Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

kızlar şu çatı kontrolünden ntsden sonrada deneyimlerinizi yazın emi nasıl birşey olduğunu bilelim bizde size kolay gelsin valla çalışanların işi bu konuda iki kat zordur eminim inş hiçbir sıkıntı çıkmadan alırsınız bebişleri kucağınıza haberlerinizi bekliyorummmmmmmmmmmmmmmmm

Aynı gün doğum yapanlardan biri memnun diğeri değil. Demek ki beklentiler ve şansla ilgili bu memnuniyet. Arkadaşına da üzüldüm. O sıkıntıları çekmek kolay değil

Merhabalar. Hepimiz bebeklerimize sağlıkla kavuşuruz inşallah. merak ettim, tetenoz aşısı oldunuz mu? doktorunuz ne dedi bu konuda. ben çok ikilemde kaldım, olsam mı olmasam mı. herkesten bilgi almak istiyorum....

Hangi hastaneye, hangi doktora gidiyorsunuz kızlar? Ben hamile değilim ama kontrol için Fatih e gittim pek memnun kalmadım açıkçası

mrb kizlar ben de ankara'dayim 9.haftamiza girdik ama hala duzenli gidecegim iyi bi dr bulamadim bbana yardimci olur musunuzzzzz

slm kızlar...burda tam 9ay yazıştım ocak annesiyim..
birçok tavsiye aldım,burdan öğrendıklerim çok işime yaardı
etlık lokman hekımde doğum yaptım doktorum Aysun hanım dı.
oğlum 2,5aylık oldu
hep başkalarının yazılarına aaa bak doğurmu hemen büyütmüş derdim..
zaman o kadar hızlı ki
tetanoz aşısı oldum, olunmalı benım fikrim..hamılleıkte ayağınıza çivi de batabılır sadece amelıyatı düşünerek olmayın
hastane içide çok kıyafete gerek yok
normal doğum yaptım,hastaneye gıdınce ordan gecelik gıbi bir şey giydirdiler zaten..doğum sancısı başlarken kanamada oluyor,o yüzden arkadan bağlamalı amelıyat onluğu iyi oldu... doğu sonunda bana sakınleştırıcı yapmışlar o arada annemden pijama istemışler gıydırıp odaya getirmişler
kanama oluyor ama heemn duşa soktular beni...o iyi geldi... ve kalın gazlı beze sarılı pamuk koyuyorlar oyuzden pek biyerım kan olmadı... sezeryanda nasıl olur bılemıyorum
yanınıza buyuk boy ped götürün o yeterli..hastanede yatağınıza da hasta örtüsü serılıyor zaten...hasta kulodu demişlerdi bana..hiç almayın..onu gıymek daha zor sonuçta o kadar eğilip bukulemıyorsunuz
bana epidural yapmadılar, imkanınız varsa epidural normal isteyin
bana soracağınız olursa yazın cevaplarım

cok tatlısnız sımdıden tesekkurler ...salı günü 21. haftama giriceğim.. heyecanım merakım kımı zaman endişem var.. ilk bebegım..tetanoz asısını doktorum onerırse hemen evet dıcem..mantıklı geldi.. ben hersey yolunda gıderse normal dogum ıstıyorum.. sancı ne kadar sürer, normal dogum için bu aylardan itibaren yapmam gereken birsey var mı.. neden size sakinleştirici yaptılar,kanama cok mu oluyor.. bir de son olarak güven hastanesini istiyroum.. düşüncelerinizi paylaşırsanız şu gaz sancıları çektiğim günlerde cok memnun olurum... sevgiler

canım valla ben bir gecelik daha alıp konuyu kapatacağım sanırım, 2 gecelik, 1 pijama sabahlık takım, 1 de sayrıca sabahlık yeter bence. muayeneye aylin hanım şöyle karar verdi. benim Allah'a şükür ultrasonda görülen sıkıntım yok ama kasılmalarım çok oluyor o nedenle bir dahaki muayenede bakalım o zaman dedi. dün kuzenime sordum smeardan daha mı kötü diye "yok" dedi belki beni sakinleştirmek istedi ama korkunun ecele faydası yok, dayanacaz napalım daha doğum var bizi bekleyen :18:
ben de alacaklarımın çoğunu aldım çamaşırlarım kaldı sadece çantaya koymak için. dediğin gibi sabır tükeniyor hemen doğsun göreyim, koklayım, seveyim diyorum ama kendimi de hiç doğuma hazır hissetmiyorum, hazır olunca gel yavrum diyorum hep ona eşime saramıyorum çünkü o benden daha stresli ve heyecanlı. adamın huyu değişti ama sağolsun sarsam da çok ses etmiyor.
inşallah çok az bir zaman sonra birbirimizin doğum hikayelerini okuruz burdan pericim. Allah'ım bir avazda kurtarsın hepimizi.

valla ben hem çalışmayı hem işimi seviyorum ama bana bile öyle zor geliyor ki çalışmak, insan konsantre olamıyor, bazen yatıp uzanmak istiyor filan neyse az kaldı 4 hafta sonra inşallah iznimi alabileceğim sağlıkla. deneyimlerimi de yazarım nst ve vajinal muayeneden sonra:18:

Merhabalar. Hepimiz bebeklerimize sağlıkla kavuşuruz inşallah. merak ettim, tetenoz aşısı oldunuz mu? doktorunuz ne dedi bu konuda. ben çok ikilemde kaldım, olsam mı olmasam mı. herkesten bilgi almak istiyorum....

doktorum olmamı istemedi ben de olmadım, niye, neden diye de sormadım açıkçası. olmadım geçti gitti

