- Konu Sahibi nonameanymore
-
- #4.141
Kızlar ben Lokman Hekimde aylin hanıma gidiyorum meltem hanıma gidiyodum bu ay ayrıldı aylin hanıma geçiş yaptım oda çok iyi tatlım şeker yüklemesinde ek ücret ödemiyosun ssk da lokman hekime giriş ücreti 40 veriyorum ben 2 li taramamı sincan koruda yaptırmıştım giriş 37 ile birlikte 75 gibi bi ücret aldılar lokman hekimde 3lü taramaya 40 lira gibi bişi verdim ayrıntılıda giriş ücreti dahil 110 falan oluyo lokman hekime giden varsa yazsıııınnnnn
canım lokman hekimde hangi dr a gittin ?? bide normal 600 sezeryan 800 ağrısız doğum 900 gibi fiyatlar canım
valla ben birdaha gidermiyim bikmiyorum tatlımKızlar ben Lokman Hekimde aylin hanıma gidiyorum meltem hanıma gidiyodum bu ay ayrıldı aylin hanıma geçiş yaptım oda çok iyi tatlım şeker yüklemesinde ek ücret ödemiyosun ssk da lokman hekime giriş ücreti 40 veriyorum ben 2 li taramamı sincan koruda yaptırmıştım giriş 37 ile birlikte 75 gibi bi ücret aldılar lokman hekimde 3lü taramaya 40 lira gibi bişi verdim ayrıntılıda giriş ücreti dahil 110 falan oluyo lokman hekime giden varsa yazsıııınnnnn
koruda adnan bey var çocuk doktoru ,beş para etmez bir doktor ben onu hiç beğenmedim ,koruda doğum yapmama rağmen bebekleri sincan lokman hekimde nesrin hanıma götürüyorum ..onu beğendim ,ilgili bir doktor ve ayrıca doçent kendisi ..ilk kez gittim memnun kaldım ..
Üniversite hocalarından yada devletteki hocalardan özel muayeneye giden varmı arkadaşlar? Riskli gebelik uzmanına ihtiyacım var ama devlette olsun istiyorum.
[/QUOTcanım hacettepe unv tımur gurgan var cok ıyı ozel muanesıde var sımdıden gecmıs olsun...
merhaba canım aynı doktordan mı bahsediyoruz acaba ?
bende balgat koruda doğum yaptım 2 ay önce başından beri doktorum Adnan kaya beydi kendisi mükemmel bir insan çevremde ne kadar çok hamile var ise ona yönlendiriyorum ve kendileri bana teşekkür ediyorlar ben hayatımda bu kadar ilgili bu kadar sevecen bir doktor tanımadım spinal anestezi ile doğum yaptım ve adnan bey benim doğumda saçlarımı okşayıp gözyaşlarımı sildi bu kadar sevecen bir doktor tanımadım ben yazdıklarına çok üzüldüm anlayamadım açıkcası adnan beyden bahsediyoruz burda nasıl olurda beş para etmez kelimesini kullandın çok şaşırdım böyle bir doktor için
Kızlar bebek şekerlerini nereden aldınız ve nasıl bişey aldınız
ben Allah nasip ederse bebek mevlüdünde vermek istiyorum ama o zaman ha deyince evden çıkamam en azından kararımı verir eşim gider alır (çünkü bebeğin ismi ve doğum tarihi yazsın istiyorum)
bi de kapı süsü için değişik öneriniz var mı kapıyı tülle süsletmek istiyorum herhalde çiçekçiler yapıyordur onu...
