- 16 Aralık 2011
- 1.299
- 1
- 66
- Konu Sahibi nonameanymore
-
- #4.221
pericim, ne güzel şeyler yapmışsın, ellerine sağlık. bende bu puantiyeli kurdeleden aldım. inşallah bitirirsem ben de eklerim. Allah hayırlısıyla kullanmayı nasip etsin.
bu arada şekerlere yapıştırmalık etiket nerede yaptırabiliriz bilen var mı? arkadaşım haftasonu doğum yaptı da çok hoş etiket bastırmış böyle kalın renkli. ben de bakındım ama göremedim nette, o hengamesinin arasında ona da soramadımbilgisi olan paylaşırsa memnun olurum.
Oğlumun odası için 14 liraya aldığım bu lambayı 7,5 liraya süsledim. Ben ucuz lamba ararken mavi üzerine beyaz puantiyeli şahane bir üçlü sarkıt gösterip sonra da 220 lira fiyatı görünce vazgeçen, aklımı o lambada bırakan kocama sevgilerimi yolluyorum
Eki Görüntüle 698453 Eki Görüntüle 698454 Eki Görüntüle 698455
Bu da suluhandan 35 liraya yaptırdığım bebek şekeri sunum arabası
Eki Görüntüle 698456 Eki Görüntüle 698457 Eki Görüntüle 698452
çooook teşekkür ederim, sadece benim için gitmeyin ama üzülürüm vallahi :18: acelesi yok hiç, uygun olduğunuzda alırım bilgileri çoook sağolunmerhabalar evimin karşısına öyle biyer açıldı, merak ediyordum..sizin içinde bigidip sorim...öğrenince yapıp yapmadıklarını iletişim bilgilerini gönderirim..
çooook teşekkür ederim, sadece benim için gitmeyin ama üzülürüm vallahi :18: acelesi yok hiç, uygun olduğunuzda alırım bilgileri çoook sağolun
bu arada kızlar bugün şekerlerin siparişini de verdim 2-3 güne gelir. değişik olsun istedim inşallah güzel olur.
cumartesi de kontrolümüz vardı. çatı muayenesi de oldumıyykk. acılı değil sadece işte insan bir rahatsız oluyor yoksa korkmayın en fazla 10 saniye sürüyor. nst de yaptırdım ilk kez, heyecanlandım valla bebişkomun hareketlerine bakarken. 25-30 larda ancım çıktı hatta hemşire şaşırdı hissetmiyor musun diye? hissediyorum ama alıştım dedim. çok şükür yolundaymış gidişat ama bugün öğleden beri sancım var, geçmedi bir türlü artık nedir bu anlayamadım, hayırlısı bakalım.:18:
Kafama göre tasarlayıp uyduruyorum. Hem el emeğim oluyor hem de çok uygun fiyata maloluyor. Zevklerimiz aynı demek ki
Suluhana gidersen görürsün canım. Daha neler var neler. İnsan kendini alamıyor.
İlk çocuk olunca daha çok özeniyor insan. İkinci çocuk için bu kadar özenir miyim bilmiyorum. Kız olursa renkler değişecek yeni şeyler alıncak belki de ikincisi erkek olursa sanki ona yeteri kadar özenemiycem gibi geliyor. Annelik vicdanım kabardı birdenİlkini başarıyla doğurdum ya ikincinin derdine düştüm
zaten çıkacaktım ekmek, süt almaya
firma adı masalhane şirin bir yer... yaparız ne istiyorsanız ama ölçü lazım dedi...
iletişim bilgileri şöyle: 57.sok (eski 8.sk.) 5/A Bahçelievler tel: 222 33 73
tanımıyorum, işlerini bilmiyorum yine de bi görüşün...face de de sayfa açmışlar gelince baktım şimdi...
