim eşimle... kazara tam yerini bilmediğimiz halde rahatlıkla bulduk.

Bebek arabası için çok çeşit vardı alma niyetimiz yoktu ama kraft penta 6 çok hoşumuza gitti istediğimiz tüm özelliklere sahip diye aldık bi de hastane çıkışı aldık... şimdilik fazla alışverişe girmek istemediğimden frenledim kendimi ama daha sonra ne var ne yok oradan almaya niyetliyim nasıl olsa 1-2 lira uygun hem çeşitte çok....

park yatağı da oradan alacağız tam ölçüleri bilmediğimizden hangisinin uygun olacağını bilmediğimizden o gün almadık ama kafamızda hangi yatak olacağı kesinleşti...

sonsyyy sana da slm cnm..burda da karsilastik bi hastanede karsilasamadik :-D:-D:-D
kizlar bu topigi yeni farkettim..bende sincan koru seda hocaya gidiyorum...umarim hersey istedigimiz gibi olur.. sevgiyle....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…