En cok cesit ve en uygun fiyatlar suluhanda. Gittigidiyor da da bircok sey bulabilirsinKızlar bebek şekerlerini nereden aldınız ve nasıl bişey aldınız
ben Allah nasip ederse bebek mevlüdünde vermek istiyorum ama o zaman ha deyince evden çıkamam en azından kararımı verir eşim gider alır (çünkü bebeğin ismi ve doğum tarihi yazsın istiyorum)
bi de kapı süsü için değişik öneriniz var mı kapıyı tülle süsletmek istiyorum herhalde çiçekçiler yapıyordur onu...
hmm tatlım gerçekten çok iyi fikirmiş ya bende mi öyle yapsam acababikaç gün önce bi arkadaş paylaşmıştı kendisi yapmış dolap süsü olarak ulustanmı aldım demişti ya:26: biraz geçmişe baksana bulursun heralde tatlım
En cok cesit ve en uygun fiyatlar suluhanda. Gittigidiyor da da bircok sey bulabilirsin
evet tatlım öyleymiş günnur hanıma gittim ben
valla ben birdaha gidermiyim bikmiyorum tatlım
slm herkese kızlar topiğin kararsız annesi geldi yine ben dün lokman hekime gittim kızlar şeker yüklemesi için günnr hanıma gittim hastane çok kalabalık geldi bana bide koruyla kıyasladığımda kullandıkları cihazlar çok eski ama iyi bir doktor günnür hanım ilgilendi sağolsun
kendimi devlet hastanesinde gibi hissettim ben ne yalan söyliiim bide sabah 10da gittim doktoru bekle bekle 4tü eve geldiğimde kızlar
kızın bir hafta geri dedi normalden haftaya gel tekrar bakalım dedionada çok canım sıkıldı açıkçası aynı sorunu yaşayan var mıydı bu haftalarda kızlar ya tedirgin oldum neden küçük kaldı ki benim bebişim
kuzenim bebişinde yaptırmıştı güzel olmuştu da ben o tülün üstüne kapı süsüde istiyorum
suluhanda bulabilirim gibime geliyordu......... çokk sağolun kızlarrrr
evet canım biraz kalabalık dr u bende bekliyorum ama en fazla 15 dk önceden randevu alıp gidersen sorun olmaz saatinde gidip girersin ben öyle yapıyorum aylin hanımdan memnun kaldım güler yüzlü sıcak geldi koru sincandaki 2 dr var murat beye gitmiştim bi dönem ora daha ileri gider gitmez giriyosun çünkü hastane yeni fiyatlar biraz daha pahalı biraz daha uzak merkeze o açıdan rahat ama eşim erkek dr artık istemediği için bayana geçtim 2 li taramadan sonra fiyat tuzlu geldi lokman hekime geçtim canım ama bi çok yakınım burda doğum etti çok çok memnunlar o açıdan ben orayı tercih ettim hayırlısı:S
Üniversite hocalarından yada devletteki hocalardan özel muayeneye giden varmı arkadaşlar? Riskli gebelik uzmanına ihtiyacım var ama devlette olsun istiyorum.
[/QUOTcanım hacettepe unv tımur gurgan var cok ıyı ozel muanesıde var sımdıden gecmıs olsun...
Timur Gürgan'ın artık kendi yeri var canım. Gürgan clinic diye bir yer açtı herşeyi orda yapıyor ne yazık ki..
didem canımm benim vaktim pek kalmadı şu sıralar bakacağım hem fiyat araştırcam hemde biran evvel karar verip yaptırcam... paylaşırım artık sizinle...
Kızlar bebek şekerlerini nereden aldınız ve nasıl bişey aldınız
cok tatlısnız sımdıden tesekkurler ...salı günü 21. haftama giriceğim.. heyecanım merakım kımı zaman endişem var.. ilk bebegım..tetanoz asısını doktorum onerırse hemen evet dıcem..mantıklı geldi.. ben hersey yolunda gıderse normal dogum ıstıyorum.. sancı ne kadar sürer, normal dogum için bu aylardan itibaren yapmam gereken birsey var mı.. neden size sakinleştirici yaptılar,kanama cok mu oluyor.. bir de son olarak güven hastanesini istiyroum.. düşüncelerinizi paylaşırsanız şu gaz sancıları çektiğim günlerde cok memnun olurum... sevgiler
meltemcim umarım cevaplamakta geç kalmamışımdır. bebek şekerlerini ben de acemi perinin dediği gibi suluhandan hallettim fiyatlar çok uygun ve çeşit fazla. ben, pembe, beyaz küçük kutucuklar aldım, üstlerine de pembe emzikler yapıştırdım silikon tabancaları ile güzel oldu. içlerine çikolata dolgulu pembeli beyazlı badem şekerleri alacağım bu hafta sonu inşallah. fotoğraf kağıdına da ismini bastıracağım. 120 tane yaptık biz onların birazı hastaneye, birazı gelen eşe dosta inşallah. mevlüd için de biraz klasikçi olduğumdan pembe puantiyeli külahlar aldım içine akide şekeri ve lokum koymalıküstlerine de uğur böcekleri yapıştırıp Allah nasip ederse ismini ve doğum gününü yazacağım. kolaycana sen de yapabilirsin, yapamasan da suluhan baya ucuz, aklında olsun.
