- 24 Şubat 2013
- 5.001
- 5.053
- 398
- Konu Sahibi nonameanymore
-
- #4.061
sincan lokman hekimde aylin totan umarım sizde kuzunuzu sağlıkla kucağınıza alırsınız: ))
2 yildir neler cektigimi ben bilirim.. bebegimi cok seviyorum ama keske daha once haberim olsaydi...bilmiyorum daha mi farkli olurdu hersey....
Çocuk doğunca bir de çocuk doktoru derdine düşeceğiz iyi miAllahım güç kuvvet versin bize. Bol bereketli kazançlar da versin. Çocuk işi sabır ve emek istiyor bunu anladım
Sorma ya. İnsan şaşkın oluyor, ne yapsam bilmiyorum. Ben bir de sünnet derdine düştüm. İlk 48 saat içindeki sünnet en iyisiymiş. Bebek de rahat ediyormuş, bakımı da kolaymış.ben şimdiden derdine düştüm çocuk doktorununyani bişi yaptıım yok ama aklıma takıyorum, kime gidilir? hastane mi? muaynehane mi filan diye? iyice manyaklaştım sanırım
Bende nerde dogum yapacağıma cok kararsızım , takibe düzenli girmeyeceğim ama dogum önemli , ramazana geliyor çünkü
Tavsiye edilen Dr lar kalabalıktan dolayı yeni hasta alamıyorlarmış , Allah hayırlısını nasip etsin , bakalım hala araştırmadayim
Mesa iyi denmiş o da 3500 tl iki yıl önce , cok yaa,Sincan da bize uzak , ztahire de Allah düşürmesin bi daha
hemen hemen aynı zamanda doğumumuz tatlım yaaaaağustos annnelerinde belli bir grup var malesef çok yer bulamaduım bende orada sorularıma malesef buradan birbirimize destek olalım bari ben bu gün hastaneye gittim aynı senin gibiyim işte doktor ara hastane ara atatürke gittim devlete tam 11 gün sonraya gün verdi düşün vaktim varken lokmanb hekimi gezeyim dedim ben beğendim ya erkek konusunda özellikle çok dikkatliler bir doğum geliyormuş eşimi bile dışarı aldılar koridordaydık doğum katını geziyorduk temiz ve güzel bir hastane ya sadece devlet hastanesi mantığı var kalabalık biraz ama yoğunluk olsada ilgileniyorlar seninle ayrıntılı zamanım randevu alana kadar geçmiş onu koruda yaptıracağım gibi gözüküyor ama doğuma lokman hekim mantıklı geliyo ya en azından bayramda da doğursak doktor var bayan
Balgat sana yakın olursa Koru hastanesini (doğum 3000, muayene 87) ve Akropol (duyduğum kadarıyla iyi, doğum 2000 civarı, tek sıkıntı yenidoğan yoğun bakımı yok) hast. öneririm. HRS var çankayada. Orada da doğum 3000-3500.
Koruda Ümit Beye iyi diyorlar. Akropolde erkek var mı bilmiyorum orada Işın hanımı tavsiye ediyorlar. HRS hastane olarak biliyorum ama doktor bilmiyorum.
Konya yolu ile Ceyhun atıf kansu cad. arasında.hımm balgat yakın diyorsun yani...tam olarak nerde koru hast.peki?
akropolde yeni doğan olmaması kötü....o önemli bi durum....
çok teşekkür ederim canım ya...fiyatlar doğum olarak aynı demek medicanada da 3000 dediler sezeryanı...ama muayene 187 lira işte...
hrs de iyi diyosun hast.olarak...hrs hakkında daha bilgisi olan var mı peki başka?doktorlar vs? oraya gidenler varsa?
hımm balgat yakın diyorsun yani...tam olarak nerde koru hast.peki?
akropolde yeni doğan olmaması kötü....o önemli bi durum....
çok teşekkür ederim canım ya...fiyatlar doğum olarak aynı demek medicanada da 3000 dediler sezeryanı...ama muayene 187 lira işte...
hrs de iyi diyosun hast.olarak...hrs hakkında daha bilgisi olan var mı peki başka?doktorlar vs? oraya gidenler varsa?
Yaşamkentteysen sana her yer uzak canım. Yine bu söylediklerim biraz daha yakın sayılır. Araba varsa Sincan Koruyu da düşünebilirsin. Orada doğum 1200, muayene 42,5.çok sağoll..e uzak değil mi çayyoluna bunlar :44: yaşamkentteyiz biz..hrs ye baktım şimdi netten..iyi görünüyor..dr.ları fln da..ama orası da kavaklıderede diyor...ben uzak diyor biliyorum bunları...öff çokta iyi bilmiyorum ankarayı...(
bende balgatta akropol hastanesine bi bakacağım haftasonu, izlenimlerimi yazarım, sezeryan 2000 tlmiş, bi gidip konuşacağım.
lokman hekimde arkadaşım doğum yapmıştı ,memnundu, ama kalabalık ve bize uzak diye başka yerlerede bakayım dedim
bakalım hayırlısı, ilk doğumumu ztahirde yapmıştım, hayatımın pişmanlığı malesef, dr un ilgilenmesi çok önemli, güya özel muayenesine de gitmiştik, ctesi diye doğuma gelmedi, ilgilenseydi normal doğum yapabilirdim, oyüzden takip neysede doğumda dr ve hastane önemli :/
Yaşamkentteysen sana her yer uzak canım. Yine bu söylediklerim biraz daha yakın sayılır. Araba varsa Sincan Koruyu da düşünebilirsin. Orada doğum 1200, muayene 42,5.
Bana da Sincan aşırı uzak ama ben çekiyorum. Haftasonuna muayene ayarlıyoruz falan. Bence sen de bu kadar para verme tahlile muayeneye. O parayla çocuğuna daha iyi şeyler alabilirsin. Gebeliğinde de sıkıntılı bir durum yoksa hiç gerek yok para dökmeye. Özel muayenehaneye gitsen daha az ödersin. Merkeze doğru güzel hastaneler ve iyi doktorlar var. HRS çankayada, uzak ama araba varsa o kadar sorun olmaz.(( off işte bu uzaklık çok kötüü...bağlandık kaldık medicanaya...
hrs uzak dimi baya( orası baya iyi görünüyor çünkü,dr.larda var epey...araba var olmasına da yine de sıkıntı işte uzaklık...napcam ben yaa....medicanada da bağkur ödemiyor doğru dürüst...muayene 187..2 li teste bile 180 lira vermiştik...tahlilleri zekai tahirin polikliniğinde yaptırıyoruz mecbur çünkü onlardan da 1500 liralar fln istiyolar,deliler...
Bana da Sincan aşırı uzak ama ben çekiyorum. Haftasonuna muayene ayarlıyoruz falan. Bence sen de bu kadar para verme tahlile muayeneye. O parayla çocuğuna daha iyi şeyler alabilirsin. Gebeliğinde de sıkıntılı bir durum yoksa hiç gerek yok para dökmeye. Özel muayenehaneye gitsen daha az ödersin. Merkeze doğru güzel hastaneler ve iyi doktorlar var. HRS çankayada, uzak ama araba varsa o kadar sorun olmaz.
Arkadaşlar tetenoz aşısı oldunuz mu? ya da doktorunuz bu aşı ile ilgili ne diyor? Benim doktorum aşı olmana gerek yok dedi......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?