- 8 Mayıs 2008
- 8.605
- 524
- 363
- Konu Sahibi nonameanymore
-
- #4.201
Canım ben de o mavi puantiyeliden aldım. Süs olarak ayıcıklı simli bir şey ve mavi kurdele aldım. Kurdeleden fiyonk yapıp ortasına ayıcıklı süsü yapıştırıcam. Daha süslü olacak külahlarBen çok az aldım külahtan. Nasip olursa bebeğin kulağına ezanla isminin okunduğu zaman bu külahların içine kuş lokumu koyup ikram edeceğim.
Şekerlerin de etiketi takılacak. Bebek doğsun doğum tarihini yazacağım etikete. İnşallah kapı süsümü, külahımı, şekerimi hep paylaşırım burdan
Didems bunlar da çok güzelmiş. Ben baykuşlu atkı-bere takımlarını kestirdim gözüme. Paşam sağlıkla doğsun büyüsün hemen bir tane örücem
Eki Görüntüle 696331 Eki Görüntüle 696328 Eki Görüntüle 696329 Eki Görüntüle 696330
valla kızlar hamileyken ben de bir an önce doğsun diyordum. 2 saatlik uykularla durmaya kendinizi hazırlayın :)
ağlıyor herşeyi sırayla deniyorsun. hala ağlıyor. bazen çıldıracak gibi oluyorum. gazı mı var altı mı pis karnı mı aç uykusu mu var
kendime bakamaz oldum. saçlar dağınık. süt olsun diye su içmeye bile fırsatım olmuyor bazen. önce kimse gelmesin istedim şimdi yalnızım ama çok ihtiyacım var birilerine. biri olsa da bebeği tutsa diyorum. kucağımda uyumaya alıştı beşikte durmuyor. hemen ayaklarını çekiyor kıvanıyor. ben önce ayak çekmeyi sadece gaz sanıyordum meğer herşeye onu yapıyormuş. bebeğim açmış. ben gaz sanıyormuşum. bu yüzden ilk başlarda aşırı kilo verdi bebeğimyani bol bol içirin kızlar. sık sık yani... uzun uyumasına izin yok bu yüzden bana da uzun uyku yok. bıraksalar 1 gün uyuyabilirim :)) dikişimi bile unuttum. doğumdan bikaç gün önce ağdaya gitmiştim 43 günlük olduk hala gidemedim. doğum sonrası çok zor kızlar çoooook :)) ama bir gülüşü herşeye değer. emzirmek çok güzel. ben başta bi tuhaf olmuştum hatta kötü gelmişti ama günaha girmişim sütüm azaldı şimdi Allaha yalvarıyorum bol sütüm gelsin diye. ilk hafta bebekle bağ kurmak da zor oluyor kızlar. mutfakta yemek yerken aaa içerde bebek var diyorsunuz. Aptala dönüyor insan. Alışamıyor. Lohusalık çok garip bir psikoloji. benim herkesle aram bozuldu. insanlar da çok anlayışsız. kimseden anlayış beklemeyin derim ben. durumlar böyle. şimdi uyuyor minik kuşum :) 40ından sonra daha bir düzene girdi. onu daha iyi anlayabiliyorum. o da alıştı emmeye,uyumaya... ama ilk başlarda bebek de bilmiyor. o yüzden sabırlı olun. ben çok ağladım çok krizlere girdim evde. ama geçti şükür. şimdi de yorgunum çooooook yorgun :)
tatlım klasikten şaşma en iyisi bunlarda güzel olmuş bence tatlım süs kurdeleleriyle birer nazar bıncuğu iliştirirsen şık durur bence tabi fikir böyle de çok güzel.gerçektwn çok beğendim canım ellerine sağlık rabbim bebişini de en kısa zamanda kucağına sağlıkla almayo nasip etsin inş
kızlar bu arada dün kkda gezerken şunları gördüm bayıldımmmmmmmmmmmm örmek isteyen olur belki ben kesin örcem
Canım ben de o mavi puantiyeliden aldım. Süs olarak ayıcıklı simli bir şey ve mavi kurdele aldım. Kurdeleden fiyonk yapıp ortasına ayıcıklı süsü yapıştırıcam. Daha süslü olacak külahlarBen çok az aldım külahtan. Nasip olursa bebeğin kulağına ezanla isminin okunduğu zaman bu külahların içine kuş lokumu koyup ikram edeceğim.
