Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

evet ya a4 e yazacağım renkli yazarım hem daha güzel, etikete dökeceğim ben de ben fatih şimdiki adıyla turgut özal a gidiyorum canım, şimdilik memnunum. sen neredesin?

evet ya a4 e yazacağım renkli yazarım hem daha güzel, etikete dökeceğim ben de ben fatih şimdiki adıyla turgut özal a gidiyorum canım, şimdilik memnunum. sen neredesin?
bencede canım kendi elinin emeği hepsinden daha güzel bence daha özel oluyor son ayım benm hem ramazan hemde sıcak olacak umarım yapmaya takstim kalır sende suluhandan mı aldın canım malzemelerini
önce korudaydım şu an lokman hekimdeyim canım

buda benim kızımın beşiği kızlar paylaşayım bende dedim biraz acale davrandım almak için ama çok hoşuma gitti dayanamadım erkek beşiği gibi değil dimi ben maviyi çok sevdiğim için mavisini aldım

Beşiği güle güle kullan ben beğendim. Ben turkuazı bebeklere çok yakıştırıyorum hem erkeğe hem kıza hitap ediyor. Ben de turkuaz-gri aldım. Bundan sonra bir de kızım olursa ona da gönül rahatlığıyla kullanabilirim

iyi dileklerin için sağol canımm
sağol canım bende aynı şeyi düşündüğümden turkuaz aldım ya illa kız diye pembe erkek diye de herşeyi mavi almak saçma geliyo bana

ben de suluhandan aldım canım şekerlerin fotosunu çektim de eşim göndermedi daha. hemen koyacağım gönderincebiraz uzun sürdü.
koru, lokman hekim hep duyuyorum bu hastaneleri. hayırlısı olsun hakkımızda inşallah.

çok şık olmuş bence hiç erkek beşiği filan gibi de değil bu kadar süslü erkek yatağı mı olurmuş hem bende kızıma mor aldım süslerini de beyazlı sarılı yaptırıyorum. dediğin gibi pembe pembe boğmayı sevmiyorum kız çocuğunu.

bebek bakmak çok zormuş çok. perişanlardayım :)
eminim öyledir sonsy cim ama Allah bize de sağlıkla nasip etse de hayırlısıyla biz de perişan olsak, ne güzel olur. kolay gelsin sana, Allah yavrunu bağışlasın

evet didemcim şekerlerin fotosunu ekledim. biraz karanlık çıkmış ama pembe, gümüş ve beyaz 3 renkte kutu var üstlerinde pembe emzik ve nazar boncukları var. içlerine de değişik badem şekerleri söyledim memleketten. güzel olur inşallah, bakalım.

Bunlar çok şirin olmuş bayıldım
ayy gerçekten mi? sağ ol canım. ne biliyim böyle sade kutu olsun istedim. üstüne süs yaptık. mevlüd külahlarımı sabah bulamadım bulsam onları da göstericektim amaaa bulursam koyacağım onları da.
seninkileri de bekliyorum ama.

sağol canım dimi kokoş kokoş bide doğunca tam kokoş yaparım kızımı kendimi alamayıp diyede korkuyorum beğendiğine sevindim

çok sağol canım bence çok güzel çok cici olmuş tatlım bide çok farklı bir fikir bulmuşsun ben ilk defa görüyorum böylesini çok beğendim gerçekten eline sağlık çok pahalı bir yerden özel yaptırmışsın gibi duruyo
en kısa zamanda diğerlerini de bekliyorum valla

ACEMİ PERİCİM aynen seninkileride koyarsan çok iyi olur fikir alışverişi yaparız

Bebeğin idrar yolu enfeksiyonu olmuş. Allah acil şifalar versin. Tez zamanda atlatır inşallah.

