- Konu Sahibi nonameanymore
-
- #3.861
ben normal istiyorum cnm..sezeryanda dikiş,onunda agrısı sancısı ayaga kalkması zor.. sen korkma bişeycik olmaz..benim şuan için hersey normal görünüyo normal doğum denicez.. son anda bı aksılık olmaz sezeryana alınmazsam tabı..
inşallah istediğin gibi olur tatlım ilk çocuğun mu seninde benim sormak istediğim normal doğumdada genellikle ilk doğumlarda alttan kesiyolar ya o hiç sordun mu onu doktora tatlım inşallah sağ salim alırız hepimiz bebişlerimizi kucağımıza
evet cnm ilk bebek... ya bence her ilk doğumda kesi olduğunu sanmıyorum..çünkü o annenin çatısı ve rahim genişliği ile alakalı..yani öyle düşünüyorummdr a sormadım cnm ya
inşallah yoktur tatlım ya :) insan nasıl olcak acaba diye çok didikliyo yada ben öyleyim bilmiyorum bi sor bakalım bir dahaki gidişinde senden önce ben gidersemde sorarım artık kesiyomusunuz bizi diyeoda iki günde düşüyomuş gerçi ama rabbim kolay doğum versin ya sen bebişin kıyafetlerini hazırlamayı bayaa tamamlamışsındır şimdi
ben seni baya heyecanlı gördüm yabenim günüm geldi neredeyse hala doğumu düşünmüyorum ki senın haftalarında aklımın ucundan geçmiyodu DD bende pek bi rahatım sanırsam D bunları düşünme zten vaktı gelınce bol bol düşüneceksin
benim hazırlıklar bitti ya sadece oğluşu bekliyoruz hayatımızı renklendirsin diye <3 siz cinsiyeti öğrendiniz mi?
rahat olmak en aslında sen en iyisini yapıyosun:) ben biraz panik anneler grubuna giriyorum galibadoğru söylüyosun zamanı gelince ister istemez yaşayacağız zaten o duyguyu
bizimki kızzzzzz:))) öyle dedi seda hanım hayırlısı bakalım ben daha hazırlıklara başlamadım bi başlarsam çok güzel şeyler var yaaaaaaaaa kendimi tutamam diye kardeşlerimi bekliyorum beni dizginlesinler diye sen ne güzel bitirmişsin darısı başımıza artık:)))isim düşündünüz mü bebişe
ben hazırlıklara 7.5 aylıkken basladımondan önce tek bir çöp bile almadım.. evet isim düşündük ENSAR BATIN olacaktı ama batın allahın sıfatlarından oldugundan başına abdül gelmesi gerekiyomuş.. yani abdülbatın olabılırmış sadece..bende onu sevmedim sadece ensar a kaldık..buda içime sinmiyo ortada kaldık öyle..
edlin, rahim ağzı yetmezliği topinde sana sorular sormuştum, bir süredir seni orada göremiyorum, özelden de yazamıyorum sana sorularım olacak yine cevaplarsan sevinirim. Senin peser uygulaman 18. haftada olmuş ya ondan önce ki haftalarda yatıyor muydun? bir de rapor işini nasıl hallettin seda hanım veriyor mu? heyet raporu mu oluyor?
tesadüfen tıkladım sorunla karsılastımgirmiyorum cnm oraya.. yok cnm ayaktaydım hatta çalışıyordum..peserden sonra işten ayrıldım yattım..
tabıkı işten ayrılınca istifa vermedim patron rapor getir dedi sağolsun.. seda hocada her seferınde heyet raporu verdi.. zaten durumum ortada yatıyorum amelıyat olmusum heyet raporu vermede sıkıntı olmadı..32. haftaya gelınce de zaten hakkım olan raporu aldım..
canım çok çok sağol hemen cevapladın. Seda hocanın heyet raporu geçerli oluyor yani? ben senin öğretmen olduğunu sanıyordum patron demişsin özelde misin?
bende o aralar başlarım sanırım öyle geliyo:) isim işi zor ya insan olmadan şunu koyarım şöyle yaparım diyoda iş gerçeğe bindimi hiçbi ismi yakıştıramıyosun mehmet emin çokkkkkkkk var ama bence güzel bi erkek ismi acizane tavsiye
evet cnm özelde öğretmenim :) geçerli oluyor sıkıntı yok.. raporların parasını bıle alıyorsun...
aklıma sürekli sorular geliyor seninde bunaltmak istemem birde bu topikte laf kalabalığı yapıyorum sanırım, sen balgat koruda ameliyatını olmuşsun ya ameliyat sonrası hastanede yatışın oldu mu?
ben hazırlıklara 7.5 aylıkken basladımondan önce tek bir çöp bile almadım.. evet isim düşündük ENSAR BATIN olacaktı ama batın allahın sıfatlarından oldugundan başına abdül gelmesi gerekiyomuş.. yani abdülbatın olabılırmış sadece..bende onu sevmedim sadece ensar a kaldık..buda içime sinmiyo ortada kaldık öyle..
canım batın çok güzelmiş. illa abdul gelecek diye düşünme. Allahın isimlerinde metin de var. abdulmetin konmuyor. böyle düşünme bence. batın çok güzel yakışır. hiç de duymadım çok beğendim vallaoğlum olsaydı koyardım. benim karnımı gören erkek diyor bakarsın kız değil erkek doğar. ama 1 yaşına kadar pembe giymek zorunda bir sürü şey aldım.
slında doğru söylüyorsun ama hocaya sormuş kaynım..hoca demiş.. şuan için de ENSAR UTKAN düşünüyoruzdüşün düşün bi hal olduk.. hayır eşim doğum hediyesi kolye yaptıracak bebegın ısmının bellı olmasını beklıyo..belırleyemedık bı turlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?