Şekerlerin de etiketi takılacak. Bebek doğsun doğum tarihini yazacağım etikete. İnşallah kapı süsümü, külahımı, şekerimi hep paylaşırım burdan
Didems bunlar da çok güzelmiş. Ben baykuşlu atkı-bere takımlarını kestirdim gözüme. Paşam sağlıkla doğsun büyüsün hemen bir tane örücem
peri cim eminim senin ayıcıklı külahlar da çok güzel olacak, Allah bize o güzel günlerini göstersin inşallah bebişlerimizin, isimler okunsun, ev dolsun taşsın, dualar okunsun inşallah.senin de ellerine sağlık, ör paşana en güzellerini
valla kızlar hamileyken ben de bir an önce doğsun diyordum. 2 saatlik uykularla durmaya kendinizi hazırlayın :)
ağlıyor herşeyi sırayla deniyorsun. hala ağlıyor. bazen çıldıracak gibi oluyorum. gazı mı var altı mı pis karnı mı aç uykusu mu var
kendime bakamaz oldum. saçlar dağınık. süt olsun diye su içmeye bile fırsatım olmuyor bazen. önce kimse gelmesin istedim şimdi yalnızım ama çok ihtiyacım var birilerine. biri olsa da bebeği tutsa diyorum. kucağımda uyumaya alıştı beşikte durmuyor. hemen ayaklarını çekiyor kıvanıyor. ben önce ayak çekmeyi sadece gaz sanıyordum meğer herşeye onu yapıyormuş. bebeğim açmış. ben gaz sanıyormuşum. bu yüzden ilk başlarda aşırı kilo verdi bebeğimyani bol bol içirin kızlar. sık sık yani... uzun uyumasına izin yok bu yüzden bana da uzun uyku yok. bıraksalar 1 gün uyuyabilirim :)) dikişimi bile unuttum. doğumdan bikaç gün önce ağdaya gitmiştim 43 günlük olduk hala gidemedim. doğum sonrası çok zor kızlar çoooook :)) ama bir gülüşü herşeye değer. emzirmek çok güzel. ben başta bi tuhaf olmuştum hatta kötü gelmişti ama günaha girmişim sütüm azaldı şimdi Allaha yalvarıyorum bol sütüm gelsin diye. ilk hafta bebekle bağ kurmak da zor oluyor kızlar. mutfakta yemek yerken aaa içerde bebek var diyorsunuz. Aptala dönüyor insan. Alışamıyor. Lohusalık çok garip bir psikoloji. benim herkesle aram bozuldu. insanlar da çok anlayışsız. kimseden anlayış beklemeyin derim ben. durumlar böyle. şimdi uyuyor minik kuşum :) 40ından sonra daha bir düzene girdi. onu daha iyi anlayabiliyorum. o da alıştı emmeye,uyumaya... ama ilk başlarda bebek de bilmiyor. o yüzden sabırlı olun. ben çok ağladım çok krizlere girdim evde. ama geçti şükür. şimdi de yorgunum çooooook yorgun :)
sonsy cim sen haklı olarak eminim zorluklarını tüm içtenliğiyle anlatıyorsun ama ben burdan iç çekiyorum sanki çok bilirmişim gibi "olsuuun uyumam" filan diyor içimde bir ses, eminim lohusalık çok zordur. herkes öyle anlatıyor ama yine de sağlıkla kavuşma heyecanı var şu anda içimde sadece. oysa dediğin gibi ne zor günler bekliyor bizi.
bugün bir arkadaşım da kavuştu kızına sağlıkla, ay bi canım çekti ki. Allah'ım bağışlasın, analı babalı büyütsün iyice heveslendim.
bir de kızlar itirafım var size. ben artistlik yapıp normal doğum istiyorum deyip duruyorum ama içimden keşke bebişkom tosun olsa ya da yarın ki vajinal muayenede azıcık bir darlık olsa da sezaryen olsam diyorum. yani ben seçmeyim de seçmek zorunda kalıyım. çok üç kağıtçıyım biliyorum ama naapçağımı bilemedim.:18::18:
Ben bu örgüleri 1 yaş için öreceğim nasipse.gerçekten bunlarda çok güzel canım yaz bebişi olacak bizimkiler kışa doğru örmek bana da daha mantıklı geliyor en azından ne kadar büyüdüğünü görüp ona göre örerizseninde az kaldı doğuma dimi canım ne zaman dedi seda hanım
didem cim zaten dediğin gibi süs kurdeleleri yapıştırıp bir de etiketini yapıştırıcam şimdi kel dahavalla mükemmel şeyler görmüşsün, şimdiden ellerine sağlık ben maşallah bir düz bir de ters gitmeyi biliyorum örgüde ama maşallah kızıma çok güzel şeyler ördü eş dost ahbap.o kadarı yeter, benden bişi yok yani.
