Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

bende aynı durumdayım üstelik dogumuma en fazla 20 gün kaldı ama hala oğlumun ismi yok
son ksalan seçeneklerimm
batu
yağız
bora
boran
korhan
tuna

sizce?

Ozel Msj atmışsın fakat ben sana Msj atamıyorum. Bana mailini gonderebilirsen maillesebiliriz.

bende aynı durumdayım üstelik dogumuma en fazla 20 gün kaldı ama hala oğlumun ismi yok
son ksalan seçeneklerimm
batu
yağız
bora
boran
korhan
tuna

sizce?

ben eşime yağız dedim ama beğenmedi bir ara devran olucak diyordum ama kımse beğenmedi vazgeçtim şimdi sahabe isimlerine bakıyorum eymen güzel talha da öyle bilmiyorum napıcaz:8

sincan koruda epiduralle doğum yapan var mı? anestezi uzmanları nasıldır,drlar öneriiyor mu? bilen varsa cvplar mı?

eymen ve talha isimleri hakkında yorumlarınız alabilirmiyim (sahabe isimleri)
Eymen guzel bir isim ama cok fazla kullaniliyor artik. Talha yi tercih ederim. Enes, enis, furkan, taha da favorilerim arasinda. Cok klasik demezsen kenan, kerem, metin, ferhat, yusuf isimlerini de dusunebilirsin.

eymen pek yok çevrede kimseden duymadım diyebilirim ben çok zor beğeniyorum eymeni beğendim sahabe isimlerinden anlamıda Daha uğurlu, çok talihli, hayırlı, kutlu

eymen çok güzel bi isim gercekten ama benim cevremdede cok var
batu koymaya karar verdim sanki bende güçlü yenilmez demek pek kimse begenmedi ama..

Arkadaşlar herkese merhaba.. hepinize hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum ben de katıldım aranıza. şuan ankara dışındayım ama kısmetse doğumumu ankarada yapıcam. annemler ankarada buyüzden rahat edeceğimi düşünüyorum. Allahın izniyle ağustos görünüyor doğumum. Ankarada Lina Hastanesinde Şükran Hocaya gidiyorum. Doğumumu da HRS Hastanesinde yapıcam kısmetse. epidüral normal düşünüyorum. fikri ve tecrübesi olan veya şükran hocayla orda doğum yapacaklar varsa yazatsanız sevinirim... Teşekkürler...

Benim bir tanıdığım şükran hocaya devam etti ve HRS'de spinal sezeryanla doğum yaptı. Doktordan çok çok memnun. Hastaneyiben gözlerimle gördüm gerçekten özel olduğunu hissettiriyor. Odalar falan çok konforlu. Doğum ekibi çok iyimiş doğumu çok rahat geçmiş. Biz doğumdan 3 saat sonra gittik makyajını saçını yapmış bıcır bıcır konuşuyordu bizle

Sevindim yazını okuyunca. Bakalım bende doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum. İnşallah Allah utandırmaz. Şükran hoca güzler yüzlü iyi bir insan.. hastanede doğum ekibinin bilgili ve deneyimli olması sevindirici. Acaba normal doğumada mı aynı ekip giriyor. Ben epidüral normal istiyorum kısmetse..

bende b.kentteyim ama söylediğin doktorların ikisinide hiç bilmiyorum canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…