Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

koruda adnan bey var çocuk doktoru ,beş para etmez bir doktor ben onu hiç beğenmedim ,koruda doğum yapmama rağmen bebekleri sincan lokman hekimde nesrin hanıma götürüyorum ..onu beğendim ,ilgili bir doktor ve ayrıca doçent kendisi ..ilk kez gittim memnun kaldım ..

cnm memnun kalmama sebeplerim su:
1.birseye ihtiyacim oldugunda getirmeleri yada yapmalari vakit aliyordu..acil cagri cihazina bastigimda gec geliyorlardi ki bu olmaz yani adi ustunde acil.
2.tek bir hemsiresinden memnun kaldim digerleri cok ilgisizdi..ameliyattan ciktim hemsire geldi şunu şunu yap bandi yapistir dedi..ee bunlari ben yapacaksam sen ne ise yariyorsun demi.
3.temizlik sifir.1gece kaldim cop kovasi tika basa doldu,lavaboda tuvalet kagidi pecete bitti de ben taburcu olana kadar hic biri temizlenip yerine yenisi gelmedi..allahtan yanimda pecete vardi..temizlikciyi gorup soyledik tmm dedi ama yapmadi..
4.yemek tabaklari yine taburch olana kadar odada birikti en son annem goturup birakti...

kisaca sozde ozel hastane ama devletten daha beterdi sanirim..paramin karsiligini goremedim..dr umdan memnun olmasaydim ve gebeligim riskli olmasaydi kesinlikle zekai tahir burak in ozel odasini kiralar orda dogum yapardim..

tek memnun kaldigim dr um seda hanim ve anestezi uzmani pelin hanim eli cok hafifti..iste boyle cnm..

hmm anladım canım çok sağol ya çok geçmiş olsun gerçekten sinir bozucu bir durum olmuş seninki ben bu ay lokman hekimi bir deneyeceğim haftaya gideyim diyorum bakiimm olumsuz yorumlara rağmen geçen doğum odalarını gezmeye gittiğimde çok ilgilendiler bide benim doğumuma büyük ihtimal seda hanımda girmeyecek o yüzden çok bir anlamı kalmıyor korunun ŞEKER YÜKLEMESİ KAÇINCI HAFTA YAPILIYO tatlım ben haftasını bekliyorum 25 tam ideal sanırım bide koruda ne kadar vermiştin sen lokman hekimdekinide bilen varsa yazabilirmi acaba senin oğlun nasıl şimdi ne güzel ya doğduda büyüyo valla sanki hiç doğmayacak gibi çok uzun geliyo bana günler

cnm seker yuklemesini ne zaman yaptirdigimi unutmusum :-D:-D:-D dogum 1200tl fazladan yatman gerekirse arti 150 tl dsha veriyosun..koruda parada normal sezeryan ayrimi yok ama lokmanda var..normal 600 yada 900 du galiba tam hatirlamiyorum sezeryan daha pahali..
oglus buyuyor..banada hic dogmaz gibi geliyordu cok skilmistim hamilelikten ama doguyor :-D:-D:-D doguncada hic buyumeyecekmis gibi geliyo :-D:-D:-D

Hangi açıdan ortaokul çocugu gibi? Görüntüsü mü, bilgisi mi?

hem görüntüsü hem bilgisi... edlinin bahsettiği doktor erkek. ben de kontrole ona gidiyorum ben de memnun değilim. ama o bahsettiğim bayandı doğum gecesi odaya gelmişti.

sen hangi hastanede doğum yapmıştın tatlım korumuydu
evet koru.

ben de hiç memnun değilim. 1.ay kontrolünden sonra bırakıcam. hiçbişeye bakmıyor. acd vitamini bıngıldağın erken kapanmasına sebep oluyormuş dedim erken kapanırsa bırakırız dedi. kapandıktan sonra ne anlamı kalır ki

evet bahsettiğimiz doktor bu :) ben kulak testi için lokmana gittim koruya yakın diye ama devlet hastanesi gibi aşırı kalabalıktı. ilgi de azdı. ben oldum olası sevemedim lokmanı. gebelik ilk haftalarında da gidiyordum.

acdyi biz kullanıyoruz hiç bilmiyordum yan etkisini hala kullanıyoruz valla ..ne gibi bir sıkıntı yapıyormuş tam anlamadım anlatırmıısn
ya biz hep önceden randevu alıyoruz o açıdan sıkıntı olmuyor ben hep sabah 830 a alıyorum hemen giriyorum
tetkik filan da yaptırdım ama işlerimiz çok çabuk halloldu memnun kaldık
bana yoğun zamanı mı denk gelmedi acaba:))

tam tersine ben de memnun kaldım ..hemşirelerden bi tanesi uyuzdu onun dışında gayet ilgili idiler temizlik de iidi gayet temizdi ,yemekleri de hemen alıyorlardı gelip de ..
valla şaşırdım okuyunca demekki her zaman bir olmuyor ben şanslıyım bana ii zamanı denk gelmiş o zaman ya da sana kötü zamanı denk gelmiş

merhaba canım aynı doktordan mı bahsediyoruz acaba ?
bende balgat koruda doğum yaptım 2 ay önce başından beri doktorum Adnan kaya beydi kendisi mükemmel bir insan çevremde ne kadar çok hamile var ise ona yönlendiriyorum ve kendileri bana teşekkür ediyorlar ben hayatımda bu kadar ilgili bu kadar sevecen bir doktor tanımadım spinal anestezi ile doğum yaptım ve adnan bey benim doğumda saçlarımı okşayıp gözyaşlarımı sildi bu kadar sevecen bir doktor tanımadım ben yazdıklarına çok üzüldüm anlayamadım açıkcası adnan beyden bahsediyoruz burda nasıl olurda beş para etmez kelimesini kullandın çok şaşırdım böyle bir doktor için