peri cim eminim senin ayıcıklı külahlar da çok güzel olacak, Allah bize o güzel günlerini göstersin inşallah bebişlerimizin, isimler okunsun, ev dolsun taşsın, dualar okunsun inşallah.senin de ellerine sağlık, ör paşana en güzellerini
sonsy cim sen haklı olarak eminim zorluklarını tüm içtenliğiyle anlatıyorsun ama ben burdan iç çekiyorum sanki çok bilirmişim gibi "olsuuun uyumam" filan diyor içimde bir ses, eminim lohusalık çok zordur. herkes öyle anlatıyor ama yine de sağlıkla kavuşma heyecanı var şu anda içimde sadece. oysa dediğin gibi ne zor günler bekliyor bizi.
bugün bir arkadaşım da kavuştu kızına sağlıkla, ay bi canım çekti ki. Allah'ım bağışlasın, analı babalı büyütsün iyice heveslendim.
bir de kızlar itirafım var size. ben artistlik yapıp normal doğum istiyorum deyip duruyorum ama içimden keşke bebişkom tosun olsa ya da yarın ki vajinal muayenede azıcık bir darlık olsa da sezaryen olsam diyorum. yani ben seçmeyim de seçmek zorunda kalıyım. çok üç kağıtçıyım biliyorum ama naapçağımı bilemedim.:18::18:
tatlım seninde ellerine sağlık kızcen sağlıkla doğsun inş örersin sende zaten bunlar düz tersle yapılır merak etme yeterki iste öğrenirsin canım olmadı kurs veririz burda
ahh seda ahh doğumuma gireydin de bırakmayaydım seniBen bu örgüleri 1 yaş için öreceğim nasipse.
Seda Hanımla doğumla ilgili konuşmadık hiç. Sadece 15 mayıstan sonra bebeği beklememizi söyledi. 37.haftamda çatı muayenesi yapacak. Şimdilik her şey normal görüünüyor bakalım.neyse her işte vardır bir hayır inş normal yollardan alırsın kucağına kuzunu tatlım
evet kizlar sonsyin dediklerine katiliyorum..ayni gun ayni hastanede yan odalarda yattik..lohusalik zormus ama ben hic birsey anlamadim..her huyum her durumum ayniydi tek farklilik oglumduben lohusalik sendromu yasamadim..bu yuzden nadir annelerdenim evettttttr uykusuzlukkkkkk en buyukkkkk derttttttt yaninizda biri olsun mutlka.siz emzirdikten sonra verin o kisiye uyutsun sizde hemen uyuyun ki sut gelsin..uyku beslenmek kadar onemli sut olusumunda...
amaaaaa o sicaklik varyaaaaaa pamuk yanaklar minik ayak ve eller veeeee o cennnetttt kokusuuuuuu...allahim ne buyuk lutuffffff...hamd olsun sana....rabbim isteyen herkese tattirsin..daha baska birsey yazmaya gerek var mi?
gerçekten yok tatlım ya ah yavrum cennet kokuyo dimi buram buram her zorluğa değer gerçekten öyle bir mucize için en güzelide onun senin olması başkasının bebeği değil senden ve en sevdiğinden bir parçaikinizin aşkının hikayesi... neyse devam etmiim ağlarım valla
bu arada bebişin düzeldi mi canım geçti mi enfeksiyonu
Gecmis olsun. Allah tez zamanda sifa versinyok cnm bugun 4gundur hastanede yatiyoruz..serum takili antibiyotik aliyoruz...bakalim pazartesi sonuclar nasil gelecek ona gore cikip cikmayacagimiz belli olacak..dua edin lutfenn...
ay çok şirin olmuş rabbim doğunca oğluşunu da nazarlardan saklasın inş
ah canım ya çokkkkkkk geçmiş olsun ben sabah namazında bebişine de dua ederim canım ayetel kürsü oku sende bol bol emi inş en kısa zamanda iyi haberlerini duyarız buradan hamileliğin riskliydi o yüzden mi bu kadar hasta oluyormuş oğlun tatlım ne düyor doktorlar tekrar tekrart çok geçmiş olsunyok cnm bugun 4gundur hastanede yatiyoruz..serum takili antibiyotik aliyoruz...bakalim pazartesi sonuclar nasil gelecek ona gore cikip cikmayacagimiz belli olacak..dua edin lutfenn...
