- Konu Sahibi nonameanymore
-
- #4.421
Arkadaşlar selam:) ben de Ankara'ya evlenerek yerleştim. yaklaşık 4 aydır burda yaşıyorum. Evlenmedne önce işimden ayrıldım (mağaza müdürüydüm) ve ne olacak yaaa Ankara'da iş bulurum rahatlığıyla hala işsizimm:)
30 yaşındayım:)) Yaş gecikince doğum yapmanın zor olacagını düşünüyorum ve bu yüzden bir an önce anne olmak istiyorum. Hatta şuan belki hamileyimdir:)) doğum, dr, hastane vb herşey ilgimi çekiyor. Sayfa bayağı uzamış. henüz tam olarak okumadım fakat umarım burda kimse birbirine ilgisini ve desteğini esirgemiyordur:)
Sevigylee
Ben orada sezeryanla dogum yaptim haziran ayinda. Herseyinden memnun kaldimslm kızlar aranızda sincan koruya giden yada doğum yapan varmı çok merak ediyorum doğumu orada yapıcam kısmet olursa.
Balgat Akropol hastanesinde Ebru hanımı tavsiye ederim. Benim doktorum. Ben memnunum
Hoşgeldin Ankara'ya canım. Bende senin gibi evlenerek yerleştim buraya işimide bıraktım pişmanımArkadaşlar selam:) ben de Ankara'ya evlenerek yerleştim. yaklaşık 4 aydır burda yaşıyorum. Evlenmedne önce işimden ayrıldım (mağaza müdürüydüm) ve ne olacak yaaa Ankara'da iş bulurum rahatlığıyla hala işsizimm:)
30 yaşındayım:)) Yaş gecikince doğum yapmanın zor olacagını düşünüyorum ve bu yüzden bir an önce anne olmak istiyorum. Hatta şuan belki hamileyimdir:)) doğum, dr, hastane vb herşey ilgimi çekiyor. Sayfa bayağı uzamış. henüz tam olarak okumadım fakat umarım burda kimse birbirine ilgisini ve desteğini esirgemiyordur:)
Sevigylee
slm kızlar aranızda sincan koruya giden yada doğum yapan varmı çok merak ediyorum doğumu orada yapıcam kısmet olursa.
Bende ankaraya evlendim ve suan arkadas cevresi olmayan biriyim.burda hayat gercekten cok zor.bekarken istanbulda yasiyodum buyuk sehirin zorluguna alismis biriyim fakat burasi bana resmiyet kokuyo :)) buay yumurta takibi falan derken beklemedeyiz bakalim cift cizgiyi buay goruruz.esimin 25 ocak dogum gunu ona supriz yapmak istiyorum ve bu ay diger aylardan cok istiyorum bebisimi gelsin artik diye dua ediyorum.sat 12 aralikti tahmini 15 ocak ta beklemeye baslicam.ama hislerim hamileyim diyo kendimi dinlemek istemiyorum.yumurtlamamin adet bitiminde oldugunu dusunuyorum cunku bugun bulanti gibi degil afedersiniz ama tukuruk dolar gibi agzima bulanti basladi ve egilirken belime ve kasiklarima sanci giriyo.cinsel isteksizlik ve sanki dokunsalar aglicak gibiyim.siz tecrubeli kardeslerimden bana yardimci olmanizi istiyorum.kan tahlili icin erken mi sizce..napmaliyim beklemeye devammi etmeliyim.korkum sigara kullaniyorum ve ilk defa bugun bi tiskinme demiyeyimde icesim gelmiyo.ve gazim cok fazla var.eger hamileysem sigara ictigim icin kendimi asla affetmem.kanda belli olurmu dersiniz..
Merhabalar, istanbulu birakip buraya yerlesenlerden biride benimgerci benim şehirle bir sıkıntım yok sadece burda kimsemiz olmadigi için sevmiyorum burayı istanbula dönmeyi düşünüyoruz eşimle ama oda eşimin işine bağlı hayırlısı artık bekleyecegiz ankarayla ilgili büyük bir sıkıntımda hastaneler hamile oldugumu ögrendikten sonra özel hastaneleri araştırmaya basladım ama pişman oldum bu fiyatlar ne ya almiş basini gidiyor istanbul buraya göre çok iyiymiş dogumu istanbulda özelde yapmayı bile düsünür oldum şimdilik zekai tahire gidiyorum takiplerim icin ama orasida fena degilmiş özel odalari ve özel dogum odalalari gayet iyiydi ve hastalardan iyi seylerde duydum. Bakalım artık gerisini zaman gösterecek hayirlısı
Özel hastaneler İstanbulla pek değişmiyor aslında tatlım nerede oturuyorsun burda?
Ben keçiörende oturuyorum burada neredeyse 5 bin tl'nin altında hastane yok olan birkac hastanede icime sinmedi istanbuldaki bircok hastane ücretlerinide biliyorum buraya göre fiyatlar daha iyi hatta hem burada hem istanbulda olan hastanenin buradaki dogum ücreti daha fazla herhalde memur sehri diye böyledir
Canım keçiören öyle pahalı bir yer değil. Özel üniversite hastaneleri bile o kadar tutmuyor yanlışın var. Ben Balgata Akrapol hastanesine gidiyorum 2000 civarı doğum.
Ben orada sezeryanla dogum yaptim haziran ayinda. Herseyinden memnun kaldim
merhaba, rica etsem muayeneler nekadardı ,kaça doğum yaptın, hangı doktora gıttın bunlar içinde aydınlatırmısın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?