Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

amin cnm.. rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar versin..

batıkent deki bilgi hastanesi nasıl? bı erkek dr varmıs ısmını unuttum orta yaslı sanırım arkadasım ondan cok memnun kalmıstı..

Amin inşallah... Canım bilgi hastanesi benim evimin tam çaprazında yani yürüme mesafesi 5 dk sürüyor ama ben düşünmedim bilmiyorum ne zaman gitsem bir sorun yaşadım yada bilgisiz doktorlarla karşılaştım.. Gidenlerdende pek memnun olanı görmedim. Hatta ilk evlendiğimde kadın doğumuna gitmiştim bir kadın doktora o kadar insan psikolojisinden anlamayan bir tiptiki. önerilecek en son şeyi yapmaya kalktı bana hemde bana hiç sormadan.. Acili dersen gidiyorsun bilgisiz acemi bir doktor karşına çıkıyor. Birde devlet hastanesini geçti, gidip saatlerce sıra bekliyorsun o kadar kalabalık oluyor ki, yakın diye herkes oraya gidiyor çünkü. Bilmiyorum ben sevmiyorum orayı ve hiç düşünmedim. Gidip memnun olanlar varsa ancak onlar öneri yapabilir.

slm cnm bende hamileyim dogumuma 2 hafta kaldı inşaallahh.gazi üniversitesinde dogum yapcam

benim hala dönmedi canım. bu durum canımı da çok sıkıyor. 1-2 hafta içinde dönmezse artık dönmez diyorum. bu durumda sezaryen olacağım.

37.haftaya kadar bekleniyormuş dönmezse sezaryana karar veriliyomuş, kuzenim öyle söylemişti doğrumudur acaba
her nekadar çok korksamda ben normal doğum istiyorum döner inşallah bebişlerimiz

Merhabalar, aranıza yeni katıldım. Ankaradayım...

hoşgeldin :)

günaydın kızlar bende Ankaradayım ağustos annesi olacağım inşallah bende bi Ankaralı hamişler topiği arıyodum iyi oldu sizi bulduğum B]

Son düzenleme:
selam..
ankarada heyet raporu veren özel hastane ya da tıp merkezi bilen varmı?
çalışıyorum işe başlamam gerek heyet raporu almak istiyorum ..

slm kızlar benim çok uykum geliyo bu aralar bu aylarda normalmi sizde de oldu mu bide egzersiz yapan var mı bu aylarda doğumun kolay olması için en çok hsngi hareketleri yapıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…