Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

Merhaba arkadaşlar bu topiği yeni gördüm bende ankaradayım etlik zübeyde hanım ve sincan lokman hekime gidiyorum hastane konusunda kararsızım doğuma daha çoook var ama devlette mi yoksa özeldemi doğum yapmalıyım kafam çok karışık ikisi hakkındada olumsuz yorum yapanlar var siz ne düşünüyorsunuz hastane konusunda tercihiniz özel mi yoksa devlet mi?

Ben devlet hastanelerinden umudu kestiğim için hiç düşünmedim. Fazla kalabalık. Özeller de çok iyi değil ama yine devletin birçok hastanesinden iyidir. Yenimahalle devlet hastanesini öneriyorlar. Keçiören eğitim araştırma da iyiymiş. Tabi tanıdığın varsa hastanenin güzellikleri açılıyor ve rahat oluyor ama tanıdık yoksa zor.

Tanıdık olmadığına göre özeli tercih edicem büyük olasılıkla hakkımızda hayırlısı

kızlar meraba bende mayıs annesi olucam allah nasip ederse doktorum koruda aydan biri gitmek isteyen olursa tavsiye edrim ama biraz pahalı.aranızda bebek şekeri süsü yapan varmı hiç ben geçen gün suluhana gittim malzemelri aldım kendim yaptım içine şeker yerine lavanta koydum mıknatıslı dolap süsü oldu sizce nasıl olmuş . eger sizlerde yaptıysanız burada birbirimizden fikir alabiliriz

Hem güzel hem de farklı olmuş. El emeği olduğu için de daha değerli bence

Canım benim insan üzülüyor gerçekten ama, herşey takdir dediğin gibi. bizlerde başımıza neler gelecek bilemiyoruz. Allah hayırlı sağlıklı evlatlar versin. kendini olumsuz düşünerek şartlandırma. erken teşhis bi bakıma iyi olmuştur sende öngürürsen. Eğitim ve desteklenmeyle de daha da iyi olacağını hiç aklında çıkarma. İnşallah rabbim yavrunu bağışlar ve sağlığına kavuşur...

Bende devletten umudu kesip Medicanaya gittim ve iyikide gitmişim. Doktorum çok ilgili ve işinin ustası Bende Mayısta anne olucam Medicanada yaptırıcam kesinlikle. Doktorum Süleyman Beyde isteyen olursa gözüm kapalı önerebilirimm

sincan koru'yu çok övüyorlar canım ya ,hem maddi hem manevi olarak , oraya bak bence, bize uzak olmasa giderdim

özel olsun devlet olsun önemli olan dr bence, doktorun normal doğuma teşvik etmesi ve doğum sırasında o sancıları çekerken destek olması gerek, normal doğum için motivasyon çok önemli...çünkü bütün dr ların az çok bilgisi aynı, birde bu işi para için değilde vicdanlı yapmaları gerek diye düşünüyorum ben, öyle bi kadın doğumcu bulursam yakasına yapışacağım :)
ilk doğumumda kendi dr um yanımda olsaydı (ctesi diye gelmedi), o sancıları çekerken asistanı ' demekki sancılarınız yeterli gelmiyor ' demeseydi normal doğurabilirdim, 12 st sancıdan sonra sezeryan istedim, çünkü motivasyonumu sıfırladı asistan

sincan koru'yu çok övüyorlar canım ya ,hem maddi hem manevi olarak , oraya bak bence, bize uzak olmasa giderdim

orayada gittim canım doğum odalarını falanda dolaştım seda hanım işte tam benim doğum sıraları tatile çıkabilirim dedi bende erkek doktor istemiyorum bide bi arkadaşımız var bu topikte orada doğum yaptı yeni personel ilgisizdi dedi ondan lokman hekime yöneldim şu an orayıda gezdim benim çok hoşuma gitti bilmiyorum erkek konusunda çok hassaslar biz gezerken doğuma bir kadın geliyormuş eşim koridordaydı hemen onu bile çıkardılar çok ilgililerdi bana karşı şimdilik kararım orası olacak galiba tatlım

sincan koruda doğumumu yaptım. merak edenler mart anneleri doğum hikayeleri bölümünden okuyabilir. ama korkmayın :) herşey bitip gidiyor. benim hamileliğim problemli sonlandı ve doğum sonram da problemler oldu. normal doğum kısmet olmadı. spinal sezaryen. hastane çalışanları ve doktorumdan memnun kaldım. 1 gün yatıp çıktım.

Sonsy hikayeni okudum. Çok zor bir doğum sürecin olmuş. Gözüm korktu açıkçası. Şimdi rahat olmana daha çok sevindim. Bol bol kokla kızını

Koru'dan memnun olman da rahatlattı beni. İnşallah benim doğumum kolay ve az acılı olur, hastaneden de memnun kalırım

slm kizlar..biz sonsyle mart annelerinden tanisiyoruz hatta ayni gun art arda doguma girmisiz ve 5.gun kontrolunde hastanede tanisip muhabbet ettik.. sonsy hastane personelinden memnun kalmis ama ben kalmadim..sebeplerini arka sayfarda belirtmistim.. tek memnuniyetim dr um seda hanimdi..cocuk dr undan da memnun kalmadim ve hastanemi degistirdim..lokman hekimden memnun olan var olmayan var.benim arkadas 6gun once lokmanda dogum yapti ve nefretle cikti ordan..bebegi perisan ettiler en son mudahale edemeyince gece yarisi ambulansla bebegu sami ulusa sevk ettiler..cok pisman orda dogum yaptigina..maddi.acidan da para uzerine para ekleyecek bir suru ivir zivir isler eklemisler.. neyle karsilasacagimizi bilemiyoruz..

