Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

senin drun seda hanım mıydı canım?normalmi sezeryanmı oldu dogumun memnun kaldınmı hastaneden?

didemcim akşam çekip koyacağım fotoları hatta yanımda varsa şimdi de koyarım

şimdiden çok teşekkür ederim canım bende kızıma yapiim diyorum çok özendirdin valla fikir olur seninkide kız sanırım yolu da bitirmişsin maşallah isim falan düşündünüz mü bitti mi hazırlıklar ben ismide worlde yazıp kopyalayayım öyle çıkarır zımbalarım şekerlere küçük küçük kesip diyorum

Kızlar özellikle deneyimli anneler size bir sorum olacak. Hastanede hemşirelere bahşiş verecek miyiz? Vereceksek hangisine verilecek bebeği getirene mi?

Bir de doktorumuza hediye tarzı bir şey alıyor muyuz?

Delikız, edlin, siz Koruda doğum yaptınız. Özellikle sizden cevap bekliyorum.

bende koruda yaptım hemşireler bahşiş kkabul etmiyor. murat beye hediye götürmeyi çok istedim bize başka konulardada çok yardımcı oldu ama eşim ankarada olmadığı için gidemedim evimize çok ters arabasız zor gitmek

Çok sağol canım cevap verdiğin için. Eşim kafamı şişirmeye başladı kime bahşiş vericez öğren diye. Doktora aslında çikolata ya da şu meyve/kek çiçeklerinden almak istiyorum ama biraz pahalı geliyor. Uygun düşer mi bilmiyorum bir de

yok bahşiş filan vermedik ne bahşişi yaa:) zaten doğum parası alıyorlar bi de bahşişmi vereceğiz :)
doktora hediye alacaktım ben çok aklımdaydı da bi türlü nasip olmadı ama bi ara göndermeyi düşünüyorum

merhabalar. böyle bir topik olmasına sevindim. ben de ankaradayım ve daha 11. haftamdayım. tecrübelerinzden faydalanmak isterim.

Esimle konustuk. Kismet olursa dogumdan sonraki ilk kontrolde cikolata yaptirip goturecegiz. En uygunu bu olur sanirim. Tabi iyi anilarim olursa

aylin hanıma gidiyorum şuan canım meltem hanıma gidiyordum o geçen ay ayrıldı

ben internetten korunun doğumlarına baktım canım eğer bakarsan koru sincan da doğan bebek tarihlerine ve gün farklarına anlarsın hep koru balgat yazıyor du ben baktığımda ona dayanarak yazdım şuan nedir bilemem murat beyede gittim seda hanımada özellikle murat hocamdan çok memnundum buda benim bilgim

hemsireye bahsis filan vermedim cnm işini yapiyo maasini aliyo :-D ama seda hocaya hediye alacagim..ilk kontrolumde hediyemi veririm..cok ilgilendi allah var..

okadarini bilmem de artik eskisi kadar sakin olmadigi dr larin full doldugunu ve cok kalabaliklastigini biliyorum..evet murat hoca cok iyiymis duydum..hakkinda hayirlisi...

okadarini bilmem de artik eskisi kadar sakin olmadigi dr larin full doldugunu ve cok kalabaliklastigini biliyorum..evet murat hoca cok iyiymis duydum..hakkinda hayirlisi...
Ilk gitmeye basladigim zamanla simdiki arasinda bile fark var. Duyuldukca hasta sayisi artti. Muayene sirasi beklerken kalabalik oluyor artik. Insallah kalabaliklastikca kalitesi kaybolmaz

didemcim 1-2gündür yorgunluk vardı bende, foto çekip te bilgisayara atmaya bile üşendim kusura bakma, bu akşam inşallah çekip sabaha da buraya ekleyeceğim. şimdi tele hatırlatma ekledim. isim yazma konusunda birkaç seçenek var aklımda; fotoğraf kağıdına baskı alınabilir ama biraz pahalı oluyor 1 A4 sayfası 15-20 tl. belki de kalın bir renkli kağıda baskı alınabilir diye düşündüm.

pericim yine mükemmel bir konuya parmak basmışsın. hediye, bahşişi meselesi. valla ben yeni yıl bahanesiyle doktoruma ve hemşireme güzel fular almıştım kaliteliydiler artık doğum sonrası kontrolde de doktoruma bir hediye alırım ya da dediğin gibi şık çikolata yaptırır giderim yeter dimi?daha ne yapalım?

Etiketleri normal A4 kağıdına renkli baskı yapsan da yeter canım. Zaten minik olacaklar gayet de iyi duruyorlar. Bak burada etiket örnekleri var.

bebek şekeri için kart yazıları

Sen yeniyılda da mı hediye aldın maşallah. Çikolata yeter gibi geliyor bana. Şöyle süslü kutulu olanlardan alayım diyorum.

teşekkür ederim canım örnekler için öyle ya ben fikir olsun diye söyledim. foto kağıdını ben de düşünmüyorum. renkli olsun cıvıl cıvıl ya aldım işte, doktora fular, hemşireye de eşarp aldım daha da bişi almam zannımca, tutabilirim kendimi

tamam tatlım önemli değil ne zaman müsait olursan o zaman ekle düşünmen yeter sıkma kendini
a4e kendin de yazabilirsin canım ya bilgisayarla aram iyidir küçük küçük kutucuklara kendim hazırlayıp renkli kağıt çıktısı alayım diyorum
sen hangi hastaneye gidiyorsun bu arada canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…