- Konu Sahibi nonameanymore
-
- #3.881
mrb kızlar ben 3,5 aylık hamileyim akay hastanesi coşkun hocaya gidiyorum daha cinsiyet belli değil ama içimden oğlum olucak diye geçiyor hep bir erkek evlat istemiştim çin takvimindede erkek gösteriyor hayırlısı tabi isim olarak erkek olursa devran ismini beğeniyorum soyismimizde yazar devran yazar olucak ama eşim bu ismi hiç beğenmedi sizce nasıl..?
mrb.. ben beğendim cnm güzel isim.. kafiyeli olmuş
çin takvimi bana mayıstan sonra hep erkek diyordu haziran sonu temmuza başı hamile kaldım ama kızım olacak.
canım sen kaç aylık hamilesin..?
kızlar bende öykü nisa düşünüyorum sizce nasıl
çok cicii.. öykü ismi hep bana ferahlık vermiştir nedense...
Allah bilir tabi ki sağlıklı hayırlı olsun önemli olan o ,hangi hastaneye gidiyorsun..?
kızlar bende öykü nisa düşünüyorum sizce nasıl
sincan koru hastanesi murat beye
benim kızımın adıda Nisa olacak inşallah :)
adaş olacaklar o zaman:) nisa çok kullanılan bi isim ama yakışıyo kız çocuklarına ya bence anlamı kadınlar demek ama surenin içeriği çok güzel bi kadında bulunması gereken faziletleri anlatıyo ve daha bir çok konu öyle hayırlı evlatlar olurlar inşöykü nisadan başka içime sinen başka isimde olmadı açıkçası bakalım senin içinde hayırlısı tatlım kardeşim berrayı çok sevmiş ama......
evet cnm balgat koru pahalı oldugu için bende tercıh etmedım.. burda gecelik yatış 150 tl imiş..daha dün sordum.. benim gebeliğim riskli yatarak gecırıyorum memnun kaldım ama şöyle bişey var.. gebelikte herhangı bir operasyon gerekirse tecrubesı nedır bılmem.. ben bı operasyon gecırdım onuda balgatta seda dr.un hocası yaptı..aydan biri..
ben her kontrole gıttıgımde seda hoca amelıyathaneden gelıyo,asılama yapıyo.miyom temizliyo cok da hastası var demekkı basarılı.. nıhayetınde sanırım 10-12 yıllık tecrübesi var..
slında doğru söylüyorsun ama hocaya sormuş kaynım..hoca demiş.. şuan için de ENSAR UTKAN düşünüyoruzdüşün düşün bi hal olduk.. hayır eşim doğum hediyesi kolye yaptıracak bebegın ısmının bellı olmasını beklıyo..belırleyemedık bı turlu
denemekte fayda var cnm..memnun kalacagını düşünüyorum...Aydan Biriyi iyi tanıyorum ama biraz hırs bürümüş gözünü bir hali vardır. Ama tabiki tecrübesi iyidir tartışılmaz.. ama 300 tl muyaneyesi. Ama tabi ciddi bir durum olursa operasyonlarda iyi bir doktor seçilmeli. Ama hamilelik öncesi kontroller için bi denemek istiyorum seda hanımı. Rahim filmi felanda çekilmesi gerekiyor benim gideyim oranın fiyatları daha uygun geldi balgata göre. İnşallah beğenirimde devam ederim.
Canım böyle isimler Allahın önemli sıfatlarından olduğu için tek başına konulamaz.Önüne 'Abd' 'Abdül' getirmesinin nedeni Allahın kendi sıfatından çıkartılmasıdır. Benim yiğenimin ismide Samed di.. Ama biz onu 3 yaşında değiştirdik mahkeme kararıyla. Çok ağır geldi ismi ve tüm hocalar bunu çocuk taşıyamaz dediler. Abdül koyun başına dediler bizde onu koymayınca tamamen değiştirildi ismi.. Bu konuda fetva sitesinde hocanın cevabıda böyle.
koyabilir miyiz?
Cevap:
el-Bâtın, Allah’ın en güzel isimlerindendir (el-esmâu’l-hüsnâ). “Gözle algılanamayan, za.man ve mekâna nisbet edilemeyip her bakımdan tek ve yegâne olan”, “bütün gizlilikleri bilen”, “ya.ratıklara her türlü nimeti lütfeden” gibi manaları vardır. Bu gibi özellikler sadece Allah Teâlâ’da olduğu için Bâtın ismi çocuklara konulmaz, konulacaksa da başına “Abd” ön eki eklenerek Abdülbâtın olarak konulmalıdır.
denemekte fayda var cnm..memnun kalacagını düşünüyorum...
çok güzel acıklamıssın cnm cok sağol..bizde vazgeçtik zaten.. ENSAR UTKAN olarak değiştiridik.. BATIN a çok ısınmıştım ama erkenden bu durumu farketmek iyi oldu..
Burdaki beğenilere göre hastaneyi herkes beğeniyor deneyeceğim canım batıkentteyim bana da yakın sayılır.
Ensan Utkan da çok güzel olmuş bence. Adıyla yaşasın, sağlıklı, güzel, huzurlu, mutlu, hayırlı bir ömrü olsun inşallah.. Rabbim ana babasına hayırlı bir evlat olarak büyütsün... Amin.
sağol canım. eşimle nişan dönemimizden beri bu isim aklımızdaydı kızımız olursa Nisa olsun diye konuşurduk. İnşallah kızımız doğunca koyucaz ismini :)
ben bi ara hüma diye tutturuyodum ama eşim istemedi hemde yakın arkadaşım koydu kızına o ismi bende soğudum tekrar nisa ya dönüş yaptım bakalım hayırlısıyla gelsin kızlarımız inşallah
inş tatlım benimde evlenmeden önce düşündüğüm isimdi öykü kız benden erkekte babadan olacaktı bakalım önemli olan içine sinmesi tatlım bence tamamdır diyosan ismiyle yaşasın inş bebişleraaaa yavrum doğsada sevsek yaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?