Allah bağışlasın yavrunu, bize de o günleri göstersin inşallah sağlıkla. canım bir şey soracağım ben şimdi ben Allah nasip ederse korksam da ürksem de yiğitliğime laf söyletmemekten mi desem, ömrümde belki de bir kez yaşayacağımdan mı desem, ameliyatttan korktuğumdan mı desem normal doğum istiyorum ama epidural ile yoksa ben dayanamam, biliyorum kendimi korkağımdır biraz.:18:
ne kitap okusam ne yapsam kafam algılayamıyor şimdi nasıl bir süreç ile oldu doğumun bir de epidurali niye yapmadılar sana?

dodehimini Bebeğini sağlıkla büyüt inşallah. Aklımıza takılan olursa sorarız

Hsos canım ben haftasonu bebeğimin çantaya konulacak kıyafetlerini yıkadım. Ütüleyip yerleştireceğim. Almayayım dedim ama bugün oğluşuma çok tatlı kıyafetler aldım yine Bu hafta görüş günümüz var, baklaım bebişim ne kadar yol katetmiş Zaman geçtikçe daha çok alışıyorum oğluma, çıkıp gelsin istiyorum.

Senin kızın odası hazır mı, bitti mi tadilat işleri? Hazır olunca resim koyar mısın ben çok merak ediyorum da. Benim bebeğimin odası tamamlanınca ben de koyarım inşallah

canım ben kıyafetleri, yıkadım, ütüledim. akşamdan itibaren çantaya aklıma geldikçe koyacağım bir şeyler, listem de var unutmam inşallah bir şey. benim kızın odasının tadilatı bitti, boyası yapıldı, emzirme koltuğunu kaplattım. şimdi perdesini süsleyeceğim bir de halı alacağım küçükçe. zaten mobilyam yok biliyorsun, dolabı var sadece bir de park yatağı. yatağını süsleyeceğiz annemle. bir deodaya ve dolaba stickerlarımızı alacağız bugün inşallah. bitince koyarım fotoları

kizlar ben hic tetenoz vurulmadim.dr umda cok onemli birsey degil simdiki sartlar daha saglikli o eskidendi dedi...yapsaniz da yapmasanizda sknti degil..

cati muayenesi ben 36da olmustum..cok zor birsey degil tamamen dr unuzun elinin hafifligi ile alakali ve sanirim 1dk ya suruyo ya surmuyor :-D
catala oturuyorsun dr da iki yada uc parmagini vajinaya sokup biraz karistiriyor tabiri caizse :-D:-D ben agri hissetmedim.sonrasinda kanama olabilir ama bende olmadi..korkmayin yani :-D

Detaylı yazmana çok sevindim. Demek smear alır gibi yapıyor. Ben de o zaman biraz kanam olmuştu belli belirsiz. Canım da yanmıştı. Ama öyle dayanılamayacak gibi değil. Dediğin gibi doktorla alakalı. Çok sağol açıklama için

aslında hastane personelinin tamamından memnun kaldığım söylenemez. gece gelen bir hemşire çok acemiydi. gündüz gelenler çok tecrübeliydi onların sayesinde bebeğimi biraz olsun emzirebilmiştim özellikle 1 tanesi kurtarıcımdı resmen. bir de gece bir çocuk doktoru gelecek dediler. bekledik, geldi. afedersiniz ama doktor demeye bin şahit gerek! şok olduk. sanki ortaokul çocuğu gibi biri...

kontrole gittiğimiz doktor da evet biraz hızlı konuşuyor sanki aceleye getiriyor. ben de değiştirebilirim edlin gibi...

Hangi açıdan ortaokul çocugu gibi? Görüntüsü mü, bilgisi mi?

açık açık yazmışsın çok sağol tatlım ben sana arkadaşın neden memnun kalmadı diye sormuştum ama görmedin galiba o msjı canım oğlun nasıl bu arada büyüdü mü bayaaa

sen hangi hastanede doğum yapmıştın tatlım korumuydu

Hangi açıdan ortaokul çocugu gibi? Görüntüsü mü, bilgisi mi?

bence bilgisi.. tamamen dibe cekmek istemem adamı yazık olur ama benı fitil etti muayenede.. ne boy ne kafa olcumu hıc bısey yapmadı..sadece kıloya baktı..bebegım hocam sarardı dedım şöyle bi baktı aa evet annesı sararmış demi dedi.. evet hocam dedım..tekrar baktı yok yok dogru soyluyorsun sarı demi annesı dedı..bu ne ya allaah aşkına.. birseyı elli kez söyluyorum..ve ellı kez soruyor..

şimdiki dr umdan cok memnunum gercekten cok ılgılı...

Hangi doktora gidiyorsun canim? Telefon numarasini veriyor mu?

Arkadaşlar merhaba ben Ocak ayında doğum yaptım Dr um özledi sayesinde mükemmel bir 9ay ve doğum geçirdim (doğuma dışardan geldi)
hastane konusunda gelince Ankara'da ki birçok hastaneyi gezdim şunu söylemek isterim ki bence akay, bilgi, çağ doğum yapmak için özel hastane statüsünde hastaneler değil devlet hastanelerinden farkı yok o kadar para veripte devlet hast muamelesi görmek çok saçma.
size de tavsiyem eğer özel olucaksa odalarına kadar çıkıp gezin. Ben hrs de doğum yaptım çok memnun kaldım hastane kokusu dahi yok içeride erkek personel yok hemşireler çok ilgili ve güleryüzüydü. Hastanede değil de otelde kalıyormuş hissi veren bir hastane bebeğimi de doğduğundan beri oraya götürüyorum kontroller için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…