- Konu Sahibi nonameanymore
-
- #4.841
Oh canım ya iyisiniz maşallahdarısı başımıza. Bu arada benim hoca ayda bir bakıyo bana o arada da ben geriliyorum naptılar nasıllar büyüdüler mî ordalar mı.... Uff bi ton şey . Sanki benimki beni geç çağırıyor gibi geliyo ne biliyimCinsiyet belli oldu mu senin?
Özhan Bey Numune Hastanesinde sanırım, devletten özellikle Numune gibi büyük bir hastaneden iyi bir doktor bulabilmiş olmana çok sevindim, hatta ben de bir denesem mi diye düşündüm. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Bebisinin iyi olmasina oyle cok sevindimkiartik rahatla bence ve hamileliginin tadini cikar. Bebisin iyi sen mutlu daha ne olsun. Eyup bey gercekten cok iyi bir uzman icin rahat etsin.
O bazi doktorlarin davranislar yokmu insani katil eder resmen. Allah iyi doktorlarla karsilastirsin. Ben boyle sacma sapan davranan doktorlar yuzunden kac ay bebegimin olmayacagini dusunerek gecirdim. Sevdigin guvenebilecegin bir doktor bulmak cok onemli gercekten.
Bu ülkede tek Dr işi çok sakıncalı gerçekten. Küçüktüm karnım ağrıyo diye gittim dışkapı SSK da bi Dr yumurtalığımın tekini almaya kalktı. Annemden Allah razı olsun o kurtardı beni ki ikizlerime tüp bebekle hamile kaldım çift yumurtalığa rağmen. Büyüdüm karnıma ağrılar girdi acile gittik apandistimi almaya kalktılar gaz sancısı çıktı. Bu yıl doğum kontrol hapı için ısrar eden kadın doğumcu bayan çikolata kisti iddasında bulundu, gittiğim diğer iki Prof bişey bulamadı. Burnum kırıktı ameliyat oldum şuanda daha beter :) çikolata kisti ameliyatı oldum yumurtalarımı yumurtamı harab etmişler:)benim için hastaneler bu anılarla dolu. Bu Dr umu bulana kadar çok hocaya gittim. Kimi karnımda ultrason aletiyle hare kiri yaptı kimi saçmaladı. Özel mözel hikaye Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi. Ama sağlık bu iş bişeye benzemiyor. Hele de kendi canınıza can eklenince...
Sizin için çok sevindim. Allah bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin, yaşadığınız daha doğrusu yaşattıkları hiç hoş değil bir daha son olur inşallah. Gözünüz aydın tekrar, hepimize ders olsun tek Dr a güvenmek çok zor. zekai Tahir de eşimin Doç. Müşterileri var onlarla beraber diğer hocaya da devam edicem. Biri özel biri devlet içim rahat etsin. :)
Kizlar hep doktorlardan hastanelerden konustuk birazcik farkli bi konu aciyim sizedun istanbul yolunda baby mall diye biyere gittik. Acity'e gelmeden hemen once. Baya buyuk bir magaza her turlu bebek urunu var. Biz alisverisimize once arabalardan baslayalim dedik. Allahim milyontane secenek marka model. Resmen kafamiz allak bullak oldu. Biriki modeli cok sevdik ama genede baska yerlerede bakalim dedik.
Siz neler yaptiniz hic biseyler alip arastirma sansiniz oldumu.
Kizlar hep doktorlardan hastanelerden konustuk birazcik farkli bi konu aciyim sizedun istanbul yolunda baby mall diye biyere gittik. Acity'e gelmeden hemen once. Baya buyuk bir magaza her turlu bebek urunu var. Biz alisverisimize once arabalardan baslayalim dedik. Allahim milyontane secenek marka model. Resmen kafamiz allak bullak oldu. Biriki modeli cok sevdik ama genede baska yerlerede bakalim dedik.
ben de orayı gördüm ama gitmek nasip olmadı.. nasıl fiyatlar uygun mu?? ben bebeğimin hastane çıkışı falan kıyafet battaniye gibi ihtiyçlarını çıkrıkçılar yokulundan aldım geçen hafta. şimdi 28 haftalık olduk yavaştan tamamlamam gerekbebek arabası konusunda ve beşik konusunda acaip kararsızımm.
hani 3 tekerlekli modeller varya quinny zapp bi arakadaşım kullanıyor çok memnun ama çok pahalı bin lira civarında. orda bu markadan bulabilirmiyim acabaa
Çıkrıkçılar yokuşunda fiyatlar nasıl? Mesela kaçlı hastane çıkışını, penye battaniyeyi ne kadara aldın? İdil bebe güzel dediler ama nette fiyatları çok pahalı gibi geldi bana. Bin lira bana araba için çok fazla gibi geliyor ama nasıl bişey alıcam hiç bir fikrim yok..
