Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

Sonsy 40 günü atlatmışınız ya artık daha rahat olursun. İlk 20 gün çok zor sonra 40 ına kadar zor sonrasında bebek anneye anne bebeğe alışıyor gördüğüm kadarıyla. Kendimi psikolojik olarak bu zorluklara alıştırmaya çalışıyorum. Erkek bebekler bir de ekstra gazlı oluyorlar. Allahtan annem var ona güveniyorum ben de. O yardımcı olacak inşallah. Birkaç ay perişan olucaz ama sonra alışırız gibime geliyor. Gerçi bu çocukların dönemleri bir türlü bitmiyor. Allah yardımcımız olsun

Minik kuşunu da Allah anne babasına bağışlasın.İlk zamanları zor olsa da onlarsız olmuyor

gerçekten bunlarda çok güzel canım yaz bebişi olacak bizimkiler kışa doğru örmek bana da daha mantıklı geliyor en azından ne kadar büyüdüğünü görüp ona göre öreriz seninde az kaldı doğuma dimi canım ne zaman dedi seda hanım

ahh canım ya keşke isteseydin birilerini tek başına zor olmuş en azından dinlendirirdi seni ben kardeşlerimi annemi elimde olsa herkesi toplamayı düüşünüyorum başıma zor zamanı atlatmışsın ne güzel darısı başımızaartık ya ben en çok kokusunu merak ediyorum ne güzel kokuyordur o şimdi misss

didem cim zaten dediğin gibi süs kurdeleleri yapıştırıp bir de etiketini yapıştırıcam şimdi kel daha valla mükemmel şeyler görmüşsün, şimdiden ellerine sağlık ben maşallah bir düz bir de ters gitmeyi biliyorum örgüde ama maşallah kızıma çok güzel şeyler ördü eş dost ahbap.o kadarı yeter, benden bişi yok yani.

Ben bu örgüleri 1 yaş için öreceğim nasipse.
Seda Hanımla doğumla ilgili konuşmadık hiç. Sadece 15 mayıstan sonra bebeği beklememizi söyledi. 37.haftamda çatı muayenesi yapacak. Şimdilik her şey normal görüünüyor bakalım.

evet kizlar sonsyin dediklerine katiliyorum..ayni gun ayni hastanede yan odalarda yattik..lohusalik zormus ama ben hic birsey anlamadim..her huyum her durumum ayniydi tek farklilik oglumdu ben lohusalik sendromu yasamadim..bu yuzden nadir annelerdenim evettttttr uykusuzlukkkkkk en buyukkkkk derttttttt yaninizda biri olsun mutlka.siz emzirdikten sonra verin o kisiye uyutsun sizde hemen uyuyun ki sut gelsin..uyku beslenmek kadar onemli sut olusumunda...
amaaaaa o sicaklik varyaaaaaa pamuk yanaklar minik ayak ve eller veeeee o cennnetttt kokusuuuuuu...allahim ne buyuk lutuffffff...hamd olsun sana....rabbim isteyen herkese tattirsin..daha baska birsey yazmaya gerek var mi?

gerçekten yok tatlım ya ah yavrum cennet kokuyo dimi buram buram her zorluğa değer gerçekten öyle bir mucize için en güzelide onun senin olması başkasının bebeği değil senden ve en sevdiğinden bir parça ikinizin aşkının hikayesi... neyse devam etmiim ağlarım valla
bu arada bebişin düzeldi mi canım geçti mi enfeksiyonu

yok cnm bugun 4gundur hastanede yatiyoruz..serum takili antibiyotik aliyoruz...bakalim pazartesi sonuclar nasil gelecek ona gore cikip cikmayacagimiz belli olacak..dua edin lutfenn...

ay çok şirin olmuş rabbim doğunca oğluşunu da nazarlardan saklasın inş
tatlıcım fikrim olsun diye soruyorum bu külahları tane hesabı alıyorsunuz dimi süslerini falan bana fiyatlarını söylermisin aklımda hepsini toparlayınca az çok bi hesap yapıp gideyim diyorum almaya

yok cnm bugun 4gundur hastanede yatiyoruz..serum takili antibiyotik aliyoruz...bakalim pazartesi sonuclar nasil gelecek ona gore cikip cikmayacagimiz belli olacak..dua edin lutfenn...
ah canım ya çokkkkkkk geçmiş olsun ben sabah namazında bebişine de dua ederim canım ayetel kürsü oku sende bol bol emi inş en kısa zamanda iyi haberlerini duyarız buradan hamileliğin riskliydi o yüzden mi bu kadar hasta oluyormuş oğlun tatlım ne düyor doktorlar tekrar tekrart çok geçmiş olsun