3 cm* 4 cm lik bi sticker 100 adet ne kadar mesela dedim 40 tl filan tutar dedi...tam ölçü lazım dedi benden bu kadar...
buarada Allah yardımcınız olsun bizim daha çok var..
tatlım bu gün eşime senin yaptıklarını gösterince bende öyle düşündüm inan acaba 2.ye de bu kadar heyecanlanırmıyım diye bide kız olunca o süsler etekler ALLAhIM çıldırasım alıp elbiseyi sevesim geliyo bir yerde görünce başkalarının çocuklarına bile anne gözüyle bakmaya başladım eskiden sevimli yavrucaklardı sadece onlar acaba deliriyormuyum ki kızlar sizde de öylemiiii
tatlım faceteki adı ne bi bakalım sayfasına atarsan sevinirim sen nasılsın hangi hastaneye gidiyorsun seçebildin mi bu arada
zaten çıkacaktım ekmek, süt almaya
firma adı masalhane şirin bir yer... yaparız ne istiyorsanız ama ölçü lazım dedi...
iletişim bilgileri şöyle: 57.sok (eski 8.sk.) 5/A Bahçelievler tel: 222 33 73
tanımıyorum, işlerini bilmiyorum yine de bi görüşün...face de de sayfa açmışlar gelince baktım şimdi...
3 cm* 4 cm lik bi sticker 100 adet ne kadar mesela dedim 40 tl filan tutar dedi...tam ölçü lazım dedi benden bu kadar...
buarada Allah yardımcınız olsun bizim daha çok var..
iyi tek olmadığıma sevindimArtık potansiyel anne olduğumuz için böyle bence. Ben de yedi kat elin çocuklarına anne gibi dikkat eder korur kollar oldum
masalhane yazınca çıkıyor face te...
ben iyi olmaya çalışıyorum..14+1 olduk çok şükür..sıkıntılı bir 3 ay geçirdim inş. bundan sonrası çok keyifli geçer...
koru balgat hastanesine gidiyorum ben..şimdilik memnunum...biaksilik çıkmadan bu süreçte tamamlanır umarım..
siz nereye gidiyorsunuz?
merhabalar..bende balgat koruda ümit beye gidiyorum. ilk başladığımda 2000-2500 tl idi şimdi 3000-3500 tl oldu banada fiyat çok geliyor az para değil. Ümit beyden çok memnunum ama sonuçta maddi olarak çok sıkışmakta var.Ara ara aklımdan geçmiyor değil sincana gitmek ama son 25 günüm geçte kaldım.siz ne yaptınız merak ettim.teşekkür ederim cevaplarınız için, ya ben doktorumdan çok memnunum ama neden bu kadar fark var, ikiside koru hastanesi değilmi. acaba doktorumla konuşsam başka bir hastanede veya sincandaki koru hastanesinde doğumu yapabilirmiki.
Teşekkür ederim
Külahların tanesi 50 kuruş, ayıcıklar 25 kuruş, baskılı kurdele de 3 ya da 4 liraydı (10 metre). Yani külahın tanesi yaklaşık 80-85 kuruşa geldi. İçine badem şekeri, lokum konabilir. Ben kuş lokumu koymayı düşünüyorum
Ben ayni ikilemi yasadim ve onca uzakliga katlanmayi sectim. Cunku arada iki kat fark var. Bu fark doktorlardan ya da ekipmandan kaynaklanmiyor bence. Birisi promosyon fiyati gibi bir sey. Ben Seda Hanimdan memnunum. Dogum konusunu da yasayip gorecegim, ne cikarsa bahtimamerhabalar..
siz sincan koruya gidiyorsunuz galiba ..anladığım kadarıylada memnunsunuz. ben şu ana kadar balgat koruya gidiyorum. ilk başladığımda 2000-2500 olan fiyatlar 3000-3500 oldu bu canımı sıkıyor biraz.mayısın sonu gibi doğumum olacak inşallah.doktorumdan memnunum ama fiyattan değilim açıkçası. aynı kurumun 2 ayrı hastanesinde nasıl bu kadar fark oluyor anlamıyorum. siz seda hanıma gidiyordunuz galiba bazen doğuma orayamı gelsem diye aklımdan geçmiyor değil. bu hafta nst+ kontrol 157 lira ödedim sincan okadar değildir eminim. siz ne dersiniz orda doğum hakkında.
