- Konu Sahibi nonameanymore
-
- #3.961
biraz uzaktan geliyosun ama olsun bebek için deger bence.gerçektende zaman cok hızlı akıp geçiyor.senin azaldı ama ne güzel.bu aralar gerçektende hareketli aydan hanım 28 haftadan önce hareketleri düzenli olmaz takip etme dedi ama ben yinede dikkat ediyorum.detaylı ultrasona benimkinde ayriyeten öle özel olarak bakmıyoda zaten ben her heldiginde detaylı bakıyorum diyor. ama 22. haftada biraz daha uzun sürmüştü seninkine nasıl baktı detaylıya?
birde 22. haftada şeker yüklemesini yaptırdı.seninkini kaçınçıda yaptırdı ben acaba erkenmi diye düşündüm ama sonra bi bildigi vardır diye üstünde durmadım. benim herşey yolunda şükür kızım olcak allah nasip ederse. bemim bu üçünçü gebelik bir kızım birde oglum var . senin ilk galiba
bende aynı durumdayım üstelik dogumuma en fazla 20 gün kaldı ama hala oğlumun ismi yok
son ksalan seçeneklerimm
batu
yağız
bora
boran
korhan
tuna
sizce?
bende orada doğum yapacaktım ama 1 şubat itibariyle gece çocuk dr.unun nöbetçi kalmayacağını duyduğum için sincan koruda yaptım doğumu. gece gitsem kabul etmiyecekler çünkü. osman beye gittim iyiydi ama doğumda kim nöbetçiyse o geliyor. ama geçenlerde acile götürdüm bebeğimi çocuk dr.u vardı belki şikayetten dolayı vazgeçildi bilemiyorum telefonla arayıp öğrenebilirsin.[/QUOTE
mrb nasıpse bende sıncan koruda doğum yapacagım... oda,hemsıre,bakımdan memnun kaldın mı? dr un kımdı? ayrıca hastane kucuk oldugundan oda sıkıntısı yasanabılıyor denılıyo boyle bı sıkıntın oldumu? biraz abarttım galıba ama kusura bakma..simdiden tesekkurler..
eymen ismi hakkında yorumlarınız .?
Eymen guzel bir isim ama cok fazla kullaniliyor artik. Talha yi tercih ederim. Enes, enis, furkan, taha da favorilerim arasinda. Cok klasik demezsen kenan, kerem, metin, ferhat, yusuf isimlerini de dusunebilirsin.eymen ve talha isimleri hakkında yorumlarınız alabilirmiyim (sahabe isimleri)
eymen çok güzel bi isim gercekten ama benim cevremdede cok var
batu koymaya karar verdim sanki bende güçlü yenilmez demek pek kimse begenmedi ama..
Etrafta çok yoksa koyabilirsin tabi ki. Tek isim mi düşünüyorsun?eymen pek yok çevrede kimseden duymadım diyebilirim ben çok zor beğeniyorum eymeni beğendim sahabe isimlerinden anlamıda Daha uğurlu, çok talihli, hayırlı, kutlu
Etrafta çok yoksa koyabilirsin tabi ki. Tek isim mi düşünüyorsun?
Adıyla yaşasın, sağlıkla gelsin.iki isim olucak arif eymen kayınbabamın ismi arif eşimde istiyor koyucaz
Arkadaşlar herkese merhaba.. hepinize hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum ben de katıldım aranıza. şuan ankara dışındayım ama kısmetse doğumumu ankarada yapıcam. annemler ankarada buyüzden rahat edeceğimi düşünüyorum. Allahın izniyle ağustos görünüyor doğumum. Ankarada Lina Hastanesinde Şükran Hocaya gidiyorum. Doğumumu da HRS Hastanesinde yapıcam kısmetse. epidüral normal düşünüyorum. fikri ve tecrübesi olan veya şükran hocayla orda doğum yapacaklar varsa yazatsanız sevinirim... Teşekkürler...
Benim bir tanıdığım şükran hocaya devam etti ve HRS'de spinal sezeryanla doğum yaptı. Doktordan çok çok memnun. Hastaneyiben gözlerimle gördüm gerçekten özel olduğunu hissettiriyor. Odalar falan çok konforlu. Doğum ekibi çok iyimiş doğumu çok rahat geçmiş. Biz doğumdan 3 saat sonra gittik makyajını saçını yapmış bıcır bıcır konuşuyordu bizle
Herkeze merhaba.
Kizlar bana siz yardim edebilirsiniz anladigim kadari ile. Sat a gore 6+0 hamileyim, batikentte oturuyorum. Yenimalle devlet hastanesini çok övüyorlar hatice hanimi ama nisan dahil ondan randevu alamadim
Sali günü icin esra cabuk comert e randevu alabildim. Esra hanima giden varmi aranizda. Yardimlariniz icin cok teşekkür ederim şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?