Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

Nette bi model begendım ama kendi basıma becerebilirmiıim bılmıyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Nette bi model begendım ama kendi basıma becerebilirmiıim bılmıyorum Eki Görüntüle 1190491

Cok guzelmis bu. Acayip seker duruyor. Kendi adima ben bu konularda cok beceriksiz oldugumdan yapabilenlere hayranim. Bence internetten biraz yapim asamalarini arastirirsan yapilabilir.

Gerçekten çok uygun fiyata almışsın, güle güle kullanırsınız inşallah. Bunlar mağazanın kendi markası mı yoksa başka markalar mıydı?

Yok canim hepsi farkli markalarin urunleri. Ama hepsi pamuklu urunler ben cok begenerek aldim. Hatta once toker bebeye gittim aman tanrim 10 lu hastane cikisina 138 lira dediler ve benim aldigim urundende daha basit duruyodu. Bazen marka yerler cok absurt fiyatlar veriyolar.

Cok guzelmis bu. Acayip seker duruyor. Kendi adima ben bu konularda cok beceriksiz oldugumdan yapabilenlere hayranim. Bence internetten biraz yapim asamalarini arastirirsan yapilabilir.

Bende beceriksizim diye kursa gidiyiö bari diyorum bi hevesle alıp malzeme beceremesem hem eşimin diline düşmek var hemde onca masraf çöp 😞

Evet ben de netten baktığım kadarıyla 10lu hastane çıkışlarını 100 lira altı göremedim hiç, dediğin yeri de gidilecekler listesine ekledim

Nazlı mı çıktı bizim minik kız:) ayy yerim ya ben onları. Kız çocuğu da apayrı tatlı, babacılar kendimden biliyorum, ama tek dert ortağım anacağızım:) Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin öncelikle tabi hepimizin dileği. Fark etmez tabi ki sanki iki kız iki erkek olunca ayrı mı olacak:) ama ikisini de tattırsın hepimize.

Hocanı biliyorum, kuzenim çok memnun kalmıştı ama bizim frekanslar tutmadı diyelim ben ikinci kez gitmedim. Sıcaklardan bi yere çıkamadım henüz. Gidip gidip yazarım buraya.

beşik için iyice düşünüp karar vermek lazım ondan da böle çook orjinal güzel beşikler var ama hem hesaplı hem kullanışlı olmalı.. Ay bakalım saç bantları bandalara bakıyorum hep inşallah bizim cimcime razı olur kullanmaya artık erkekler için de çok şirin takımlar oluyor ya ben gidince mağazaya gözümü ayıramıyorum

Son düzenleme:

toker bebe gereğinden fazla pahalı tamam diyelim ürünleri çok kaliteli olsa bile oda makineye gircek öbürüde en fazla ne kadar süre giycek bebişler hem bizim orda bebeğin yedii helal giydiği haram derler ama tabiki çok şey almak istiyor gönül bebişlerimize

hem de ne nazlıı :) Eşim de aşırısından bi erkek merakı vardı ama öle böle diil biliyorum kızını kucağına alınca unutcak herşeyi ama kız olduğunu öğrenince çok şaşırmıştı anneler hiseder derler ama ben hep erkek hissetmiştim Hatta bizim bebiş 2 kere ultrasonda kendini göstermeyince gece rüyam girdi rüyamda bebişimle konuşuyorum elim karnımda diyorum ki "hadi annecim bizi merakta bıraktın sana ciciler alcam göster kendini" dedim. rüya ya ite karnımdan ses geldi ve dediki anne ben bir kızım ama babama söyleme eşimde bende çok üzülmüştük ben gene yok bebek erkek rüyada öle desem de kızım olcağını öğrendiğim an ağlamıştım

Benim eşim de kız istiyo. Ben de erkek çocuklarını çok severim :) bazen de işte çok bunalınca ikisi de erkek olsun çok yoruldum artık işlerle onlar uğraşsın diyo:) ben de yok balet yapcam diyince çıldırıyo:)) ama ben de çok merak ediyorum başlasam ciciler alsam beğensem . Kızlar ısrarcı Hoşgeldin bebek (ler)partisi yapacaklar ama daha çok başındayım uyuyunca geçer heralde:) öğrendiğin an ne olursa olsun ağlardın zaten ... Adını düşündünüz mü ? Kız isimleri alternatif daha çok.

Yok canım ben devletten bir doktora gidiyorum ama poliklinik olduğu için orada doğum yapılamıyor, yoksa direk kendi doktorumda yapardım, çok memnunum. Dolayısıyla tahlil ve tetkikler de hep poliklinikte oldu, yetmediği noktalarda da Atatürk Hastanesine yönlendirdi orada yaptırdım. Onur Karabacak'ı da duymuştum, çok iyi bir hocaymış. Sağlıkla atlatırız bu dönemi inşallah.

İsim konusu da var hakkaten. Benim kızım olacak ama hiç fikir yok aklımda, erkek olsaydı eşimin babasının ismi olacaktı, işler daha kolaydı :)

Evet ben de netten baktığım kadarıyla 10lu hastane çıkışlarını 100 lira altı göremedim hiç, dediğin yeri de gidilecekler listesine ekledim
Canim yalan olmasin hastane cikisi sanirim 70 liraydi diyerleride 10-15 arasindaydi. Penye battaniye 10 lira mesela. Bahceli 7 de de yeri varmis. Bakmakta fayda var.

Besik konusunda muhtemelen ikea'dan alicam ben. Bikac arkadasimla konustum hepsi cok pratik oldugunu soyledi. Benim icin fazla yer kaplamasida onemli. Hem yeni dogan icin yatak odasinda kullanip sonradan odasina gecirmeyi planliyorum.

Bahçeli'deki kapanmış gibi hatırlıyorum ama yine bi göz atarım. Ben de park yatak almayı düşünüyorum, çok övdüler. Oda şimdilik yapmayacağım zaten, bir de eşyaları için dolap, şifonyer tarzı bişey alıcam. Sonra biraz büyüyünce oda yaparım diye düşündüm.

Devlet hastanesine gidiyorum. Uzun zamandır etlik zübeyde Hanım'a gidiyorum. Geçen hafta zekai Tahir Burak'a gittim onlar da ayrıntılı ultrason için gün verdi. Etlik de iki hafta sonra ayrıntılı için çağırdı nerede daha iyi bakılıyor bilginiz var mı? Hangisine gitsem? Aslında150 tl verip özele gidecektim ama ne farkeder devlet randevu da verdi nasıl olsa diye devlet hastanesine karar verdim. Çok fazla hasta gören çok daha fazla vak'a görür ve daha tecrübeli olur diye düşünüyorum.

Ankara hastanelerle ilgili bi bilgim yok maalesef. Akropoldeyım ben .. Aslında tahlılker için Devlrte gitmek mantıklı ayrıntılı utrasyon nasıl acaba .. Umarım iidir

Canim cok dogru dusunuyosun. Eger riskli bi durumun yoksa yani taramalarin rutin kontrollerin normalse ozele gitmenin hicbir mantigi yok. Bunu benim doktorumda dedi bana. Zaten riskli durumlarda yonlendiriyolar. Bende detayli ultrasonumu devlette yaptirdim. Tam haftama gun verdiler gittim cektirdim. Hatta ultrasonu ceken doktor 20 dk civarinda bakti. Onemli olan bikac nokta var onlar icin olcum yapiliyor detaylida. Ozelin belki tek artisi 3 boyutlu resim olarak verebiliyor. Kendi adima cok da onemli bi ayrinti degil bu. Onemli olan organlarinin saglikli gelisip gelismedigi bana gore.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…