Teşekkür ederimay çok şirin olmuş rabbim doğunca oğluşunu da nazarlardan saklasın inş
tatlıcım fikrim olsun diye soruyorum bu külahları tane hesabı alıyorsunuz dimi süslerini falan bana fiyatlarını söylermisin aklımda hepsini toparlayınca az çok bi hesap yapıp gideyim diyorum almaya
Seninkileri de görmek isteriz. Oda fotoğraflarını bekliyoruz halapericim, ne güzel şeyler yapmışsın, ellerine sağlık. bende bu puantiyeli kurdeleden aldım. inşallah bitirirsem ben de eklerim. Allah hayırlısıyla kullanmayı nasip etsin.
bu arada şekerlere yapıştırmalık etiket nerede yaptırabiliriz bilen var mı? arkadaşım haftasonu doğum yaptı da çok hoş etiket bastırmış böyle kalın renkli. ben de bakındım ama göremedim nette, o hengamesinin arasında ona da soramadımbilgisi olan paylaşırsa memnun olurum.
Hamileliğini Ankara'da yaşayan ya da burada doğum yapacak arkadaşlar, hem bilgi alışverişi yapıp hem de yeni dostluklar kuralım mı? Eminim bu kocaman şehirde böylesi bir içtenliğe herkesin ihtiyacı vardır. Umarım paylaşımı, arkadaşlığı ve muhabbeti bol bir topic olurŞimdiden herkese hoşgeldiniz diyorum.
Oğlumun odası için 14 liraya aldığım bu lambayı 7,5 liraya süsledim. Ben ucuz lamba ararken mavi üzerine beyaz puantiyeli şahane bir üçlü sarkıt gösterip sonra da 220 lira fiyatı görünce vazgeçen, aklımı o lambada bırakan kocama sevgilerimi yolluyorum
Eki Görüntüle 698453 Eki Görüntüle 698454 Eki Görüntüle 698455
Bu da suluhandan 35 liraya yaptırdığım bebek şekeri sunum arabası
Eki Görüntüle 698456 Eki Görüntüle 698457 Eki Görüntüle 698452
Teşekkür ederim
Külahların tanesi 50 kuruş, ayıcıklar 25 kuruş, baskılı kurdele de 3 ya da 4 liraydı (10 metre). Yani külahın tanesi yaklaşık 80-85 kuruşa geldi. İçine badem şekeri, lokum konabilir. Ben kuş lokumu koymayı düşünüyorum
Oğlumun odası için 14 liraya aldığım bu lambayı 7,5 liraya süsledim. Ben ucuz lamba ararken mavi üzerine beyaz puantiyeli şahane bir üçlü sarkıt gösterip sonra da 220 lira fiyatı görünce vazgeçen, aklımı o lambada bırakan kocama sevgilerimi yolluyorum
Eki Görüntüle 698453 Eki Görüntüle 698454 Eki Görüntüle 698455
Bu da suluhandan 35 liraya yaptırdığım bebek şekeri sunum arabası
Eki Görüntüle 698456 Eki Görüntüle 698457 Eki Görüntüle 698452
Kafama göre tasarlayıp uyduruyorum. Hem el emeğim oluyor hem de çok uygun fiyata maloluyor. Zevklerimiz aynı demek kiçok güzel olmuş ellerine sağlık benim gibisin sen de uydurmasyoncu :))
bu arada beşiklerimiz aynı ,bebek şekerlerimiz de benimki de külah ama dantelli külahlardan :)
sanırım zevklerimiz aynı :)
Suluhana gidersen görürsün canım. Daha neler var neler. İnsan kendini alamıyor.bebek şekeri sunum arabasıdamı varmışay çok cahil kalmışım ben galiba tatlım ya
bence senin avize daha güzel en azından el yapımı senden başka kimsede yok öyle düşün çok şirin olmuş bence şu üste delik delik olan yerlerede küçük küçük nazar boncukları yapıştırabilirsin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?