Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

Canim bende 4-5 haftada bir gidiyorum. Yazdiklarinin aynisini yasiyodum emin ol. zaman ilerledikce rahatlamaya basliyosun. Bildigim kadariyla zaman ilerledikce ikiz gebeliklerde 2 haftada bir cagirmaya basliyolar. Cinsiyetimizde belli oldu teyzesi. Benim pitircigim erkekmis. Gerci bu sene kime sorsam erkek diyor.

Evet numunede canim. Normalde gebelik takibi yapmiyor ama hamile kalmadan oncede ona gidiyodum o yuzden kurtulamadi benden Tek sikinti randevu tarihlerinde bazen haftalarina uyduramiyosun ama ozamanda normal gebelik poliklinigine gidiyorum. Ordaki asistanlardan da memnunum. Simdiye kadar hic sorun yasamadim.

Son düzenleme:
Kizlar hep doktorlardan hastanelerden konustuk birazcik farkli bi konu aciyim size dun istanbul yolunda baby mall diye biyere gittik. Acity'e gelmeden hemen once. Baya buyuk bir magaza her turlu bebek urunu var. Biz alisverisimize once arabalardan baslayalim dedik. Allahim milyontane secenek marka model. Resmen kafamiz allak bullak oldu. Biriki modeli cok sevdik ama genede baska yerlerede bakalim dedik.
Siz neler yaptiniz hic biseyler alip arastirma sansiniz oldumu.

bu işler çok zormuş gerçekten.. İşinin ehli olmayan insanlar tarafından gereksiz yere üzülüyoruz birde. İnşallah bundna sonra kafama bişey takmadan geçirmek istiyorum kalan zamanlarımı

valla imtihanın hekimlerden yana olmuş çok şey yaşatmışlar size Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın bundan sonra ve işini iyi yapan Her kafadan bir ses çıkıyor hiç çekinmeden teşhis koyabiliyorlar valla..

Ben de daha önceden hamile olan arkadaşlarımdan öğrendiğim kadarıyla Babymall pahalı diye duydum. Özelcan bebe varmış söğütözü ve ulus'ta, ulus'taki pazarlık yapıyor ve oldukça indirim yapıyormuş toplu alışverişte. Araba konusu çok karışık gerçekten, travel sistem öneriyor bir çok anne ama baston daha pratik gibi. Yatak konusunda yaptığım araştırma sonucu ilk etapta park yatak çok öneriliyor, sanırım ben de öyle yapacağım. Onda model-marka pek fark etmiyormuş, uygun fiyatlı olanlardan seçin diyorlar. Aklıma gelenler bunlar

ben de orayı gördüm ama gitmek nasip olmadı.. nasıl fiyatlar uygun mu?? ben bebeğimin hastane çıkışı falan kıyafet battaniye gibi ihtiyçlarını çıkrıkçılar yokulundan aldım geçen hafta. şimdi 28 haftalık olduk yavaştan tamamlamam gerek bebek arabası konusunda ve beşik konusunda acaip kararsızımm.

hani 3 tekerlekli modeller varya quinny zapp bi arakadaşım kullanıyor çok memnun ama çok pahalı bin lira civarında. orda bu markadan bulabilirmiyim acabaa

Çıkrıkçılar yokuşunda fiyatlar nasıl? Mesela kaçlı hastane çıkışını, penye battaniyeyi ne kadara aldın? İdil bebe güzel dediler ama nette fiyatları çok pahalı gibi geldi bana. Bin lira bana araba için çok fazla gibi geliyor ama nasıl bişey alıcam hiç bir fikrim yok..

çıkrıkçılarda çeşit çook ama ortalama fiyatları yaa.. bi takım aldım mesela 2 alt 2 üst 15 liraya toplam. 2 tane hastane çıkışı aldım birinde battaneiyesi var diğerind eyok biri 50 lira diğeri 25 lik olanın şapkası falan çok cici böle işlemeli gibi. Battaniye 2 tane ayrıyeten aldım biri 15 diğeri 20 lira

Nispeten iyiymiş fiyatları ya, serin bir günde ben de bi gideyim.

Ben de yaziyrdum bu topige. Mayis da aldim kucagima evladimi cook şükür. Darisi sizlere olsun.

