- Konu Sahibi nonameanymore
-
- #4.161
him yanlisin var arkadasim.haftada bir yada birkac dogum mu? ben hamilelik boyunca ordaydim dogumu orda yaptim ve seda hoca dogumhaneden basini alamiyordu keza murat hocada...hatta sakin bir hastaneydi ama millet orayida ogrenince biraz kalabaliklasti ve eski sakinligi pek kalmadi..dogumda 1500 degil 1200 tl. benim arkadas lokmanda dogum yapti 600 tl diye ama lokman hesap cikardi 1300 tl.. neyse hayirli dogumlar diliyorum..
senin drun seda hanım mıydı canım?normalmi sezeryanmı oldu dogumun memnun kaldınmı hastaneden?
ayyyyyyyyy ne güzel anlattın öyle fotoğraflarını çekip koyarmısın tatlım yaptıklarının yaa çok merak ettimmm lütfennn
didemcim akşam çekip koyacağım fotoları hatta yanımda varsa şimdi de koyarım
didemcim akşam çekip koyacağım fotoları hatta yanımda varsa şimdi de koyarım
Kızlar özellikle deneyimli anneler size bir sorum olacak. Hastanede hemşirelere bahşiş verecek miyiz? Vereceksek hangisine verilecek bebeği getirene mi?
Bir de doktorumuza hediye tarzı bir şey alıyor muyuz?
Delikız, edlin, siz Koruda doğum yaptınız. Özellikle sizden cevap bekliyorum.
Çok sağol canım cevap verdiğin için. Eşim kafamı şişirmeye başladı kime bahşiş vericez öğren diye. Doktora aslında çikolata ya da şu meyve/kek çiçeklerinden almak istiyorum ama biraz pahalı geliyor. Uygun düşer mi bilmiyorum bir debende koruda yaptım hemşireler bahşiş kkabul etmiyor. murat beye hediye götürmeyi çok istedim bize başka konulardada çok yardımcı oldu ama eşim ankarada olmadığı için gidemedim evimize çok ters arabasız zor gitmek
Kızlar özellikle deneyimli anneler size bir sorum olacak. Hastanede hemşirelere bahşiş verecek miyiz? Vereceksek hangisine verilecek bebeği getirene mi?
Esimle konustuk. Kismet olursa dogumdan sonraki ilk kontrolde cikolata yaptirip goturecegiz. En uygunu bu olur sanirim. Tabi iyi anilarim olursayok bahşiş filan vermedik ne bahşişi yaa:) zaten doğum parası alıyorlar bi de bahşişmi vereceğiz :)
doktora hediye alacaktım ben çok aklımdaydı da bi türlü nasip olmadı ama bi ara göndermeyi düşünüyorum
gerçekten talihsizbir durum olmuş tatlım seninki ya neyse sağlıklı olsun bebişin inş benim sorunun seda hanımın benim doğumumda izinde olacağıydı memnundum birşeyini görmedim hakkını yemeyeyim kadının ama erkek doktor istemediğim için geçtim lokmana hakkkımızda hayırlısı olsun inş senin doktorun hangisi orada
benim gittiğinde sakindi tatlım kalabalıklaşmış iyi doktor bişey demem kadına ahh ahh doğumumada gireyditatlım sen o arkadaşının hikayesini anlatacaktın ne oldu ona iyidir inş bebişi
him yanlisin var arkadasim.haftada bir yada birkac dogum mu? ben hamilelik boyunca ordaydim dogumu orda yaptim ve seda hoca dogumhaneden basini alamiyordu keza murat hocada...hatta sakin bir hastaneydi ama millet orayida ogrenince biraz kalabaliklasti ve eski sakinligi pek kalmadi..dogumda 1500 degil 1200 tl. benim arkadas lokmanda dogum yapti 600 tl diye ama lokman hesap cikardi 1300 tl.. neyse hayirli dogumlar diliyorum..
ben internetten korunun doğumlarına baktım canım eğer bakarsan koru sincan da doğan bebek tarihlerine ve gün farklarına anlarsın hep koru balgat yazıyor du ben baktığımda ona dayanarak yazdım şuan nedir bilemem murat beyede gittim seda hanımada özellikle murat hocamdan çok memnundum buda benim bilgim
Ilk gitmeye basladigim zamanla simdiki arasinda bile fark var. Duyuldukca hasta sayisi artti. Muayene sirasi beklerken kalabalik oluyor artik. Insallah kalabaliklastikca kalitesi kaybolmazokadarini bilmem de artik eskisi kadar sakin olmadigi dr larin full doldugunu ve cok kalabaliklastigini biliyorum..evet murat hoca cok iyiymis duydum..hakkinda hayirlisi...
şimdiden çok teşekkür ederim canımbende kızıma yapiim diyorum çok özendirdin valla fikir olur seninkide kız sanırım yolu da bitirmişsin maşallah isim falan düşündünüz mü bitti mi hazırlıklar ben ismide worlde yazıp kopyalayayım öyle çıkarır zımbalarım şekerlere küçük küçük kesip diyorum
Etiketleri normal A4 kağıdına renkli baskı yapsan da yeter canım. Zaten minik olacaklar gayet de iyi duruyorlar. Bak burada etiket örnekleri var.
didemcim 1-2gündür yorgunluk vardı bende, foto çekip te bilgisayara atmaya bile üşendimkusura bakma, bu akşam inşallah çekip sabaha da buraya ekleyeceğim. şimdi tele hatırlatma ekledim. isim yazma konusunda birkaç seçenek var aklımda; fotoğraf kağıdına baskı alınabilir ama biraz pahalı oluyor 1 A4 sayfası 15-20 tl. belki de kalın bir renkli kağıda baskı alınabilir diye düşündüm.
pericim yine mükemmel bir konuya parmak basmışsın. hediye, bahşişi meselesi. valla ben yeni yıl bahanesiyle doktoruma ve hemşireme güzel fular almıştım kaliteliydiler artık doğum sonrası kontrolde de doktoruma bir hediye alırım ya da dediğin gibi şık çikolata yaptırır giderim yeter dimi?daha ne yapalım?
Etiketleri normal A4 kağıdına renkli baskı yapsan da yeter canım. Zaten minik olacaklar gayet de iyi duruyorlar. Bak burada etiket örnekleri var.
bebek şekeri için kart yazıları
Sen yeniyılda da mı hediye aldın maşallah. Çikolata yeter gibi geliyor bana. Şöyle süslü kutulu olanlardan alayım diyorum.
didemcim 1-2gündür yorgunluk vardı bende, foto çekip te bilgisayara atmaya bile üşendimkusura bakma, bu akşam inşallah çekip sabaha da buraya ekleyeceğim. şimdi tele hatırlatma ekledim. isim yazma konusunda birkaç seçenek var aklımda; fotoğraf kağıdına baskı alınabilir ama biraz pahalı oluyor 1 A4 sayfası 15-20 tl. belki de kalın bir renkli kağıda baskı alınabilir diye düşündüm.
pericim yine mükemmel bir konuya parmak basmışsın. hediye, bahşişi meselesi. valla ben yeni yıl bahanesiyle doktoruma ve hemşireme güzel fular almıştım kaliteliydiler artık doğum sonrası kontrolde de doktoruma bir hediye alırım ya da dediğin gibi şık çikolata yaptırır giderim yeter dimi?daha ne yapalım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?