çıkrıkçılarda çeşit çook ama ortalama fiyatları yaa.. bi takım aldım mesela 2 alt 2 üst 15 liraya toplam. 2 tane hastane çıkışı aldım birinde battaneiyesi var diğerind eyok biri 50 lira diğeri 25 lik olanın şapkası falan çok cici böle işlemeli gibi. Battaniye 2 tane ayrıyeten aldım biri 15 diğeri 20 lira
ben de orayı gördüm ama gitmek nasip olmadı.. nasıl fiyatlar uygun mu?? ben bebeğimin hastane çıkışı falan kıyafet battaniye gibi ihtiyçlarını çıkrıkçılar yokulundan aldım geçen hafta. şimdi 28 haftalık olduk yavaştan tamamlamam gerekbebek arabası konusunda ve beşik konusunda acaip kararsızımm.
hani 3 tekerlekli modeller varya quinny zapp bi arakadaşım kullanıyor çok memnun ama çok pahalı bin lira civarında. orda bu markadan bulabilirmiyim acabaa
Ben de daha önceden hamile olan arkadaşlarımdan öğrendiğim kadarıyla Babymall pahalı diye duydum. Özelcan bebe varmış söğütözü ve ulus'ta, ulus'taki pazarlık yapıyor ve oldukça indirim yapıyormuş toplu alışverişte. Araba konusu çok karışık gerçekten, travel sistem öneriyor bir çok anne ama baston daha pratik gibi. Yatak konusunda yaptığım araştırma sonucu ilk etapta park yatak çok öneriliyor, sanırım ben de öyle yapacağım. Onda model-marka pek fark etmiyormuş, uygun fiyatlı olanlardan seçin diyorlar. Aklıma gelenler bunlar
Biz araba konusunda bir iki modeli cok kullanisli bulduk. Hem baston arabalar gibi cok hafif ve kullanisli hemde travel sistem seklinde. Chicco litteway modelini sevdim acikcasi. Fiyat olarak 750 dediler ama ulus'a falan bakmadan almam bende. Daha yatak kismini ivir zivira hic giris yapamadim. Bicogunu acikcasi bayramdan sonra almaya baslayim diyorum. Gerci ne almam gerektiginide bilmiyorum :44::44: off ilk bebek zormus gercekten.
Canim acikcasi bi arabaya bin lira bence cok yuksek bi fiyat. Gerci benim icin hem kullanisli hem rahat olmasi onemli. Marka ve model baya fazla bulursun buyuk ihtimalle. Fiyat olarak da biraz yuksek geldi piyasaya gore. Sen biseyleri almya baslamissin ne guzel ben daha dogru duzgun hicbisey almadim. Hastaneye arabayla gittigim bigun bende cikrikcilara bakiyim diyorum.
Kızlar Akrapolde doğum yaptım. 3 gun sancı.çekip muberra ebe sayesinde epidural sezeryan oldum. Ebru hanımdan hastaneden ilgi alakadan cok memnun kaldım ama o kadar sancı çektikten sonra yaşadıklarımdan pişman oldum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
3 gün sancıyı hastanede mi çektin canım?? peki niye normal doğum olmadı açılman mı olmadı yaa.. Geçmiş olsun cnaım bebişin acılarını unutturur
ben dedaha yeni aldım sayılır sen de bi uğra canım bence güzel şeyler var bide bebekle ilgili herşeyi bi yerden alıp çıkıyorsun iyi oluyor.. DEdiğim bebek arabasına 10ay oto koltuğu monte edilip kullanlabiliyor daha sonra diğer pusetine geçiyorsun tek elle kapanıp açılabiliyor. kaafam çok karışık bakalımm ne almaya karar vercez..
Kızlar Akrapolde doğum yaptım. 3 gun sancı.çekip muberra ebe sayesinde epidural sezeryan oldum. Ebru hanımdan hastaneden ilgi alakadan cok memnun kaldım ama o kadar sancı çektikten sonra yaşadıklarımdan pişman oldum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?