Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

mrb.. ben beğendim cnm güzel isim.. kafiyeli olmuş

çin takvimi bana mayıstan sonra hep erkek diyordu haziran sonu temmuza başı hamile kaldım ama kızım olacak.

çok cicii.. öykü ismi hep bana ferahlık vermiştir nedense...

teşekkür ederim benimde hep aklımda olan bi isimdi evlenmeden önce bile nisada uyuyo diye koyduk eşimde beğendi ama daha anlamlı bişey mi koysak diyorum o kadar baktım daha içime sinenini de bulamadım bakalım 5 ayımız var daha buluruz inş:)

benim kızımın adıda Nisa olacak inşallah :)

adaş olacaklar o zaman:) nisa çok kullanılan bi isim ama yakışıyo kız çocuklarına ya bence anlamı kadınlar demek ama surenin içeriği çok güzel bi kadında bulunması gereken faziletleri anlatıyo ve daha bir çok konu öyle hayırlı evlatlar olurlar inş öykü nisadan başka içime sinen başka isimde olmadı açıkçası bakalım senin içinde hayırlısı tatlım kardeşim berrayı çok sevmiş ama......

sağol canım. eşimle nişan dönemimizden beri bu isim aklımızdaydı kızımız olursa Nisa olsun diye konuşurduk. İnşallah kızımız doğunca koyucaz ismini :)
ben bi ara hüma diye tutturuyodum ama eşim istemedi hemde yakın arkadaşım koydu kızına o ismi bende soğudum tekrar nisa ya dönüş yaptım bakalım hayırlısıyla gelsin kızlarımız inşallah

Aydan Biriyi iyi tanıyorum ama biraz hırs bürümüş gözünü bir hali vardır. Ama tabiki tecrübesi iyidir tartışılmaz.. ama 300 tl muyaneyesi. Ama tabi ciddi bir durum olursa operasyonlarda iyi bir doktor seçilmeli. Ama hamilelik öncesi kontroller için bi denemek istiyorum seda hanımı. Rahim filmi felanda çekilmesi gerekiyor benim gideyim oranın fiyatları daha uygun geldi balgata göre. İnşallah beğenirimde devam ederim.

Canım böyle isimler Allahın önemli sıfatlarından olduğu için tek başına konulamaz.Önüne 'Abd' 'Abdül' getirmesinin nedeni Allahın kendi sıfatından çıkartılmasıdır. Benim yiğenimin ismide Samed di.. Ama biz onu 3 yaşında değiştirdik mahkeme kararıyla. Çok ağır geldi ismi ve tüm hocalar bunu çocuk taşıyamaz dediler. Abdül koyun başına dediler bizde onu koymayınca tamamen değiştirildi ismi.. Bu konuda fetva sitesinde hocanın cevabıda böyle.
koyabilir miyiz?
Cevap:
el-Bâtın, Allah’ın en güzel isimlerindendir (el-esmâu’l-hüsnâ). “Gözle algılanamayan, za.man ve mekâna nisbet edilemeyip her bakımdan tek ve yegâne olan”, “bütün gizlilikleri bilen”, “ya.ratıklara her türlü nimeti lütfeden” gibi manaları vardır. Bu gibi özellikler sadece Allah Teâlâ’da olduğu için Bâtın ismi çocuklara konulmaz, konulacaksa da başına “Abd” ön eki eklenerek Abdülbâtın olarak konulmalıdır.

denemekte fayda var cnm..memnun kalacagını düşünüyorum...

çok güzel acıklamıssın cnm cok sağol..bizde vazgeçtik zaten.. ENSAR UTKAN olarak değiştiridik.. BATIN a çok ısınmıştım ama erkenden bu durumu farketmek iyi oldu..

Burdaki beğenilere göre hastaneyi herkes beğeniyor deneyeceğim canım batıkentteyim bana da yakın sayılır.

Ensan Utkan da çok güzel olmuş bence. Adıyla yaşasın, sağlıklı, güzel, huzurlu, mutlu, hayırlı bir ömrü olsun inşallah.. Rabbim ana babasına hayırlı bir evlat olarak büyütsün... Amin.

amin cnm.. rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar versin..

batıkent deki bilgi hastanesi nasıl? bı erkek dr varmıs ısmını unuttum orta yaslı sanırım arkadasım ondan cok memnun kalmıstı..

inş tatlım benimde evlenmeden önce düşündüğüm isimdi öykü kız benden erkekte babadan olacaktı bakalım önemli olan içine sinmesi tatlım bence tamamdır diyosan ismiyle yaşasın inş bebişler aaaa yavrum doğsada sevsek yaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…