kapı süsünü de biz yaptık yinepembe tülümüzü kapının önünden arkasından geçirdik ortasına gül şeklinde topladık. beyaz, pembe satenden uzuuun bir kurdela ile bağladık. bir süngeri de yuvarlayıp çoook şirin bir kapı süsü yaptık, pembe minik çiçeklerle süsledik tabi becerikli birilerinin yardımı şart buna.yani becerikli iseniz yaparsınız.
yaptığın zaman bizimlede paylaş tatlım benim daha çok var kardeşlerimi bekliyorum onlarla yapacağım inş yapınca paylaşırım fiyat aralıklarını yazarsanda sevinirim
karşılıklı sayılır bana valla sincan dolmuşları tam ortasında indiriyor ikisinin de ya günnur hanım iyi gibi ama hiç rahatlatmadı beni çok az konuştu ne bileyim koruyu gördükten sonra orası biraz kafamı karıştırdı ben kendim bayan konusunda çok titizim lokman hekime gitmemin sebebide oydu tatlım korudada bayan var seda hanım ama işte belki izinde olabilirim demişti o biraz karıştırdı kafamı bide lokman hekimin aletler ultrason çok eski koruya göre off off ben doğurana kadar kararsız kalcam galiba
çok zor işmiş ya bu doktır hastane seçimi
seda hanımda iyide koru da fiyatlaar çok fazla canım doğuma 1500 falan diyolar lokman hekimde özel 600 alıyor hem sincandaki koru haftada bir yada birkaçkez doğum ettiriyo lokman hekim kalabalık olduğ için daha çok oluyo hergün bir sürü buna güveniyorum bende bide seda hanım 2 li taramada yüzde 80 erkek demişti meğer bebişim kızmış 1 ay oğlum olcak diye gezdim bi akrabamada aynısını dedi onunda kızı oldu o ayrıntılı aletle pipi resmi çekip verdi banakızımın neresindeyse artık
seda hanımda iyide koru da fiyatlaar çok fazla canım doğuma 1500 falan diyolar lokman hekimde özel 600 alıyor hem sincandaki koru haftada bir yada birkaçkez doğum ettiriyo lokman hekim kalabalık olduğ için daha çok oluyo hergün bir sürü buna güveniyorum bende bide seda hanım 2 li taramada yüzde 80 erkek demişti meğer bebişim kızmış 1 ay oğlum olcak diye gezdim bi akrabamada aynısını dedi onunda kızı oldu o ayrıntılı aletle pipi resmi çekip verdi banakızımın neresindeyse artık
benim gittiğinde sakindi tatlım kalabalıklaşmış iyi doktor bişey demem kadına ahh ahh doğumumada gireydihim yanlisin var arkadasim.haftada bir yada birkac dogum mu? ben hamilelik boyunca ordaydim dogumu orda yaptim ve seda hoca dogumhaneden basini alamiyordu keza murat hocada...hatta sakin bir hastaneydi ama millet orayida ogrenince biraz kalabaliklasti ve eski sakinligi pek kalmadi..dogumda 1500 degil 1200 tl. benim arkadas lokmanda dogum yapti 600 tl diye ama lokman hesap cikardi 1300 tl.. neyse hayirli dogumlar diliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?