- 24 Haziran 2014
- 1.258
- 616
- 163
- Konu Sahibi nonameanymore
-
- #4.881
Ayy ne guzel bi oglan daha geliyor. Masallah erkek nufusunu katladik bu senegittigim magzanin fiyatlari oldukca uygundu kiyafet eksigimiz pek kalmadi. Aldiklarim disinda arkadaslarimdan gelenlerde var bizi baya bi idare eder diye dusunuyorum. Bende 5,5 da daha yeni yeni bakiyorum. Puset vs alisverisleri bayram sonrasi insallah.
Heyecanli bekliyis insallah gosterir cinsiyetini. Reyonlar hep kizlarin bende bakinca kiskandim valla. Ankamall'a hic bakmadim. Bu aralar cepa kentpark acity takiliyorum. Ordaki fiyatlarda fena sayilmaz. Ama araba vs icin ulus'a bakmak sart bence.
Sanirim sik dugme ve erdogan dugmede(ikiside kizilayda) kece susler icin kalip kesme aparati vs var. İnternettede bence nasil yapildigini anlatan guzel video ve siteler var. Oralara bakarak yapilabilir. Bi arkadasim bu sekilde kapi susu yapti bebisine.
Nette bi model begendım ama kendi basıma becerebilirmiıim bılmıyorum Eki Görüntüle 1190491
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gerçekten çok uygun fiyata almışsın, güle güle kullanırsınız inşallah.Bunlar mağazanın kendi markası mı yoksa başka markalar mıydı?
Cok guzelmis bu. Acayip seker duruyor. Kendi adima ben bu konularda cok beceriksiz oldugumdan yapabilenlere hayranim. Bence internetten biraz yapim asamalarini arastirirsan yapilabilir.
Yok canim hepsi farkli markalarin urunleri. Ama hepsi pamuklu urunler ben cok begenerek aldim. Hatta once toker bebeye gittim aman tanrim 10 lu hastane cikisina 138 lira dediler ve benim aldigim urundende daha basit duruyodu. Bazen marka yerler cok absurt fiyatlar veriyolar.
Nazlı mı çıktı bizim minik kız:) ayy yerim ya ben onları. Kız çocuğu da apayrı tatlı, babacılar kendimden biliyorum, ama tek dert ortağım anacağızım:) Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin öncelikle tabi hepimizin dileği. Fark etmez tabi ki sanki iki kız iki erkek olunca ayrı mı olacak:) ama ikisini de tattırsın hepimize.ben de eşimde hep erkek hissetik haftalarca çin takvimide erkek diyordu ama 17.haftamda bacaklarını zar zor açınca öğrendik utangaç bi kıızımız olcakmış :) çoom sevindim ne yalan söliim hep kız bebek istemişimdir ama sağllıklı olsunda hiç mi hiç farketmez bi anne için cinsiyeti
Benim hoca sevtap hamdemir olacak inşallah, henüz kendisine gitmedim, 30. haftadan sonra ona gidicem diye konuştuk şu anki doktorumla. Telefonla görüştüm bir kere, sanırım fiyat da seninki civarlarında tutacak. Ama hala da emin değilim akay'dan, sen gidip gördün mü hiç?
Hocanı biliyorum, kuzenim çok memnun kalmıştı ama bizim frekanslar tutmadı diyelim ben ikinci kez gitmedim. Sıcaklardan bi yere çıkamadım henüz. Gidip gidip yazarım buraya.
sen kime gidiyordun?
Yok canim hepsi farkli markalarin urunleri. Ama hepsi pamuklu urunler ben cok begenerek aldim. Hatta once toker bebeye gittim aman tanrim 10 lu hastane cikisina 138 lira dediler ve benim aldigim urundende daha basit duruyodu. Bazen marka yerler cok absurt fiyatlar veriyolar.
Nazlı mı çıktı bizim minik kız:) ayy yerim ya ben onları. Kız çocuğu da apayrı tatlı, babacılar kendimden biliyorum, ama tek dert ortağım anacağızım:) Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin öncelikle tabi hepimizin dileği. Fark etmez tabi ki sanki iki kız iki erkek olunca ayrı mı olacak:) ama ikisini de tattırsın hepimize.
