Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

Külahları nerden ve kaça aldın? Arkadaşlar suluhanda bulamamıştı ben de görmedim hiç.
valla toplu aldık 50 külah, 120 kutu, nazar boncuğu, çengelli iğne, uğur böceği,sepet, 120 tül filan baya bişiler aldık 200 lira mı ne verdik hepsine, külahları 40 kuruşa mı ne aldık sanırım. bunları benim annemle kayınvalidem aldılar sağolsunlar, suluhandan bir sürü çeşit buldular valla, git sen bulursun orada. ben oranın tarifini alıp sana yollarım da ama her yerde varmış orda, öyle diyorlar.

niye olmasın bence pembeden daha cazip. Kız çocukları önce pembeyi seviyorlar ama sonra biraz akılları yetince pembeden kaçıyorlar. Bence gayet güzel bir seçim.

niye olmasın bence pembeden daha cazip. Kız çocukları önce pembeyi seviyorlar ama sonra biraz akılları yetince pembeden kaçıyorlar. Bence gayet güzel bir seçim.

ayyy ama ben pembeye geri döndüm ama çok pembe diil teyzesi böööle çook açık bir turkuaz ile pembe.

şu renk uyumundan dolayı aklıma esti, foto aşağıda, nasıl sizce?

ayyy ama ben pembeye geri döndüm ama çok pembe diil teyzesi böööle çook açık bir turkuaz ile pembe.

şu renk uyumundan dolayı aklıma esti, foto aşağıda, nasıl sizce?

Eki Görüntüle 650702

Canım ama bu pembelikten çıkmış çok da şirin olmuş,, ben beğendim.. ayy yerim ben onu ne güzel uyur orda o mışıl mışıl inşallah..

Sen aldığın yerin adını özelden mesaj atarsan şekerlerimi almaya gittiğimde bakarım. Neredeyse hepsini gezdim ama hiç gözüme çarpmadı. Arkadaşlar da özellikle sordu yok demişlerdi

Canım ama bu pembelikten çıkmış çok da şirin olmuş,, ben beğendim.. ayy yerim ben onu ne güzel uyur orda o mışıl mışıl inşallah..

sağ ol canım su serptin içime. tamamdır o zaman

Sen aldığın yerin adını özelden mesaj atarsan şekerlerimi almaya gittiğimde bakarım. Neredeyse hepsini gezdim ama hiç gözüme çarpmadı. Arkadaşlar da özellikle sordu yok demişlerdi

ben bizimkilere sorayım, öğreniyim sana haber veririm ok?[/COLOR]

Herkeze merhaba.
Kizlar bana siz yardim edebilirsiniz anladigim kadari ile. Sat a gore 6+0 hamileyim, batikentte oturuyorum. Yenimalle devlet hastanesini çok övüyorlar hatice hanimi ama nisan dahil ondan randevu alamadim
Sali günü icin esra cabuk comert e randevu alabildim. Esra hanima giden varmi aranizda. Yardimlariniz icin cok teşekkür ederim şimdiden

bizim mart annelerinden kelebex var oraya giden ama bazı sorunları olmuştu hala doğum yapmadı ona mesaj atabilrsin. sanırım gece doğum olursa başka yere yönlendiriyorlarmış gece kalan çocuk doktoru olmadığı için. bu konuları hastane ile bir konuş derim. ilerde değiştirmek zor oluyor çünkü hastaneyi

ben o doktora hamile olmadan önce gittim iyi birisine benziyor fakat hamilelik takibi nasıldır bilemem

merhaba, size özelden mesaj attım çok rica ediyorum ilaç için ben alabilirmiyim.......

sevgiler

bende orada doğum yapacaktım ama 1 şubat itibariyle gece çocuk dr.unun nöbetçi kalmayacağını duyduğum için sincan koruda yaptım doğumu. gece gitsem kabul etmiyecekler çünkü. osman beye gittim iyiydi ama doğumda kim nöbetçiyse o geliyor. ama geçenlerde acile götürdüm bebeğimi çocuk dr.u vardı belki şikayetten dolayı vazgeçildi bilemiyorum telefonla arayıp öğrenebilirsin.

arkadaşım erkek ismi önerilerim klasik benim seninkilere göre ama ben yine de söyleyeyim aklıma gelenleri. kaan, ömer, kerem, emir. benim sevdiğim isimlerden yeni dönemde de herkeste rüzgar, güney, kuzey, yaman modası almış başını gitmiş
ismiyle güzel bir ömrü olsun inşallah oğlunun

kızla aklıma geldi de yazmak istedim, evet burası bir paylaşım platformu, evet çoğumuz buralardan bir çok konuda faydalanıyoruz ama bazı konuların altına o kadar kötümser, o kadar kafa karıştırıcı, o kadar kötü niyetli yazılar yazılıyor ki inanın artık bir çok konuyu hiiç okumuyorum. bu dönem herkesin hassas olduğu, kafasında türlü düşüncelerin dolandığı, ruh halinin sıklıkla değiştiği bir dönem o nedenle saçma saçma karamsar yazılar yazılan, yorumlar yapılan bir topic olmasın burası inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…