Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

kızlar Ankaradan oda takımlarınızı beşiklerinizi nereden aldınız ne kadara?
Ben sitelere bakacağım canım. Park yatak aldım zaten.
slm kızlar benim çok uykum geliyo bu aralar bu aylarda normalmi sizde de oldu mu bide egzersiz yapan var mı bu aylarda doğumun kolay olması için en çok hsngi hareketleri yapıyorsunuz
Uyku normal. Egzersizi henüz sadece yürüyüş olarak yapıyorum. Ama iki eli karşındaki duvara dayayıp yavaşça çömelip kalkmak, pilates yapmak ve kegel egzersizi öneriyorlar.

Selamlar kızlar,

Öncelikle şu forumumuzu biraz canlandırsak daha çok uğrasak buralara pek güzel olur bence.

şimdi konuma dönersem, daha benim zamanım var ama çok araştırmadım, aranızda doğum için fotoğrafçı ile anlaşacak olan var mı? varsa araştırma yapan var mı?

Son düzenleme:
ben burda kendi kendime konuşsam da konuşmaya devam edicem

kızlar size akıl danışayım. şimdi benim kızımın odası yapılıyor, bildiğiniz yapılıyor yani inşaat halinde balkonlu odamız vardı obalkonu odaya kattık, duvar örmeler, yalıtımlar filan, e onlar benim işim diil tabi, eşim ilgilenio o sıkıcı işlerle ama benim işim çok zor, odanın rengine karar vermek şimdi önceleri duvar kağıdı düşünüyordum ama şimdi duvar kağıdı istemiyorum ve pembe de istemiyorum turkuaz ve nil yeşili düşünüyorum bir duvarı da stickerla renklendireyim diyorum. ne dersiniz, pembesiz kız odası olmaz mı?

Son düzenleme:
pembesiz kız odası olur alışılmışın dışına çıkmak lazım bence biz mobilyamızın zıt rengine boyadık mesela gerçi tam istediğimiz renk çıkmadı ama olsun. benim kendi evim olsaydı duvar kağıdı yapardım ama

selam..
ankarada heyet raporu veren özel hastane ya da tıp merkezi bilen varmı?
çalışıyorum işe başlamam gerek heyet raporu almak istiyorum ..

merhaba bende ekımde dogum yaptım.iznim bitince heyet raporu aldım.Sorunu gorunce cevaplamak ıstedım.öncelıkle hangı bakanlıga baglı oldugun onemli.bazı bakanlıklar çok sıkıntı cıkarttıgı için vermıyorlar heyeti.aslında hersekılde vermemek ıcın ugrasıyorlar.özel doktorun sana arka cıkmalı.ben çok ugrastım çok yalvardım güç bela alabıldım.oda bebegım rahatsız oldugu için yanında olmam gerektıgı için ıkna oldu.350 tl ucret odedım.sana nerden nasıl aldıgımı soyleyemıyorum cunku doktorum sıkı tembıh ettı.ama dedıgım gbı eger ozele gdyrsan doktorundan ıste bı yerde vermek zoundalar bence.

tek ısındığım isim buydu birtek ben mi beğeniyorum ne önerileriniz varmı?

tek ısındığın buysa bir kenarda dursun. başka isimler bakmaya devam et. baktın bulamıyorsun bu ismi koyarsın. benim de öyle olmuştu. sen bakma öyle dediğime onlar anlık şeyler sonradan unutuluyor. şimdi bütün bülentler bülent ersoy mu yani :)) sen yine de bu ismi bir kenarda tut çünkü sonradan insanın içine sinen başka isim bulunamıyorsa sorun oluyor

bende mobilyayı bembeyaz aldım perde de toz pembe olacak bi canlılık olsun istiyorum ama tabii duvarda pek cesaret edemem de halıyı fuşya alayım diyorum

bence senin fikrinde güzel hem pembe olmadan da olur yani nolcak sankiii

bizde sıkıntı olmuyor yeterki alabileyim heyeti ..kendi doktorumdan da isteyeceğim ama onun dışında bazı özel hastaneler veriyor onu öğrenmek istiyorum