ama batikent ozel bilgide arkadasim dogum yapti cok memnun kaldi..oda lokmana gidiyordu sonradan memnun kalmayip degistirdi bu hastaneye geldi ve dogum yapti..bende buranin cocuk dr una geliyorum simidilik hastaneden memnunum..bilginize ;-)

Manolyam bende akaya gidiyordum doktorum medicanaya geçti nisanda oraya başlıyor medicanın fiyatları çok yüksek geldi ya bende lokmana devam etme kararı aldım doktor iyi ama hastane hakkında iyi şeyler söylenmiyor canım sıkılıyor doğuma eşini ve doğum fotoğrafçısıda almıyorlarmış buna da uyuz oldum napcamı şaşırım

çok üzüldüm tatlım arkadaşın adına ya neden öyle birşey olmuş doktoru kimmiş biraz anlatırsan çok sevinirim birde korudaki personelin ilgisizliğinden bahsettim demişsin ben bayaa geri gittim göremedim o yazını kısa bi özet rica etsem çok şey istedim dimi:26:

Aynı gün doğum yapanlardan biri memnun diğeri değil. Demek ki beklentiler ve şansla ilgili bu memnuniyet. Arkadaşına da üzüldüm. O sıkıntıları çekmek kolay değil

herkese selamlar anneler,

daha çok daha çok hep burada sizinle laflamak istiyorum ama olmuyor. hem iş, hem de ne yazacağımı bilemiyorum bazen

32 de kontorlümüzü yaptırdık, çalışabilir raporumuzu aldık. inşallah 36 bitimine kadar çalışabilirim :18::18: bazı yerlerde 32 den sonra kontroller 2 haftada bir olmalı diye okudum ama benim doktorum Allah a şükür sıkıntı görmüyorum 3 hafta sonra gel dedi, 3 gün de haftasonuna getirmek için uzatınca benim bir sonraki randevu 24 gün sonraya kaldı, bilmiyorum bir hafta öne çeksem mi sanki doktorumu duymamış gibi yapıp :18:

doktorum bu seferkontrolde vajinal muayene yapacağını ve nst ye bağlanacağımı söyledi. ayyyy bi heyecan kapladı içimi. daha gebeliğin başlarında o nst ye girenlere ne özenirdim, yolun sonuna geldiler diye (inşallah hepsi sağsalim yavrularına kavuşmuşlardır) inşallah Allah'ım bana da nasip eder o günleri.

bunun dışında ben bebişin ve kendimin kıyafetlerini tamamladım ama hastaneye götüreceğim iç çamaşırlar ve bebişkomun temizlik malzemeleri kaldı alınacak onları da bu haftasonu alabilirsem süper olur, doktorum artık çantanı hazırla dedi.
ben 1 gecelik, 1 pijama takım, 1 sabahlık hazırladım çantama inşallah yeter. yoksa bir gecelik daha mı alsam bilemewdim.:18: bir de ben bedenleri de kesitremiyorum ki pijamam büyük gibi geliyor, geceliğim dar gibi ooooofff ne zormuş, sürekli şişmanlama

hepinize selamlar.

Canım ben de haftaya 32.hafta çalışabilir raporu alacağım. Ondan sonra 2 haftada bir muayene olacak. Çantamı da bu haftasonu hazırlamayı düşünüyorum.

Ben bir gecelik-sabahlık, bir gecelik, bir pijama-sabahlık ve bir de normal pijama aldım. Benim çok almamın nedeni doğumdan sonra önü düğmeli giyecek şeylerimin çok az olması. Pijamalarla gezicem evde napıyım Sezeryan olursan gecelik çok lazım oluyormuş. Bir de sıcaklığa ve kanamana bağlı olarak değiştirme ihtiyacı hissediyormuşssun. Kendimi garantiye alayım dedim.

Çatı muayenesi-vajinal muayene 35-37.haftalarda yapılıyormuş. Doktor o yüzden o tarihte muayene edecektir. Tecrübeli anneler 37.haftaya doğru muyene öneriyorlar iki kez muayene olmamak için. Acı veren bir şey sanırım bu muayene. Zaten bu muayeneye göre sezeryan ya da normal doğuma karar veriyor doktor.

Heyecan ve merakla, bazen endişeyle geldik bu haftalara. Alacaklarımı aldım sayılır. Hala atlet falan alamadım. Bir tek benim birkaç ihtiyacım kaldı. Paşamın dolabı da gelmedi henüz. Ama ben bu bekleme olayından sıkıldım sanırım. Doğsun istiyorum. Çalışmaktan da yoruldum. İzin aktarmak için 37.ye kadar çalışacağım

Sende de var mı bilmiyorum. Ben kocama sardım iyice. benle boyuna ilgilensin, bebekle ilgilensin, sürekli yanımda olsun istiyorum. Biraz daha hassaslaştım galiba :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…