- Konu Sahibi nonameanymore
-
- #3.841
ben de yakında murat bey ile doğumumu paylaşırım
Hangi hastanede bu murat bey?
Kızlar bende ulus özelcan bebekten alışveriş yaptım. Çok yerde ismini duyduğumdan bi gidip bakalım dedim eşimle... kazara tam yerini bilmediğimiz halde rahatlıkla bulduk.
Bebek arabası için çok çeşit vardı alma niyetimiz yoktu ama kraft penta 6 çok hoşumuza gitti istediğimiz tüm özelliklere sahip diye aldık bi de hastane çıkışı aldık... şimdilik fazla alışverişe girmek istemediğimden frenledim kendimi ama daha sonra ne var ne yok oradan almaya niyetliyim nasıl olsa 1-2 lira uygun hem çeşitte çok....
park yatağı da oradan alacağız tam ölçüleri bilmediğimizden hangisinin uygun olacağını bilmediğimizden o gün almadık ama kafamızda hangi yatak olacağı kesinleşti...
gerçi cevaplanmış ama yine de yazıyım. murat beye sincan koruya gidiyorum.Hangi hastanede bu murat bey?
ayy canım, hamilelik hormonlarım nedeniyle algılayamadım dediklerinisen travel systemleri mi sevmiyorum dedin? neden duyduğun, bildiğin bir şey mi var? ana kucakları tabi daha kaba evde kullanılanlara göre ama, ben bunu puset ve oto koltuğu olarak düşündüm daha çok ve bahsettiğim wei-B marka arabadaki ana kucağı olarka ta kullanılan bu puset hem güvenlik sertifikalarının tümünü almış, netten baktım hem de hafifti gayet. ama bildiklerini benimle de paylaşırsan sevinirim.
sonsyyy sana da slm cnm..burda da karsilastik bi hastanede karsilasamadik :-D:-D:-D
kizlar bu topigi yeni farkettim..bende sincan koru seda hocaya gidiyorum...umarim hersey istedigimiz gibi olur.. sevgiyle....
gerçi cevaplanmış ama yine de yazıyım. murat beye sincan koruya gidiyorum.
hmm yok canım ben sevmiyorum değil de kullanmam o yüzden gerek yok dedim. yani oto koltuğunu bir boy büyüklerini alacağım. çünkü eylülde işe başlayacağım. o zamana kadar da eşimle çıkarız diye. boy boy oto koltuğuna sürekli para vermemek için. o yüzden bebek arabasını oto koltuksuz aldım.
hafiflik çok önemli sonuçta her zaman yanımızda eşlerimiz olamayacak.
aa canım senin burdan haberin yok muydu. ben de ilk aylarda da benden ileride olan arkadaşlardan buradan bilgi alırdım. onlar doğurdu şimdi ben bilgi veriyorum
murat beyi de buradan tavsiye üzerine gitmiştim. o arkadaş eylülde doğum yaptı. şimdi bebeği 6 aylık olmuştur ne güzel.
seninle doğumda karşılaşıcaz
slm kızlar bende buradaki tavsiyeler üzerine bugün seda hanımla ilk muayenemi gerçekleştirdim.... çok ilgili çok güler yüzlü bi doktor ayrıntılı bilgi verdi bebeğimizi gösterdi kızımızı:)))
kız olacagınıda ondan öğrendik ben doktor hastane konusunda çok titiz biri olarak çok sevdim hem hastaneyi hem doktoru doğum sancı odalarınıda gezdik fiyatlarıda söyleyeyim
muayene 42.5 4lü tarama bi idrar bide kan testi istedi toplam 3 test onlarda 70 tl tuttu
cnm çok memnun kalacaksın merak etme..cok cici bi dr.. en ufak sıkıntı da tahlil yapar tahlilsiz ilaç yazmaz üşengeçlik yapmaz ki malesef bu tarz drlarda var yani.... bende zamanında sadece taramalara para verdim.. sonra ki kan ve idrar tahlilleri ücretsiz..
sağol tatlım daha şimdi aradı tahlil sonuçlarımı öğrendim gerçekten çok tatlı bir bayan senin doğum yaklaşmış doğum tecrübelerini de paylaşırsan çokkkkkkkkkkk sevinirim sadece kafamı kurcalayan benim doğumum ramazan bayramına denk geliyo ve bayan doktor hassasiyetim var şimdiden söz veremem dedi bütün muayenelerde ona gidip başka doktorda doğum çokkkkkkkk zor olur:18:
nasılsınız nasıl gidiyor.