Son düzenleme:

ben yarına randevumu aldım tatlım gideceğim bebişimi özledim bakiim büyümüşmü bizimki nette 24 28 arası yazıyo benimde tam günüm bi gideceğim bakalım günnür hanıma randevu aldım lokman hekimde izlenimlerimi yazarım kızlar size
biliyorum bide lokman hekimde kendi doktorunun girmesini istiyorsan +300 veriyormuşsun onuda öğrendim gezmiştim geçen ay ne biliyim benim içime sindi bakalım yarın doktor ilgiliyse kararımı vereceğim
ne koydunuz adını siz kararsızdınız en son herkeste aynı galiba ya hamileyken doğum korkusu büyümüyo sanki hiç gibi geliyo sonrada büyümüyo diyeceğiz bizde herakde ama çok sevilir o ya ben hele bebek delisi kendi kızımı nasıl severim tahmin edemiyorum valla

Kızlar ben Lokman Hekimde aylin hanıma gidiyorum meltem hanıma gidiyodum bu ay ayrıldı aylin hanıma geçiş yaptım oda çok iyi tatlım şeker yüklemesinde ek ücret ödemiyosun ssk da lokman hekime giriş ücreti 40 veriyorum ben 2 li taramamı sincan koruda yaptırmıştım giriş 37 ile birlikte 75 gibi bi ücret aldılar lokman hekimde 3lü taramaya 40 lira gibi bişi verdim ayrıntılıda giriş ücreti dahil 110 falan oluyo lokman hekime giden varsa yazsıııınnnnn

canım lokman hekimde hangi dr a gittin ?? bide normal 600 sezeryan 800 ağrısız doğum 900 gibi fiyatlar canım

Üniversite hocalarından yada devletteki hocalardan özel muayeneye giden varmı arkadaşlar? Riskli gebelik uzmanına ihtiyacım var ama devlette olsun istiyorum.

Ben uzun zamandır uğrayamamıştım. doğum yapmışsın sanırım. Hayırlı uğurlu olsun, uzun güzel ömrü olsun inşallah. koruda murat hocaya gidiyordun sen? Nasıl memnun kalabildin mi hastaneden, çalışanlardan,? Yeterlimiydi herşey..

merhaba bende balgat koru hastanesine gidiyorum. doktorum ümit hoca ve çok memnunum. Yalniz doğum parasını bana hastanede normal doğum 3000, sezeryan doğum 3500 TL. dediler. Sen 1200 yazmışsın. Acaba özel sağlık sigortanmı var merak ettim. Ben devlet memuruyum ama özel sağlık sigortam yok. Cevaplarsan çok sevinirim

Arkadaşa sormuşsun ama ben cevap vereyim istersen. Edlin sincan koruya gitmişti. Sincanda fiyatlar balgatın yarısı. Doğum 1200, epiduralli 1500. Fark oradan kaynaklanıyor

Bende Balgat koru ümit hocaya gidiyorum son kontrollerimde. Henüz hamile değilim ama biraz sıkıntılı gebeliğim oldu ve kaybettim sonrasında başladım. Balgat koru fiyat yönünden sincan korunun iki katı herşeyde. Muayene ücreti 87 tl sincanda 42 tl, balgatta gecelik yatış 600 tl sincanda 300 tl doğum 3000 tl sincanda 1200 tl. İlginç olan bu hastaneler aynı kişilere ait aynı özellikte sadece muhitinden dolayı fiyatlar iki katı oluyor. Ben aynı zamanda sincanda seda hocayada gitmiştim o yüzden biliyorum fiyatlarını.

teşekkür ederim cevaplarınız için, ya ben doktorumdan çok memnunum ama neden bu kadar fark var, ikiside koru hastanesi değilmi. acaba doktorumla konuşsam başka bir hastanede veya sincandaki koru hastanesinde doğumu yapabilirmiki.

teşekkür ederim kızlar cevaplarınız için, ya ben doktorumdan çok memnunum ama neden bu kadar fark var, ikiside koru hastanesi değilmi. acaba doktorumla konuşsam başka bir hastanede veya sincandaki koru hastanesinde doğumu yapabilirmiki.

her iki hastanede aynı kişiye ait ama doktorların çalışma hastanaleri kendi yerlerinde oluyor. Yer değiştirmiyorlar bildiğim kadarıyla.

yok bu adnan çocuk doktoru kadın doğumcu değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…