Babymall cok pahali. Oradan almayin derim. Misal orada 75 tl olan sey baska yer de 65 tl. 5-10 tl derken her parca urun de dunya para ediyr. Ben annemin semt carsisindan aldim hep. Ozellike flexi marka urunler super ve uygun aklinizda olsuun. Mutlaka ucli disli 8-10 tane zibin alin. Ilk aylar sadece onlari giydireceksiniz. 0-3 ay body almayin derim. Cunku kullanilmiyr. küçülüyor hemen.ben aldim ama hic giydiremedim.suan 3-6 ay arasi olanlari giydiriyorum. 7-8 tane penye battaniyeniz olsun. Ben de once cok demiştim ama ancak yetiyr. Gunde 4-5 taneyi kirletebiliyirlor cunku. Ben 1 tane 10 lu bir tane de 5 li hastane cikisi aldim. Yetti. Digerlerini alt-ust takim alin derim. Daha kullanisli. Bir de alt kisimlari mumkunse ayakli olmasin hepsinin. Cabuk uzuyrlar. Ben mecbur ayak uclarini sokup giydirmistim.
Hepinize hayirli dogumlar dilerim.

Biz araba konusunda bir iki modeli cok kullanisli bulduk. Hem baston arabalar gibi cok hafif ve kullanisli hemde travel sistem seklinde. Chicco litteway modelini sevdim acikcasi. Fiyat olarak 750 dediler ama ulus'a falan bakmadan almam bende. Daha yatak kismini ivir zivira hic giris yapamadim. Bicogunu acikcasi bayramdan sonra almaya baslayim diyorum. Gerci ne almam gerektiginide bilmiyorum :44::44: off ilk bebek zormus gercekten.

Canim acikcasi bi arabaya bin lira bence cok yuksek bi fiyat. Gerci benim icin hem kullanisli hem rahat olmasi onemli. Marka ve model baya fazla bulursun buyuk ihtimalle. Fiyat olarak da biraz yuksek geldi piyasaya gore. Sen biseyleri almya baslamissin ne guzel ben daha dogru duzgun hicbisey almadim. Hastaneye arabayla gittigim bigun bende cikrikcilara bakiyim diyorum.

Kızlar Akrapolde doğum yaptım. 3 gun sancı.çekip muberra ebe sayesinde epidural sezeryan oldum. Ebru hanımdan hastaneden ilgi alakadan cok memnun kaldım ama o kadar sancı çektikten sonra yaşadıklarımdan pişman oldum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben dedaha yeni aldım sayılır sen de bi uğra canım bence güzel şeyler var bide bebekle ilgili herşeyi bi yerden alıp çıkıyorsun iyi oluyor.. DEdiğim bebek arabasına 10ay oto koltuğu monte edilip kullanlabiliyor daha sonra diğer pusetine geçiyorsun tek elle kapanıp açılabiliyor. kaafam çok karışık bakalımm ne almaya karar vercez..

3 gün sancıyı hastanede mi çektin canım?? peki niye normal doğum olmadı açılman mı olmadı yaa.. Geçmiş olsun cnaım bebişin acılarını unutturur

3 gün sancıyı hastanede mi çektin canım?? peki niye normal doğum olmadı açılman mı olmadı yaa.. Geçmiş olsun cnaım bebişin acılarını unutturur

Acilmam olmadı bebek aşağıya inmedi. Hastaneye git gel yaptım 3 gün boyunca.

Gunaydiinnn Ankara'nin guzel annisleri...
Canim kesinlikle gidicem ulusa. Zaten bebek sekerleri icinde oraya bakmayi planliyodum gitmisken hepsine bakarim artik.
Puset konusu hakikaten on calisma yapilmasi gereken bi konu birsuru marka bi okadarda model var. Gidip bakmak ihtiyaci iyi belirlemek lazim.

Kızlar babymall baya pahalı indirimdeki ürünleri oluyor arada denk geliyor onlara bakın. Ben chicco liteway aldım arabayı ordan indirimdeydi ama acity de de aynı fiyatti indirimdeki haliyle. Birde etlikte civilim var ben.birçok eksiğimizi ordan aldım fiyat olarak uygun, kaliteli ve çeşit bol. Ben ulusa gitmedim ama diğer yerlerden baktiklarima göre en uygun civilim geldi. Boşuna başka yerlere gitmeye.gerek yok.

Saglikla guzelliklerle buyut insallah bebisini. Sanki o zamanlar hic gelmicek gibi geliyor bana 3 gun sanci cekmek gercekten kotu olmus. Sonunda yine sezeryan olunca keske basta yapsalardi da bu kadar aci cekmeseydin dedim.

Merhabalar!
Kasım annelerinde yazıyorum genellikle ama Ankara'da olduğum için böyle bir topic arıyordum.

Siz bayadır buralardasınız sanırım :)

💕💕💕
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…