benim ilginç bir şekilde son 2-3 aydır olan sırt ağrılarım yok oldu :)
her akşam eşime sırtıma masaj yaptırırdım. dün soruyor yapıyım mı diye yooo ağrımıyor diyorum. ben de şaşırdım.
tabiki paylasırım cnm..
tatılde olurum mu demek ıstıyo..hımmm...
pekı senın doğumun tam 40.haftasımı bayrama denk geliyo?
bılıyosun kı cok nadır bebekler 40ı bekler cnm..ozamana kadar dur bakalım neler olur hayırlısı ile..
ben iyiyim
maşallah ne güzel işte geçmiş fazla ses etmede nazar değmesin kendi kendine aman
benim ara sıra sancı gibi ağrım oluyo onun dışında belim arada ağrır onun dışında sırtımda arada ağrır onun dışında ve en kötüsü bende mide yanması aşırı oluyor reflümda olduğu içinmiş
sende çalışıyordun sanırım doktor çalışabilir raporunu ne zaman vermişti bana 32.haftada gel dedi cuma günü 32+1 oluyorum o gün kontrolüm var verirmi acaba :44:
hı hı tatilde olabilirim dedi tatlım 40. haftası değil tam 37. haftası ortalama o zaman doğar zaten dedi seda hanımda bakalım olmadı bi bayan doktor ayarlarız sana o zamana kadar dedi nasip kısmet artık ya ben normal doğum olursa şu dikiş meselesindende korkuyorum ama seda hanım büyük ihtimalle çok dikkat ediyodur dikişsiz olmasına siz o konuyu hiç konuştunuz mu
canım ben 32ye girdiğim ilk gün yani 31+1de almak zorundaydım çünkü okul kapanıyordu kapanmadan almalıydım yoksa sömestr tatilim yanacaktı. o yüzden 31+1de gittim bana 32 haftalık hamile 37ye kadar çalışır raporu verdi. şimdi yarın gidip tekrar alıcam yarın 35+1deyim 36haftalık raporumu alacağım ve bırakacağım. sen aslında 33e 1 günle girmiş oluyorsun ama 32+0da alanları biliyorum. verir bence çünkü doktorlar dert etmiyor bir iki günü rapor yazarken.
slm kızlar bende buradaki tavsiyeler üzerine bugün seda hanımla ilk muayenemi gerçekleştirdim.... çok ilgili çok güler yüzlü bi doktor ayrıntılı bilgi verdi bebeğimizi gösterdi kızımızı:)))
kız olacagınıda ondan öğrendik ben doktor hastane konusunda çok titiz biri olarak çok sevdim hem hastaneyi hem doktoru doğum sancı odalarınıda gezdik fiyatlarıda söyleyeyim
muayene 42.5 4lü tarama bi idrar bide kan testi istedi toplam 3 test onlarda 70 tl tuttu
cnm çok memnun kalacaksın merak etme..cok cici bi dr.. en ufak sıkıntı da tahlil yapar tahlilsiz ilaç yazmaz üşengeçlik yapmaz ki malesef bu tarz drlarda var yani.... bende zamanında sadece taramalara para verdim.. sonra ki kan ve idrar tahlilleri ücretsiz..
Tamam canım boşalttım kutuyu. Yemek için çıkacağım ben hemen cevap veremeyebilirimpericim özel msesaj yollayacağım ama senin mesaj kutun dolu görünüyor, bir müdahale etsen :26:
Ben de iki aya kadar hamilelik düşünmeye başladığım andan itibaren seda hanıma gitmeyi düşünüyorum burda yazılanlara göre ama madem siz gidiyorsunuz seda hanım riskli gebeliklere bakıyormuş deneyimi bilgisi yeterli geliyor mu size.? Hastane ücretleri konusunda tetkikleri biliyorumda peki yatmak felan gerekirse gecelik fiyatları neymiş hiç böyle bir şey geçiren yada gebelikte sıkıntısı olup yatan oldumu bu hastanede..? Balgat koru bu konuda çok pahalı. muayene ücreti 87 tl ve gecelik paket ücretleri 600 tl imiş.. pess yanii dedim.. birde sincanı bu konuda sormak istiyorum. bilen varsa paylaşırsa sevinirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?