Canım ben doğum fotoğrafçısı düşünür gibi oldum ama eşim caydırdı. Doğum anında foto istemiyorum. Sonrasında da eşim ben çekerim dedi. Ben netten biraz poz araştırıcam, becerebilirse o da aynı pozları yakalayıp çekecek inşallah. Aslında profesyonel fotoğrafçı gibi yapamayacağına eminim ama oraya verilecek parayı fuzuli görüyor

Odaya gelince ben olsam uçuk pembe yapardım. Ama odadaki eşyalar hep pembe ve tonlarıysa biraz açmakta fayda var. Nil yeşili ya da açık turkuaz iyi alternatifler. Bunlara güzel pembe çiçekli bordür duvar kağıdı eklersen harika duracaktır. Duvara da bir iki raf ve tablo oldu mu tamamdır.

Ben oda yapmayacağım, odasında uyumayacağı için ilk başta hiç özenmiyordum. Ama şimdi eşim de ben de odaya özenmeye başladık. Perde falan diktirmeyi, halı almayı hiç düşünmemiştim mesela. Dolabı falan gelsin belki fikrim değişir bilemiyorum.:44:

bizde sıkıntı olmuyor yeterki alabileyim heyeti ..kendi doktorumdan da isteyeceğim ama onun dışında bazı özel hastaneler veriyor onu öğrenmek istiyorum
Koru'da bebeğe hediye verdiler mi? Çanta ya da hastane çıkışı gibi birşeyler.

Bir de yanımda ne götüreyim hastaneye?

evet kızlar bugün artık kızın odasının renklerini seçeceğim ama seçmeler, hazırlanmalar bitmior. şimdi de Allah nasip ederse doğum sorası ben bir mevlüd yapmak istiyorum orada ikramlık bebek kurabiyesi ya da gelenlere vermelik magnet yaptırılabilir mi? diye düşünmeye başladım var mı araştıran, soruşturan?

pericim, fotocuya benimki de caz yapar ama doğum yapan arkadaşlarım hep tembihledi mutlaka ayarla, sora çok pişman oluyorsun dediler. birisi senin dediğin gibi eşine çektirmiş ama başkasında görünce çok üzüldüm dedi. Allah güç kuvvet verirse yaptırmak istiyorum bende o yüzden.

benimkide odasında yatmayacak tabi ilk zamanlar, odasının mobilyası filan yok. 1 dolap o kadar ama bizim tadilat gerekiyordu o sırada boya da yapılacak. evet kararımı verdim sanırım açıık bir turkuaz ve toz pembe boyatıp, stickerlarla süsleyeceğim, güzel olur dimiii???:18:

Ben mevlütte bebek şekeri dağıtacağım. Kurabiye ya da magnet de dağıtabilirsin. Süslü külahların içine şeker koyup da dağıtabilirsin. Ben imkanım olursa 40-50 tane de bu şekilde külah dağıtacağım.

Hiç fiyat baktın mı foto için? Ben pahalı olacağını düşündüğüm için ısrar da edemiyorum

Turkuaz-pembe iyi gider

Normal çantamı hazırlayıp gidicem o zaman. Arkadaşım Bayındıra gidiyor. Ona gecelik getirme bir pijama yeter, biberon falan var burda demişler. Merak ettim ben de.

hastane gecelik veriyor ama bildiğin ameliyat elbsesi gibi:))
biberon vermiyorsun onlarda var
ama benimkiler küvezde kaldı küvez farklı olabilir
normali nasıl bilmiyorum
ama yine de hastane çıkışı şart ona giydirip getirirler yanına muhtemelen
hastane çantasındaki bi çok şey lazım olmuyr

külahlarımı aldım bile ben ama hani daha başka bişi yapılabilir mi diye sorayım dedim. külahlarım ve hastaneye götürülecek şekerlerimin kutuları hazır, kıyafetlerden önce onları aldım ben niyeyse suluhandan çok ucuza aldık.

foto için 1 kez baktım her şey dahil hani öncesi sorası bir de 40 günü çıkmadan yapıolar ya çekim o dahil 400 küsürdü sanırım ama başka yerlerde vardır sonuçta iyice bakmak lazım. 200-250ye filan bulsam çok ii olur.

Ay heyecan yaptım ben iyice
Külahları nerden ve kaça aldın? Arkadaşlar suluhanda bulamamıştı ben de görmedim hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…