Teşekkür ederim

Külahların tanesi 50 kuruş, ayıcıklar 25 kuruş, baskılı kurdele de 3 ya da 4 liraydı (10 metre). Yani külahın tanesi yaklaşık 80-85 kuruşa geldi. İçine badem şekeri, lokum konabilir. Ben kuş lokumu koymayı düşünüyorum

herkese slm ben 30 haftalık hamileyim ankara forumunu görünce yazıp tanışmak istedim.nato yolu mamakda oturuyorum.veni vidi hastanesine kontrollere giden var mı acaba? bu arada bebişlerinize yaptığınız şeyleri gördm şimdi coook güzel olmuş allah bağışlasın

pericim, ne güzel şeyler yapmışsın, ellerine sağlık. bende bu puantiyeli kurdeleden aldım. inşallah bitirirsem ben de eklerim. Allah hayırlısıyla kullanmayı nasip etsin.

bu arada şekerlere yapıştırmalık etiket nerede yaptırabiliriz bilen var mı? arkadaşım haftasonu doğum yaptı da çok hoş etiket bastırmış böyle kalın renkli. ben de bakındım ama göremedim nette, o hengamesinin arasında ona da soramadım bilgisi olan paylaşırsa memnun olurum.

Seninkileri de görmek isteriz. Oda fotoğraflarını bekliyoruz hala
Canım baskı kağıdının kalitesi ile ilgili sanırım bu. Fotoğraf kağıdına baskı yaptırabilirsin fotoğrafçılardan. Bir de bebek şekercilere sorarsın nereden yaptırıyorsunuz diye.

Oğlumun odası için 14 liraya aldığım bu lambayı 7,5 liraya süsledim. Ben ucuz lamba ararken mavi üzerine beyaz puantiyeli şahane bir üçlü sarkıt gösterip sonra da 220 lira fiyatı görünce vazgeçen, aklımı o lambada bırakan kocama sevgilerimi yolluyorum

Bu da suluhandan 35 liraya yaptırdığım bebek şekeri sunum arabası

sevgili anne adayları :) eğer tanışırsanız benden bahsetmeyi ihmal etmeyin. ben ankara'da doğum ve düğün fotoğrafları çekiyorum. içinde büyük albüm 2 aile albümü ve cep albümü gibi kaliteli baskı seçeneklerinin olduğu çalışmalarda dahil uygun fiyatlar veriyorum. albüm için hamile, doğuma hazırlık, doğum, yenidoğan ve aile fotoğraflarınızı çekiyorum. avrupa standartlarında yaratıcı konseptlerle alaturkalıktan uzak çalışmalar yapıyorum. eğer isteğiniz uygun fiyatlara hayatınızın en özel ve güzel anını sonsuzlaştırmak ise lütfen bana ulaşmadan karar vermeyin :) iletişim için dmrl.aysu@gmail.com adresine mail atabilirsiniz.

çok güzel olmuş ellerine sağlık benim gibisin sen de uydurmasyoncu :))
bu arada beşiklerimiz aynı ,bebek şekerlerimiz de benimki de külah ama dantelli külahlardan :)
sanırım zevklerimiz aynı :)

gerçekten çok uygunmuş canım ya kızceme teyzeleri gelsinde gidip alayım hemen teşekkürler paylaştığın için

bebek şekeri sunum arabasıdamı varmış ay çok cahil kalmışım ben galiba tatlım ya
bence senin avize daha güzel en azından el yapımı senden başka kimsede yok öyle düşün çok şirin olmuş bence şu üste delik delik olan yerlerede küçük küçük nazar boncukları yapıştırabilirsin bence

çok güzel olmuş ellerine sağlık benim gibisin sen de uydurmasyoncu :))
bu arada beşiklerimiz aynı ,bebek şekerlerimiz de benimki de külah ama dantelli külahlardan :)
sanırım zevklerimiz aynı :)
Kafama göre tasarlayıp uyduruyorum. Hem el emeğim oluyor hem de çok uygun fiyata maloluyor. Zevklerimiz aynı demek ki

Suluhana gidersen görürsün canım. Daha neler var neler. İnsan kendini alamıyor.

İlk çocuk olunca daha çok özeniyor insan. İkinci çocuk için bu kadar özenir miyim bilmiyorum. Kız olursa renkler değişecek yeni şeyler alıncak belki de ikincisi erkek olursa sanki ona yeteri kadar özenemiycem gibi geliyor. Annelik vicdanım kabardı birden İlkini başarıyla doğurdum ya ikincinin derdine düştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…