merhabalar tekrar. siz nerde oturuyorsunuz ben balgatta.. benim hastane düşüncelerimden eşimin haberi yoktu bu sabah söylediğimde boşver başladığın yere devam dedi.ama ben hala kararsızım. sizin tekrar muayeneniz ne zaman. seda hanıma sorma imkanınız olurmu..doğum için gelsem doğuma girermi. ayrıca merak ediyorum her 2 hastane için. diyelimki son ana kadar 2 hastanenin hiç bir doktoruna takibe gitmedik. gece doğum başladı hastaneye gittik. doğuma hastanedeki doktorlarmı girer yoksa nöbetçi asistanlarmı.. bilginiz varmıBen ayni ikilemi yasadim ve onca uzakliga katlanmayi sectim. Cunku arada iki kat fark var. Bu fark doktorlardan ya da ekipmandan kaynaklanmiyor bence. Birisi promosyon fiyati gibi bir sey. Ben Seda Hanimdan memnunum. Dogum konusunu da yasayip gorecegim, ne cikarsa bahtima
İnanmıyorum2 Mayıs Perşembe günü 36+1 de raporumu başlattığım gün kızılay da odasına süs ararken gezerken suyum geldi ve hastaneye girdik epidural normal doğum ile saat 21.50 de kızımı kucağıma aldım. ağrı çektim ama şimdi nerelerimin ağrıdığını unuttum.
Allah hepinize sağlıkla nasip etsin.
Araba varsa balgat sincana çok uzak değil. Ben Ankranın diğer ucundayım. Sorduğun diğer sorulara cevabım yok. Eğer aklıma gelirse doktora sorarım pazartesi gittiğimde. Genelde aklım başımdan uçup gidiyor çünkümerhabalar tekrar. siz nerde oturuyorsunuz ben balgatta.. benim hastane düşüncelerimden eşimin haberi yoktu bu sabah söylediğimde boşver başladığın yere devam dedi.ama ben hala kararsızım. sizin tekrar muayeneniz ne zaman. seda hanıma sorma imkanınız olurmu..doğum için gelsem doğuma girermi. ayrıca merak ediyorum her 2 hastane için. diyelimki son ana kadar 2 hastanenin hiç bir doktoruna takibe gitmedik. gece doğum başladı hastaneye gittik. doğuma hastanedeki doktorlarmı girer yoksa nöbetçi asistanlarmı.. bilginiz varmı
2 Mayıs Perşembe günü 36+1 de raporumu başlattığım gün kızılay da odasına süs ararken gezerken suyum geldi ve hastaneye girdik epidural normal doğum ile saat 21.50 de kızımı kucağıma aldım. ağrı çektim ama şimdi nerelerimin ağrıdığını unuttum.
Doğum hikayen çok güzel. En başından anlatman da çok iyi olmuş. Roman okur gibi oldu.Arkadaslar merhaba
Doktor ve hastane tavsiyesi isteyenler icin paylasmak istedim. Harika bir dogum deneyimi yasadım ve doktorumdan cok memnun kaldım. Eryamanda oturmama rağmen balgat'a sırf aydan Hanim olduğu icin gittim ve Cook memnun kaldım. Gebelik ve dogum hikayemi merak edenlere link aşağıda
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-oykuleri/616715-gebelik-dogum-hikayem.html
2 Mayıs Perşembe günü 36+1 de raporumu başlattığım gün kızılay da odasına süs ararken gezerken suyum geldi ve hastaneye girdik epidural normal doğum ile saat 21.50 de kızımı kucağıma aldım. ağrı çektim ama şimdi nerelerimin ağrıdığını unuttum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?