Benim eşim de kız istiyo. Ben de erkek çocuklarını çok severim :) bazen de işte çok bunalınca ikisi de erkek olsun çok yoruldum artık işlerle onlar uğraşsın diyo:) ben de yok balet yapcam diyince çıldırıyo:)) ama ben de çok merak ediyorum başlasam ciciler alsam beğensem . Kızlar ısrarcı Hoşgeldin bebek (ler)partisi yapacaklar ama daha çok başındayımhem de ne nazlıı :) Eşim de aşırısından bi erkek merakı vardı ama öle böle diil biliyorum kızını kucağına alınca unutcak herşeyi ama kız olduğunu öğrenince çok şaşırmıştı anneler hiseder derler ama ben hep erkek hissetmiştimHatta bizim bebiş 2 kere ultrasonda kendini göstermeyince gece rüyam girdi rüyamda bebişimle konuşuyorum elim karnımda diyorum ki "hadi annecim bizi merakta bıraktın sana ciciler alcam göster kendini" dedim. rüya ya ite karnımdan ses geldi ve dediki anne ben bir kızım ama babama söyleme eşimde bende çok üzülmüştük ben gene yok bebek erkek rüyada öle desem de kızım olcağını öğrendiğim an ağlamıştım
Ben Gazi'den Prof. Onur karabacak a gidiyorum. Ama tunalıdaki özel muayenehanesine gidiyorum. Tetkikleri vs Gazi'de yaptırıyorum. Sevtap hanım özel labaratuvarlara yönlendiriyor. Ama senin takibini başka bi hoca yapıyo sanırım.
Benim eşim de kız istiyo. Ben de erkek çocuklarını çok severim :) bazen de işte çok bunalınca ikisi de erkek olsun çok yoruldum artık işlerle onlar uğraşsın diyo:) ben de yok balet yapcam diyince çıldırıyo:)) ama ben de çok merak ediyorum başlasam ciciler alsam beğensem . Kızlar ısrarcı Hoşgeldin bebek (ler)partisi yapacaklar ama daha çok başındayımuyuyunca geçer heralde:) öğrendiğin an ne olursa olsun ağlardın zaten ... Adını düşündünüz mü ? Kız isimleri alternatif daha çok.
Canim yalan olmasin hastane cikisi sanirim 70 liraydi diyerleride 10-15 arasindaydi. Penye battaniye 10 lira mesela. Bahceli 7 de de yeri varmis. Bakmakta fayda var.Evet ben de netten baktığım kadarıyla 10lu hastane çıkışlarını 100 lira altı göremedim hiç, dediğin yeri de gidilecekler listesine ekledim
beşik için iyice düşünüp karar vermek lazım ondan da böle çook orjinal güzel beşikler var ama hem hesaplı hem kullanışlı olmalı.. Ay bakalım saç bantları bandalara bakıyorum hep inşallah bizim cimcime razı olur kullanmayaartık erkekler için de çok şirin takımlar oluyor ya ben gidince mağazaya gözümü ayıramıyorum
Canim yalan olmasin hastane cikisi sanirim 70 liraydi diyerleride 10-15 arasindaydi. Penye battaniye 10 lira mesela. Bahceli 7 de de yeri varmis. Bakmakta fayda var.
Besik konusunda muhtemelen ikea'dan alicam ben. Bikac arkadasimla konustum hepsi cok pratik oldugunu soyledi. Benim icin fazla yer kaplamasida onemli. Hem yeni dogan icin yatak odasinda kullanip sonradan odasina gecirmeyi planliyorum.
Merhaba hoş geldin.. Nereye gidiyorsun hastane ... Bu arada yazdım bende keçden kendim yapmak istıyorum tabi kurs bulabilirsem .. Hazıra kaldıysa işimiz valla ankarayı cok bılmıyorum naparım bılmıyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Devlet hastanesine gidiyorum. Uzun zamandır etlik zübeyde Hanım'a gidiyorum. Geçen hafta zekai Tahir Burak'a gittim onlar da ayrıntılı ultrason için gün verdi. Etlik de iki hafta sonra ayrıntılı için çağırdı nerede daha iyi bakılıyor bilginiz var mı? Hangisine gitsem? Aslında150 tl verip özele gidecektim ama ne farkeder devlet randevu da verdi nasıl olsa diye devlet hastanesine karar verdim. Çok fazla hasta gören çok daha fazla vak'a görür ve daha tecrübeli olur diye düşünüyorum.
Devlet hastanesine gidiyorum. Uzun zamandır etlik zübeyde Hanım'a gidiyorum. Geçen hafta zekai Tahir Burak'a gittim onlar da ayrıntılı ultrason için gün verdi. Etlik de iki hafta sonra ayrıntılı için çağırdı nerede daha iyi bakılıyor bilginiz var mı? Hangisine gitsem? Aslında150 tl verip özele gidecektim ama ne farkeder devlet randevu da verdi nasıl olsa diye devlet hastanesine karar verdim. Çok fazla hasta gören çok daha fazla vak'a görür ve daha tecrübeli olur diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?