- Konu Sahibi nonameanymore
-
- #3.981
eymen ismi hakkında yorumlarınızı alabilir miyim .?
dün yazıları okudum galiba ben de eymen ismini koyucam oğluma bakalım eşimde beğendi. eşimin adıda enver. eymenle uyuyolar diye yorum yaptı kendince. kulağa çok hoş geliyor anlamıda güzell. tabi bakalım tam netleşmedi de.. :))
Arkadaşlar merhaba ben de Ankara'da yaşıyorum. Ama biraz sıkıntılı dönem atlatıyorum. Bilgisi, tecrübesi olan paylaşabilir mi acaba?
Şu an 7 hafta 6 günlük hamileyim. Geçen hafta (6+5 iken) doktora gittiğimde keseyi ve bebeğin kalp atışlarını ultrasonda gördük. Ama olması gerekenden küçük, belki geç gebeliktir haftaya tekrar bakalım demişti doktorum. Bu arada az az kahverengi akıntılarım oluyordu, progestan verdi bana. Dün kontrole gittiğimde kese düzensizleşmiş ve yeterince büyümemiş dedi doktorum. Ama bebeğimin hala kalp atışları vardı, ultrasonda gördük. Doktorum büyük ihtimalle düşük yapabileceğimi ve artık progestan kullanmamamı söyledi, sadece folik asite devam et dedi. Kendiliğinden düşmezse haftaya kadar, kontrole gel durumuna bir bakalım dedi. Ne yapmalıyım, hapı içmeye devam edeyim mi? bırakayım mı? Hala kalbi atıyor ve hapı bırakıp bir şey yapmayınca sanki onu kendi haline terk ediyormuşum gibi geliyor, çok üzülüyorum((
Merhaba arkadaşlar. Tam 17 haftalık hamileyim. Sokullu'da yaşıyorum. Tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım. Her şey yolunda çok şükür. Ağustos' ta bir kızımız dünyaya gelecek. Bebiş sebebiyle işi bıraktım. Pişman da değilim. Benim gibi çalışmayan gebeler var mı aranızda? Günlerinizi nasıl geçiriyorsunuz?
Kızlar yardım bebek odası mı ,park yatak mı yoksa sadece beşik mi çok kararsızım.
Ben park yatak aldim. 3 yasina kadar kullanabiliyorsun ve isi bitince katlayip bor koseye koyuyorsun. Cocuk 2-3 yasinda bebek odalarini begenmemeye basliyormus. Dolaplarimi genc odasina uyum saglayacak sekilde alacagim o yuzdenKızlar yardım bebek odası mı ,park yatak mı yoksa sadece beşik mi çok kararsızım.
Ben park yatak aldim. 3 yasina kadar kullanabiliyorsun ve isi bitince katlayip bor koseye koyuyorsun. Cocuk 2-3 yasinda bebek odalarini begenmemeye basliyormus. Dolaplarimi genc odasina uyum saglayacak sekilde alacagim o yuzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?