Özel mesaj yazdım ama posta kutun doluymuş. İnşallah burdan görürsün

kızlar, hepinize hayırlı Cuma lar, Allah sağlıkla bebeklerimize kavuştursun inşallah.
Allah'ım nasip eder de bebişkoma kavuşunca mevlüdünde de bu külahları kullanmak istedim kızlar. yine klasik ama ben böyle seviyorum. bu arada didemcim senin de şekerlerimi beğenmene çoook sevindim

tatlım klasikten şaşma en iyisi bunlarda güzel olmuş bence tatlım süs kurdeleleriyle birer nazar bıncuğu iliştirirsen şık durur bence tabi fikir böyle de çok güzel

gerçektwn çok beğendim canım ellerine sağlık rabbim bebişini de en kısa zamanda kucağına sağlıkla almayo nasip etsin inş

EDLİN bende şimdi duydum çok geçmiş olsun canım ya sarılığı geçti mi bebişinin neden olmuş enfeksiyon

kızlar bu arada dün kkda gezerken şunları gördüm bayıldımmmmmmmmmmmm örmek isteyen olur belki ben kesin örcem

Canım ben de o mavi puantiyeliden aldım. Süs olarak ayıcıklı simli bir şey ve mavi kurdele aldım. Kurdeleden fiyonk yapıp ortasına ayıcıklı süsü yapıştırıcam. Daha süslü olacak külahlar Ben çok az aldım külahtan. Nasip olursa bebeğin kulağına ezanla isminin okunduğu zaman bu külahların içine kuş lokumu koyup ikram edeceğim.

Şekerlerin de etiketi takılacak. Bebek doğsun doğum tarihini yazacağım etikete. İnşallah kapı süsümü, külahımı, şekerimi hep paylaşırım burdan

Didems bunlar da çok güzelmiş. Ben baykuşlu atkı-bere takımlarını kestirdim gözüme. Paşam sağlıkla doğsun büyüsün hemen bir tane örücem

Son düzenleme:
Allah kolaylık versin canım ya. Tecrübelerini paylaşırsan sevinirim

eminim öyledir sonsy cim ama Allah bize de sağlıkla nasip etse de hayırlısıyla biz de perişan olsak, ne güzel olur. kolay gelsin sana, Allah yavrunu bağışlasın

valla kızlar hamileyken ben de bir an önce doğsun diyordum. 2 saatlik uykularla durmaya kendinizi hazırlayın :)
ağlıyor herşeyi sırayla deniyorsun. hala ağlıyor. bazen çıldıracak gibi oluyorum. gazı mı var altı mı pis karnı mı aç uykusu mu var
kendime bakamaz oldum. saçlar dağınık. süt olsun diye su içmeye bile fırsatım olmuyor bazen. önce kimse gelmesin istedim şimdi yalnızım ama çok ihtiyacım var birilerine. biri olsa da bebeği tutsa diyorum. kucağımda uyumaya alıştı beşikte durmuyor. hemen ayaklarını çekiyor kıvanıyor. ben önce ayak çekmeyi sadece gaz sanıyordum meğer herşeye onu yapıyormuş. bebeğim açmış. ben gaz sanıyormuşum. bu yüzden ilk başlarda aşırı kilo verdi bebeğim yani bol bol içirin kızlar. sık sık yani... uzun uyumasına izin yok bu yüzden bana da uzun uyku yok. bıraksalar 1 gün uyuyabilirim :)) dikişimi bile unuttum. doğumdan bikaç gün önce ağdaya gitmiştim 43 günlük olduk hala gidemedim. doğum sonrası çok zor kızlar çoooook :)) ama bir gülüşü herşeye değer. emzirmek çok güzel. ben başta bi tuhaf olmuştum hatta kötü gelmişti ama günaha girmişim sütüm azaldı şimdi Allaha yalvarıyorum bol sütüm gelsin diye. ilk hafta bebekle bağ kurmak da zor oluyor kızlar. mutfakta yemek yerken aaa içerde bebek var diyorsunuz. Aptala dönüyor insan. Alışamıyor. Lohusalık çok garip bir psikoloji. benim herkesle aram bozuldu. insanlar da çok anlayışsız. kimseden anlayış beklemeyin derim ben. durumlar böyle. şimdi uyuyor minik kuşum :) 40ından sonra daha bir düzene girdi. onu daha iyi anlayabiliyorum. o da alıştı emmeye,uyumaya... ama ilk başlarda bebek de bilmiyor. o yüzden sabırlı olun. ben çok ağladım çok krizlere girdim evde. ama geçti şükür. şimdi de yorgunum çooooook yorgun :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…