- Konu Sahibi nonameanymore
-
- #4.181
Ilk gitmeye basladigim zamanla simdiki arasinda bile fark var. Duyuldukca hasta sayisi artti. Muayene sirasi beklerken kalabalik oluyor artik. Insallah kalabaliklastikca kalitesi kaybolmaz
tamam tatlım önemli değil ne zaman müsait olursan o zaman ekle düşünmen yeter sıkma kendini
a4e kendin de yazabilirsin canım ya bilgisayarla aram iyidir küçük küçük kutucuklara kendim hazırlayıp renkli kağıt çıktısı alayım diyorum
sen hangi hastaneye gidiyorsun bu arada canım
bencede canım kendi elinin emeği hepsinden daha güzel bence daha özel oluyor son ayım benm hem ramazan hemde sıcak olacak umarım yapmaya takstim kalır sende suluhandan mı aldın canım malzemelerinievet ya a4 e yazacağım renkli yazarım hem daha güzel, etikete dökeceğim ben deben fatih şimdiki adıyla turgut özal a gidiyorum canım, şimdilik memnunum. sen neredesin?
Doğru diyorsun. Doktor araştırırken bu topikteki kızların çok yardımı dokundu bana, başta da senin. Hastanenin sana komisyon vermesi lazımhakkımı yemesin ama seda hoca çok tavsiye ettim ben onu sağda soldahatta bi tanesi de sensin
Doğru diyorsun. Doktor araştırırken bu topikteki kızların çok yardımı dokundu bana, başta da senin. Hastanenin sana komisyon vermesi lazım
Beşiği güle güle kullan ben beğendim. Ben turkuazı bebeklere çok yakıştırıyorum hem erkeğe hem kıza hitap ediyor. Ben de turkuaz-gri aldım. Bundan sonra bir de kızım olursa ona da gönül rahatlığıyla kullanabilirim
bebek bakmak çok zormuş çok. perişanlardayım :)
bencede canım kendi elinin emeği hepsinden daha güzel bence daha özel oluyor son ayım benm hem ramazan hemde sıcak olacak umarım yapmaya takstim kalır sende suluhandan mı aldın canım malzemelerini
önce korudaydım şu an lokman hekimdeyim canım
Eki Görüntüle 694469 Eki Görüntüle 694470
buda benim kızımın beşiği kızlar paylaşayım bende dedim biraz acale davrandım almak için ama çok hoşuma gitti dayanamadım erkek beşiği gibi değil dimi ben maviyi çok sevdiğim için mavisini aldım
eminim öyledir sonsy cim ama Allah bize de sağlıkla nasip etse de hayırlısıyla biz de perişan olsak, ne güzel olur.bebek bakmak çok zormuş çok. perişanlardayım :)
Bunlar çok şirin olmuş bayıldımevet didemcim şekerlerin fotosunu ekledim. biraz karanlık çıkmış ama pembe, gümüş ve beyaz 3 renkte kutu var üstlerinde pembe emzik ve nazar boncukları var. içlerine de değişik badem şekerleri söyledim memleketten. güzel olur inşallah, bakalım.
Eki Görüntüle 695109
ayy gerçekten mi?Bunlar çok şirin olmuş bayıldım
ben de suluhandan aldım canım şekerlerin fotosunu çektim de eşim göndermedi daha. hemen koyacağım gönderincebiraz uzun sürdü.
koru, lokman hekim hep duyuyorum bu hastaneleri. hayırlısı olsun hakkımızda inşallah.
çok şık olmuş bence hiç erkek beşiği filan gibi de değil bu kadar süslü erkek yatağı mı olurmuş hembende kızıma mor aldım süslerini de beyazlı sarılı yaptırıyorum. dediğin gibi pembe pembe boğmayı sevmiyorum kız çocuğunu.
eminim öyledir sonsy cim ama Allah bize de sağlıkla nasip etse de hayırlısıyla biz de perişan olsak, ne güzel olur.kolay gelsin sana, Allah yavrunu bağışlasın
evet didemcim şekerlerin fotosunu ekledim. biraz karanlık çıkmış ama pembe, gümüş ve beyaz 3 renkte kutu var üstlerinde pembe emzik ve nazar boncukları var. içlerine de değişik badem şekerleri söyledim memleketten. güzel olur inşallah, bakalım.
Eki Görüntüle 695109
ayy gerçekten mi?sağ ol canım. ne biliyim böyle sade kutu olsun istedim. üstüne süs yaptık. mevlüd külahlarımı sabah bulamadım bulsam onları da göstericektim amaaa bulursam koyacağım onları da.
seninkileri de bekliyorum ama.
kızlar, hepinize hayırlı Cuma lar, Allah sağlıkla bebeklerimize kavuştursun inşallah.
Allah'ım nasip eder de bebişkoma kavuşunca mevlüdünde de bu külahları kullanmak istedim kızlar. yine klasik ama ben böyle seviyorum. bu arada didemcim senin de şekerlerimi beğenmene çoook sevindim
Eki Görüntüle 696211
Canım ben de o mavi puantiyeliden aldım. Süs olarak ayıcıklı simli bir şey ve mavi kurdele aldım. Kurdeleden fiyonk yapıp ortasına ayıcıklı süsü yapıştırıcam. Daha süslü olacak külahlarkızlar, hepinize hayırlı Cuma lar, Allah sağlıkla bebeklerimize kavuştursun inşallah.
Allah'ım nasip eder de bebişkoma kavuşunca mevlüdünde de bu külahları kullanmak istedim kızlar. yine klasik ama ben böyle seviyorum. bu arada didemcim senin de şekerlerimi beğenmene çoook sevindim
Eki Görüntüle 696211
Allah kolaylık versin canım ya. Tecrübelerini paylaşırsan sevinirim
eminim öyledir sonsy cim ama Allah bize de sağlıkla nasip etse de hayırlısıyla biz de perişan olsak, ne güzel olur.kolay gelsin sana, Allah yavrunu bağışlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?