- Konu Sahibi nonameanymore
-
- #4.541
merhaba canım, medicanada süleyman akarsuya gidiyordum sende bi deneye bilirsin.özel sigortamda sıkıntı çıktığı için 2 muayeneden sonra bırakmak zorunda kaldım. Acaba mafre doğum sigortası yaptırsammı araştırdım 8 muayene +doğum için 2400 fıyat almıştım yuksek geldı ayrıca 8 muayenede az gibi düşündüm.birde doğumdan sonra hastanede yatman falan gerekırse ozel bı durum olursa medıcana kaldığın gunler ıcın cok masraf çıkarır falan die gözüm korktu özel sigortayıda yaptıramadım.ama güzel hastane çok beğendim doktoruda tavsiye edebilrim.bende şimdi sincan koruya gidiyorum ordanda memnunum bakalım .hakkımızda hayırlısı hepimize sağlıklı kolay doğumlar
merhaba tatlım sincan koruda hangi doktora gidiyorsun?
Kızlar günaydın, detaylı ultrason fiyatları hakkında bilgisi olan var mı?? Nerede ne kadar fiyat karşılaştırması yapmak istiyorum...
mrb cnm ,ben 175 tl ye koru hastanesinde mayıs da yaptırıcam.
slm cnm,sincan koru ılk defa 6 şubatta 12+4 iken gittim doktorum seda tamsoy,gayet memnun kaldım.ilgilydi konuşkan ve açıklayıcı yaklaşık 20 dakika muayenesi sürüyor.sonraları bi sıkıntı yaşamazsam sanırım devam edicem.
bende murat beye gidiorum şimdilik memnunum ama kararsızım sincan koruda doğum var demi kendi hastanelerinde doğum yaptırıyolar birde tarama fiyatları fln nasıl acaba sincan koruda
araştırmalarıma göre yeni doğan ünitesi var doğumu orada yaptıryorlar. Her muayene ücreti 77tl. Sanırım 77+175 vericem ayrıntılı ultrasyon için
2li tarama için gittiğimde 77tl +maueyene içinde 77 tl verdim .
Başka aydınlatmak isteyen varsa gelsin beri
mrb cnm ,ben 175 tl ye koru hastanesinde mayıs da yaptırıcam.
canım çook teşekkür ederim.
Birde murat bey hakkında bilgin varmı 2 sefer gittim daha sıcakkanlı güleryüzlü birisi sevdim ama doğumu fln nasıl acaba
Ben de balgat koruya gidiyorum ümit beye,ücretsiz yaptığını söylemişti sekreteri ama aylin hanıma gidiyor arkadaşım 350 lira fiyat vermişler ona,aydan hanım gelip yapcakmış..emin olamadım ben de bi sorayım dedim..sincan balgata göre oldukça ucuzmuş ve yeni doğan ünitesi de daha büyükmüş..balgat nisanda taşıncak yakındaki büyük bi binaya,memorial ın karşısında kalıyor..inşallh fiyatları daha da arttırmazlar:)
inan hiçbi bilgim yok tatlım,araştırırsan bulabilirsin sanırım forum arama butonuna ismini soyismi yaz doktorun elbet bişi çıkar.
Bende geçen hafta mapfre sigorta ile MEDİCANA süleyman akarsu ya gittim. Şuanda gayet memnunum. Zaten ben öncesindeki haftalarda tüp bebek merkezinde devam ediyodum ve aylık 300 tl muayene ücreti fazla gelmeye başladı.
Şimdi bu sigortayı kullanarak 12 tl ücret verdim. Vallahi süper oldu. Ayrıca tüm testleri sadece detaylı ultrason organ kontrolü için yapılan uygulama. Onu kapsamiyor sigorta.
Ben doğum için medicana Hastanesi ni istiyordum zaten.bakalim şimdilik herşey yolunda.
normal doğuma nasıl bakıyor süleyman hoca inan bilmiyorum.sadece 2 kez kontrole gittim oda 5ve 6.haftalarımdı.özel sigorta hastanede ekstradan 2 gün yatmanı karşılıyor bildiğim kadarıyla sonrası sanırım ücretli. şuan o günlerde neler yaşarız bilmediğimiz için riske atamadım yanı 2400tl sigortaya verip fazladanda birdaha ödemek kolay olmayacak benim için. o zaman zarfında çok arada kaldım karar veremedim bunaldım vs.medicananın ücretlerinden korktuğum için vazgeçmek zorunda kaldım =(
koruyuda denemek istedim açıkcası biçok kişi tavsiye etti evimede yakın gidip baktım memnun kaldım şimdilik.ekstradan yatmam gerekirse günlük özel oda 150tl miş uygun geldi.doğum 1500tl falan belki muayenelerle falan aynı rakama gelir hesaplandığında ama riske atmak istemedim.sigortada ucu açık konuştu biraz.bende dediğim gibi riske atamadım ama orda doğum yapmak isterdim.
merhaba gardenrose; Hangi koruda doğum 1500 tl? zira ben balgat koruya sordum doğum 4100 tl cevabını aldım :) ayrıca tüm takiplerimi de orada oluyorum. arada bu kadar ucurum mu var sincanla. hatta ben bu fiyat yüzünden mapfre sigorta ile anlaşıp tamamlayıcı sağlık sigortası olmayı düşünüyorum
merhaba cnm, sincan koruda aldığım fiyat 1500tl di.2014 1750tl olmuş.muayene ücretide 77tl
teşekkür ederim bilgilendirdiğin gerçekten iki katı fark var. muayene ücreti 110 tl doğum da eğer epidurali normal doğum ya da sezaryan olursa 4100
rica ederim ne demek bende burda biçok şey öğrendim araştırdım.iyiki kk var
kaç haftalık seninki? ben 15+2 benim 1 kere gittim koruya mart 8de randevum var .normal yada sezeryan demek için çok erken benim.
birde evim sincana yakın sayılı batıkentteyim 10 dakikada hastaneye.koru fiyat farkları semtten kaynaklanıyor sanırım.
Ben 24. haftamdayım; elbette sezaryen demek iin erken ama normal doğum taraftarım herşey yolunda giderse kendimi o yönde hazırlamak istiyorum. Aslında riskli bir gebelik (kaamalı) gecirmiyor olsaydım özel hastane konusunda bu kadar hassas olmazdım. sonuçta istediğiniz zaman doktora ulaşabiliyorsunuz, gecenin bir yarısı dahi b sıkıntınız olsa hastaneye gidip bir uzman görüşü alabiliyorsunuz o anlamda beni çok rahatlatıyor bu yönü. diğer yandan da bu kadar pahalı olması da düşündürüyor. Ama doğum çok özel bir olay ve gerçekten güzel bir şekilde tamamlanması için annenin yani biz gebelerin rahat olması ve güvende hissetmesi çok önemli. Bazen bu kadar parayı böyle harcayacağıma normal bir hastane de doğumumu yapıp bu parayıda bebeğim için ayırmalımıyım diye düşünüyorumbilmiyorum kafam biraz karışık. saçma mı düşünorum kafamı mı bulandırıyorum bilmiyorum
yo yo çok haklısın inan bu kaygılarını düşüncelerini hemen hemen her annne yaşıyor.dediğin gibi balgat koruda pahalı özel doğum sigortası yaptır bari 2500tl civarında.Rabbim cümlemizin evladını korusun sağlıkla kucağımıza alırız inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?